Western Digital TV HD Media Player

tlg

Reaction score
0
Ωραία ευχαριστώ. Ξέρουμε που υπάρχει ετοιμοπαράδοτο για να πάω να το πάρω? Πήρα στα κεντρικά Πλαισίου και μου είπαν δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο. Το βρήκε κανείς κάπου?

Στο Μedia Markt που αναφερεται στα προηγουμενα μυνηματα κοιταξες?

Reaction score
0
Το 1080/24p δεν παιζει σωστα εχει καποιο bug και μαλλον βιαστηκαν να το ενσωματωσουν χωρις να το τεσταρουν επαρκως...
Επειδή βλέπω πως γίνεται πολύς λόγος για την ανάλυση 1080p/24 hz μπορείνα μας πεί καποιος τι διαφορά έχει αυτή η ανάλυση από καποια άλλη στα 1080? Δηλαδή παρατήρησα και εγω πως μια ταινια σε 1080/50 ή 60 την παίζει άψογα, ενω αν βάλω 1080/24 παίζει με σπασίματα.
Δεν μπορεσα να καταλάβω δηλαδη ποια είναι η ουσιαστική διαφορά μεταξύ 24 και 50 ή 60 hz, και αν θα βλεπαμε κάτι καλύτερο από αυτό που βλέπουμε

Reaction score
52
Επειδή βλέπω πως γίνεται πολύς λόγος για την ανάλυση 1080p/24 hz μπορείνα μας πεί καποιος τι διαφορά έχει αυτή η ανάλυση από καποια άλλη στα 1080? Δηλαδή παρατήρησα και εγω πως μια ταινια σε 1080/50 ή 60 την παίζει άψογα, ενω αν βάλω 1080/24 παίζει με σπασίματα.
Δεν μπορεσα να καταλάβω δηλαδη ποια είναι η ουσιαστική διαφορά μεταξύ 24 και 50 ή 60 hz, και αν θα βλεπαμε κάτι καλύτερο από αυτό που βλέπουμε

θεωριτικως εχει καλυτερη κινηση στα 24 οταν προερχεται απο φιλμ.

Reaction score
0
Απ οτι διαβασα σε καποια forum, οι κινηματογραφικες εταιρειες εψαχναν τροπους για να μειωσουν το κοστος οσον αφορα το film αλλα ταυτοχρονα δεν ηθελαν να μειωσουν και την ποιοτητα του film. Ετσι λοιπον βρηκαν οτι τα 24fps (για τη ακριβεια 23,976) ειναι τα ιδανικα fps για να τραβανε film χωρις να μειωνεται η ποιοτητα, παντα με βαση αυτο που μπορει να δει το ανθρωπινο ματι και ταυτοχρονα να μειωνεται και το κοστος.

Τωρα εγω, θεωρω οτι τα 24p ειναι καθαροτερα απο τα υπολοιπα refresh rates, γιατι και με βαση την αναπτυξη της τεχνολογιας στον τομεα των LCD TV, τα 24 frames ταυτιζονται σε ιση αντιστοιχια με την TV εφοσον αυτη υποστιρηζει 24Hz, δηλαδη εχουμε αυτο που λεμε 1 προς 1 (1:1).
Δηλαδη η πηγη δινει 24 frames και η TV τα επεξεργαζεται σε 24Hz (ισους χρονους).

Τωρα οσον αφορα τα 25fps, οι TV εχουν τα 50Hz για ρυθμο ανανεωσης, αυτο σημαινει οτι η επεξεργασια γινεται 2 φορες γρηγοροτερα για καθε 1 frame. Αυτο δινει μια πολυ καθαρη εικονα + κινηση αλλα εχει σαν συνεπεια τα περιγραματα να ειναι ελαφρως θολα απο την διπλη επεξεργασια. Εαν για παραδειγμα επεξεργαστεις μια εικονα στον υπολογιστη πολλες φορες, το **πιθανοτερο ειναι οτι η εικονα θα κρατησει τα αρχικα χρωματα, αλλα στο τελικο σταδιο θα δεις οτι εχει χασει κατι σε σχεση με το προτοτυπο, αυτο που ανεφερα πιο πανω σχετικα με το περιγραμα.
Απο την αλλη, θα το εχετε παρατηρησει οτι τα 24p ειναι πιο sharpnes και η κινηση ειναι πιο αντιπροσωπευτικη σε αυτο που αντιλαμβανεται το ανθρωπινο ματι , δηλαδη ρεαλιστικη κινηση.
Το ιδιο ισχυει (οπως για τα 25fps) και για τα 29,97 που πρεπει να δουμε στα 60Hz.

Και παντα, ειναι η προσωπικη μου γνωμη !

Reaction score
0
Καλησπέρα

Υπάρχει διαθέσιμο στο Media Markt στο Ρέντη....χτές το βραδυ είχε αρκετά κομμάτια......
Για τσεκάρετε.......

Reaction score
7
Φίλε Bill σε παρακαλώ διόρθωσε το πόστ σου.Ένας από τους κανόνες του site είναι να γράφουμε ελληνικά και ουχί greeklish.Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Που το βρίσκει κανείς σε ένα media Markt?
Στα home cinema, στους σκληρούς δίσκους, στα DVD?

Reaction score
7
Πήρα mediamarkt ρέντη και ρώτησα. Έχει 10 τελευταία κομμάτια στα 99 ευρώ! Έφυγα ήδη και πάω να το πάρω! LOL

Αυτό που λέτε για τα 1080p/24p, 1080p,60p κλπ τί σημαίνει? Οι ταινίες που έχω σε mkv πχ που είναι 1080p σε τί συχνότητα είναι? 24, 50 ή 60? Θα μου παίζουν καλά ή θα το πάρω τσάμπα?

Reaction score
7
Και κάτι άλλο

Διάβασα:τα 1920x1080 με 6reference frames δεν παιζουν σωστα...

Αυτό είναι τελειωτικό ή είναι θέμα κάποιου update ή firmware? θα διορθωθεί αυτό στο μέλλον?

Reaction score
6
Είναι hardware limitation δυστυχώς...
Σε λίγο χαμηλότερη ανάλυση μπορεί και να μην έχεις πρόβλημα (πχ 1920x800), εξαρτάται από το croppping που γίνεται στην κάθε ταινία...

Reaction score
0
Καλησπερα.
Παιδια σκεφτομαι να το αγορασω και να το συνδεσω με USB Stick.
Θα εχω κοψιματακια ή να βαλω δισκο?
Και κατι αλλο, θα το συνδεσω με HDMI στην LCD, θα εχω ηχο απο τη τv?
Ευχαριστω.

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά είναι ενοχλητικό και κουραστικό για μας που παρακολουθούμε την εξέλιξη του θέματος να γίνονται οι ίδιες ερωτήσεις ξανά και ξανά και μάλιστα ερωτήσεις οι οποίες έχουν απαντηθεί.

Τώρα θα μπορούσε κάλλιστα κάποιος να πει ότι είναι κουραστικό να διαβαστούν 654 posts. Αν όμως δεν είχαμε αυτές τις επαναλήψεις δεν θα ήταν 654 posts αλλά λιγότερα και θα ήταν πιο ξεκούραστη η ανάγνωση τους.

Sorry για το off post.

Reaction score
7
Πακέτο δηλαδή. Αν στο μέλλον οι ταινίες είναι μόνο με με 6reference frames, τότε δεν θα παίζει καμία σωστά, έτσι δεν είναι?

Μόλις το πήρα. Πάω να το σετάρω και επιστρέφω με εντυπώσεις...

Reaction score
0
Πρώτο μου ποστ στο φόρουμ και ερώτηση : κατέβασα καμμιά 50αριά music video clips (mkv format) και μου βγάζει μύνημα audio channel 1 : not supported :112: Καμμία ιδέα :111:

Τις 2 πρώτες ταινίες που είδα Crank σε 720p και I am legend σε 1080p τις ΑΠΟΛΑΥΣΑ :145: HD ready 32άρα LG συνδεμένη με HDMI φυσικά και ο ήχος με οπτική σύνδεση στον παλιό μου Yamaha 5.1 :107:

Reaction score
7
Παιδιά κι εγώ κατέβασα το resident evil degenaration 1080p, το έβαλα και μου λέει audio channel 1 not supported! Τί παίζεται? Έχω συνδέση οπτική ίνα στον νέο μου denon 1909 αλλά δεν παίζει ήχο! Το prison break 720p μου παίζει κανονικά με ήχο στα ηχεία μου μέσω του ενισχυτή. Καμία βοήθεια?

Και κάτι άλλο που παρατήρησα. Κάτω από τους υπότιτλους εμφανίζονται και εξαφανίζονται κάτι μικρές μαύρες κουκίδες. Άλλωτε είναι 5, άλλη φορά 4, άλλη 1. Σας έχει συμβεί αυτό? Μου εμφανίστηκε και σε 720p και σε 1080p video...Τί να πω. Παίζει ρόλο που το βλέπω στην 70αρα μου sony sxrd ή που το βλέπω από usb stick 8gb?

Reaction score
0
Με γειες :107:

Ριξτε μια ματια και στα πισω post, αν δεν το εχετε ηδη κανει:126:
To συγκεκριμένο ποστ, καθώς και αυτά για το firmware ξεκοκκαλίστηκαν πριν πάρω τον player και μετά προχώρησα σε αγορά :125:

Περιττό να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί από το forum :145:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef