Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Ωραία ευχαριστώ. Ξέρουμε που υπάρχει ετοιμοπαράδοτο για να πάω να το πάρω? Πήρα στα κεντρικά Πλαισίου και μου είπαν δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο. Το βρήκε κανείς κάπου?
Επειδή βλέπω πως γίνεται πολύς λόγος για την ανάλυση 1080p/24 hz μπορείνα μας πεί καποιος τι διαφορά έχει αυτή η ανάλυση από καποια άλλη στα 1080? Δηλαδή παρατήρησα και εγω πως μια ταινια σε 1080/50 ή 60 την παίζει άψογα, ενω αν βάλω 1080/24 παίζει με σπασίματα.Το 1080/24p δεν παιζει σωστα εχει καποιο bug και μαλλον βιαστηκαν να το ενσωματωσουν χωρις να το τεσταρουν επαρκως...
Επειδή βλέπω πως γίνεται πολύς λόγος για την ανάλυση 1080p/24 hz μπορείνα μας πεί καποιος τι διαφορά έχει αυτή η ανάλυση από καποια άλλη στα 1080? Δηλαδή παρατήρησα και εγω πως μια ταινια σε 1080/50 ή 60 την παίζει άψογα, ενω αν βάλω 1080/24 παίζει με σπασίματα.
Δεν μπορεσα να καταλάβω δηλαδη ποια είναι η ουσιαστική διαφορά μεταξύ 24 και 50 ή 60 hz, και αν θα βλεπαμε κάτι καλύτερο από αυτό που βλέπουμε
Απ οτι διαβασα σε καποια forum, οι κινηματογραφικες εταιρειες εψαχναν τροπους για να μειωσουν το κοστος οσον αφορα το film αλλα ταυτοχρονα δεν ηθελαν να μειωσουν και την ποιοτητα του film. Ετσι λοιπον βρηκαν οτι τα 24fps (για τη ακριβεια 23,976) ειναι τα ιδανικα fps για να τραβανε film χωρις να μειωνεται η ποιοτητα, παντα με βαση αυτο που μπορει να δει το ανθρωπινο ματι και ταυτοχρονα να μειωνεται και το κοστος.Επειδή βλέπω πως γίνεται πολύς λόγος για την ανάλυση 1080p/24 hz μπορείνα μας πεί καποιος τι διαφορά έχει αυτή η ανάλυση από καποια άλλη στα 1080? Δηλαδή παρατήρησα και εγω πως μια ταινια σε 1080/50 ή 60 την παίζει άψογα, ενω αν βάλω 1080/24 παίζει με σπασίματα.
Δεν μπορεσα να καταλάβω δηλαδη ποια είναι η ουσιαστική διαφορά μεταξύ 24 και 50 ή 60 hz, και αν θα βλεπαμε κάτι καλύτερο από αυτό που βλέπουμε
To συγκεκριμένο ποστ, καθώς και αυτά για το firmware ξεκοκκαλίστηκαν πριν πάρω τον player και μετά προχώρησα σε αγορά :125:Με γειες :107:
Ριξτε μια ματια και στα πισω post, αν δεν το εχετε ηδη κανει:126: