Oμαδική αγορά HD

Status
Not open for further replies.

Reaction score
1.213
http://www.hiresmusic.com/homepage.html
Exει μπολικο πραγμα...

:444:

Για να το δουμε και αυτο...γιατι απο τα αλλα της λιστας (αντε στο HD tracks κατι κινειται παραπανω..) ψιλοαπογοητευτηκα .Δεν περιμενα να κατακλυζονται βεβαια απο rock ,blues albums..αλλα περιμενα κατι παραπανω...:137:

Reaction score
140
Να πω και εγώ την γνώμη μου μιας και ασχολούμαι αρκετό χρόνο με το computer audio και έχω μαζέψει αρκετά πράγματα
Πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσουμε από εδώ http://www.highdeftapetransfers.com/storefront.php και όχι από την LINN μιας και όπως έχει ειπωθεί οι ερμηνείες των έργων στην LINN δεν λένε και πολλα
Όποιος θέλει να πάρει γεύση σε μερικά studio master της linn να του πω που να πάει με Pm

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.061
Re: Απάντηση: Oμαδική αγορά HD

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε για τα παρακάτω...
Δεν τίθεται τέτοιο θέμα (συμφωνίας).

Ό,τι προταθεί θα είναι "μέσα".

Δεν υπάρχει επιτροπή που "κόβει" μουσικές εδώ, μόνο "ράβει".:126:

Reaction score
10
Παρακαλώ διπλοτσεκάρετε τα αρχεία που ποστάρετε ότι όντως είναι high definition γιατί πολλά αρχεία στα συγκεκριμένα site είναι σε κανονική ανάλυση ή 88!

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Εαν δεν σας πειραζει και εφοσον διατιθεται, λιγο classic rock δεν εβλαψε κανεναν. Ευρω ποιος μαζευει?

Reaction score
10
Bλάσση δυστυχώς classic rock εγώ προσωπικά δεν έχω βρει σε HD! Aν κάποιος έχει κάτι υπόψη του ας μας ενημερώσει!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βάλε κι άλλα εσύ Μιχάλη, εγώ δεν έχω πρόβλημα με ότι μουσική αποφασίσετε. Υπάρχει βεβαίως μια προτίμηση στην κλασική.

...

Reaction score
4.334
Απάντηση: Oμαδική αγορά HD

Επειδη δεν ειμαι καλος με το ιντερνετ, κατ αρχην ειμαι μεσα σ ολα. Αλλα αν ειναι δυνατον βαλτε αρκετα ειδη για να αντιπροσωπευσουμε οσο γινεται περισσοτερους. Νομιζω οτι κι απο τζαζ εχουν μπει σχετικα λιγα.
Ο "αρχοντας" δεν υπαρχει? Για να μπει κι ο Ανδρεας στο παιχνιδι.:114:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Τι να την κανω ρε Νικο μου την κλασικη? Αφου εχω τον Δολοφονακη και μου παιζει λαιβ ολη μερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .................
Οτι και να αποφασισετε εγω μεσα ειμαι.

Βάλε κι άλλα εσύ Μιχάλη, εγώ δεν έχω πρόβλημα με ότι μουσική αποφασίσετε. Υπάρχει βεβαίως μια προτίμηση στην κλασική.

...

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe