EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
1
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Προς Κώστας Δ.

Ο σύνδεσμος που ζητάς είναι :
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=57932&page=2 (το 11 έχει το σύνδεσμο για τα αρχεία αναβάθμισης)
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=54757&page=39 (το 381 επεξηγεί το τι κάνει το κάθε αρχείο αναβάθμισης)

Πάντως, έχει αναφερθεί ότι μάλλον δεν υπάρχει τρόπος πισωγυρίσματος (δηλ. σε firmware του egreat) - για αυτό και το παράτησα και δεν το συνέχισα...

Προς silegav

Υπάρχει η δυνατότητα να γράψει κάποιος τα αντίστροφα βήματα για επαναφορά της πρωταρχικής εγκατάστασης έχοντας πάρει αντίγραφο της μνήμης του egreat; Και αν γίνεται ας μπουν όλα αυτά στο "Tips for egreat" για να μη χανόμαστε...

Reaction score
2
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Πάντως, έχει αναφερθεί ότι μάλλον δεν υπάρχει τρόπος πισωγυρίσματος (δηλ. σε firmware του egreat) - για αυτό και το παράτησα και δεν το συνέχισα...
Αν έχεις κάνει backup τη μνήμη του egreat με την εντολή dd if=/dev/mtd2 of=/share/egreatmem πριν κάνεις την αναβάθμιση,το "πισωγύρισμα" γίνεται με την ίδια διαδικασία.

Reaction score
1

Συγνώμη για την επανάληψη....

Λέμε ότι εφόσον συνδεθούμε με telnet και δώσουμε έπειτα την εντολή dd if=/dev/mtd2 of=/share/egreatmem έχουμε ένα αντίγραφο της μνήμης της συσκευής, ωραία.

Η αντίστροφη διαδικασία για επαναφορά του αντιγράφου, για όσους δεν γνωρίζουν τις εντολές μέσω telnet, ποια είναι...μπορείτε να τη γράψετε παρακαλώ;

Σημείωση= καλό είναι όταν γραφεί η εντολή επαναφοράς του αντιγράφου μνήμης, να περαστεί και στο νήμα "Tips..." για εύκολη ανεύρεση και ακόμα προτιμότερο το μέλος silegav εκεί που αναφέρεται στο πως γίνεται το αντίγραφο μνήμης να κάνει "επεξεργασία" και να περάσει και το πως γίνεται η επαναφορά!

Reaction score
2

Συγνώμη για την επανάληψη....

Λέμε ότι εφόσον συνδεθούμε με telnet και δώσουμε έπειτα την εντολή dd if=/dev/mtd2 of=/share/egreatmem έχουμε ένα αντίγραφο της μνήμης της συσκευής, ωραία.

Η αντίστροφη διαδικασία για επαναφορά του αντιγράφου, για όσους δεν γνωρίζουν τις εντολές μέσω telnet, ποια είναι...μπορείτε να τη γράψετε παρακαλώ;

Σημείωση= καλό είναι όταν γραφεί η εντολή επαναφοράς του αντιγράφου μνήμης, να περαστεί και στο νήμα "Tips..." για εύκολη ανεύρεση και ακόμα προτιμότερο το μέλος silegav εκεί που αναφέρεται στο πως γίνεται το αντίγραφο μνήμης να κάνει "επεξεργασία" και να περάσει και το πως γίνεται η επαναφορά!
Όταν δώσουμε την εντολή που αναφέρθηκε παραπάνω,δημιουργείται στο root του egreat ένα αρχείο, περίπου 30ΜΒ, με όνομα egreatmem,που είναι ουσιαστικά η μνήμη του egreat.

Το αντίγραφο της μνήμης egreatmem ή όπως αλλοιώς το ονομάσουμε,το αποθηκεύουμε κάπου στο σκληρό ή και αλλού, για να το έχουμε σίγουρα.

Αν θελήσουμε να το ξαναπεράσουμε, το μετονομάζουμε σε mtd2,και το αντιγράφουμε στο root του egreat στη θέση του mtd2 που υπήρχε και που ήταν η μνήμη του popcornhour.Ορίζουμε τα δικαιώματα,όπως κάναμε στην προηγούμενη διαδικασία και την κάνουμε ξανά, όπως κάναμε για να περάσουμε (φλασάρουμε σωστότερα) τη μνήμη του popcornhour.

Ουσιαστικά είναι η ίδια διαδικασία,απλά το αρχείο mtd2 τώρα περιέχει τη μνήμη του egreat και όχι του popcornhour.

Δηλαδή χρησιμοποιούμε όλα τα αρχεία που χρησιμοποιήσαμε για να περάσουμε τη μνήμη του popcorhour,εκτός από το αρχικό αρχείο mtd2,το οποίο το αντκαθιστούμε με το νέο αρχείο mtd2 που προέκυψε από τη μετονομασία του egreatmem.

Reaction score
1
Εχει κανεις εμπειρια απο δικτυωση του egreat με τα vista? Εχω προβληματα επικοινωνιας με το pc. Οταν ανοιγω το pc δεν βλειπει με την μια το egreat ουτε το αντιστροφο. Αναγκαζομαι να κανω διαρκως reset σε ρουτερ pc & egreat με τα χιλια ζορια γιανα το δει! Μηπως ναβαλω τα xp?

Reaction score
2
Εχει κανεις εμπειρια απο δικτυωση του egreat με τα vista? Εχω προβληματα επικοινωνιας με το pc. Οταν ανοιγω το pc δεν βλειπει με την μια το egreat ουτε το αντιστροφο. Αναγκαζομαι να κανω διαρκως reset σε ρουτερ pc & egreat με τα χιλια ζορια γιανα το δει! Μηπως ναβαλω τα xp?
Δεν είναι θέμα Vista αλλά router.Δοκίμασε με router άλλης μάρκας ή δοκίμασε να παρεμβάλεις μεταξύ του router και του egreat ένα switch.

Reaction score
1

lemon said:
Προς silegav

Υπάρχει η δυνατότητα να γράψει κάποιος τα αντίστροφα βήματα για επαναφορά της πρωταρχικής εγκατάστασης έχοντας πάρει αντίγραφο της μνήμης του egreat; Και αν γίνεται ας μπουν όλα αυτά στο "Tips for egreat" για να μη χανόμαστε...
Στο tips όσα έχω γράψει είναι δοκιμασμένα και εγγυημένα. Δεν θέλω να πάρω κανένα στον λαιμό μου.

"Πισωγύρισμα" τι εννοούμε. Από ένα egreat που δουλεύει σαν PCH με DTS downmix και όλα τα καλά? Τότε το γράψατε ήδη, τα βήματα είναι ίδια, περνάμε πάλι το telnet και απλά χρησιμοποιούμε το αρχείο με το αντίγραφο μνήμης του egreat που φροντίσαμε να πάρουμε. (Αλήθεια γιατί να το κάνεις? μην χάσεις την εγγύηση του e-shop? πλάκα κάνετε μάλλον...)

Πισωγύρισμα από ένα egreat που έχει γίνει οικόπεδο από τα πειράματα πως κάνει κανείς???
Αυτή είναι η ερώτηση που δυστυχώς δεν έχω απάντηση...

Βασικά δεν εμπιστεύομαι ένα memory dump που ανέβασε κάποιος στο rapidshare, την στιγμή που το script που το συνοδεύει δεν δουλεύει σωστά.

Reaction score
1

Σωστά τα λες, δεν διαφωνώ με το σκεπτικό σου. Άλλωστε μιας και το "βολεύουμε" προσωρινά με την μετατροπή DTS->AC3 (μέσω λογισμικού) ας περιμένουμε για μια πιο "εγγυημένη" πρόταση μέσω Egreat, όποτε ξεπεράσει τα "διαδικαστικά" με τα πνευματικά δικαιώματα!
Πάντως σίγουρα, εντός του αναμενόμενου firmware (Φεβρουάριος) δεν πρόκειται να είναι, οπότε ίσως με την Ανάσταση να δούμε και την ανάσταση του/των egreat!

Reaction score
1
Μια ερωτηση ακομα! Παρατηρησα οτι σε αρχεια avi οταν προχωρησω μπροστα σε καποιο σημειο της ταινιας αποσυχρονιζεται ο ηχος σε σχεση με την εικονα. Το εχει παρατηρησει κανεις, ή εχει προβλημα το δικο μου?

Reaction score
1
Συγκεκριμενα το κανει σε καποια αρχεια που εχουν ενσωματωμενους υποτιτλους. Εχω βρει ενα site φοβερο με πολλες ταινιες οι οποιες ομως εχουν ενσωματωμενους υποτιτλους! Και τωρα τι κανω? Αμαν πια αυτο το μηχανημα με εχει κουρασει! Δεν το αντεχω αλλο!Ολο προβληματα ειναι!

Reaction score
0
ξερει κανεις γιατι βγαζει "permission denied" οταν παω να σβησω ενα συγκεκριμενο φακελο μεσα στο δισκο του EGREAT. δε σβυνεται ουτε μεσω ftp ουτε http, ουτε και απο το EGREAT.
τελικα καταφερα να σβυσω αυτον το φακελο μεσω του προγραμματος "MIDNIGHT COMMANDER" που τρεχει μεσω telnet.
το εκανα εγκατασταση μεσω του Community software installer 1.0.3

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=13161

εχει και πολλα αλλα καλουδια που μπορειτε να βαλετε π.χ. skins.

Reaction score
0
παιδιά τι ρυθμίσεις χρειάζεται για να ακούσουμε DTS apo to HDMI?Πήρα ένα ενισχυτή(SONY DG-820),το σύνδεσα με HDMI,μπορώ να ακούσω στην τηλεόραση AC3 αλλά όχι DTS.δυστυχώς ηχεία δεν έχω βάλει επάνω, τα περιμένω από βδομάδα,αλλα δεν νομίζω οτι έχει σχέση με την αποδικωποιήση του ήχουν και αποστολή του στην TV.στις επιλογές NMT μπορώ να διαλέξω DTS-digital kai DTS-HD,αλλά όχι analog.οταν παιζει DTS το egreat,βλεπω οτι ο ενισχυτης το αναγνωρίζει γιατί μου το βγάζει στηην οθόνη. καμία ιδέα?

Reaction score
0
χθες αγορασε και η αδερφη μου το μηχανακι αυτο.πηγα να εγκαταστησω το nmt που κατεβασα απο το δικτυο αλλα στο τελος της εγκαταστασης κολλαει και δεν το εγκαθιστα.το δοκιμασα 2-3 φορες και παλι τα ιδια.τωρα οποτε το ανοιγω με παει στο μενου της εγκαταστασης nmt απευθειας.υπαρχει καμια ιδεα γι αυτο.στο δικο μου οταν εκανα εγκατασταση δουλεψε κατευθειαν.στο αλλο το εχω κανει 3 φορες και τπτ...

Reaction score
0
χθες αγορασε και η αδερφη μου το μηχανακι αυτο.πηγα να εγκαταστησω το nmt που κατεβασα απο το δικτυο αλλα στο τελος της εγκαταστασης κολλαει και δεν το εγκαθιστα.το δοκιμασα 2-3 φορες και παλι τα ιδια.τωρα οποτε το ανοιγω με παει στο μενου της εγκαταστασης nmt απευθειας.υπαρχει καμια ιδεα γι αυτο.στο δικο μου οταν εκανα εγκατασταση δουλεψε κατευθειαν.στο αλλο το εχω κανει 3 φορες και τπτ...
εχεις να δοκιμάσεις με κάποιο άλλο δίσκο?

Reaction score
0
εχεις να δοκιμάσεις με κάποιο άλλο δίσκο?
το αρχειο το εχω βαλει μεσα σε ενα usb stick.λες να φταιει αυτο?ετσι το ειχα κανει και σε μενα.
το format στον εσωτερικο το κανει κανονικα(1 ωρα και βαλε για ενα terra) και μολις τελειωνει για να εγκαταστησει το nmt βγαζει σφαλμα.τελικα του εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις που εχει επιλογη,ακολουθησα παλι την διαδικασια αλλα τιποτα.
τα ιδια:101::101::101:

Reaction score
0
Τσεκαρε το firmware πρωτα να ειναι το τελευταιο. Αν οχι εγκατεστησε το. Και μετα περνας τα nmt apps. Το ειδα να συμβαινει αυτο που λες σε φιλο με το M32 .... εφτανε στο 90% και κολλαγε.
Κανε αυτο που σου λεω και τα ξαναλεμε.

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους.

Μετά από ένα μήνα αρμονικής συνύπαρξης με το egreat, άρχισαν δυστυχώς τα πρώτα προβλήματα.

Ξαφνικά χθες έχασα το δίκτυο. Δεν έχει επικοινωνία με τον υπολογιστή ούτε σύνδεση στο ίντερνετ. Το καλώδιο δεν φταίει γιατί το δοκιμάζω σε μια δικτυακή συσκευή που έχω δίπλα και δουλεύει κανονικά. Απλά σταμάτησε να ανάβει το λεντάκι του δικτύου στο egreat. Ξανατσέκαρα τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα. Θέλω να αποφύγω το φορμάτ γιατί ο εσωτερικός σκληρός είναι γεμάτος υλικό.

Μπορεί να φταίει το ότι το έχω 24/7 ανοικτό? Έχει κανείς καμιά ιδέα πριν το πάω πίσω στο eshop?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members