Πρόταση για Radio station

Reaction score
173
Απάντηση: Πρόταση για Radio station

Παιδια η αεπι ειναι 80 ευρω το μηνα. Απο τη στιγμη που υπογραφεις συμβαση μαζι της και ποτε να μην βαλεις μουσικη τα χρηματα πρεπει να τα δωσεις.

Δεν εχουν σημασια το 1 η τα 1001 λεπτα.

Reaction score
1
Μπορούν να είναι και μουσικές ζώνες, δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να έιναι μόνο talk-show με μουσικά διαλείματα. Καλό είναι αλλά θέλει δουλειά περισσότερο.

Όταν λέω μουσική ζώνη, δεν εννοώ playlist και ξεμπερδέψαμε. Λέω πχ rock ζωνη, ένα 2ωρο, που ο κάθε παραγωγός θα μας προλογίζει 2 πραγματάκια γιαυτό που ακούμε, ποιοι το παίζουν, πότε γράφτηκε, με πιο συγκεκριμένη θεματολογία, πχ σήμερα θα ακούσουμε μόνο τραγούδια σε live εκτελέσεις, ένα "live" δίωρο.

Κάποιος στην jazz, μπορεί να κάνει ένα αφιέρωμα σε έναν καλλιτέχνη, τα πρώτα του τραγούδια, τα τραγούδια του καθώς εξελισσόταν.

Κάποιος άλλος στην pop μια αναφορά σε όλα τα τραγουδιά που έχουν να κάνουν με soundtracks κ.ο.κ. Ιδέες υπάρχουν πάρα πολλές, λίγο μερακι να υπάρχει.

Νομίζω ότι μπορούν να υπάρχουν μουσικές εκπομπές, όχι playlist σκέτα όμως.

Reaction score
59
pop , 80's , MOVIES soundtracks !!!

INTERESTING !!!! :137:

MΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ !!!! :126:

( Με 2αρα γραμμη που εχω ομως θα ειναι οκ η μεταδοση ?? )

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Πρόταση για Radio station

Παιδια η αεπι ειναι 80 ευρω το μηνα. Απο τη στιγμη που υπογραφεις συμβαση μαζι της και ποτε να μην βαλεις μουσικη τα χρηματα πρεπει να τα δωσεις.

Δεν εχουν σημασια το 1 η τα 1001 λεπτα.
Παιδιά θα ήθελα να το ξαναδούμε λίγο αυτό....
Είσαστε σίγουροι ότι η ΑΕΠΙ ισχύει σε παγκόσμιο επίπεδο??
Εδώ μιλάμε για ίντερνετ όχι τοπικά...

Άν τελικά υπάρχει περιορισμός περι θεμάτων πνευματικης ιδιοκτησίας.... Είστε σίγουροι ότι πρέπει να απευθυνθούμε στην ΑΕΠΙ.;;

Δηλαδή άν εγώ ζούσα στην Αυστραλία λ.χ. και έκανα έναν ελληνόφωνο σταθμό μέσω ίντερνετ σε έναν σέρβερ στην vanuantu, θα έπρεπε να έχω σύμβαση με την ΑΕΠΙ....;;

Το έχω λίγο απορία αυτο βρε παιδιά....

Reaction score
0

Τρελλένομαι γι' αυτά τα είδη..!!

Ναί... η σύνδεσή σου είναι οκ.!
Εγώ σήμερα κάνω εκπομπές στα 80kbit/s με 44.100mhz πως τα λένε αυτά... με σύνδεση 1mbit. και μπορώ να φορτώνω και video sto youtube παράλληλα και να παίζω τα τραγούδια που δεν τα βρισκω στο pc μου απο το youtube... :137:

Reaction score
1
Κοίτα όπως ισχύει και στα ιντερνετικά στοιχήματα (μην το γελάτε, όταν παίζεις στοίχημα στο willhill, σε "περιλούζει" η νομοθεσία της αγγλίας!

Οπότε δεν είναι παράλογο, αφού ο σταθμός είναι ελληνικός, είναι σε ελληνικό έδαφος κτλ, μιλάμε ελληνικά, να έχει να κάνει καθαρά με το ΑΕΠΙ.

Αν ήταν διαφορετικά, τότε θα έπρεπε και ο ANT1 με το ενδεχόμενο ότι κάποιος θα τον πιάσει στην Αμερική, να πληρώνει άλλα δικαιώματα για τις ταινίες που προβάλει, δικαιώματα παγκόσμιας εμβέλειας, όχι πανελλαδικής.

Νομίζω δεν θα έχουμε πρόβλημα, αλλά κάποιος πρέπει να το επιβεβαιώσει. Μην σας πάρω στο μυαλό μου.

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Πρόταση για Radio station

Το upload σε ενδιαφερει. Οποτε και 24αρα να ειχες... :126:

Reaction score
0
Οπότε δεν είναι παράλογο, αφού ο σταθμός είναι ελληνικός, είναι σε ελληνικό έδαφος κτλ, μιλάμε ελληνικά, να έχει να κάνει καθαρά με το ΑΕΠΙ.
Μα καλά.... παίζει ρόλο στο ίντερνετ το έδαφος ή ο τρόπος που μιλάμε..??
Κάλλιστα θα μπορούσα εγώ σαν Ζήσης να φτιάξω έναν σταθμό όπου δεν θα μιλάμε, και 2 ώρες θα βάζει τραγούδια ο Jack απο αμερική, τις άλλες 2 ώρες o Dimitri απο ρωσία, τις άλλες δυο ώρες Μουράτ απο το Ντουμπάι και τις άλλες 2 ώρες εγώ απο ελλάντα.

Απο πού θα έπρεπε να είχα σύμβαση?

Και υποτίθεται ότι θα μ' ακούνε ακροατές απο όλο τον κόσμο(, όπου έχουν ίντερνετ....)

Αν ήταν διαφορετικά, τότε θα έπρεπε και ο ANT1 με το ενδεχόμενο ότι κάποιος θα τον πιάσει στην Αμερική, να πληρώνει άλλα δικαιώματα για τις ταινίες που προβάλει, δικαιώματα παγκόσμιας εμβέλειας, όχι πανελλαδικής.
Λογικά κάπως έτσι πρέπει να γίνεται. Έμμεσα μεν αλλά μάλλον πληρώνει....

Reaction score
173
Απάντηση: Πρόταση για Radio station

Εαν δεν εχεις ενα site κρεμασμενο σε ολο αυτο που κανεις (λογικα) δεν εχεις προβλημα με την αεπι. Εαν ολο αυτο το κανεις με ενα site .gr θα σε βρουν αυτοι. Εμεις οταν αγορασαμε και το gr τους πηραμε τηλεφωνο.

Reaction score
1
Απο όπου θες!
Απο την στιγμή που δεν υπάρχει παγκόσμιο κράτος, αναγκαστικά έτσι και αλλιώς θα σε διέπουν οι νόμοι ενός και μόνο κράτους.
Όλα τα ιντερνετικά μαγαζιά δηλώνουν μια έδρα. Το ίδιο και site υπηρεσιών, όπου είναι παρόμοια με το δικό μας. Άσχετα αν προσφέρουν σε όλο τον κόσμο τις υπηρεσίες τους.
Ακόμα και απατεωνίστικα site, πιο παλιά με dialers κτλ, είχαν έδρα κάτι ανύπαρκτα κρατίδια-νήσους, και δεν μπορούσες ποτέ να βγάλεις άκρη.

Φαντάζομαι λοιπόν θα ανοίκουμε εκεί όπου ανοίκει το domain σου? Χωρίς να είμαι σίγουρος.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Πρόταση για Radio station

Εαν δεν εχεις ενα site κρεμασμενο σε ολο αυτο που κανεις (λογικα) δεν εχεις προβλημα με την αεπι. Εαν ολο αυτο το κανεις με ενα site .gr θα σε βρουν αυτοι. Εμεις οταν αγορασαμε και το gr τους πηραμε τηλεφωνο.
Σωστός.... Εκεί πάω πάσο, και είμαι μέσα για την άδεια....

Πιθανόν όμως εγώ να είμαι πλήρως διαθέσιμος μετά τις πανελλαδικές....

Φαντάζομαι λοιπόν θα ανοίκουμε εκεί όπου ανοίκει το domain σου? Χωρίς να είμαι σίγουρος.
Το domain που έχω το σταθμό μου δεν ξέρω, και να σου πώ την αλήθεια δεν μ' ενδιαφέρει και που είναι.... Απ τη στιγμή που είμαι ανάμεσα σε χιλιάδες άλλους σταθμούς της ίδιας κατηγορίας.... δεν με νοιάζει και τόσο.... Είναι free και δεν πληρώνω τίποτα κάνοντας την πλάκα μου με φίλους.... αυτό είναι...

Το παραπάνω που σου ανέφερα το είπα σαν παράδειγμα.... με κάλυψε πλήρως ο Vertigo.!

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόταση για Radio station

Το παραπάνω που σου ανέφερα το είπα σαν παράδειγμα.... με κάλυψε πλήρως ο Vertigo.!
Ασε τους σταθμους και κοιταξε τις εξετασεις σου. Εχω αλλο ενα τσιπιρικο σαν εσενα εδω και τον κυνηγαω ολη μερα :144:

Ολα τα αλλα εδω θα ειναι και θα σε περιμενουν :126:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόταση για Radio station

Ασε τους σταθμους και κοιταξε τις εξετασεις σου. Εχω αλλο ενα τσιπιρικο σαν εσενα εδω και τον κυνηγαω ολη μερα :144:

Ολα τα αλλα εδω θα ειναι και θα σε περιμενουν :126:
:116:
Σωστός!
Σου κρατάμε θέση dont worry! Είναι κρίμα να μην περάσεις κάπου φοιτητής, να έχεις μετά άπειρο χρόνο για τον σταθμό και για όλα!

Reaction score
0

Άσχετο... Καλά βρε θηρίο... Όλα αυτά τα ανεβάζεις από 2άρα γραμμή;;;;;;;;;;

Reaction score
0
Ασε τους σταθμους και κοιταξε τις εξετασεις σου. Εχω αλλο ενα τσιπιρικο σαν εσενα εδω και τον κυνηγαω ολη μερα

Ολα τα αλλα εδω θα ειναι και θα σε περιμενουν
Σωστός!
Σου κρατάμε θέση dont worry! Είναι κρίμα να μην περάσεις κάπου φοιτητής, να έχεις μετά άπειρο χρόνο για τον σταθμό και για όλα!
:114::114: :114::114:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Πρόταση για Radio station

......Φυσικα θα εξεφραζα την επιθυμια μου να λαβω μερος στην παραγωγη και φυσικα (και παλι αν θελετε) μπορω να αναλαβω τα ηχητικα σηματα (logos) του AVSITE, LIVE RADIO STATION.
....
24/96 ? :116:

Εγώ αν θέλετε θα κάνω τις διαφημίσεις, αφού τα spotακια είναι οκ ! :137:

Τώρα που το ξαναδιάβαζα όμως μου ήρθε στο μυαλό.....
[youtube]X19iZ4CyJf0[/youtube]

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Πρόταση για Radio station

24/96 ?

Εγώ αν θέλετε θα κάνω τις διαφημίσεις, αφού τα spotακια είναι οκ !
Οχι βεβαια. Σε τοσο κατεβασμενη ποιοτητα. Εγω θα τα κανω 192/ 32 float.

Χε χε χε..........:136::136:

Και δευτερον ποιος σου ειπε οτι δεν θα κανω και τα spots ????:142::142:

( Δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα.

Ακομα δεν το ειδαμε Γιαννη τονε βαφτισαμε...) Για να σας προλαβω δηλαδη...........

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis