Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Θα πρέπει να έχουμε υπ'οψιν οτι αυτά που βλέπουμε, δεν είναι BLUE RAY! έχουν περίεργες αναλύσεις, και βέβαια συγχρονισμού ήχων και υποτίτλων!!!
To oποιο οπως πολυ σωστα λεει ο φιλος :121: ειναι μεμονωμενα περιστατικα και δεν αντιπροσωπευουν το μεγαλυτερο μερος των αρχειων.

Reaction score
0
Γεια και χαρά σε όλους!
Θα ήθελα να αναφέρω το εξής σχετικά με το WD TV.
Έχω μετατρέψει μέσω CloneDVD τα αυθεντικά DVD της συλλογής μου σε .iso (μόνο την ταινία με τον ήχο και τους Ελληνικούς υπότιτλους). Όλες οι ταινίες παίζουν τέλεια.
Επίσης έχω μετατρέψει πάλι μέσω CloneDVD από τα αυθεντικά DVD της συλλογής μου κάποια π.x. short films που συμπεριλαμβάνονται ως bonus σε .iso. Αυτά δεν παίζουν με τίποτα. To μόνο κοινό που έχουν αυτά τα αρχεία μεταξύ τους είναι ότι είναι μικρά σε διάρκεια σε σχέση με μία ταινία. Γνωρίζω πως υπάρχει θέμα με τα μενού σε .iso αρχεία αλλά εγώ αναφέρομαι σε "καθαρά" αρχεία χωρίς μενού.
Ενώ όλα τα παραπάνω αρχεία παίζουν κανονικότατα σε PC και σε PopCorn Hour ενός γείτονα που τα έχω δοκιμάσει, το WD TV αρνείται πεισματικά να παίξει όλα τα παραπάνω αρχεία.
Ελπίζω ότι όλα αυτά θα λυθούν στην επόμενη αναβάθμιση.
Να είστε όλοι καλά.

Reaction score
0
Τελικα εχει βρει κανεις ακρη με τα thumbnails??? υπαρχει κανενας που να καταφερε να τα εμφανισει;;; αν ναι ας μας πει τον τροπο.

Reaction score
0
Τελικα εχει βρει κανεις ακρη με τα thumbnails??? υπαρχει κανενας που να καταφερε να τα εμφανισει;;; αν ναι ας μας πει τον τροπο.
Thumbnails υποστηριζει μονο σε mp3 σε mp4. Οχι σε αλλου ειδους αρχεια.

Reaction score
0
Tην καθυστέρηση εμφάνισης των υποτίτλων την διεπίστωσα και γω αλλά μόνο σε 720p .MKV video αρχεία. Οι υπότιτλοι εμφανίζονται ένα δευτερόλεπτο περίπου μετά από το άκουσμα της φράσης.

Ίσως να παίζει κάτι με καθυστέρηση λόγω αποκωδικοποίησης της εικόνας και ήχου στο υψηλότερο αυτό format (την αναπαραγωγή την κάνω σε μία non-HD LCD 20άρα toshiba).

Mακάρι να γίνει κάποια πρόοδος με το επόμενο firmware...

Reaction score
0
Σήμερα παρέλαβα και τα 2 απο το πλαίσιο. Άνοιξα μόνο το ένα, με την μία το έκανα firmware update και δοκίμασα να παίξω ένα 720p MKV με εξωτερικό .srt αρχείο...

Οι υπότιτλοι καθυστερούν τραγικά, έλεγα "εντάξει 1sec τι είναι;" αλλά δεν μπορώ να παρακολουθήσω τελικά... ελπίζω να το φτιάξουν στο επόμενο firmware.

Κατα τ'άλλα το μηχάνημα είναι πολύ καλό, πανεύκολο στην χρήση και με τέλεια εικόνα... :D

Reaction score
0
Ξέρεις αν οι υπότιτλοι είναι σωστοί; Μήπως δεν φταίει το WD;
Οι υπόλοιποι είναι μια χαρά, είχα δει το ίδιο αρχείο στον υπολογιστή... :122:

Πήρα και 2 .... :141: Θα το φτιάξουν ποτέ ή θέλει να παίξω με κάνα Subtitle workshop και να ρυθμίσω τους subs -1" για να στρώσουν...; Ντροπή δηλαδή. :117:

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Πήρα και 2 .... :141: Θα το φτιάξουν ποτέ ή θέλει να παίξω με κάνα Subtitle workshop και να ρυθμίσω τους subs -1" για να στρώσουν...; Ντροπή δηλαδή. :117:
Και θα κανεις παντα αυτη τη δουλεια; Δε λεει.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Και θα κανεις παντα αυτη τη δουλεια; Δε λεει.
Όντως δεν λέει... Τι να κάνουμε όμως;

Δεν καταλαβαίνω τι άσχετο bug είναι αυτό, ελπίζω να φτιάξει με το νέο f/w update.:101:

Reaction score
0

Αν το φτιαξουν μετα θα πρεπει να τους ξανακανεις +1 :105:

Παντως αν δεν ειχαν δει σχετικα post στο forum μαλλον αρκετοι δε θα το παρατηρουσαν... Αμα εισαι υποψιασμενος ομως και τα ψαχνεις, μαλλον θα τα βρεις...

Reaction score
0
Καποιος στο avsforum ισχυριζεται οτι η καθυστερηση των υποτιτλων ειναι μικροτερη αν μετατρεψεις τους .SRT σε .SSA. Μηπως ειναι καλυτερη προσωρινη λυση...

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Εγώ γιατί δεν παρατηρώ ακόμα και τώρα αυτή την καθυστέρηση?
Σε τι τύπους αρχείων φαίνεται? Divx ή mkv?
Μπορεί κανείς να την μετρήσει? Είναι 0,5 ή 1 sec?
Μόνο μια φορά έχω παρατηρήσει καθυστέρηση των υποτίτλων σε ένα επεισόδιο γνωστής σειράς (όπου μάλιστα η καθυστέρηση μεγάλωνε κατά την αναπαραγωγή). Τελικά έφταιγε το αρχείο των υποτίτλων. Κατέβασα ένα άλλο και διορθώθηκε.

Reaction score
0
...Έχω μετατρέψει μέσω CloneDVD τα αυθεντικά DVD της συλλογής μου σε .iso (μόνο την ταινία με τον ήχο και τους Ελληνικούς υπότιτλους). Όλες οι ταινίες παίζουν τέλεια.

Επίσης έχω μετατρέψει πάλι μέσω CloneDVD από τα αυθεντικά DVD της συλλογής μου κάποια π.x. short films που συμπεριλαμβάνονται ως bonus σε .iso. Αυτά δεν παίζουν με τίποτα... ...Ελπίζω ότι όλα αυτά θα λυθούν στην επόμενη αναβάθμιση.
Να είστε όλοι καλά.
Με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω και θα σου πω αν μου συμβαίνει και έμενα το ίδιο (είμαι χωρίς TV).

Μην περιμένεις πάντως να ασχοληθούν άλλο με τα iso DVD rips: αντάλλαξα μια σειρά από emails μαζί τους και στο τέλος μου είπαν ότι δεν υποστηρίζουν .iso και τέλος (κυριολεκτικά γιατι τώρα πιά δεν μου απαντάνε). Πούλησα κιόλας τα εξτρα μηχανάκια και έχω μείνει με ένα τώρα, περιμένωντας το επόμενο update. Αν δεν γίνει τίποτα, NMT ή Media Extender πάνω στο δίκτυο και τέλος στις πατέντες (και πονοκεφάλους!!)!!

Reaction score
0
Με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω και θα σου πω αν μου συμβαίνει και έμενα το ίδιο (είμαι χωρίς TV).

Μην περιμένεις πάντως να ασχοληθούν άλλο με τα iso DVD rips: αντάλλαξα μια σειρά από emails μαζί τους και στο τέλος μου είπαν ότι δεν υποστηρίζουν .iso και τέλος (κυριολεκτικά γιατι τώρα πιά δεν μου απαντάνε). Πούλησα κιόλας τα εξτρα μηχανάκια και έχω μείνει με ένα τώρα, περιμένωντας το επόμενο update. Αν δεν γίνει τίποτα, NMT ή Media Extender πάνω στο δίκτυο και τέλος στις πατέντες (και πονοκεφάλους!!)!!
Αν δεν διορθωθεί το θέμα με τα αρχεία .iso, το WD TV θα μου είναι σχεδόν άχρηστο γιατί έχω όλη μου τη συλλογή σε .iso. Θα του δώσω μία ευκαιρία μέχρι το επόμενο firmware update... Με λίγα λόγια θα συμφωνήσω μαζί σου. H επόμενη κίνηση θα είναι (για ακόμη μία φορά) NMT (PopCorn Hour συγκεκριμένα). Άλλωστε ότι δίνεις ...αυτό παίρνεις. Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Reaction score
1
Υπάρχει κάποια εξήγηση γιατί δεν μου παίζει HD avi αρχεία? (Τουλάχιστον 5-6 έχω δοκιμάσει έως τώρα χωρίς επιτυχία - το δε arcsoft converter κολλάει (σε Vista) κατά την προσπάθεια μετατροπής τους.

Reaction score
0
Καλημερα σε ολους!!

Απεκτησα κι εγω το μηχανακι εδω και μερικες ημερες και ειμαι ενθουσιασμενος!! Φτιαχνω mkv απο τα bluray μου σε 1080p, και παιζουν πραγματικα εξαιρετικα!!

Εχω κι εγω με τη σειρα μου να κανω μια ερωτηση:

Οταν παιζεις το original blu ray, δηλαδη το m2ts αρχειο, πως εμφανιζονται οι υποτιτλοι? Πατωντας στο τηλεκοντρολ το αντιστοιχο κουμπι, στο μενου που εμφανιζεται μου δειχνει οτι το αρχειο δεν εχει καθολου υποτιτλους. Το εχει δοκιμασει κανεις αυτο?

Reaction score
0
Υπάρχει κάποια εξήγηση γιατί δεν μου παίζει HD avi αρχεία? (Τουλάχιστον 5-6 έχω δοκιμάσει έως τώρα χωρίς επιτυχία - το δε arcsoft converter κολλάει (σε Vista) κατά την προσπάθεια μετατροπής τους.
Το WD δεν παίζει αρχεία DIVX για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω.. Ίσως για αυτό.

Reaction score
0
Επισης ξερει κανεις πως γινεται μετατροπη (μιλαω παντα για HD Video @1080p απο blu ray) απο codec VC-1 profile advanced@3 σε codec H.24 profile [email protected] ??

Η πιο απλα, ειδα οτι το WD παιζει το codec H.24 profile [email protected] (αφου το εχεις φτιαξει σε .mkv αλλα δεν παιζει το codec H.24 profile [email protected]. Υπαρχει καποια λυση γι αυτο?

Reaction score
0
Οταν παιζεις το original blu ray, δηλαδη το m2ts αρχειο, πως εμφανιζονται οι υποτιτλοι? Πατωντας στο τηλεκοντρολ το αντιστοιχο κουμπι, στο μενου που εμφανιζεται μου δειχνει οτι το αρχειο δεν εχει καθολου υποτιτλους. Το εχει δοκιμασει κανεις αυτο?
Οι υποτιτλοι του m2ts οι ενσωματωμενοι ειναι σε PGS μορφη και δεν υποστηριζονται (αν δεν κανω λαθος ουτε στα NMT οπως popcorn δεν υποστηριζονται). Εξωτερικοι υποτιτλοι σε SRT στα m2ts υποστηριζονται με το 1.01.02 firmware.
Οποτε υπαρχουν 2 επιλογες
1. demux με το tsmuxer του PGS υποτιτλου σε μορφη .sup
και μετα περασμα με το suprip (προγραμμα OCR, πρεπει να διορθωνεις τα λαθη, μεγαλη μανουρα, ειδικα για ελληνικα) ωστε να βγαλει σωστο .SRT

2. Κατεβαζεις ενα υποτιτλο .srt και τον συγχρονιζεις μονος σου (πιο ευκολο αλλα ο υποτιτλος μπορει να ειναι by Mitsos o Levies, ή Mpampis o Sougias κλπ.), υπαρχουν οδηγιες στο νετ...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis