Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Και παρόλο που ο κος Σταματάκος επέμενε να παίζει σε χαμηλές εντάσεις!Βεβαίως μόλις του ζήτησα να ανεβάσει την ένταση έπαιζαν παπάδες!Όσο ανεμικά και άνευρα ήταν σε χαμηλές εντάσεις τόσο κέρδισαν μετά!Β'εβαια monitor με ότι συνεπάγεται αυτό.Τα άκουσα στην έκθεση στο δωμάτιο του avmentor μαζί με τον ενισχυτή L301. Μπορώ να πω ότι παρόλες τις αντιξοότητες από πλευράς χώρου απέδιδαν πάρα πολύ καλά. Σίγουρα αξίζουν μία καλή ακρόαση...
Φίλε μου τόσα χρόνια που έχεις το ηχείο ο μαγνήτης του μεγαφώνου έχει απολέσει παραπάνω από τη μισή του δύναμη. Αυτό συνεπάγεται χαλάρωση του ελέγχου του χαμηλού του ηχείου που άνετα μπορεί να σου δίνει την αίσθηση <<όγκου>> όπως λες.μην σου φαινεται απιθανο φιλε μου ,ειμαι κατοχος (προς το παρον τουλαχιστον ) ενος ζευγους advent the smaller του 1977 κλειστης καμπινας με ενα γουφερ 9.5 ιντσων διαστασεις 50χ28χ23 (υχπχβ)
ο κατασκευαστης εδινε αποκριση 33-17 khz δεν ξερω εαν οντως κατεβαινει τοσο χαμηλα ,ομως το βαθυ χαμηλο του ειναι οντως εκπληκτικο σε εκταση για τον ογκο του και αυτος ειναι ενας απο τους λογους για τον οποιο ακομα δεν μπορεσα να καταληξω (εκτος απο τον οικονομικο παραγοντα βεβαιως) σε αντικατασταση τους .μιλαμε για εκπληκτικο μπασο απιστευτο για το μεγεθος του.
ε???τόσα χρόνια που έχεις το ηχείο ο μαγνήτης του μεγαφώνου έχει απολέσει παραπάνω από τη μισή του δύναμη
Πρώτη φορά ακούς για τον απομαγνητισμό των μαγνητών?ε???
:131: