Most visitors online was 3398 , on 14 Sep 2025
Μ' αρέσει που λες πως σου χαλάμε το θέμα μιλώντας για το σπάνιο στοιχείο πορδοκλάνιο 24/96 ...Μέ κάθε εγγραφή στο forum προσφέρουν και μία νταμιτζάνα ούζο απο τους αμπελώνες του πάρεδρου
είναι αλήθεια????
Συμφωνώ μαζί σου...Μ' αρέσει που λες πως σου χαλάμε το θέμα μιλώντας για το σπάνιο στοιχείο πορδοκλάνιο 24/96 ...
Ενώ εσύ που είσαι 100% στο θέμα ασχολείσαι με ούζο από...αμπελώνες...
Ρε δεν πάτε καθόλου καλά μου φαίνεται...
Έλα ρε...cool down...τι συγνώμες και τέτοια...όλοι έχουμε γράψει ανά καιρούς διάφορα...Συμφωνώ μαζί σου...
αλλά μήπως πέρα απο κάθε γελοιότητα και κακιούλες των forums....
ζητώντας συγνώμην ......γιά οτι δήποτε και ΑΠΟ οποιονδήποτε γιά οτι προσβλητικό έχει γραφεί εκ μέρους μου
Με σκοπό μόνο και μόνο την ενημέρωση και όχι την αντιπαράθεση
απλά ερωτώ ξανά!!!!
Αυτά τα ρημάδια το resonators??????
πέρα από την μακακία -και ονομασία τους απο τον κάθε πικραμένο του χώρου
Τά έχετε ακούσει
Φίλε συμφουρίτη??
Είναι απλό.
Όσες αντανακλάσεις περνάν απο πάνω τους (καταλαμβάνουν περίπου το 0,005% των επιφανειών της πρώτης αντανάκλασης) βελτιώνουν την χροιά της αντανάκλασης αυτής.
Εγώ μαζί σου είμαι, μην μου τα λές αυτά!Αααααα.....Τόσο απλό......
Και αυτές οι 'αντανα_κλάσεις' που δεν περνάνε???
Τις κάνει bypass το τρυποκολοσφαιρίδιο???
Και πως τις 'βελτιώνει' τις 'αντανα_κλάσεις'???
Τις θυμιατίζει???
Λοιπόν...
Μαζεύτε καμιά δεκαριά ποσταλένια κουτρουλομούτζουνα,
μαζευτείτε και καμιά δεκαριά άτομα για να υπάρχει σίγουρο αποτέλεσμα,
σε ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ στημένο σ' ένα ΣΩΣΤΟ ΧΩΡΟ
και αξιολογήστε τα....Μέσα κι εγώ...
Μέχρι τότε....ας είμαστε πιο συγκρατημένοι...
Μου αρέσει να είμαι εντάξει απέναντι στον εαυτό μου πρώτα....Έλα ρε...cool down...τι συγνώμες και τέτοια...όλοι έχουμε γράψει ανά καιρούς διάφορα...
about resonators....
ΔΕΝ τα έχω ακούσει γιατί απλά ΔΕΝ ακούγονται...
Αν μου εξηγήσει κάποιος τι κανουν και επιδρούν στον ήχο...τότε θα τ' ακούσω...
Ή...αν κάποιος τα λειώσει και φτιάξει πυκνωτές ή αντιστάσεις ή πηνία από το υλικό που είναι φτιαγμένα...τότε πάλι θα τ' ακούσω...
Ως τότε τίποτα...
Τουλάχιστον άλλοι περιγράφουν τα ματζούνια που φτιάχνουν τι κάνουν...(βέβαια ούτε αυτά τα αγόρασα)
Απλά ψάξε στο site με τα παιχνίδια που αναφέρωΠριν από κάμποσα μηνύματα ρώτησα σε ποιο σημείο του δωματίου τοποθετούνται και βάση ποιας λογικής. Θα επαναλάβω την ερώτηση αν κάποιος γνωρίζεις.
Οποιοσδήποτε απλός ήχος έχει δύο και μόνο παραμέτρους.Δεν τα πολυκαταλαβαίνω τα προηγούμενα...
Αυτό που θέλω να πω είναι πως είναι ΑΔΥΝΑΤΟ ένα αντικείμενο με σταθερές διαστάσεις να επηρρεάζει τον ήχο(ακουστές συχνότητες) που έχει τόση μεγάλη ποικιλία παραμέτρων(συχνότητα, ηχόχρωμα, ένταση κλπ κλπ)
Είναι σα να μου λέτε πως μπορώ με μια συγκεκριμένη κεραία σταθερού μήκους να εκπέμψω κύματα σε ένα μεγάλο εύρος συχνοτήτων...Αυτό απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...
Εντωμεταξύ αυτές είναι οι οδηγίες χρήσης..? !!The result of his action was uncanny, however. In utter amazement, we looked at each other and noticed that Eric Clapton no longer occupied his spot on stage. He'd moved forward. When Franck reappeared, he admitted that he'd removed a resonator outside the room in the courtyard. So a resonator behind at least two panes of glass still influences the perceived sound.
Ε, αυτό δεν το σχολιάζω.....:137:First off, no one will object to the size or looks of these things. Acoustic System can provide them even lacquered in a custom paint to blend further with your decor. By acquiring a set, you go beyond dreaming of -- or saving for -- a dedicated music room. Is music not a social event that should be appreciated by you, your spouse and who knows who else? Or is it aural masturbation you are after in your own walled-off, sun-deprived listening room? How about starting with just a few resonators for the middle front wall? Once in the room, you can play around to find the optimum setting and placement. That's treat number two. Number three is the one it's all about. Music in an Acoustic System resonator treated room sounds truly musical and natural. No hint of HiFi with its analytical coolness.
Don't forget this holds true for analogue as well as digital media
Μαγικό πρέπει να'ναι !Για το πρώτο που αναφέρεις ρίξε μια ματιά στο post 2 του παρόντος.
...έτσι για μην νομίζεις ότι όλα εξηγούνται ! :137:Our human hearing is quite extraordinary in how it functions
Έχεις απόλυτο δίκιο. Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι είμαι πολύ πίσω στις εξελίξεις.Μαγικό πρέπει να'ναι !
Αυτό το κομμάτι δεν έχει να κάνει με τις ανακλάσεις πάντως.
Ο ήχος δεν φτάνει έξω από τα τζάμια ώστε να τον επηρεάσει και η επίδραση του 'κυπέλλου' αυτού μεταφέρεται μέσα στο δωμάτιο !!!
Στην αυλή που το έστησε, άκουγε τον θόρυβο των αυτοκινήτων ? :143:
Ξεκινώντας βέβαια γράφει....
...έτσι για μην νομίζεις ότι όλα εξηγούνται ! :137:
Έχουν παραπονεθεί οι γείτονες ότι ακούν τον Ευαγγελάτο από το μπάνιο , ενώ η τηλεόραση είναι στο σαλόνι ? :138:.....
Έχουμε στο πατρικό μου κάτι ποτηράκια που μοιάζουν με τα εν λόγω αντικείμενα πόθου ως προς το κύπελο.
...