ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ
<b>Mr. Pattern</b>
- Reaction score
- 1
Απάντηση: Οδηγός γρήγορης δημιουργίας ματρόσκας-αναφοράς…
Έχω την αίσθηση ότι τα 8000 kbps είναι πολύ μικρό bitrate για κάποιον που παίζει με καλό 1080p προβολέα και ψάχνεται για κορυφαία ποιότητα εικόνας.
Από όσα έχω δει μέχρι στιγμής, το όριο του bitrate στις ματρόσκες είναι κάπου ανάμεσα στα 10.000-12.000 kbps, για ένα επίπεδο εικόνας τέτοιο, που να δυσκολεύεσαι πραγματικά να εντοπίσεις τις διαφορές ανάμεσα στη ματρόσκα και στο γνήσιο .m2ts αρχείο.
Λοιπον μιας και δεν εχω κανενα BR δισκακι να κανω δοκιμες (θα βρω πολυ γρηγορα :126δοκιμαστε να κανετε μια ταινια encoding (δεν παμε στο βημα με το mkvmerge) με 2pass και bitrate 8000 kbps, επισης φτιαξτε το καδρο (croping) ωστε να πεταξετε την αχρηστη πληροφορια απο τις "μαυρες μπαρες" και περιμενετε μεχρι να τελειωσει...
Το αποτελεσμα πιστευω οτι δεν θα εχει και μεγαλη διαφορα απο ESiR κλπ.
Έχω την αίσθηση ότι τα 8000 kbps είναι πολύ μικρό bitrate για κάποιον που παίζει με καλό 1080p προβολέα και ψάχνεται για κορυφαία ποιότητα εικόνας.
Από όσα έχω δει μέχρι στιγμής, το όριο του bitrate στις ματρόσκες είναι κάπου ανάμεσα στα 10.000-12.000 kbps, για ένα επίπεδο εικόνας τέτοιο, που να δυσκολεύεσαι πραγματικά να εντοπίσεις τις διαφορές ανάμεσα στη ματρόσκα και στο γνήσιο .m2ts αρχείο.