Most visitors online was 8878 , on 22 Jan 2026
Παναγιώτη τη καλημέρα μου.Πετρο αν θυμασαι ειχαμε ακουσει το rotel με το sony es 50(Παναγιωτης ). Βεβαια δε μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα για τους τελεστικους απο διαφορετικες κατασκευες.
Δε λέω ότι ο 627 δεν παίζει καλά. Παίζει αρκετά καλά, αλλά υπολείπεται άλλων, που είναι είτε φθηνότεροι, είτε παλιότερης σχεδίασης, είτε και τα δύο. Και το βασικό μου ερώτημα είναι γιατί. Eντάξει, άλλος λέει για την τροφοδοσία, άλλος για την πλακέτα και δεν ξέρω τί άλλο. Γιατί άλλοι τελεστικοί, και παίζουν, και μετρούν καλά, ενώ αυτός κάνει το βαρύ πεπόνι; Τόοοσο πολύ ευαίσθητος είναι πια με την πλακέτα; Και στο κάτω της γραφής, για audio πρόκειται, όχι για UHF.Οποτε η συγκριση γινεται με τιε μετρησεις. Το θεμα θα ηταν ξεκαθαρο αν δεν υπηρχαν αντιτεχνοκρατικες αποψεις σα του Κου Κογια :135::135::135: που λεει οτι μετραει καλα αλλα δε παιζει καλα.
Δε νομίζω...Για πειτε εσεις που ασχολειστε.
Παραγγειλα και περιμενω 2 single opa moon για να αντικαταστησω τους 2 opa134 που φοραει το dac μου ετσι για δοκιμη και επειδη διαβαζω ενθαρυντικα σχολια.
http://www.audio-gd.com/enweb/pro/diy/OPA.htm
Θα εχω καποιο προβλημα συμβατοτητας ή οχι με τα ρευματα και τις τασεις?
Αυτά είναι που με έκαναν να μην προτιμήσω εξ' αρχής τους 627.Δε λέω ότι ο 627 δεν παίζει καλά. Παίζει αρκετά καλά, αλλά υπολείπεται άλλων, που είναι είτε φθηνότεροι, είτε παλιότερης σχεδίασης, είτε και τα δύο. Και το βασικό μου ερώτημα είναι γιατί. Eντάξει, άλλος λέει για την τροφοδοσία, άλλος για την πλακέτα και δεν ξέρω τί άλλο. Γιατί άλλοι τελεστικοί, και παίζουν, και μετρούν καλά, ενώ αυτός κάνει το βαρύ πεπόνι; Τόοοσο πολύ ευαίσθητος είναι πια με την πλακέτα; Και στο κάτω της γραφής, για audio πρόκειται, όχι για UHF.
Μαζι θα τις γραψουμε τις εντυπωσεις :126:Μεσιέ Pseiras δεν θα έχεις πρόβλημα αρκεί να μας πεις εντυπώσεις...:128:
Κάπου έχω αλλά άντε να θυμηθώ που...Μαζι θα τις γραψουμε τις εντυπωσεις :126:
Ξερει κανεις που μπορω να προμηθευτω και 2 κομματια LT-1028 ?
το 6688 της AD είναι? :135::143:Οσο για την εξοδο/μπαφερ ο καλυτερος τελεστικος ειναι μια 6688 με τσοκ στην ανοδο:116:
Ε, αυτό λέει κι ο ΚΚ, αλλά πως διάλο εξηγείται αυτό? Λογικά δε θα έπρεπε οι καλύτερες μετρήσεις - σπεκ - προδιαγραφές του 627 σε σχέση με τον 134 να δίνουν και καλύτερο ήχο?O 627 ειναι καλυτερος ΟΠΑ απο τον 134 ειναι ξακαθαρο και δεν επιδεχεται καμια αμφισβητηση.
Ο 134, πραγματι ακουγεται (παιζει) καλυτερα.
Το ενα δεν αναιρει το αλλο μπορουν καλιστα να ισχυουν και τα δυο.