Costas Coyias
Επίτιμο μέλος
- Reaction score
- 23.680
Απάντηση: OPA627
Ποιος, ο 627; Ωχ, μη λες τέτοια...
Ποιος, ο 627; Ωχ, μη λες τέτοια...
Αυτοι που μου ερχονται στο μυαλο τωρα :το 6688 της AD είναι? :135::143:
όντως, κορυφαίο για μπάφερ, κι εγώ το έχω χρησιμοποιήσει! και με επώνυμο τσοκ στην άνοδο...
ποιοί είναι οι "Current Feedback Video τελεστικοι της AD που φορανε μερικα κορυφαια players" που λες?:118:
Και μενα. Απο γνωστα μονο κατι παλια audio alchemy θυμαμαι να τον ειχαν πανω. Ο μονος του, αν δεν κανω λαθος, ειναι ο 176 που εχει παρει το δρομο για τα μουσεια εδω και χρονια. Παντως να ξερεις οτι ειναι σαβουρα, σε σχεση με αλλους απο θεμα "προδιαγραφων"Εγώ πάντως έχω κολλήσει στον ΟΡ275. Πολύ με αρέζνει...
Χαχαχαχα όχι ρε. Εγώ το πήγα γιατί εκεί που το είχατε δεν καταλάβαινε κανείς τι γράφετε. :114:Δε μου λέτε; Γιατί μεταφέρατε το θέμα στη DIY; Διαμαρτυρήθηκε κανένας έμπορας ότι του χαλάμε τη σούπα;
Γιατί το γελάς ;Μη θυμηθώ τώρα (που θυμάμαι αλλά δε θέλω να πω) για ένα Γαλλικό DAC της δεκαετίας του '90 (γύρω στο 95-96 θα ήταν) με 741 που έγραφαν διθυράμβους για τον ήχο του. :140::140::140:
Οι δε μετρήσεις του ήταν τραγωδία σκέτη.
Μη θυμηθώ τώρα (που θυμάμαι αλλά δε θέλω να πω) για ένα Γαλλικό DAC της δεκαετίας του '90 (γύρω στο 95-96 θα ήταν) με 741 που έγραφαν διθυράμβους για τον ήχο του. :140::140::140:
Οι δε μετρήσεις του ήταν τραγωδία σκέτη.
Αγαπητέ φίλεΈχω εντυπωσιαστεί αυτό αυτό το thread, αν και δεν καταλαβαίνω τα πάντα που λέτε. Δηλαδή εσείς που ξέρετε από ηλεκτρονικά μπορείτε να πάρετε απλά υλικάκια (OPA, πυκνωτές, αντιστάσεις, μπαταρίες) και να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ένα προενυσχυτή με πάρα πολύ καλή ηχητική συμπεριφορά και με μικρό κόστος; Αυτό είναι θαυμάσιο!
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα με τους 741. Κακά τα ψέματα διαφορετική η παραμόρφωση της λυχνίας διαφορετική του 741.Γιατί το γελάς ;
Εχω μερικούς 741 (30-50 δρχ. έκαστος) που άμα τους ακούσετε σε στάδιο προενίσχυσης line με δύο 12βολτες μπαταρίες θα νομίζετε ότι ακούτε ακριβό λαμπάτο προενιισχυτή υπερήφανου ελληνα αντιπροσώπου. Κατ' αρχάς σε θέματα θορύβων ενδέχεται ο 741 να μετράει πολύ καλύτερα.
Οποιος αντιπρόσωπος ενδιαφέρεται για συγκριτικό με το volume στο τέρμα, ας μου στείλει p.m.
Ναι αλλά συνοδευόταν από εξαιρετικό transport... αν θυμάσαι:128::128::128:ωχ το θυμήθηκα κι εγώ...
Το μικρό κόστος είναι σχετικό τη στιγμή που μιλάμε για ιδιοκατασκευή και αν κάποια στιγμή τη βαρεθείς πολύ δύσκολα θα βρεις να τη δώσεις. Συνήθως τις παντρεύεσαι τις ιδιοκατασκευές.Έχω εντυπωσιαστεί αυτό αυτό το thread, αν και δεν καταλαβαίνω τα πάντα που λέτε. Δηλαδή εσείς που ξέρετε από ηλεκτρονικά μπορείτε να πάρετε απλά υλικάκια (OPA, πυκνωτές, αντιστάσεις, μπαταρίες) και να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ένα προενυσχυτή με πάρα πολύ καλή ηχητική συμπεριφορά και με μικρό κόστος; Αυτό είναι θαυμάσιο!
Δεν αναφέρθηκα στα δικά μας παιδιά που προσφέρουν τίμια πράγματα σε τίμιες τιμές (σε μία δύσκολη αγορά). Μιλάω για κάτι εταιρείες "μεγαλοκαρχαρίες" που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.Ναι αλλά 1-2 από τους "δικούς μας" είχα την τιμή να τους έχω γνωρίσει και προσωπικά, ενώ οι άλλοι είναι απρόσωποι και απλησίαστοι.