Συμπεριφορά Συντονιστή

Reaction score
1.844
Οnce again !!

MΠΟΥΡΔΕΣ:112:

Γιατι παιδευεσαι?
Ασχολησου με κατι που το ξερεις, οχι τιποτε αλλο ,για να μη γελαει ο κοσμος μαζι σου.
Δεν συνεχίζω εκεί την αντιπαράθεση, γιατί έχω να σεβαστώ τη θέση μου, του απλού μέλους. Δεν ενδιαφέρει αν ο Συντονιστής όχι μόνο δεν κρατά τη δική του, αλλά συνεχίζει:
Παραβλεποντας το σχολιο σου περι αγενειας , εισαι πολυ φρεσκος για να πεις κατι τετοιο, θα επαναλαβω τα λογια μου .
Μην ασχολεισαι με κατι που δεν εχεις ουτε μυρωδια.
Εκτιθεσαι δεν το καταλαβαινεις?
Τι εννοεί, ότι πρέπει να μπαγιατέψει κάποιος για να γνωρίζει τους κανόνες καλής συμπεριφοράς; :111: Ή μήπως ότι ο "παλιός" είναι αλλιώς και δεν καταλαβαίνει με τίποτα κάποιο "νέο"; Όχι και τόσο νέο δηλαδή, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.

Και αν ένας Συντονιστής δείχνει τέτοια χείριστη συμπεριφορά, τι πρέπει να περιμένουμε απ' τα απλά μέλη;

Όπως ρητά αναφέρεται στους Κανόνες Λειτουργίας του AV Site, άρθρο 13,
Απαγορεύεται να βρίζουμε ή να χρησιμοποιούμε λέξεις και φράσεις που προσβάλουν τους άλλους επισκέπτες/χρήστες.
Απ' όσο ξέρω, τους κανόνες λειτουργίας της κοινότητας, όλοι, παλιοί και νέοι, τους αποδεχόμαστε με τη συμμετοχή μας εδώ.

Reaction score
1.213
Απάντηση: Συμπεριφορά Συντονιστή

Καλα τι σας εχει πιασει ? Αφου εισαστε απο τα καλυτερα παιδια της κατηγοριας και γενικως ...:121:

Αφου ξερετε και οι δυο πως ειναι τα αθλητικα...πεδιο μαχης..:138:

Μη μου το διαλυσετε τωρα στο τελος της χρονιας..εχουμε και τις μεταγραφες του καλοκαιριου...:138:

Εεεεεεε ? :121:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.029

Καλά ρε σεις γήπεδο το κάνατε δω μέσα! Και μετά τι περιμένεις, " Κανόνες Λειτουργίας του AV Site" στο γήπεδο? Πάλι καλά που δε μπορείτε να σφαχτείτε στα ίσα! Χούλιγκανς, έ χούλιγκανς... :142:

Άσχέτως αυτού, να διαγραφεί άμεσα ο Αρβανιτάκης. Ή έστω να διαγραφεί κάποιος άλλος. Οποιοσδήποτε. Δεν έχει σημασία. Όλοι χούλιγκανς είναι. :136:

Και όπως και νά'χει, χαλαρώστε λιγάκι, κι εσύ ανέμελε χώστου τα, μη τον αφήνεις σε χλωρό κλαρί.... :143:

Reaction score
1.213

Ή έστω να διαγραφεί κάποιος άλλος. Οποιοσδήποτε. Δεν έχει σημασία. Όλοι χούλιγκανς είναι. :136:
Οκ....ας πω εναν στην τυχη....

τον pleo !!! :410: (δεν υπαρχει κανα script να μπαναρεται αυτοματα οταν λεει την λεξη Ολυμπιακος :138: ? )

Παντως σοβαρα τωρα νομιζω οτι αυτη ειναι η λυση στο προβλημα.... :204:

Reaction score
1.844

Καλα τι σας εχει πιασει ? Αφου εισαστε απο τα καλυτερα παιδια της κατηγοριας και γενικως ...
Δε με χάλασε που είπε "μπούρδες", σιγά τα ωά, αλλά το ότι επιμένει, όπως το συνηθίζει. Ότι είναι καλό παιδί το παραδέχομαι, εξάλλου έχουμε συναντηθεί, αλλά και τα καλά παιδιά κάνουν λάθη. Τότε ανακαλούν. Τα κακά παιδιά όχι ...

Reaction score
1.213

Λοιπον.....αυτα συμβαινουν στην αγρια Δυση...

Κρυψτε τα πιστολια και δωστε τα χερια....:136:

Ο δικαστης μιλησε και ο δικαστης εχει περισσοτερα οπλα...:138:

Λυεται η συνεδριαση....:137:

Reaction score
6
Λοιπόν, προς άρση των παρεξηγήσεων.

Η διαφορά του AVSITE με τα υπόλοιπα είναι η εξής απλή:

Τα μέλη του γουστάρουν την πλάκα μέχρι τελικής πτώσεως.
Η πλάκα γίνεται συνεχώς και αδιάκοπα γιατί η πλάκα είναι πάνω απ' όλα.

Το τέλειο δεν υπάρχει και ως εκ τούτου καμιά φορά τα αίματα ανάβουν, είτε γιατί κάποιος δεν γνωρίζει ακριβώς την κατάσταση είτε γιατί δεν του το επιτρέπει ο εγωισμός του. Έτσι πρέπει (και προσπαθώ να το κάνω πάντα) την κατάλληλη στιγμή να παραμερίσεις τον εγωισμό και να συνεχίσεις την πλάκα, ακόμα κι αν χρειαστεί να αυτοσαρκαστείς. Εκεί δείχνεις ότι πραγματικά έχεις χιούμορ.

Με την καμία δεν πρόκειται να σχολιάσω ποιος κάνει λάθος.
Με τον υπουργό είμαστε φίλοι. Όλοι το γνωρίζετε. Αυτό που ίσως διαφεύγει από κάποιους είναι πως δεν βάζουμε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ούτε εγώ ούτε αυτός, τα μέλη εδώ, πάνω από την ομάδα που στηρίζουμε.

Και το έχουμε αποδείξει με τον τρόπο που είπα πιο πάνω πάμπολλες φορές.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι την εκτίμηση που έχω στον Νίκο αλλά και στον Μελέτη και τον unfo και το Γιωργοσπύρο, και sorry αν ξεχνάω κάποιους λίγους ακόμα, την έχω για πολύ λίγους ακόμα ανθρώπους στην προσωπική μου ζωή.

Σύμφωνα με τα παραπάνω:
α. Στα playoff δεν θα σας αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. :138:
β. Δεν με ενδιαφέρει και να με βρίσει και ο τελευταίος άνθρωπος στη Γη. Ως γνωστόν κατάγομαι από τον πλανήτη Άρη. :135:
γ. Θλίβομαι όταν δεν καταλαβαίνετε ότι όλα γίνονται για την πλάκα.
δ. δε μου 'ρχεται αυτή τη στιγμή.
ε. Το fairplay ορίζει πως όλα αναφέρονται στις ομάδες, δηλαδή όταν κάποιος λέει "εσύ" εννοεί γενικότερα την ομάδα που υποστηρίζει ο άλλος.
στ. Αν μου ζητηθεί μου είναι πανεύκολο να σταματήσω να γράφω. Δεν το θέλω όμως. Καλώς ή κακώς εδώ έμπλεξα. Δεν φεύγω.

Κάλα ρε σεις τι με ξεσηκώνετε νυχτιάτικα; :138:

Reaction score
14

ανέμελε οπως μας την λές.. στην λέμε και εμείς...

και αυτό ειναι ολη η φάση της αντιπαράθεσης... μας... ολο το πλακατζίδικο...

Οφειλω να πώ οτι και εσύ και ο Πλέος το εχετε παρατραβήξει... οχι με αυτά που λετε ή πώς τα λέτε αλλά με τις εμμονές σας... αλλά Βάζελοι ειστε... σας κατανοούμε...!!!

Απο εκεί και ύστερα εισαι ο τελευταίος που περίμενα να παραπονεθεί... χαβαλές γίνεται... και άν μάθεις να κάνεις χαβαλέ και καζούρα μαθαίνεις να την δέχεσαι και εσυ΄...

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Συμπεριφορά Συντονιστή

Λοιπόν, προς άρση των παρεξηγήσεων.

Η διαφορά του AVSITE με τα υπόλοιπα είναι η εξής απλή:

Τα μέλη του γουστάρουν την πλάκα μέχρι τελικής πτώσεως.
Η πλάκα γίνεται συνεχώς και αδιάκοπα γιατί η πλάκα είναι πάνω απ' όλα.

Το τέλειο δεν υπάρχει και ως εκ τούτου καμιά φορά τα αίματα ανάβουν, είτε γιατί κάποιος δεν γνωρίζει ακριβώς την κατάσταση είτε γιατί δεν του το επιτρέπει ο εγωισμός του. Έτσι πρέπει (και προσπαθώ να το κάνω πάντα) την κατάλληλη στιγμή να παραμερίσεις τον εγωισμό και να συνεχίσεις την πλάκα, ακόμα κι αν χρειαστεί να αυτοσαρκαστείς. Εκεί δείχνεις ότι πραγματικά έχεις χιούμορ.

Με την καμία δεν πρόκειται να σχολιάσω ποιος κάνει λάθος.
Με τον υπουργό είμαστε φίλοι. Όλοι το γνωρίζετε. Αυτό που ίσως διαφεύγει από κάποιους είναι πως δεν βάζουμε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ούτε εγώ ούτε αυτός, τα μέλη εδώ, πάνω από την ομάδα που στηρίζουμε.

Και το έχουμε αποδείξει με τον τρόπο που είπα πιο πάνω πάμπολλες φορές.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι την εκτίμηση που έχω στον Νίκο αλλά και στον Μελέτη και τον unfo και το Γιωργοσπύρο, και sorry αν ξεχνάω κάποιους λίγους ακόμα, την έχω για πολύ λίγους ακόμα ανθρώπους στην προσωπική μου ζωή.

:607::607::607:

Eγραψες pleoυλιδη !!!!

(στα ποδοσφαιρικα θελεις λιγο ζυγοσταθμιση...αλλα ειπαμε προκειται για μοντελο...δεκαετιας :143: )

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Συμπεριφορά Συντονιστή

ανέμελε οπως μας την λές.. στην λέμε και εμείς...

και αυτό ειναι ολη η φάση της αντιπαράθεσης... μας... ολο το πλακατζίδικο...

Οφειλω να πώ οτι και εσύ και ο Πλέος το εχετε παρατραβήξει... οχι με αυτά που λετε ή πώς τα λέτε αλλά με τις εμμονές σας... αλλά Βάζελοι ειστε... σας κατανοούμε...!!!

Απο εκεί και ύστερα εισαι ο τελευταίος που περίμενα να παραπονεθεί... χαβαλές γίνεται... και άν μάθεις να κάνεις χαβαλέ και καζούρα μαθαίνεις να την δέχεσαι και εσυ΄...
Ε, όχι και το έχουμε παρατραβήξει. Σιγά τώρα. Όλοι τη δέχονται την καζούρα Ντρημ. Θες απόδειξη;
Εδώ και τώρα ροζ φωτότυπο. Και έχεις αργήσει κι όλας. :138:

Eγραψες pleoυλιδη !!!!

(στα ποδοσφαιρικα θελεις λιγο ζυγοσταθμιση...αλλα ειπαμε προκειται για μοντελο...δεκαετιας )
Βρε παραχαράκτη, που είναι το υπόλοιπο quote; :142:

Η βλάβη είναι μόνιμη... :204:

Reaction score
8

Καλα τι σας εχει πιασει ? Αφου εισαστε απο τα καλυτερα παιδια της κατηγοριας και γενικως ...
συμφωνω απολυτα

Υ.Γ. Ανεμελε Παναθηναικος δεν εεισαι;
Αν ναι, με συψχωρειτε αλλα εχει δικιο το παιδι. Δεν θα υποστηριξουμε και τους οπαδους του ακατανομαστου.

Reaction score
1.844

Πέρασε επαρκής χρόνος για να απαντήσουν όσοι ήθελαν. Είχα την ελπίδα πως θα υπήρχαν απαντήσεις, έστω και αντίθετες με τη δική μου άποψη, σε περίπτωση που κάνω κάποιο λάθος.
Εδώ πρόκειται για ξεκάθαρη παραβίαση των κανόνων από έναν αξιωματούχο. Όποιος νομίζει πως κρίνω εσφαλμένα ας το πει. Και δεν είναι η πρώτη φορά, είναι υπότροπος, δηλαδή δεν είναι μέσα στο πνεύμα του χιούμορ, αλλά τα λέει σοβαρά.

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=838166&postcount=419
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=825994&postcount=298

Εξάλλου η απουσία ανάκλησης αυτό δηλώνει, όταν δεν ανακαλείς σημαίνει πως το εννοείς.
Θα δυσκολευτείτε να βρείτε κάτι αντίστοιχο από κάποιον άλλο, έστω και απλό μέλος. Πειράγματα, έστω και χοντρά ναι, αλλά προσωπικές επιθέσεις όχι.
Όταν κάποιος κάνει προσωπική επίθεση σε κάποιον άλλο, τότε και η πλάκα χαλάει, αλλά και η ενότητα της κοινότητας ραγίζει. Όσο ξέρω η δουλειά των συντονιστών είναι να διασφαλίζουν τη διατήρηση αυτής της ενότητας, όχι να τη χτυπάνε με βαριοπούλα ...

Η απουσία απαντήσεων, ύστερα από τόσες ώρες, δείχνει και τα μειωμένα αντανακλστικά της ομάδας διαχείρισης. Δεν θέλω να μαντέψω τους λόγους, προτιμώ να μιλήσει όποιος θέλει για τον εαυτό του.

:201:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.664

Καλά ρε, είστε σοβαροί να τσακώνεστε για τα ποδοσφαιρικά; Οι κάθε λογής παράγκες στεριώνουν τόσο, όσο βρίσκουν κόσμο να πλακώνεται για χάρη τους.

Reaction score
164

Τα ποδοσφαιρικά τα θεωρώ άξια μόνο για χαβαλέ και καλόπιστο πείραγμα.
Αποφάσισα να απέχω, τελικά εντελώς, από τη στιγμή που άρχισαν να εκτοξεύονται προσβολές, έμμεσα ή άμεσα προς το πρόσωπό μου. Αν ορισμένοι θεωρούν αστείο το να λένε "δεν φοράς παντελόνια", και άλλα τέτοια, εγώ το θεωρώ προσβολή.
Και επειδή όπως είπα, θεωρώ τα ποδοσφαιρικά άξια μόνο για την πλάκα, προτίμησα να μην ανταπαντήσω και να αποχωρήσω. Ο Νίκος, προτίμησε να απαντήσει στο ίδιο ύφος. Δικαίωμά του.

Το μόνο που μπορώ να κατηγορήσω τους συντονιστές είναι ότι δεν επενέβησαν όταν ήταν ακόμα νωρίς, πριν πέσει το επίπεδο κάτω του μηδενός.

Reaction score
62

Σε όποια κοινότητα υπάρχει, από καφενεία, μέχρι φόρουμ, τα ποδοσφαιρικά καταλήγουν μαθηματικά εδώ, που κατέληξαν και στο avsite. Γι' αυτό δεν συμμετέχω καθόλου και έχω πει επανειλλημένως την άποψή μου. Είναι ΚΡΙΜΑ να χαλάμε τις καρδιές μας για κάτι, που στην τελική ώφελος έχουν 3-4-8 επιχειρηματίες....

Reaction score
1.213

Το μόνο που μπορώ να κατηγορήσω τους συντονιστές είναι ότι δεν επενέβησαν όταν ήταν ακόμα νωρίς, πριν πέσει το επίπεδο κάτω του μηδενός.

Σε όποια κοινότητα υπάρχει, από καφενεία, μέχρι φόρουμ, τα ποδοσφαιρικά καταλήγουν μαθηματικά εδώ, που κατέληξαν και στο avsite.

Oποιος δεν θελει να συμμετεχει δεν συμμετεχει.Οι ''ευαισθητουληδες'' μπορουν να απεχουν.Συγνωμη αλλα δεν δεχομαι οτι το επιπεδο ειναι κατω του μηδενος η οτι υπαρχει καποια καταντια.
Γιατι τοτε αυτο χαρακτηριζει ολους εμας που συμμετεχουμε.

Το αθλητικα ειναι μια χαρα.Γινεται μια χαρα πλακα , και καποια στιγμη αν υπαρχει μια παρεξηγηση θα προσπαθησουμε ολοι να την λυσουμε η να βοηθησουμε ωστε να επανελθουν τα πραγματα οπως ηταν.Παρειστικα και χαβαλετζιδικα.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Συμπεριφορά Συντονιστή

Σε όποια κοινότητα υπάρχει, από καφενεία, μέχρι φόρουμ, τα ποδοσφαιρικά καταλήγουν μαθηματικά εδώ, που κατέληξαν και στο avsite.

Oποιος δεν θελει να συμμετεχει δεν συμμετεχει.Οι ''ευαισθητουληδες'' μπορουν να απεχουν.Συγνωμη αλλα δεν δεχομαι οτι το επιπεδο ειναι κατω του μηδενος η οτι υπαρχει καποια καταντια.
Γιατι τοτε αυτο χαρακτηριζει ολους εμας που συμμετεχουμε.

Το αθλητικα ειναι μια χαρα.Γινεται μια χαρα πλακα , και καποια στιγμη αν υπαρχει μια παρεξηγηση θα προσπαθησουμε ολοι να την λυσουμε η να βοηθησουμε ωστε να επανελθουν τα πραγματα οπως ηταν.Παρειστικα και χαβαλετζιδικα.
+1
Ακριβώς γι' αυτό συζητείται το θέμα εδώ.
Δε σημαίνει ότι επειδή έχουμε αντίθετη άποψη ότι θα σφαχτούμε. Με κατανόηση σκύβουμε πάνω στο θέμα. Προς Θεού δηλαδή!!!!

Όποιος θέλει να ανοίξει topic στα αθλητικά με τον τίτλο "κέντημα και κουζίνα" μπορεί να το κάνει. Προτείνω μάλιστα να δημιουργηθεί και νέα κατηγορία αθλητικών με το όνομα "ARGALEIOS" :142:

Αν δεν ανάψουν και λίγο τα αίματα τότε δε λέει. Αυτό όποιος το θεωρεί χαμηλό επίπεδο κάνει μεγάλο λάθος.

Αν είναι ένα πράγμα που δεν μπορώ καθόλου είναι τα κλισέ του τύπου "22 μ@λ@κες που κυνηγάνε ένα πετσί, γιατί ασχολείστε;" Ε, όχι δεν είναι έτσι.

Ξαναλέω, όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει, δεν ασχολείται.

Reaction score
1.213

Η απουσία απαντήσεων, ύστερα από τόσες ώρες, δείχνει και τα μειωμένα αντανακλστικά της ομάδας διαχείρισης. Δεν θέλω να μαντέψω τους λόγους, προτιμώ να μιλήσει όποιος θέλει για τον εαυτό του.

:201:
Mια παρατηρηση προς το παρον .Ο Νικος δεν το εχει διαβασει ακομα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Συγγνωμη ,αλλα δεν το ειχα δει το θεμα.

Απ την στιγμη που τον πειραζει τον anemelo η ιδιοτητα μου , η παραιτησις ως συντονιστη ειναι στην διαθεση του avsite.
Eτσι για να μπορω να του απαντησω σαν απλο μελος.

Μαχαιραν εδωσες , μαχαιραν θα λαβεις.

Reaction score
164
Απάντηση: Re: Απάντηση: Συμπεριφορά Συντονιστή

Ξαναλέω, όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει, δεν ασχολείται.
Ξαναλέω, υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να ασχοληθούν, τόσο σοβαρά όσο σοβαρό θεωρούν το ποδόσφαιρο. Άλλο αυτό, άλλο το να ανέχεσαι προσβολές.
Αν νομίζεις ότι δεν προσβάλεις τον συνομιλητή σου με τα δήθεν "αστεία" σου κάνεις μεγάλο λάθος. Δεν είμαι μόνο εγώ που έχω κουραστεί και έως και αηδιάσει πολλές φορές. Γνωρίζω και άλλους που έχουν αποχωρήσει εξ' αιτίας των όσων γράφονται.

Αυτή θα θα ήθελα να είναι η τελευταία μου επέμβαση στο θέμα. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να προσθέσω κάτι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut