WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 1.02.06 (18/4/09)

Βρε σεις θυμειστε μου με ποιο προγραμμα μετατρεπουμε το DTS σε Dolby κλπ για να παιξουν στο WD!
''Pop Corn MKV Audio Converter''

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

''Pop Corn MKV Audio Converter''
Ναι ΟΚ. Αλλα διαβασα μολις στο Ινσομια για τα προβληματα ποιοτητας (και χρονικης διαρκειας) που εχει αυτη η μετατροπη και λεω να παω για...ενισχυτη!

Reaction score
0

Ναι ΟΚ. Αλλα διαβασα μολις στο Ινσομια για τα προβληματα ποιοτητας (και χρονικης διαρκειας) που εχει αυτη η μετατροπη και λεω να παω για...ενισχυτη!
Κάντο οπωσδήποτε. Πάρε raw σήμα από την οπτική και.... απόλαυσε! Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο 100%.

Reaction score
0
Re: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 1.02.06 (18/4/09)

Εάν ο φίλος αγοράσει και ενισχυτή για να μπορεί να ακούει dts ήχο δεν έπερνε καλύτερα το Pocorn?

Εγώ να κάνω μια "χαζή" ερώτηση. Τελικά απότι κατάλαβα το wd δεν παίζει mkv με dts ήχο?
Γιατί τα περισότερα Mkv βγάινουνε με dts και όχι Dolby...

Reaction score
0

Γιατι ειναι πιο καλη η ποιοτητα της κωδικοποιησης. Οσο για τον φιλο που ελεγε γιατι δεν επαιρνε το POPCORN του λεω καλλιτερα ενισχυτη και ηχεια για να απολαμβανη καποιος τον ηχο. Αλλωστε θα περαση και τον ηχο της TV απο τον ενισχυτη και του DVD player και του ραδιοφωνου.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Διάρκεια 20-30 λεπτά, αποτέλεσμα καλό AC3 6ch, το χρησιμοποιώ συνέχεια!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 1.02.06 (18/4/09)

jinkostas said:
Εάν ο φίλος αγοράσει και ενισχυτή για να μπορεί να ακούει dts ήχο δεν έπερνε καλύτερα το Pocorn?

Εγώ να κάνω μια "χαζή" ερώτηση. Τελικά απότι κατάλαβα το wd δεν παίζει mkv με dts ήχο?
Γιατί τα περισότερα Mkv βγάινουνε με dts και όχι Dolby...
Αυτή η πρώτη ερώτηση πάντα με χτυπάει άσχημα. Μου πληγώνει τη νοημοσύνη και μπορεί να φταίω εγώ και όχι αυτός που κάνει την ερώτηση.

"δεν έπερνε καλύτερα το Pocorn"
Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι το να ακούς ήχο stereo αποκωδικοποιημένο από το popcorn είναι καλύτερο από το να ακούς ήχο 5.1 DTS σε ηχοσύστημα με ξεχωριστό woofer ακόμα κι ένα φτηνό των 150 ευρώ;

"Τελικά απότι κατάλαβα το wd δεν παίζει mkv με dts ήχο?"
Παίζει dts αν έχεις την τηλεόραση που έχει αποκωδικοποιητή dts. Η ερώτηση δηλαδή είναι: "Τελικά η τηλεόρασή σου δεν παίζει ήχο dts;"

Εγώ θα σου πω: "Δεν έμενε καλύτερα στα divx;" Μην πεις για ποιότητες, γιατί αν η ποιότητα ήταν κριτίριο δεν θα γίνονταν αυτή η ερώτηση μιας και η ποιότητα του ήχου είναι εξίσου σημαντική με την ποιότητα της εικόνας.

Συγγνώμη αν φαίνομαι επιθετικός, δεν είναι στις προθέσεις μου. Ούτε έχω να λύσω διαφορές με κανέναν, απλά την ερώτηση την έχω δει πολλές φορές και δεν έχει κάποια βάση. Ακόμα και χρηματικά ένα Popcorn έρχεται περίπου στα ίσα με ένα WD + home cinema και ποιοτικά με την 2η λύση (WD+HomeCinema) έχουμε καλύτερη ποιότητα ήχου.

Reaction score
19

Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι το να ακούς ήχο stereo αποκωδικοποιημένο από το popcorn είναι καλύτερο από το να ακούς ήχο 5.1 DTS σε ηχοσύστημα με ξεχωριστό woofer ακόμα κι ένα φτηνό των 150 ευρώ;
Πολλοί μπορεί να θέλουν να ακούν stereo απ'την τηλεόραση. Δεν είναι αναγκασμένοι όλοι να μπουν σε έξοδα για ενισχυτές και πολυκάναλα συστήματα. Ή μπορεί να έχουν λίγο παλιότερο πολυκάναλο ενισχυτή που δεν παίζει DTS αλλά παίζει αν το αποκωδικοποιήσει ο media player.

"Τελικά απότι κατάλαβα το wd δεν παίζει mkv με dts ήχο?"
Παίζει dts αν έχεις την τηλεόραση που έχει αποκωδικοποιητή dts. Η ερώτηση δηλαδή είναι: "Τελικά η τηλεόρασή σου δεν παίζει ήχο dts;"
Η διαχείριση του αρχείου και των codecs που περιέχει είναι δουλειά του media player.

Reaction score
7

Παιδιά αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο με τους ελληνικούς υπότιτλους! Το έχουν τονίσει όλοι στον ScottWD και στον GuyWD στα φόρουμ και λένε ότι το δουλεύουν. Τους έστειλα κι εγώ μήνυμα στο avsforums μπας και μας το φτιάξουν. Κατά τα άλλα, το τελευταίο firmware είναι πάρα πολυ καλό. Αν φτιάξουν και τον συγχρονισμό των ελληνικών υποτίτλων, τέλος, δεν θα θέλω τίποτα άλλο...

Αλλά ρε αδέρφια, πολύ μας ταλαιπωρούν με 800 updates...έλεος

Reaction score
0

Αλλά ρε αδέρφια, πολύ μας ταλαιπωρούν με 800 updates...έλεος

Μαζί σου σ' όλα.
Αλλά κάλιο ....800 και στο χέρι, παρά κανένα 'η ενα-δυό και καρτέρει.......

ΚΑτά τα άλλα, όπως τα είπα ..."και πρίν":126:

Reaction score
0

Μπράβο τους πάντως. Αν ήταν άλλος, θα έβγαζε 1 update χωρίς να ρωτήσει κανέναν, θα είχαμε προβλήματα και δε θα μας άκουγε κανείς, και θα περιμέναμε το επόμενο update μετά από 6 μήνες.
Η στάση τους δείχνει την αφοσίωσή τους στους πελάτες της WD (ή μήπως δείχνει ότι θα είναι το τελευταίο τους update και θέλουν να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο για να μην ξανασχοληθούν ποτέ μαζί του; )

Ήθελα να ρωτήσω αν έχουν διορθώσει ένα bug της 1.01.02 που δεν έχω δει να αναφέρεται.
Όταν από το μενού έχω δηλωμένη στις έξτρα γλώσσες το Greek Iso και μου δείχνει σωστά τα ελληνικά από srt, δεν φαίνονται σωστά τα ελληνικά που είναι ενσωματωμένα σε mkv σε κωδικοποίηση UTF8. Μερικοί χαρακτήρες φαίνονται μαύροι και μερικοί "ένας πάνω στον άλλο" και πρέπει από το μενού να βγάλω την υποστήριξη του Greek ISO για να φανούν σωστά τα Greek UTF8. Έχει διορθωθεί αυτό το πρόβλημα;

Reaction score
0

....Ήθελα να ρωτήσω αν έχουν διορθώσει ένα bug της 1.01.02 που δεν έχω δει να αναφέρεται.
Όταν από το μενού έχω δηλωμένη στις έξτρα γλώσσες το Greek Iso και μου δείχνει σωστά τα ελληνικά από srt, δεν φαίνονται σωστά τα ελληνικά που είναι ενσωματωμένα σε mkv σε κωδικοποίηση UTF8. Μερικοί χαρακτήρες φαίνονται μαύροι και μερικοί "ένας πάνω στον άλλο" και πρέπει από το μενού να βγάλω την υποστήριξη του Greek ISO για να φανούν σωστά τα Greek UTF8. Έχει διορθωθεί αυτό το πρόβλημα;...

και ενα δευτερο απο μενα
το μεγεθος των υποτιτλων εχει μεγαλωσει απο 40 που ηταν, σε 44?

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ScottWD ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?

Reaction score
8
Re: Απάντηση: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 1.02.06 (18/4/09)

Όταν από το μενού έχω δηλωμένη στις έξτρα γλώσσες το Greek Iso και μου δείχνει σωστά τα ελληνικά από srt, δεν φαίνονται σωστά τα ελληνικά που είναι ενσωματωμένα σε mkv σε κωδικοποίηση UTF8. Μερικοί χαρακτήρες φαίνονται μαύροι και μερικοί "ένας πάνω στον άλλο" και πρέπει από το μενού να βγάλω την υποστήριξη του Greek ISO για να φανούν σωστά τα Greek UTF8. Έχει διορθωθεί αυτό το πρόβλημα;

μου έχει εμφανιστέι και μένα το ίδιο πρόβλημα.Αν κάνεις ένα reset oι υποτιτλοι θα δείχνουν μια χαρά:121:

Reaction score
0

.........Όχι το μέγεθος δεν το άλλαξαν.....

SOS!!!!!

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ScottWD ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ
ΑΠΟ 40 ΣΕ 44 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ????????

Reaction score
0
Απάντηση: Re: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 1.02.06 (18/4/09)

SOS!!!!!

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ScottWD ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ
ΑΠΟ 40 ΣΕ 44 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ????????
Για εμένα μια χαρά είναι το 40 σε 37άρα. Τί τηλεόραση έχεις και σε ενοχλεί τόσο πολύ; Αν το κάνουν 44 θα διαλέξω τη μικρότερη σειρά.

Reaction score
7

Κι εμένα δεν με χαλάει το 40 μέγεθος. Στην 70αρα μου μια χαρά φαίνονται...

Reaction score
0

.........Στην 70αρα μου μια χαρά φαίνονται...

και στην 100άρα ακομα καλλιτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef