POWER BUY, μαζική αγορά δορυφορικών δεκτών AZ-BOX HD

Status
Not open for further replies.
Reaction score
84
Απάντηση: POWER BUY, μαζική αγορά δορυφορικών δεκτών AZ-BOX HD

Kαι μένα έναν premium az box. Ελπίζω το δεύτερο tuner να μην στοιχίζει μία περιουσία μια και εγώ το θέλω για τα επίγεια σε mpeg4.

Reaction score
0

+ σε μενα εναν PREMIUM...

Reaction score
0

Μπορεί να δώσει stream στο PC για παρακολούθηση από VLC player όπως κάνει ο dreambox?
Plugin έτοιμο δεν έχει ακόμα όπως οι δέκτες dreambox και Ipbox. Μπορείς αλλά είναι ακόμα σε νηπιακή μορφή είναι under development

"φοριεται" Nabilo ή/και Pli ?

Για να τρέξουμε cccam στο δέκτη azbox HD χρησιμοποιούμε το softcams incubusCamd...
Πανο συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τιποτα.
Αλλος θα κανει την δουλεια, οποτε ..................δεν ξερω τι να του πω!
Δλδ ναι? η οχι?
Προς το παρόν μόνο επίσημο Image με ανεπίσημη υποστήριξη
CCcamd Υποστηρίζει μόνο για client καταστάσεις. Δηλαδή με απλά λόγια αν θέλουμε να συνδεθούμε σε server γίνεται :105:
ΝΑΙ:105:

Kαι μένα έναν premium az box. Ελπίζω το δεύτερο tuner να μην στοιχίζει μία περιουσία μια και εγώ το θέλω για τα επίγεια σε mpeg4.
Αν και επίσημο κόστος δεν έχουμε ακόμα , θα παίζει ανάμεσα στα 45-65 ευρώ (ανάλογα αν θα το βγάλουν Sharp or Nec or LG).

Reaction score
84

Να κάνω και άλλα τρία ερωτήματα κρίσημα ίσως για πολλούς. Τι version είναι το hdmi δηλαδή είναι 1,3b ή παλαιότερη έκδοση δηλαδή 1,2 ή 1,1? Επίσης στα αρχεία τύπου mkv(ματρόσκες) αναγνωρίζει τους ελληνικούς εξωτερικούς υπότιτλους? Τέλος αν συνδεθεί με νέου τύπου ενισχυτές αποκωδικοποιεί να νέα φορμάτ ήχου δηλαδή HD-DTS και true HD DOLBY DIGITAL προφανώς από αρχεία τύπου mkv μια και θα χρησιμοποιηθεί ο συγκεκριμένος δέκτης ως media player? Νομίζω ότι τα ερωτήματα είναι κρίσημα για κάποιους αλλά και για μένα.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Να κάνω και άλλα τρία ερωτήματα κρίσημα ίσως για πολλούς. Τι version είναι το hdmi δηλαδή είναι 1,3b ή παλαιότερη έκδοση δηλαδή 1,2 ή 1,1? Επίσης στα αρχεία τύπου mkv(ματρόσκες) αναγνωρίζει τους ελληνικούς εξωτερικούς υπότιτλους? Τέλος αν συνδεθεί με νέου τύπου ενισχυτές αποκωδικοποιεί να νέα φορμάτ ήχου δηλαδή HD-DTS και true HD DOLBY DIGITAL προφανώς από αρχεία τύπου mkv μια και θα χρησιμοποιηθεί ο συγκεκριμένος δέκτης ως media player? Νομίζω ότι τα ερωτήματα είναι κρίσημα για κάποιους αλλά και για μένα.
1) Η CPU που φοράει είναι η SMP 8634 LF απο την SIGMA DESIGNS, τα τεχνικά της στοιχεία είναι :

• MPEG-4.10 (H.264) BP@L3,
[email protected]* and [email protected]*
• SMPTE 421M (VC-1)
MP@HL and AP@L3
• WMV9 MP@HL
• MPEG-2 MP@HL
• MPEG-4.2 ASP@L5​
(720p, 1-point GMC)

Advanced Video Processing
• 32-bit OSD
• 2D graphics accelerator with scaling
• JPEG and OpenType acceleration
• Motion adaptive deinterlacing
• Adaptive flicker filtering
• Programmable up/downscaling
• Simultaneous HD and SD outputs
• Individual brightness, contrast,
saturation, hue and colorimetry
correction controls for each video
source and output port
• Color temperature and gamma
controls
xvYCC processing
• Supports HDMI v1.3 with advanced
audio and xvYCC (deep color)

2) Αναγνωρίζει τα αρχεία .srt για εξωτερικούς υπότιτλους, αλλά όχι πρός το παρόν τους Ελληνικούς, το έχω δοκιμάσει με αγγλικούς , γαλλικούς, γερμανικούς, και άλλων χωρών.
Απο ότι είπαν απο την κατασκευάστρια εταιρία στις επόμενες αναβαθμίσεις θα υποστηρίζει και Ελληνικούς.

3) Αποκωδικοποιεί όλα τα φορματ ήχου , αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τα καινούργια, τα περνάει όμως ώς έχουν μέσα απο την HDMI για να αναλάβει την αποκωδικοποίηση ο ενισχυτής. Νομίζω όμως ότι το κάνει και αυτό.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

PREMIUM

1) theokirk
2) jami
3) motovespa
4) blakas
5) Arislimp
6) el_el
7) Πάνος Οπλοποιός
8) zafiraopc
9) fmavr
10) KostasGrivas
11) mgeorgiou
12) d2531
13) chrispar
14) michalisn
15) Παναγιώτης Μελάς
16) Calhas
17) Χρήστος Ακρατόπουλος
18) Σωτήρης Τουμαζάτος
19) antman
20) lefteris1968
21) mpotis
22) CRISS
23) SPIROS NTOUTSIS

ELITE

1) Quantum
2) Papashark
3) zenith

ΠΑΚΕΤΟ ΛΗΨΗΣ 1

ΠΑΚΕΤΟ ΛΗΨΗΣ 2

1) Arislimp

Πάντως βλέπω ότι οι Premium είναι αναρπαστοι... και με το δίκιο τους νομίζω...:109:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Η πρώτη παρτίδα και παραλαβή των δεκτών θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα με τη σειρά προτεραιότητας που υπάρχει.
Υπάρχει διαδικασία εκτελωνισμού, παραλαβής κλπ...

Θα σας ενημερώσω σε ποιο e-mail θα στείλετε τα στοιχεία σας, δηλ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και διακριτικό στο AVSite (nickname), για την παραλαβή τους απο τα καταστηματα που αναφέρονται ή με courrier.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: POWER BUY, μαζική αγορά δορυφορικών δεκτών AZ-BOX HD

Στο άλλο φόρουμ διάβασα ότι για την HDMI χρησιμοποιεί το "Silicon Image Vastlane HDMI transmitter Sil9030".

Reaction score
0
Αντε.. + σε μενα εναν PREMIUM με δευτερο sat tuner ...
Μονο που ελπιζω στην υποστηριξη σας για ενα καλο set-up του δεκτη.

Reaction score
0
κανει ο,τι ακριβως και τα ΝΜΤ? εχουν ιδιο επεξεργαστη?
το card reader διαβαζει και SDHC?

Reaction score
0

Έναν ELITE και ένα ΠΑΚΕΤΟ ΛΗΨΗΣ 2 για μένα παρακαλώ...

Reaction score
1
Ουφ! δεν αντέχω άλλο... θα πάρω 1 τεμ. Premium παρακαλώ!!!
Ευχαριστώ

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Μεγάλη η συμμετοχή και μόνο στις 2 πρώτες ημέρες...

Το AVSite και πάλι προτοπωρεί... :109:

Προσθέτω και τους φίλους που έχουν δηλώσει....

PREMIUM

1) theokirk
2) jami
3) motovespa
4) blakas
5) Arislimp
6) el_el
7) Πάνος Οπλοποιός
8) zafiraopc
9) fmavr
10) KostasGrivas
11) mgeorgiou
12) d2531
13) chrispar
14) michalisn + 2o DVB-T2 tuner
15) Παναγιώτης Μελάς
16) Calhas
17) Χρήστος Ακρατόπουλος
18) Σωτήρης Τουμαζάτος
19) antman
20) lefteris1968
21) mpotis
22) CRISS + 2o DVB-T2 tuner
23) SPIROS NTOUTSIS
24) Dion + 2o DVB-S2 tuner
25) kostasf76
26) naxk1

ELITE

1) Quantum
2) Papashark
3) zenith
4) makis1973
5) spyrosn
6) carbonkid

ΠΑΚΕΤΟ ΛΗΨΗΣ 1

ΠΑΚΕΤΟ ΛΗΨΗΣ 2

1) Arislimp
2) carbonkid

.............:109:

Reaction score
84

Η πρώτη παρτίδα και παραλαβή των δεκτών θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα με τη σειρά προτεραιότητας που υπάρχει.
Υπάρχει διαδικασία εκτελωνισμού, παραλαβής κλπ...

Θα σας ενημερώσω σε ποιο e-mail θα στείλετε τα στοιχεία σας, δηλ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και διακριτικό στο AVSite (nickname), για την παραλαβή τους απο τα καταστηματα που αναφέρονται ή με courrier.
Την ερχόμενη εβδομάδα θα λείπω εκτός Αθηνών. Το τηλέφωνο για να με βρείτε είναι 6947604615. Ευχαριστώ.

Reaction score
640
Τα μηχανακια εχουν πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα να ρωτησω κατι γιατι βιαζομαστε και κανουμε αυτη την κινηση τωρα που ειναι ακομα στην αρχη και οχι λιγο αργοτερα που θα εχουν λυθει και τα μικροπροβληματα που θα παρουσιαστουν?
Παραδειγμα τα mkv και οι Ελληνικοι υποτιτλοι που λεμε οτι θα υποστηριζονται αργοτερα.
Δεν ειδατε τι τραβαμε οσοι εχουμε παρει το wd tv με τα firmware και τους υποτιτλους ?
Οταν ενα προιον ειναι πρωτοεμφανιζομενο ειναι λογικο να παρουσιαζει προβληματα που σταδιακα θα λυνονται και ειναι λογικο να εχει στην αρχη και την υψηλοτερη τιμη καθως τα χαρακτηριστικα του δελεαζουν μετα απο ενα δυο μηνες ομως ?

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.298
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale