Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Στους πρωτάρηδες λένε...ναι

Επίσης, φίλε Bhutia με τα συνεχή λίαν ενοχλητικά βιντεάκια σου, μπορεί μια εικόνα να αξίζει όσο χίλιες λέξεις, αλλά προσοχή γιατί αυτήν την , αναγκαστική, τακτική ακολουθούν και οι κωφάλαλοι...

:107:
[youtube]ox4OyhhZkzE[/youtube]
Ξεχάσατε τον...Blade (Daywalker):
http://www.youtube.com/watch?v=Iqdqtz_6q_U
http://www.youtube.com/watch?v=AHoGGMB1oOE&feature=related

:135::135::135:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.020
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

βασικά αναλογικό είναι το site αλλά σε έχει καραμπερδέψει ο κόγιας....
Σωστό! Όλοι οι ψηφιακοί δίσκοι, καθώς επίσης και όλοι οι σκληροί και μαλακοί δίσκοι είναι γραμμένοι με αναλογικό τρόπο.

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Σωστό! Όλοι οι ψηφιακοί δίσκοι, καθώς επίσης και όλοι οι σκληροί και μαλακοί δίσκοι είναι γραμμένοι με αναλογικό τρόπο.
Ναι! ναι! αναλόγως πως το βλέπουμε! (Δεν είπα πως το... παίρνουμε!).

:143::135::143:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.020
Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Σοβαρολογώ. Όλοι οι σκληροί δίσκοι και οι δισκέτες γράφονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, όπως η ταινία του μαγνητοφώνου ή του βίντεο, με την ίδια Αρχή λειτουργίας.

Reaction score
8

Α ν α λ ο γ ι κ ο ;;;

Τι σημαινει αυτη η λεξη ;;; :142:

Ειναι το λογικο της Αννας ;

Ξερω, ξερω......................Τι χιουμορ Θεε μου.:142::142:

Reaction score
8

Ναι! ναι! αναλόγως πως το βλέπουμε! (Δεν είπα πως το... παίρνουμε!).
Ευγε, εισαι προσεκτικος.

Reaction score
8

καλημερα
τι ωρα ξυπνησατε ρε;
Νοιζ, τελευταιος κοιμασαι, πρωτος ξυπνας.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Τελικα, το κερατο μου μεσα.........

Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο; Αυτο δεν ειναι το θεμα του νηματος;:136: ...
Μη βρίζετε κύριε, είναι ενάντια στους κανονισμούς, για τα απλά μέλη! :613:

Στο ερώτημα:

[style=title]Όχι! Δεν αξίζει![/style]

Υπάρχει φυσικά και η θεωρία της κολοκυθόπιτας, αλλά τη γνώμη μου ζήτησες, τη γνώμη μου πήρες. Αν μη ρωτούσες! :414:

Δεν απαντώ σε σχέση με την πρόσληψη περισσότερης απόλαυσης, είναι ατέρμονη η αντιπαράθεση, από οικονομοτεχνική άποψη καταλήγω εκεί.

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Μη βρίζετε κύριε, είναι ενάντια στους κανονισμούς, για τα απλά μέλη!

Στο ερώτημα:

[style=title]Όχι! Δεν αξίζει![/style]

Υπάρχει φυσικά και η θεωρία της κολοκυθόπιτας, αλλά τη γνώμη μου ζήτησες, τη γνώμη μου πήρες. Αν μη ρωτούσες!

Δεν απαντώ σε σχέση με την πρόσληψη περισσότερης απόλαυσης, είναι ατέρμονη η αντιπαράθεση, από οικονομοτεχνική άποψη καταλήγω εκεί.
Ποιος εβρισε Κυριε;;;

Στο δικο σας κερατο αναφερθηκα; Για το δικο μου μιλησα.:136:

Στο ερωτημα:

Φυσικα και δεν αξιζει. (Συμφωνω αν και δεν θελω):142:

Δεν ειναι δυνατον να ξοδεψεις εναν περιδρομο λεφτα..........

Πως θα πας....................................................μινι διακοπες;;;:142::142:

Reaction score
3.497
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Ξενικάς λάθος, δεν υπάρχουν ψηφιακοί δίσκοι, οπότε δεν χρειάζεται να διαβάσω παρακάτω.

Reaction score
3.497

Λοιπόν, ηπειδής έχω σκυλοβαρεθεί αυτή την ιστορία της και καλά "ανωτερότητας" του βινυλίου έναντι των κακών, απάνθρωπων, αδυσώπητων, ανάποδων, ψυχρών ψηφιακών, να κάνουμε μια τυφλή σύγκριση στο χώρο του κ. Στεφανίδη με πικάπ - DAT; Να τελειώνουμε μ' αυτήν την ιστορία...
Ταυτόχρονα με την παραπάνω δοκιμή θα ήθελα, αν δεν σου κάνει κόπο, να κάνετε κι ένα blind test στο νεροχύτη ανάμεσα στο υγρό και το ξερό παίξιμο.

Reaction score
3.497
Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Τελικα, το κερατο μου μεσα.........

Βγαλατε αποφαση;;;

Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο; Αυτο δεν ειναι το θεμα του νηματος;:136:

Ουστ ρε. Σας βαρεθηκε η ψυχη...........................του Κ.Κ.:142::142:

Είπαμε όχι, εκτός κι αν είναι γέρος

Reaction score
968
Μάλλον δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις όπου πραγματικά αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο.

http://www.casasugar.com/388078

Reaction score
3.497

Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Eγω παλι λεω οτι αξιζει να δοκιμασει.Να του φυγει η καψα βρε αδελφε.Να δωσει 300-400 να παρει ενα low badget πικαπακι , να παρει εκει και δυο τρεις δισκους , και αν το γουσταρει να ακολουθησει το δρομο του βινυλιου.
:
Ο κ. Λ.Στεφανίδης δεν μου απάντησε ακόμα πόσα χρήματα ζητάει για 10 βινύλια. Η μοναδική ανάμεσα στις δύο ερωτήσεις που δεν απάντησε. :141:

Reaction score
11
Tελικά θες έτσι θες αλλιώς ένα είναι βέβαιο: TO BIΝΥΛΙΟ ΦΤΑΙΕΙ !!! (Παίζει πολύ καλύτερα το άτιμο. Αλλιώς 30 χρόνια από την παρουσίαση του CD και 10 από την παρουσίαση του SACD ποιός θα ασχολιόταν μαζί του;).

Ποτέ άλλοτε τόσοι πολλοί δεν κατάφεραν να κοροϊδέψουν τόσους πολλούς για τόσο πολύ!!!

:135::143::135:

Reaction score
4

KILL SAMPLE

Reaction score
59
Tελικά θες έτσι θες αλλιώς ένα είναι βέβαιο: TO BIΝΥΛΙΟ ΦΤΑΙΕΙ !!! (Παίζει πολύ καλύτερα το άτιμο. Αλλιώς 30 χρόνια από την παρουσίαση του CD και 10 από την παρουσίαση του SACD ποιός θα ασχολιόταν μαζί του;).

Ποτέ άλλοτε τόσοι πολλοί δεν κατάφεραν να κοροϊδέψουν τόσους πολλούς για τόσο πολύ!!!

:135::143::135:
Πολύ σωστή η παρατήρηση. Αν όντως ήταν καλύτερα τα ψηφιακά δεν θα χρειαζόταν να μιλάμε για αναλογικά και δίσκους βινυλίου ύστερα από 37 ολόκληρα χρόνια. Ας μην ξεχνάμε ότι το βυνύλιο το εκτέλεσαν οι εταιρείες δίσκων και επέβαλαν προβοκατόρικα και συνομοτικά το cd.
Απ' την άλλη οι στερεοφωνικοί δίσκοι βινυλίου με την καθιέρωσή τους το 1958 πέταξαν στα σκουπίδια τους δίσκους γραμμοφώνου. Οι εταιρείες αναγκάστηκαν να διακόψουν την παραγωγή δίσκων γραμμοφώνου σύντομα γιατί το φιλόμουσο κοινό δεν τους προτιμούσε. Λ.Σ.

Reaction score
4

Λ.Σ. σου έκανα μια πρόταση αλλά δεν την δέχθηκες...:132:

Μπορείς να μου πεις* ποιους 10 δίσκους θα πρότεινες σε κάποιον που μόλις αγόρασε πικάπ ;

*(πέρα από την αξία που ζητά ο gkar)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo