Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Reaction score
59
Να θέσω ένα προβληματισμό: μήπως με την συνεχή άσκηση ενός τμήματος του εγκεφάλου, και εν προκειμένω αυτού που έχει να κάνει με τα ακουστικά ερεθίσματα, λόγω του φαινομένου της πλαστικότητας, αυξάνεται ο αριθμός των κυττάρων, η τέλος πάντων συμβαίνει κάποια άλλη διεργασία, που επιτρέπει σε κάποιον με πτώση -10 db, ας πούμε, στα 15.000 hz στο ακουόραμά του, (εντάξει όχι αυτό των γιατρών!), να αντιλαμβάνεται αυτόν τον ήχο;

Επίσης οι μελέτες οι σχετικές με το SACD έχουν αποδείξει ότι ο άνθρωπος "ακούει" έως τα 40.000 hz και ας μην είναι ο BATMAN! Και ακούμε λέει χρησιμοποιώντας εκτός των αυτιών, και, (μην βαράτε όλοι μαζί), τις γνάθους!

Νομίζω πως τα πράγματα δεν είναι απλά όπως πουθενά άλλωστε! Σας ευχαριστώ.

:107:
Σε ποιούς θέτεις τους ωραίους προβληματισμούς σου; Το σκέφτηκες; Ποιοι προβληματίζονται; Λ.Σ.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.024
Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Λοιπόν, ηπειδής έχω σκυλοβαρεθεί αυτή την ιστορία της και καλά "ανωτερότητας" του βινυλίου έναντι των κακών, απάνθρωπων, αδυσώπητων, ανάποδων, ψυχρών ψηφιακών, να κάνουμε μια τυφλή σύγκριση στο χώρο του κ. Στεφανίδη με πικάπ - DAT; Να τελειώνουμε μ' αυτήν την ιστορία...

Reaction score
6
Σε ποιούς θέτεις τους ωραίους προβληματισμούς σου; Το σκέφτηκες; Ποιοι προβληματίζονται; Λ.Σ.
Εγώ είμαι ένας.

Γενικώς αυτοί που διαβάζουν είναι περισσότεροι από αυτούς που απαντούν και ένα post μπορεί να έχει περισσότερη δύναμη απ' όσο φαίνεται.
Υπάρχει και η τακτική του το "ρίχνω και το αφήνω να δουλεύει". Ένα από τα καλά του γραπτού λόγου.

Λοιπόν εγώ ακούω μπάσο και με το στομάχι μου (αν δεν κάνει η λέξη "ακούω" αλλάξτε τη με το "αισθάνομαι").

Στο ακουόγραμμα αυτό πως φαίνεται; :116:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.024

Πέτα - πέτα μαρουδίτσα,
να πας στα χίλια πρόβατα,
να φέρεις γάλα και τυρί,
και κόοοοοοοοοκκινα βινύλια!

Reaction score
6
Μπάσο; Τι είπες τώρα... :116:

...
Ε, καλά όχι ότι βάζω πάνω από τα specs τίποτε (έχω και κόλλημα με δαύτα) αλλά ίσως υπάρχουν πράγματα που μας διαφεύγουν και δεν τα έχουμε ανακαλύψει ακόμα.

Για μένα πάντως δεν είναι μόνο ποιο είναι καλύτερο μηχάνημα. Είναι και ποιες είναι οι καλύτερες συνθήκες για να απολαύσεις κάτι.

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

να κάνουμε μια τυφλή σύγκριση στο χώρο του κ. Στεφανίδη με πικάπ - DAT;
Και γιατί όχι πικάπ-CD? Σίγουρα ενδιαφέρει πιο πολλούς...
Μη σου πω και πικάπ - laptop/DAC τώρα πια...:201:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.024
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Και γιατί όχι πικάπ-CD? Σίγουρα ενδιαφέρει πιο πολλούς...
Μη σου πω και πικάπ - laptop/DAC τώρα πια...:201:
Βεβαίως, γιατί όχι. Απλά, το dat είναι μια συμπαγέστερη και λιγότερο χρονοβόρος λύση.

Reaction score
4

Στην αρχή νόμιζα ότι έλεγαν για μια κοπέλα αλλά όταν είπε για το χράτσα-χρούτσα, κατάλαβα ότι μιλούν για πικάπ....:137:
"Αυτό το πλάσμα..., αυτό το ζωντανό όνειρο..."

ΠΡΟΣΟΧΗ !
ουδεμία σχέση έχει με πρόσωπα (ονόματα) και πράγματα σχετικά με το φόρουμ αυτό :138:

[youtube]AVwtKhn71DA&eurl[/youtube]

Reaction score
8
Τελικα, το κερατο μου μεσα.........

Βγαλατε αποφαση;;;

Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο; Αυτο δεν ειναι το θεμα του νηματος;:136:

Ουστ ρε. Σας βαρεθηκε η ψυχη...........................του Κ.Κ.:142::142:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση: Re: Aς μην μπερδεύουμε τα φίδια με τους...καρχαρίες

Να θέσω ένα προβληματισμό: μήπως με την συνεχή άσκηση ενός τμήματος του εγκεφάλου, και εν προκειμένω αυτού που έχει να κάνει με τα ακουστικά ερεθίσματα, λόγω του φαινομένου της πλαστικότητας, αυξάνεται ο αριθμός των κυττάρων, η τέλος πάντων συμβαίνει κάποια άλλη διεργασία, που επιτρέπει σε κάποιον με πτώση -10 db, ας πούμε, στα 15.000 hz στο ακουόραμά του, (εντάξει όχι αυτό των γιατρών!), να αντιλαμβάνεται αυτόν τον ήχο;

Επίσης οι μελέτες οι σχετικές με το SACD έχουν αποδείξει ότι ο άνθρωπος "ακούει" έως τα 40.000 hz και ας μην είναι ο BATMAN! Και ακούμε λέει χρησιμοποιώντας εκτός των αυτιών, και, (μην βαράτε όλοι μαζί), τις γνάθους!

Νομίζω πως τα πράγματα δεν είναι απλά όπως πουθενά άλλωστε! Σας ευχαριστώ.

Κοινώς,μπερδεύτηκαν τα μπούτια :135::135::135:

[youtube]aCHtdh1snzY[/youtube]
[youtube]92yHyxeju1U[/youtube]
http://www.abc.net.au/science/articles/2008/03/04/2179359.htm
http://news.softpedia.com/news/Snakes-Hear-in-Stereo-Using-Their-Jaws-77273.shtml

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση: Re: Στους πρωτάρηδες λένε...ναι

Τελικα, το κερατο μου μεσα.........

Βγαλατε αποφαση;;;

Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο; Αυτο δεν ειναι το θεμα του νηματος;

Ουστ ρε. Σας βαρεθηκε η ψυχη...........................του Κ.Κ.
Το μόνο που δ ε ν αξίζει ένας πρωτάρης,είναι το να...μην ασχοληθεί:

[youtube]wPfTtTfxcYY[/youtube]

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Λοιπόν, ηπειδής έχω σκυλοβαρεθεί αυτή την ιστορία της και καλά "ανωτερότητας" του βινυλίου έναντι των κακών, απάνθρωπων, αδυσώπητων, ανάποδων, ψυχρών ψηφιακών
Εμενα παλι, γιατι μου φενετε, ρε Κωστα, ακριβως το αντιθετο;

Οτι δηλαδη, βρισκομαι σε ενα κατ' εξοχην ψηφιακο site, που καπου καπου βρισκετε και κανενας αναλογικακιας ο οποιος (καυμενουλης), προσπαθει να αποδειξει οτι δεν ειναι αλεφαντας (κατα την κορη μου).

Λαθος θα κανω ε; :138:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.142
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

βρισκομαι σε ενα κατ' εξοχην ψηφιακο site
όχι, βρίσκεσαι πάνω σε μια σελίδα χαρτί και γράφεις με το στυλό σου το μπίγκ.:135::143::135:

μετά έρχονται κι άλλοι και γράφουν από κάτω, με το δικό τους το στυλό.

βέβαια, όλοι κάνουν ίδια γράμματα, σαν σέριφ ή κάτι τέτοιο.

και για να αλλάξεις θρεντ, γυρνάς σελίδες.

βασικά αναλογικό είναι το site αλλά σε έχει καραμπερδέψει ο κόγιας....

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Re: Στους πρωτάρηδες λένε...ναι

Το μόνο που δ ε ν αξίζει ένας πρωτάρης,είναι το να...μην ασχοληθεί:

[youtube]wPfTtTfxcYY[/youtube]
Επίσης, φίλε Bhutia με τα συνεχή λίαν ενοχλητικά βιντεάκια σου, μπορεί μια εικόνα να αξίζει όσο χίλιες λέξεις, αλλά προσοχή γιατί αυτήν την , αναγκαστική, τακτική ακολουθούν και οι κωφάλαλοι...

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

βασικά αναλογικό είναι το site αλλά σε έχει καραμπερδέψει ο κόγιας....

Εεεεεεεεμ, βασικα συμφωνω.

Ουσιαστικα ομως;;;:136:

Βεβαια αυτος ο Κ.Κ ειναι πολυ μπερδεψουρα. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω, γιατι συμπαθω τους κομπους.:142:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo