- Reaction score
- 8
Απάντηση: Hypex ή Truepath ?
Υ.Γ Στον χωρο υπηρχε και η κλασσικη κιθαρα που επαιξε το ιδιο κομματι - οχι οτι η λαμπα την αναπαρηγαγε οπως ηταν, αλλα ενα 80 % το επιασε, σε σχεση με το 60% του τραντζιστορ.
εκτος εαν βαλουμε ενα τραντζιστορ και μια λαμπα - το εκανα - και η κλασσικη κιθαρα οπως ανεφερα παραπανω, ακουγοταν σαν κλασσικη απο την λαμπα και σαν ακουστικη απο το τραντζιστορ. Δυστηχως αυτο δεν ειναι θεμα αρεσοακουστικης.Κι εγώ το σνίτσελ μου το τρώω καμμένο.
Αυτό τι σχέση έχει με τον σωστό τρόπο ψησίματος του συγκεκριμένου φαγητού;
Προφανώς κανείς δεν μπορεί να μου πει πως θα τρώω εγώ το σνίτσελ μου, ούτε θα αλλάξω συνήθειες για να καταλήξω να τρώω κάτι που δε μου αρέσει (ή δε μου αρέσει το ίδιο) απλά επειδή είναι σωστό, αλλά αν ισχυριστώ ότι εγώ γνωρίζω καλύτερα τον σωστό τρόπο ψησίματος, βασιζόμενος καθαρά και μόνο στο προσωπικό μου γούστο, τότε ο οποιοσδήποτε θα έχει μία καλή δικαιλογία να με πάρει με τις ντομάτες.
Υ.Γ Στον χωρο υπηρχε και η κλασσικη κιθαρα που επαιξε το ιδιο κομματι - οχι οτι η λαμπα την αναπαρηγαγε οπως ηταν, αλλα ενα 80 % το επιασε, σε σχεση με το 60% του τραντζιστορ.