Advance Acoustic MCD-203 II Review

Reaction score
8
Απάντηση: Advance Acoustic MCD-203 II Review

Εγώ προτιμώ τα Γνήσια Κινέζικα, (όχι πως και τα άλλα δεν είναι καλύτερα από Ευρωπαϊκά-Αμερικάνικα-Γιαπωνέζικα!).
Nα και η αλλη ακρη. Οι γνησιες κινεζικες υλοποιησεις π.χ. ηχειων, που ειναι καλυτερες απο τις ιμιτασιον της κεφ, κουαντ κ.λπ

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Advance Acoustic MCD-203 II Review

Nα και η αλλη ακρη. Οι γνησιες κινεζικες υλοποιησεις π.χ. ηχειων, που ειναι καλυτερες απο τις ιμιτασιον της κεφ, κουαντ κ.λπ
Πάντως, μιλώντας για ηχεία, συγκριτικές ακροάσεις με δύο Αγγλικές, μία Αμερικάνικη, και μια Γιαπωνέζικη εταιρεία, (στα οικονομικά πλαίσια τα δικά μου), και δεν αναφέρω ποιές γιατί δεν έχω...όρεξη, η Κινέζικη ήταν συντριπτικά ανώτερη! Το έζησα και το μολογάω χωρίς συμφέρον και πονηρό σκοπό!

:107:

Reaction score
11
Στο άτυπο και αναξιόπιστο, για σας, αυτό συκριτικό, και μιλώντας με...εθνικότητες, Αγγλία-Ιαπωνία σημειώσατε χ. Έπαιξαν και Ελληνικά εκτός συναγωνισμού!

:107:

Reaction score
9

Δεν μοιράζεσται και μαζί με όσους δεν κατέχουμε τα μυστικά της αγοράς ποιες είναι οι γνήσιες κινέζικες εταιρείες?

H Vincent π.χ. είναι Γερμανική εταιρεία που την αντιγράφουν οι Κινέζοι ή Κινέζικη που χρησιμοποιούν οι Γερμανοί με δικό τους ταμπελάκι για να ανεβάζουν τις τιμές?

Πάντως, εάν αυτό παίζει κάποιο ρόλο, η Κινέζικη Shengya που τα προιόντα της μοιάζουν καταπληκτικά με της Vincent σε άλλες χώρες εισάγoνται επίσημα me υποστήριξη π.χ. http://www.grantfidelity.com/site/Shengya_CV15

Reaction score
1.188

H Vincent π.χ. είναι Γερμανική εταιρεία που την αντιγράφουν οι Κινέζοι ή Κινέζικη που χρησιμοποιούν οι Γερμανοί με δικό τους ταμπελάκι για να ανεβάζουν τις τιμές?
Εγώ μετά από αυτά που διάβασα για το Vincent εδώ:

http://www.lampizator.eu/LAMPIZATOR/REFERENCES/Vincent/Vincent CD-S6 CD player upgrade.html

για τα μαϊμουδιάρικα υλικά που χρησιμοποιεί (απομιμήσεις Wima for audio, απομιμήσεις Burr & Brown) γελάω όποτε βλέπω Vincent μηχάνημα. :142:

Reaction score
1.188

Για κάποιο μυστήριο λόγο, τον εξής έναν, το τσούξιμο της τσέπης, όταν το προϊόν είναι φθηνό, μοιάζει με τον Καραγκούνη αξύριστο, να κατεβαίνει απειλητικός για γκολάρα, και πρέπει πάση θυσία να αποκρουσθεί. Ενώ άμα κάνει εφτά χιλιάρικα, ο Καραγκούνης μεταμορφώνεται σε Βίκυ Καγιά, και έλα κοπέλα μου να μου βάλεις το γκολ της ζωής μου, να το ‘φχαριστηθώ.
Εδώ είναι όλο το ζουμί της υπόθεσης! Ακριβώς έτσι είναι όπως τα λες Κώστα! :102:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.441

Εγώ μετά από αυτά που διάβασα για το Vincent εδώ:

http://www.lampizator.eu/LAMPIZATOR/REFERENCES/Vincent/Vincent CD-S6 CD player upgrade.html

για τα μαϊμουδιάρικα υλικά που χρησιμοποιεί (απομιμήσεις Wima for audio, απομιμήσεις Burr & Brown) γελάω όποτε βλέπω Vincent μηχάνημα. :142:
Ο Πολωνός προφανώς δεν γνωρίζει ότι τα Burr Brown, ανάλογα τη παρτίδα, αν δηλαδή προέρχονται από το εργοστάσιο της Texas Instrument ή της ΒΒ, υπάρχουν και με άσπρα γράμματα και χαραγμένα.

Σαφώς και υπάρχουν μαϊμουδιάρικα ολοκληρωμένα αλλά όχι τα συγκεκριμένα.

Reaction score
11

Ο Πολωνός προφανώς δεν γνωρίζει ότι τα Burr Brown, ανάλογα τη παρτίδα, αν δηλαδή προέρχονται από το εργοστάσιο της Texas Instrument ή της ΒΒ, υπάρχουν και με άσπρα γράμματα και χαραγμένα
Και πίστευα ότι ο Πολωνός έχει πάντα δίκιο! Τελικά δίκιο έχουμε εμείς οι Έλληνες, (δυστυχώς). να είμαστε πάντα καχύποπτοι!

:416:

Reaction score
3

Για κάποιο μυστήριο λόγο, τον εξής έναν, το τσούξιμο της τσέπης, όταν το προϊόν είναι φθηνό, μοιάζει με τον Καραγκούνη αξύριστο, να κατεβαίνει απειλητικός για γκολάρα, και πρέπει πάση θυσία να αποκρουσθεί. Ενώ άμα κάνει εφτά χιλιάρικα, ο Καραγκούνης μεταμορφώνεται σε Βίκυ Καγιά, και έλα κοπέλα μου να μου βάλεις το γκολ της ζωής μου, να το ‘φχαριστηθώ.
ΧΑΧΑ:107:
σωστό όμως

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.329

Οι "Wima" for audio?
Να σου πω... Ένας γνωστός μου, που διατηρεί κατάστημα ηλεκτρονικών, τους έχει του κλώτσου και του μπάτσου, τους αυθεντικούς Wima. Τους βάζουν σε τηλεοράσεις και όλο σκάνε. Εκείνοι οι μπλε Philips των 1600V είναι εξαιρετικοί, αλλά δεν τους έχω δει σε μεγάλες χωρητικότητες, (μόνο μέχρι nano). Οπότε παίρνεις τίποτα Jensen paper in Johnson's baby oil, και καθάρισες, μόνο μη το πεις σε γκόμενα, δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Αν δει μέσα στο σπίτι κανένα juke box, εντάξει, εκεί έχει παραδοθεί.

Reaction score
9

Επανέρχομαι σχετικά με την αναβάθμιση του Advance αφού το πρόβλημα με τη χαμηλή στάθμη εξόδου λύθηκε. Παραθέτω κάποιες φωτογραφίες για όσους ενδιαφέρονται:116:
[/URL][/IMG]

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.441
Η βελτίωση έγινε σε γνωστό <<studio>> κάπου στη Μεσογείων?

Αν θες απάντησε με PM.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.441
Από ένα DAC που δίνεται σε μονταρισμένη πλακέτα για ιδιοκατασκευή.

Μια χαρά μηχάνημα είναι κατά τα άλλα.

Reaction score
1.188
Απάντηση: Re: Advance Acoustic MCD-203 II Review

Η βελτίωση έγινε σε γνωστό <<studio>> κάπου στη Μεσογείων?

Αν θες απάντησε με PM.
Ηταν βελτίωση τελικά ή "βελτίωση" ;

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.441
Re: Απάντηση: Re: Advance Acoustic MCD-203 II Review

Ηταν βελτίωση τελικά ή "βελτίωση" ;
Αν θέλεις τη γνώμη μου σαφώς και μιλάμε για βελτίωση.
Βέβαια ο πλέον αρμόδιος να το βεβαιώσει από ακουστικής πλευράς είναι ο ιδιοκτήτης του μηχανήματος.

Reaction score
9

Υπάρχει βελτίωση, ο ήχος αυτού του μηχανήματος μου άρεσε έτσι κι αλλιώς και πριν την βελτίωση, με μία μία μικρή τάση να τονίζει τα άκρα να χαλάει λίγο την εικόνα. Τώρα ακούγεται πιο ήπιο ψηλά και η παρουσίαση είναι πιο μεστή, πράγμα σημαντικό για εμένα που ακούω συνήθως όπερα με τους καλλιτέχνες να γκαζώνουν κάθε τρεις και λίγο και την ανάγκη η αναπραγωγή της φωνής να είναι ευχάριστη στα αυτιά. Επιπρόσθετα δε νομίζω ότι είμαι ο μόνος που έχει αναβαθμίσει το συγκεκριμένο μηχάνημα στον ίδιο τεχνικό, είναι κάτι που το κάνει συχνά ήδη από την προηγούμενη έκδοση του. Με δεδομένη την δημοτικότητα του συγκεκριμένου πλέιερ, την καλή για την τιμή ποιότητά του, αλλά και τον χώρο για βελτιώσεις εκεί που ο Κινέζος επέβαλε περιορισμούς στους Γάλλους για μείωση του κόστους, είναι παρήγορο ότι μπορεί κανείς να σπρώξει το μηχάνημά του λίγο πιο πέρα.

Reaction score
15
Mετα απο οκταετη συμβιωση εστω κ με λιγη χρηση σχετικα ,κ μετα απο επαναλαμβανομενο προβλημα αναγνωρισης των cd ,αποφασισα κ το αντικατεστησα με το marantz 6500.
Για ποια καλυτερη αναλυση μου λεγανε; Εδω η μαγεια χαθηκε κ στεναχωρεθηκα.:(
Νεα προσπαθεια επισκευης λοιπον κ ας παει το marantz στο κουτι του κ βλεπουμε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.588
Members
38.577
Νεότερο μέλος
anquan