Τι θα κάνατε αν ...

Reaction score
1.214
Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Εξάλλου, ολόκληρος Μάικλ Τζάκσον ήθελε να γίνει λευκός... :126:
Και αλλοι καθονται στον ηλιο για να μαυρισουν..τι σημαινει αυτο ? :204:

Reaction score
0

Και αλλοι καθονται στον ηλιο για να μαυρισουν..τι σημαινει αυτο ? :204:
Άλλο να καθίσεις λίγο στον ήλιο και να πάρεις μία πιο σκούρα απόχρωση και άλλο να παρεμβαίνεις στο DNA για να γίνεις λευκός!!

Νομίζω, υπάρχει κάποια διαφορά!! :138:

Reaction score
1.214

Παιδια αυτο ειναι παραγωγη του 1967 ..

....τωρα εχουμε 2009...

...ισως ειναι καιρος να αφησουμε πισω μας τις προκαταληψεις και να αρχισουμε να βλεπουμε μονο τους ανθρωπους....λεω εγω τωρα..:137:

Reaction score
0

Ξέρετε τι είναι το ''κοτοπαπί'';;;;

Κοτοπαπί???? :118::118:
:131: :111:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Απογοητευτική είναι μόνο εκείνη η κατάσταση όπου θέλεις να κάνεις κακό σε κάποιον μόνο και μόνο επειδή ανήκει σε άλλη φυλή!!!

Και τέτοιο ζήτημα δεν τέθηκε εδώ.

Όλα τα άλλα είναι στα πλαίσια της ανταλλαγής ευχάριστων απόψεων παρεϊστικης ατμόσφαιρας...
Φυσικά και δεν τέθηκε θέμα του κάνω κακό σε κάποιον επειδή είναι μαύρος, κόκκινος, κίτρινος ή ξανθιά :142:

Δεν το συζητάμε!!!

Παραθέτουμε απόψεις, προσπαθώντας να επικοινωνήσουμε ευχάριστα :138:

Reaction score
3

Παιδια αυτο ειναι παραγωγη του 1967 ..

....τωρα εχουμε 2009...

...ισως ειναι καιρος να αφησουμε πισω μας τις προκαταληψεις και να αρχισουμε να βλεπουμε μονο τους ανθρωπους....λεω εγω τωρα..:137:
Ούτε και γω συμφωνώ με τις προκαταλήψεις.
Ο καθένας ενεργεί με το μυαλό του ή με την καρδιά του.
Δεν με ενοχλεί η διαφορετικότητα.
Ό, τι και αν επέλεγαν τα παιδιά μου θα ήμουν μαζί τους και θα τα στήριζα.
Βέβαια θα κρατούσα τα συναισθήματά μου για μένα και βέβαια δεν θα έμπαινα ανάμεσά τους για να τους χωρίσω σε καμία περίπτωση.

Την ταινία πάντως λέω να τη βρω και να τη δω. :126:
Και αυτός ο.... μαύρος, μια χαρά φαίνεται :137: στη φωτογραφία

Reaction score
3

Ξέρετε τι είναι το ''κοτοπαπί'';;;;

Κοτοπαπί????
Είναι η διασταύρωση ... δύο φυλών :138::137:

Ο zoglair το είπε πρώτος :116:

Reaction score
0

Ούτε και γω συμφωνώ με τις προκαταλήψεις.
Ο καθένας ενεργεί με το μυαλό του ή με την καρδιά του.
Δεν με ενοχλεί η διαφορετικότητα.
Ό, τι και αν επέλεγαν τα παιδιά μου θα ήμουν μαζί τους και θα τα στήριζα.
Βέβαια θα κρατούσα τα συναισθήματά μου για μένα και βέβαια δεν θα έμπαινα ανάμεσά τους για να τους χωρίσω σε καμία περίπτωση.

Την ταινία πάντως λέω να τη βρω και να τη δω. :126:
Και αυτός ο.... μαύρος, μια χαρά φαίνεται :137: στη φωτογραφία
Σοφία????

Άλλα έλεγες το πρωί !!! :138:

Φυσικά και θα στήριζα το γιο μου....
Αλλά είπαμε, δεν κάνει τέτοιες επιλογές το δικό μου παιδί!!!! :111:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Μη μου στεναχωριέσαι βρε και θα σου πάρω εγώ ένα αρκουδάκι να παίζεις.

Λοιπόν κοίτα να δεις. Πάντοτε μου κινούσε την περιέργεια το διαφορετικό, πάντοτε μου άρεσε και έβρισκα πολύ ενδιαφέρον (από μικρός περίπου στην ηλικία σου 2+ ) πως κάποιοι άνθρωποι μπορούσαν να βγάζουν διαφορετικούς ήχους (άλλη γλώσσα) και να καταφέρνουν να συννενοούνται.
Τα χαρακτηριστικά της κάθε φυλής (Μαύροι, κίτρινοι, κόκκινοι, πράσινοι, μπλε) δε μου έκαναν και πολύ μεγάλη εντύπωση.
Τη μεγαλύτερη εντύπωση όμως μου την έκαναν οι διαφορετικές συνήθειες.
Όταν αναφέρομαι στην εντύπωση, εννοώ την περιέργειά μου να μάθω περισσότερα για τις διαφορετικές συνήθειες και τη ζωή τους.
Ήταν άκρως ενδιαφέρον το να αντιλαμβάνεσαι ότι κάποιος κάνει κάποια πράγματα διαφορετικά από εσένα. Το ενδιαφέρον γινόταν ακόμα μεγαλύτερο όταν σκεφτόσουν τα μέρη από όπου κατάγονταν και έμπαινες σε ένα πολύ όμορφο mode ανακάλυψης.
Σκεφτείτε πόσο διαφορετικός φαίνεται στα μάτια μας ένας Ινδός. Τώρα φέρτε στο μυαλό και εικόνες από την τίγρη της Βεγγάλης και τη χώρα του. Άκρως ενδιαφέρον.

Μεγαλώνοντας όμως και πλησιάζοντας την ηλικία των 137 (μαζί με το ΦΠΑ :143:) και έχοντας την εμπειρία της συμβίωσης για αρκετά χρόνια με έναν άνθρωπο, η γνώμη μου είναι πως έχεις να αντιμετωπίσεις πολλά προβλήματα.
Σκεφτείτε σε αυτά τα προβλήματα να προστεθούν η όχι και τόσο ευρεία κοινωνική αποδοχή του εγχειρήματος συμβίωσης με παπούτσι που δεν είναι από τον τόπο σου, αλλά και τις διαφορετικές συνήθειες και πρακτικές και ό,τι άλλο.
Σκεφτείτε έναν μουσουλμάνο να έχει σχέση με μια αλλόθρησκη (χωρίς να την έχει παντρευτεί) και η οικογένειά του να προσπαθεί να αντιληφθεί την έννοια αυτού του πράγματος. Μιλάμε για πολύ μεγάλο πρόβλημα. Μιλάμε για πολιτισμικό σοκ. Μιλάμε για απίστευτες αντιδράσεις οι οποίες είτε το θέλουμε είτε όχι, θα δημιουργήσουν περισσότερα (και καμιά φορά ανυπέρβλητα) προβλήματα στη σχέση.

Ναι είμαι μαζί σας για το "σωστό" του πράγματος.
Δεν είμαι μαζί σας στο "αποτέλεσμα" του πράγματος.

Πόσο θα συμφωνήσω μαζί σου... :107:

p.s. Τον ΦΠΑ με ποιόν συντελεστή τον υπολογίζεις;;;; :137::139:

Reaction score
0

Είναι η διασταύρωση ... δύο φυλών :138::137:

Ο zoglair το είπε πρώτος :116:
Δηλαδή κότα και παπί???

Πως θα είναι άραγε???

:111:

Reaction score
3

Σοφία????

Άλλα έλεγες το πρωί !!! :138:

Φυσικά και θα στήριζα το γιο μου....
Αλλά είπαμε, δεν κάνει τέτοιες επιλογές το δικό μου παιδί!!!! :111:
Α.... είμαι κατά του ανακατέματος, είπαμε !!!
Αλλά αν συμβεί θα το καταπιώ...

Κοίτα να σε δω με κανένα μαυρούλι εγγόνι και μετά θα :143::143:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Εγώ μιλάω σοβαρότατα.

Δε μου αρέσουν τα μπερδέματα, όλων των ειδών.
Άσπροι-μαύροι-κίτρινοι, φτωχοί-μεσαίοι-πλούσιοι, αριστεροί-κεντρώοι-δεξιοί, λαϊκά-ποπ-κλασσική κλπ
Μόνο εσύ θα μπορούσες να το γράψεις αυτό :137:

Φανταστείτε να είχαμε ερωτηματολόγιο για τις επικείμενες σχέσεις μας με τις επιλογές που αναφέρονται παραπάνω :142: με ανάλογη θέση για check mark.

... και να ήταν λέει:

Κίτρινος - πλούσιος -αριστερός - χιπ χοπ!!!

Reaction score
0

Α.... είμαι κατά του ανακατέματος, είπαμε !!!
Αλλά αν συμβεί θα το καταπιώ...

Κοίτα να σε δω με κανένα μαυρούλι εγγόνι και μετά θα QUOTE]

:121::111:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.004
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Μόνο εσύ θα μπορούσες να το γράψεις αυτό :137:

Φανταστείτε να είχαμε ερωτηματολόγιο για τις επικείμενες σχέσεις μας με τις επιλογές που αναφέρονται παραπάνω :142: με ανάλογη θέση για check mark.

... και να ήταν λέει:

Κίτρινος - πλούσιος -αριστερός - χιπ χοπ!!!
Για να σου πω την αλήθεια το "πλούσιος" προσπερνάει πολλά από τα εμπόδια που βάζω, γιατί τα κριτήρια μου πάντα ξεκινούν από το οικονομικό.

Το βασικότερο πρόβλημά μου πάντως το έχω με τους Ασιάτες από Τουρκία και πέρα κι όχι με τους μαύρους. :137:

Reaction score
3

Εδώ που τα λέμε ... αν ερχόταν ο Ομπάμα και ζητούσε την κόρη μας, θα πείραζε πολύ που είναι μαύρος, μιγάς τέλος πάντων, μπροστά στο συμπεθέριασμα με τον πλανητάρχη;;; :137::138::139::140:

Reaction score
6

Πόσο θα συμφωνήσω μαζί σου...

p.s. Τον ΦΠΑ με ποιόν συντελεστή τον υπολογίζεις;;;;
Αχ μη μου μιλάς για ΦΠΑ γιατί τα βλέπω όλα... μαύρα! :142:

Να σας πω μια ακραία περίπτωση;
Έρχεται η κόρη σας και σας λέει ότι πρόκειται να παντρευτεί έναν Ινδό και να πάνε να ζήσουν σε ένα μικρό χωριό στην Ινδία.

Εσείς πως θα αντιδρούσατε αν γνωρίζατε ότι η οικογένειά του τηρεί το πατροπαράδοτο Sati; :111:

Μπρρρρρρρρρ!!!!!!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

...

Έρχεται η κόρη σας και σας λέει ότι πρόκειται να παντρευτεί έναν Ινδό και να πάνε να ζήσουν σε ένα μικρό χωριό στην Ινδία.

Εσείς πως θα αντιδρούσατε αν γνωρίζατε ότι η οικογένειά του τηρεί το πατροπαράδοτο Sati; :111:

Μπρρρρρρρρρ!!!!!!
Αυτό που λες είναι ανατριχιαστικό, αλλά από την άλλη είναι ελάχιστα πιθανό... Ένας νεαρός Ινδός που ζει σ' ένα παραδοσιακό χωριό με αυτά τα ήθη και τα έθιμα (γιατί δεν νομίζω να είναι κανένας κοσμογυρισμένος και αμερικανοσπουδαγμένος και ξαφνικά να αποφάσισε να ζήσει με ένα τέτοιο τρόπο), λογικά δεν θα βρει τίποτα κοινό για να ταιριάξει με την κόρη. Αμφιβάλλω αν θα διασταυρωθούν κάν οι δρόμοι τους... Εκτός κι αν η κόρη είναι καμιά της περιπέτειας (από ιεραποστολές και ανατολικές φιλοσοφίες μέχρι πολεμική ανταποκρίτρια και National Geographic), οπότε δύσκολα να καταλαγιάσει με κανένα στέλεχος ή Δ.Υ. στο διαμέρισμα της αντιπαροχής πάνω από τους γονείς - ο κίνδυνος είναι στο αίμα της και δυστυχώς κατά πάσα πιθανότητα από κάπου θα τόβρει ακόμα και ανύπαντρη...

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Εγώ μιλάω σοβαρότατα.

Δε μου αρέσουν τα μπερδέματα, όλων των ειδών.
Άσπροι-μαύροι-κίτρινοι, φτωχοί-μεσαίοι-πλούσιοι, αριστεροί-κεντρώοι-δεξιοί, λαϊκά-ποπ-κλασσική κλπ :145:
Ρε παιδια θα τρελλαθω.

Τα παραπανω ειναι λογια ανθρωπου που ασχολειται αποκλειστικα με τις μειξεις.:142:

Ου να χαθεις ρε, που προσπαθεις να με πεισεις οτι δεν σου αρεσουν.:142::142:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Αχ μη μου μιλάς για ΦΠΑ γιατί τα βλέπω όλα... μαύρα!

Εσείς πως θα αντιδρούσατε αν γνωρίζατε ότι η οικογένειά του τηρεί το πατροπαράδοτο Sati;

Μπρρρρρρρρρ!!!!!!
Το Σατί γιατί είναι μόνο για τις γυναίκες;;; εεε;;;
Οι άνδρες ξαναπαντρεύονται και οι γυναίκες καίγονται :141:
Είναι τρελλοί αυτοί οι Ινδοί!!!

Θα την έπιανα από το τσουλούφι και εντελώς δημοκρατικά (ενώ θα ... έβλεπε τα σχετικά video sati :139: ) θα αποφάσιζε να μην τον

Reaction score
8
Aχ βρε Βασίλη! Είσαι πολύ ρομαντικός. Όλα μετά το γάμο εμφανίζονται!:142::142:
Δεν ειναι θεμα ρομαντισμου. Ειναι θαμα εμπειριων.

Δεν δισταζω να σου πω, οτι με τη συζυγο μου που ειμαστε 19 χρονια μαζι, σαφως δεν ειμαι ερωτευμενος. Υπαρχει ομως η αγαπη η οποια μας συνδεει και αυτο ειναι για μενα τουλαχιστο το παν.

Υπ' οψην ειμαστε ομοεθνεις.

Αυτο ομως μπορει καλλιστα να συμβει και σε ετεροεθνεις. Δεν παιζει κανενα ρολο για μενα η εθνικοτητα του καθε ατομου, οσο το ιδιο το ατομο και φυσικα, μονο σαν ανθρωπος.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.270
Members
38.674
Νεότερο μέλος
JAndronikos