Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.005
Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Oρίστε και τα βινύλια της νέας χιλιετίας...Ανασταίνουν τους καλλιτέχνες στο χώρο ακρόασης:135::135::135:

Reaction score
1.844

Oρίστε και τα βινύλια της νέας χιλιετίας...Ανασταίνουν τους καλλιτέχνες στο χώρο ακρόασης ...
Μπρρρρρ, φύγε από δώ, καταραμένε. Ανατσουτσούρωσε η τρίχα μου (μία έχω) :137:

Reaction score
4

Oρίστε και τα βινύλια της νέας χιλιετίας...Ανασταίνουν τους καλλιτέχνες στο χώρο ακρόασης:135::135::135:
ΩΧ !. ο Βασιλιάς !!! ....υποκλιθείτε...:624:

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

έλα να σε διακτινίσω. μπορείς να με λές σποκ.
μπίμ μι απ σκοτ θα λες, κι εγώ θα ξεκινώ το πικάπ.
Γιατρε, θες γιατρο.:136:

Πως να σε λεω. Μπερδεφτηκα. Σποκ ή σκοτ;;;:143:

Τι να ακουσω δηλαδη απο πικαπ;;; Τους αρκουδιαραιους που ακους εσυ;

Εχεις λιγο Πρισλευ να βαλεις ;;;

Αν ναι θα σε αφησω να μου κανεις και μιαν εις βαθος φωτογραφηση.

Μπίμ μι απ σποκ-σκοτ.:142::142:

Reaction score
8
Άρα πρώτον, δεν χτυπάει εκεί που νόμιζες και μου έγραψες πρωί πρωί ένα λογύδριο ΝΑ με το συμπάθιο. :116: Δεύτερον, η "ειρωνεία" στην πραγματικότητα είναι λόγια άλλων τα οποία απλά επανέλαβα προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού. Τοιουτοτρόπως εγώ νίπτω τας χείρας μου. Υπενθυμίζω δε, ότι ουδείς έχει το δικαίωμα να απευθύνεται στα μέλη λες και απευθύνεται σε ηλιθίους. Αυτό το αμάρτημα είναι πολύ σοβαρό για να το αφήσω έτσι. :125::125:

Με πιάνς ή να rephrase;

...
Καταλαβαινω απολυτα Νικο,

Αλλα και ετσι να εχει το πραγμα, δεν ειναι αναγκαιο, να επεναλλαμβανετε κατι το οποιο ειναι κατακριταιο........."προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού", ποσο μαλιστα οταν η παρεμβαση γινετε σε μια φαση, σοβαρης συζητησης. Ετσι νομιζω τουλαχιστον.

Κι εγω εχω κανει παρεμβασεις μεσα σε σοβαρες συζητησεις, μονο οταν βλεπω οξυμενα πνευματα, προσπαθοντας να χαλαρωσω λιγακι την ατμοσφαιρα. Εδω δεν υπηρχε κατι τετοιο.

Τελως παντων. Γενικοτερα παντως, βλεπω ενα μεγαλο πολεμο μεταξυ ημων τε και υμων, ο οποιος δεν νομιζω οτι βγαζει πουθενα, περαν του να εχουμε να λεμε.

Παντα θα υπαρχουν οπαδοι του ενος μεσου και οπαδοι του αλλου. Ε! και; Θα τελειωσει ποτε; Αδυνατον. Ολυμπιακος - Παναθηναικος εχει γινει η κατασταση.:142:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
...σε μια φαση, σοβαρης συζητησης...
Δυστυχώς, δεν έχουν όλοι την ίδια αντιμετώπιση. Όπως είπα, κάποιοι θεωρούν ότι απευθύνονται σε ηλιθίους. Ως εκ τούτου, ουδεμία σοβαρότητα προκύπτει από τα λεγόμενά τους. Άλλωστε αυτά κρίνεις και εσύ. :126:

...

Reaction score
8
Δυστυχώς, δεν έχουν όλοι την ίδια αντιμετώπιση. Όπως είπα, κάποιοι θεωρούν ότι απευθύνονται σε ηλιθίους. Ως εκ τούτου, ουδεμία σοβαρότητα προκύπτει από τα λεγόμενά τους. Άλλωστε αυτά κρίνεις και εσύ. :126:

...
Μιλαω για την παρεμβολη σου, στην απαντηση του steppenwolf προς εμενα.

Αυτην θεωρω ακαιρη. Θα μπορουσε να ειναι καπου αλλου, ή ετσι σου 'ρθε εκεινη τη στιγμη και την κανες; Κι αυτο θεμιτο ειναι, αρκει να διευκρινιζεται.:126:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Άντε πάλι... Ρε Βασίλη πως να πω διαφορετικά;
Η παρεμβολή μου είναι λόγια άλλου, ενός φανατικού του αναλογικού μέσου που απαντά με τον ίδιο τρόπο σε όποιον δεν συμφωνεί μαζί του ή επιχειρηματολογεί σοβαρά επί των ψηφιακών μέσων. Αυτό θίγει η εν λόγω παρεμβολή και το κάνει υπερθεματίζοντας, λαμβάνοντας ως έναυσμα τον ψηφιακό τρόπο ακοής που αναλύει ο stepenwolf. Την θεωρείς άκαιρη ή έγκαιρη ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να με απασχολεί. Όπως επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάμε τόση ώρα. Σε ρώτησα εγώ γιατί είπες, τι είπες, και που το είπες και αν ήταν έγκαιρο ή άκαιρο κάθε φορά; Αμάν ρε Βασίλη γιατί κόλλησες επιτέλους;

...

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

... βλεπω ενα μεγαλο πολεμο μεταξυ ημων τε και υμων ...
Δεν υπάρχει κάνας πόλεμος. :601:
Απλά μία γνώμη των αναλογικάριων και μια αντίθετη των ψηφιακάριων, που έχουν το δίκιο ... :121:

Reaction score
8
Άντε πάλι... Ρε Βασίλη πως να πω διαφορετικά;
Η παρεμβολή μου είναι λόγια άλλου, ενός φανατικού του αναλογικού μέσου που απαντά με τον ίδιο τρόπο σε όποιον δεν συμφωνεί μαζί του ή επιχειρηματολογεί σοβαρά επί των ψηφιακών μέσων. Αυτό θίγει η εν λόγω παρεμβολή και το κάνει υπερθεματίζοντας, λαμβάνοντας ως έναυσμα τον ψηφιακό τρόπο ακοής που αναλύει ο stepenwolf. Την θεωρείς άκαιρη ή έγκαιρη ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να με απασχολεί. Όπως επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάμε τόση ώρα. Σε ρώτησα εγώ γιατί είπες, τι είπες, και που το είπες και αν ήταν έγκαιρο ή άκαιρο κάθε φορά; Αμάν ρε Βασίλη γιατί κόλλησες επιτέλους;

...
Καλα, @εστο. Ισως δεν καταλαβαινεις τι εννοω, ή απλα δεν θες να καταλαβεις. Δεν εχει σημασια. Αστο. Ειλικρινα και εμενα με κουρασε.
:138:

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Δεν υπάρχει κάνας πόλεμος.
Απλά μία γνώμη των αναλογικάριων και μια αντίθετη των ψηφιακάριων, που έχουν το δίκιο ...
Αντε κανε καμμια τουμπα ρε, αναλογικοψηφιομπαμπουρα, που εχουν δικιο οι ψηφιακαδες.

Σιγα ρε το μεσον. Ασημι σουβερ με τρυπα στη μεση.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Reaction score
0

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/k51hdcV-NpQ&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/k51hdcV-NpQ&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/k51hdcV-NpQ&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/k51hdcV-NpQ&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Ορε, τι 'ν τουτ' ;;;;:138:

Reaction score
0

[youtube]k51hdcV-NpQ[/youtube]

gmt ta kafats sas

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.005
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Αντε κανε καμμια τουμπα ρε, αναλογικοψηφιομπαμπουρα, που εχουν δικιο οι ψηφιακαδες.

Σιγα ρε το μεσον. Ασημι σουβερ με τρυπα στη μεση.
Εξ οικείων τα...βέλη:137:

[youtube]IRb-1Nbe8vA&feature=related[/youtube]

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Εξ οικείων τα...βέλη:137:

[youtube]IRb-1Nbe8vA&feature=related[/youtube]
Αυτο τουλαχιστον ειναι ............. μαυρο.:142::142:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members