EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

ΟΚ σε ευχαριστώ φίλε Γιάννη.
Θα το κάνω λίαν συντόμως.

ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, παιδιά ήρθε η καινούρια τηλεόραση και αύριο θα την εγκαταστήσω. Θα συνδέσω το Egreat με HDMI καλώδιο.
Να βάλω από τώρα ρύθμιση HDMI από το Egreat ή να το αφήσω PAL (έχω composite σύνδεση με την παλιά την τηλεόραση) και να το βάλω HDMI αύριο μέσω του TV mode αφού το έχω σύνδεση με καλώδιο HDMI? (πατώντας δηλαδή το TV mode και μετά ένα εκ των πλήκτρων 7 ή 8 ή 9?

Το ρωτάω γιατί έκανα μια μαλακία και ενώ είχα compostite σύνδεση έβαλα στις ρυθμίσεις HDMI σύνδεση να δω τι θα μου βγάλει και μου έβγαζε χιονάκια και είχα τρομοκρατηθεί γιατί δεν ήξερα πως να το επαναφέρω σε σύνδεση composite/pal.
Γιώργο τι κάνεις εδώ? :137:
Ηρθε κι η τηλεόραση? Καλορίζικη!

Το e-great είναι πολύ καλό μηχανάκι, και τελείως απλό στη λειτουργία του. Μη φοβάσαι να το χρησιμοποιήσεις.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player K

Γιώργο τι κάνεις εδώ? :137:
Ηρθε κι η τηλεόραση? Καλορίζικη!

Το e-great είναι πολύ καλό μηχανάκι, και τελείως απλό στη λειτουργία του. Μη φοβάσαι να το χρησιμοποιήσεις.
Γεια σας κύριε Λευτέρη! Ευχαριστώ πολύ! Ναι ναι ήρθε και η τηλεόραση (χθες το απόγευμα).. σήμερα την βάλαμε στον τοίχο (ο τεχνικός όχι εγώ :p)..

Πέρασε και σε καναλάκι τo HDMI καλώδιο 3μέτρων που του ζήτησα και είμαι έτοιμος να συνδέσω το Egreat πλέον με HDMI και όχι με composite όπως το συνέδεα.

Ελπίζω να είναι όλα καλά.. Ευχαριστώ για όλα παιδιά ότι πρόβλημα θα έχω, απορίες θα σας ρωτάω. :102:

Reaction score
0
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ! Και η TV μου, και το Egreat, και το HDMI.. μιλάμε τέλεια εικόνα.
Ελπίζω το Egreat να τα πάει καλά με τα *mkv 1080p και 720p αρχεία..

Αξίζει πολύ το μηχάνημα αυτό.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Η συσκευή αυτή (EGREAT EG-M34A HD NETWORKED MEDIA TANK) δέχεται στο usb host της αντί για δίσκο , εξωτερικό dvdron sony (των 60-70 ευρώ), πού έχει δική του τροφοδοσία ρεύματος;

το δοκίμασε κανένας;

παίζει dvd 4,7gb ή 8,5 gb με mkv;

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Η συσκευή αυτή (EGREAT EG-M34A HD NETWORKED MEDIA TANK) δέχεται στο usb host της αντί για δίσκο , εξωτερικό dvdron sony (των 60-70 ευρώ), πού έχει δική του τροφοδοσία ρεύματος;

το δοκίμασε κανένας;

παίζει dvd 4,7gb ή 8,5 gb με mkv;
Επίσης δέχεται και εσωτερικό SATA DVD-ROM (των 18 €), συνδεδεμένο με το καλώδιο τροφοδοσίας και σύνδεσης που συνοδεύει το Egreat (επειδή είναι και αυτό μαύρο δεν δείχνει και τόσο άσχημο!).

Ναι, παίζει mkv από DVD (όλες τις mkv ταινίες 4,7 GB που δοκίμασα τις έπαιξε άψογα από το εσωτερικό DVD που σύνδεσα).

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Μόλις το πήρα και το σύνδεσα,

Ερωτήσεις

Ποιο είναι το τελευταίο firmware του και από πού το κατεβάζουμε;
ΠΌΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ RESET ΤΟΥ;

καθόλου καλή εικόνα σε σύγκριση με το wdtv, ιδιαίτερα στο σημείο υπότιτλοι.. θολοί - ενοχλητικοί υπότιτλοι

τι έκανα λάθος?

κι έχασα και την εικόνα και δε βρίσκω το reset!

???

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Μόλις το πήρα και το σύνδεσα,

Ερωτήσεις

Ποιο είναι το τελευταίο firmware του και από πού το κατεβάζουμε;
ΠΌΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ RESET ΤΟΥ;

καθόλου καλή εικόνα σε σύγκριση με το wdtv, ιδιαίτερα στο σημείο υπότιτλοι.. θολοί - ενοχλητικοί υπότιτλοι

τι έκανα λάθος?

κι έχασα και την εικόνα και δε βρίσκω το reset!

???
Kοίτα το manual. Εάν επιλέξεις ρυθμίσεις που δεν ταιριάζουν με το σήμα που δέχεται η TV σου ίσως πάρεις 'μαύρη εικόνα' Στο manual λέει πως αντιμετωπίζεις αυτές τις περιπτώσεις. (Πατώντας το tv mode και μετά το νούμερο 6 ή 7 η 8.) Αδύνατον να έχεις κακή εικόνα και θολούς υπότιτλους . Εχεις κάνει λάθος ρυθμίσεις....Στο επίσημο site έχει το τελευταίο επίσημο firmaware.:http://www.egreathd.com/index.php?option=com_content&view=article&id=79&Itemid=63

Reaction score
0

Στους υπότιτλους και εγώ έχω παράπονο σε σχέση με το wdtv. Είναι θολοί…. Ίσως το μόνο αρνητικό. Η ποιότητα των υπότιτλων στο wdtv είναι εφάμιλλη με BD.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Στους υπότιτλους και εγώ έχω παράπονο σε σχέση με το wdtv. Είναι θολοί…. Ίσως το μόνο αρνητικό. Η ποιότητα των υπότιτλων στο wdtv είναι εφάμιλλη με BD.
Επίσης στο τηλεκοντρόλ και στο κουμπί subtitles μπορεί κανείς να αλλάξει το πάχος και το μεγεθος και το χρώμα των υπότιτλων. Το έχετε δοκιμάσει ?

Reaction score
0

Ναι το έχω δοκιμάσει αλλά την ποιότητα στους υπότιτλου του wdtv δεν τους έχει. Τα έχω δοκιμάσει και τα δυο και έχω κρατήσει το M34A. Μου λείπουν όμως οι υπότιτλοι του wdtv.

Reaction score
0

Kοίτα το manual. Εάν επιλέξεις ρυθμίσεις που δεν ταιριάζουν με το σήμα που δέχεται η TV σου ίσως πάρεις 'μαύρη εικόνα' Στο manual λέει πως αντιμετωπίζεις αυτές τις περιπτώσεις. (Πατώντας το tv mode και μετά το νούμερο 6 ή 7 η 8.) Αδύνατον να έχεις κακή εικόνα και θολούς υπότιτλους . Εχεις κάνει λάθος ρυθμίσεις....Στο επίσημο site έχει το τελευταίο επίσημο firmaware.:http://www.egreathd.com/index.php?option=com_content&view=article&id=79&Itemid=63
ακολούθησα τις οδηγίες του cd-manual, κατέβασα και το recovery firmware. τίποτε
τοι σύνδεσα με composite - s-video, το σύνδεσα με component... προχωράει , βγαίνει ποράσινη οθόνη. loading , μετά γκρίζο και το τίποτε.

πριν το συσκευάσω και το γυρίσω... υπάρχει τίποτε άλλο για να κάνω;

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ από κατασκευής της, τότε δεν έχω ξαναπετύχει τόσο κάκιστη συσκευή σε σύγκριση με το wdtv. Ήθελα το usb cdrom, γιατί έχω αποθηκευμένα εκατoντάδες mkv σε dvd double layer. Ας πρόσεχα!

Τέτοια χιόνια ή δόντια ή θολούρες στην εικόνα είχα να δω χρόνια. τη εποχή της ανάλυσης 166χ112 σε υπολογιστή... (αν υπήρχε τέτοια), εποχή του 1990!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ - Η ΘΟΛΟΥΡΑ...

Πιο αργό κι από το ακίνητο!

ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΓΥΡΩ ΤΟΥ!

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.. ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΑΙΝΕΥΟΥΝ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ WDTV)

ΑΠΟΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΚΑΚΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΝΤΙΑΠΛΕΥΕΡΣ

Πω πω ρεζιλίκι!
και σκεφτόμουν να το συστησω σε τρίτους - σαν κάτι το απλό. Θα ξεφτυλιζόμουν

είδα το disaster movie στο wdtv , το είδα και στο ντμτ. στο δεύτερο σαν να ήθελε γύρισμα η κεραία της τιβί στην Αίγινα. εποχή πριν το 1990!

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLE

......και σκεφτόμουν να το συστησω σε τρίτους - σαν κάτι το απλό. Θα ξεφτυλιζόμουν

είδα το disaster movie στο wdtv , το είδα και στο ντμτ. στο δεύτερο σαν να ήθελε γύρισμα η κεραία της τιβί στην Αίγινα. εποχή πριν το 1990!

Φιλε μου η σιγουρα ελατωματικο ειναι η κατι δεν κανεις σωστα.

Ειχα το 31Β και με κλειστα ματια πηρα και το 34.Απο αυτα που περιγραφεις προφανως και δεν εχω δει τιποτα.Ειδικα σε υποτιτλους τους χιονατους και αστραφτερους σε HD ξερω καλα να τους αναγνωριζω.Και πιστεψε με ξερω και καλα απο αποδοση σε καλη εικονα :126:

Οποτε προφανως οπως ειπα κατι δεν παει καλα δυστυχως με το δικο σου κομματι.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLE

Αρχικό μήνυμα απο testit Εμφάνιση μηνυμάτων
Πω πω ρεζιλίκι!

Φιλε μαλον θα εχεις ΜΑΠΑ τηλεοραση ....
Δεν εξηγουνται...αλλεως πως ... αυτα που γραφεις για το EGreat.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player K

Αρχικό μήνυμα απο testit Εμφάνιση μηνυμάτων
Πω πω ρεζιλίκι!

Φιλε μαλον θα εχεις ΜΑΠΑ τηλεοραση ....
Δεν εξηγουνται...αλλεως πως ... αυτα που γραφεις για το EGreat.
!

mia erwthsh...
exis doulepsei me to wdtv? to eides se drash?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player K

...

Οποτε προφανως οπως ειπα κατι δεν παει καλα δυστυχως με το δικο σου κομματι.
ετυχε σε αλλους χαλασμενη συσκευή, απο την 1η μέρα?

Reaction score
14
Ή έχεις πέσει σε ελλατωματική συσκευή ή κάτι κάνεις λάθος με τις ρυθμίσεις...
Προτείνω τα εξής :
Πάρε τη συσκευή και πήγαινέ τη να τη δοκιμάσεις σε κάποιο φίλο σου σε μια τηλεόραση με είσοδο τουλάχιστον component ή ακόμα καλύτερα HDMI για να αποκλείσεις το γεγονός οτι φταίει η συσκευή.(S-video και composite ΔΕΝ θα δεις όχι 1080 αλλά ούτε 720 - εαν η οθόνη υποστηρίζει τέτοια ανάλυση-το πολύ να δείς 576 γραμμές).
Εαν και εκεί παρουσιάζει πρόβλημα τότε πολύ πιθανό να έχεις πέσει σε ελαττωματικό προιόν.
Εαν παίζει μια χαρά τότε έλεγξε στο σπίτι σου το καλώδιο εικόνας που πάει στην TV να μην έχει κοντά κάποιο καλώδιο ρεύματος γιατί θα έχεις αλλοιώσεις στην ποιότητα του σήματος.
Όσον αφορά την ταχύτητα απόκρισης της συσκευής : Ναι είναι αργό αλλά στην αρχή μόνο όταν το πρωτοανάβεις.Μετά η απόκριση στο μενού είναι όχι απλως ανεκτή αλλά τάχιστη.Εγώ του έχω συνδέσει πάνω ένα 250GB WD 2,5'' γεμάτο και μέσω δικτύου τραβάει από έναν άλλο δίσκο 500GB και όταν το πρωτοανοίγω κάνει 1 λεπτό και λιγότερο για να μπώ στο μενού.Από εκεί και πέρα πάει σφαίρα.
Όσον αφορά τη θερμότητα,ΝΑΙ το μηχάνημα ψήνεται έχεις δίκιο.Γι αυτό έχουν βάλει ψύκτρα πάνω στο τσιπάκι,γι'αυτό έχει σασί από αλουμίνιο και γι αυτό έχει και γρίλιες.Οπότε μην το φοβάσαι.Εαν θές να εκμεταλλευτείς πλήρως τη συσκευή μπορείς να βάλεις να παίζει mkv ταινία στα 1080p και να βάλεις 3-4 σουβλάκια πάνω να ψήνονται...
Για popcorn δεν ξέρω,δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα....

Reaction score
0

τοι σύνδεσα με composite - s-video, το σύνδεσα με component... προχωράει , βγαίνει ποράσινη οθόνη. loading , μετά γκρίζο και το τίποτε.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ από κατασκευής της, τότε δεν έχω ξαναπετύχει τόσο κάκιστη συσκευή σε σύγκριση με το wdtv. Ήθελα το usb cdrom, γιατί έχω αποθηκευμένα εκατoντάδες mkv σε dvd double layer. Ας πρόσεχα!

Τέτοια χιόνια ή δόντια ή θολούρες στην εικόνα είχα να δω χρόνια. τη εποχή της ανάλυσης 166χ112 σε υπολογιστή... (αν υπήρχε τέτοια), εποχή του 1990!

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.. ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΑΙΝΕΥΟΥΝ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ WDTV)

Πω πω ρεζιλίκι!

Αγαπητέ μου φίλε, όπως είπαν κι άλλοι ....ή έπεσες (κρίμα) σε ελλατωματικό κομμάτι ή κάτι κάνεις λάθος. Αυτό που περιγράφεις δεν ανταποκρίνεται στην ταυτότητα του Egreat. Εγώ έχω και τα δύο. Πριν σε συμβουλεύσουμε ότι όντως έχεις στα χέρια σου μια ελλατωματική συσκευή....μπορείς να αναφέρεις με τι τρόπο το συνδέεις και ποια είναι η TV σου ?

Reaction score
1

Πω πω ρεζιλίκι!

Κλωτσιες οσοι το παινευουν? Μαλλον δεν θα επρεπε να πουλανε τα egreat σε 12χρονα!!!

Reaction score
0
Παιδια μια βοηθεια!
Προσπαθω να δω στο EGreat EG-M34A αρχειο HD 720ρ x264 με ηχο mp3 στα 128 kbps.
Η εικονα παιζει μια χαρα αλλα δεν εχω ηχο.
Συνδεση εχω κατευθειαν με HDMI και επισης εχω περασει το τελευταιο firmware για το DTS.
Ξέρετε τι μπορει να φταιει;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.108
Members
38.531