EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
60
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Πες τα ρε σωτηρη !!! ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ !!!

Το μηχανακι φυσαει !!!

Τωρα αν καποιοι εχουν καταρακτη στα ματια και τα βλεπουν θολα αυτο θελει οφθαλμιατρο !!!

Reaction score
14
tesit said:
οκ. και μόνο η θολούρα των υπότιτλων σταματάει το ενδοαφέρον.
εχμμμ τη.........ζελατίνα της τηλεόρασης όταν αγοράζουμε μια τηλεόραση συνήθως τη βγάζουμε....

Reaction score
0
H tv μου είναι φετινό μοντέλο πλάσματος fullHD και υποστηρίζει 24φπσ. Αυτά τα τρεμοπαίγματα πού οφείλονται? Ελαττωματικό Egreat ή TV? Αν θυμάμαι καλά και στην αρχή στο auto πάλι τα έκανε.
Μάλλον θα πρέπει να δοκιμάσω κάποια άλλη πηγή HDMI και να δω υι θα μου δείξει.
Εχει παρατηρηθεί ότι όλα όσα έχουν το chipset SigmaDesigns παρουσιάζουν μερικές φορές προβληματα στην αναπαραγωγή αρχείων mkv με ref.frames > 6 και σε αρχεία τα οποία σε μέγεθος υπερβαίνουν τα 8 giga. Μια δοκιμασμένη λύση η οποία αναφέρεται σε πολλά φορουμ είναι το muxing με το tsmuxer. Μαρτυρίες λένε ότι τα "σπασίματα' και τα "κολλήματα" εξαφανίζονται!!!!!!!!!

Reaction score
0

Φίλε Σωτήρη ωραίες οι φωτογραφίες αλλά θα σου πει ο φίλος testit ότι πουθενά δε φαίνεται το eGreat...:105::107:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Φίλε Σωτήρη ωραίες οι φωτογραφίες αλλά θα σου πει ο φίλος testit ότι πουθενά δε φαίνεται το eGreat...:105::107:
Αν πραγματικά έχει Egreat θα το καταλάβει...:137: (pause - επάνω αριστερά)

Reaction score
14
Αν πραγματικά έχει Egreat θα το καταλάβει... (pause - επάνω αριστερά)
Τώρα με το Photoshop δεν είναι να πιστεύεις τίποτα.....
Θέλουμε video και να φαίνονται και τα καλώδια από που ξεκινάνε και που καταλήγουν...
χαχαχαχαχα

Reaction score
47
Εχει παρατηρηθεί ότι όλα όσα έχουν το chipset SigmaDesigns παρουσιάζουν μερικές φορές προβληματα στην αναπαραγωγή αρχείων mkv με ref.frames > 6 και σε αρχεία τα οποία σε μέγεθος υπερβαίνουν τα 8 giga. Μια δοκιμασμένη λύση η οποία αναφέρεται σε πολλά φορουμ είναι το muxing με το tsmuxer. Μαρτυρίες λένε ότι τα "σπασίματα' και τα "κολλήματα" εξαφανίζονται!!!!!!!!!
Συμφωνώ με όλα αυτά. αλλά το πρόβλημα μου είναι οτι κάνει σπασίματα κατά την περιήγηση στο μενού που αυξάνουν όταν παίζω πχ flac ή mp3. Μέχρι στιγμής έχω δει μόνο DivX. Αυτό γίνεται σε όλες τις ρυθμίσεις video που έχω δοκιμάσει. Θα το αφήσω μάλλον στο Auto και αν επιμείνει το πρόβλημα θα το επιστρέψω, μάλλον είναι προβληματικό.

Reaction score
5
Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Συμφωνώ με όλα αυτά. αλλά το πρόβλημα μου είναι οτι κάνει σπασίματα κατά την περιήγηση στο μενού που αυξάνουν όταν παίζω πχ flac ή mp3. Μέχρι στιγμής έχω δει μόνο DivX. Αυτό γίνεται σε όλες τις ρυθμίσεις video που έχω δοκιμάσει. Θα το αφήσω μάλλον στο Auto και αν επιμείνει το πρόβλημα θα το επιστρέψω, μάλλον είναι προβληματικό.
Να υποθεσω εχεις παιξει με τις διαφορες αναλυσεις.

Καμμια φορα διαφορα χιονακια και παραξενα χρωματα εχουν να κανουν καθαρα με το καλωδιο HDMI.

Παλια μου ειχε τυχει τα ασπρα γραμματα του Menu να τρεμοπαιζουν και να αφηνουν ενα ιχνος σαν να σπινθυριζουν.Ηταν τελικα θεμα αναλυσης που εστελνα

Reaction score
5
Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Τώρα με το Photoshop δεν είναι να πιστεύεις τίποτα.....
Θέλουμε video και να φαίνονται και τα καλώδια από που ξεκινάνε και που καταλήγουν...
χαχαχαχαχα
Ασε θα το τραβηξω με την Videocamera(σε 1080 μην ξεχνιομαστε :137:)

Reaction score
0

Αν πραγματικά έχει Egreat θα το καταλάβει...:137: (pause - επάνω αριστερά)
τι είπα πιο πριν;
ότι το κουτάκιασα και το γυρνάω πίσω το απόγευμα στο πλαίσιο. το ερώτημα είναι; να το αλλάξω με ένα καινούργιο egreat 34a ή να πάρω κατευθείαν το wdtv με 85 ευρώ και τα ρέστα -45 ευρώ - να πάρω 2 τελάρα μπύρες;

Reaction score
0

τι είπα πιο πριν;
ότι το κουτάκιασα και το γυρνάω πίσω το απόγευμα στο πλαίσιο. το ερώτημα είναι; να το αλλάξω με ένα καινούργιο egreat 34a ή να πάρω κατευθείαν το wdtv με 85 ευρώ και τα ρέστα -45 ευρώ - να πάρω 2 τελάρα μπύρες;
Μετά όμως ....παλι θολούς υπότιτλους θα βλέπεις ......:116:

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

τι είπα πιο πριν;
ότι το κουτάκιασα και το γυρνάω πίσω το απόγευμα στο πλαίσιο. το ερώτημα είναι; να το αλλάξω με ένα καινούργιο egreat 34a ή να πάρω κατευθείαν το wdtv
Θα σε παρακαλουσα να παρεις το wdtv.

Θα εκανες και στον εαυτο σου και σε μας πολυ μεγαλη χαρη.

Reaction score
14
ή να πάρω κατευθείαν το wdtv με 85 ευρώ και τα ρέστα -45 ευρώ - να πάρω 2 τελάρα μπύρες;
Καλά ρε μεγάλε πάλι θα δώσεις λεφτά να πάρεις το WDTV? Ήδη το έχεις 2 φορές...Τι διάλο τα χάνεις?Πόσα τελάρα μπύρας έχεις πιει?
Tip : Αντί να κατεβάσεις νέο firmware για να βελτιωθεί η θολούρα στους υπότιτλους θα σε συμβούλευα να κόψεις τις μπύρες πριν δείς οποιαδήποτε ταινία με υπότιτλους....
Εκεί να δεις βελτίωση που θα καταλάβεις.Όχι μόνο δεν θα είναι θολοί αλλά δεν θα σου κουνιούνται και πέρα δώθε...

Reaction score
0

ωραίος!
Τελικα "εφταιγε" η σύνδεση hdmi διαμέσου του ραδιοενισχυτή Sony STRDG520 (http://www.vanns.com/shop/servlet/item/features/538299070/sony-strdg520) - που δεν "έφταιγε" στο wdtv.

Σύνδεσα απευθείας το egreat 34a με την τιβί , μέσω hdmi και το πρόβλημα λύθηκε. καλή εικόνα όπως στο wdtv - αν κι έχω μια μικρή αίσθηση πως ήταν πιο καλύτερη στο wdtv, ούτε θολούρα στους υπότιτλους (btw πώς τους μςεγαλώνουμε; Από ποιο μενού - διαδρομή; Δεν το βρήκα στο setup.

Πολλές λειτουργίες... webservices , fw update μέσω web... internet radio, youtube κλπ... αλλά ΠΟΛΥ ΑΡΓΟ στην κίνηση μέσα στα μενού. Εκνευριστικά αργό. Υπάρχει εδώ κανένα κολπάκι;

Reaction score
7.113

Πολλές λειτουργίες... webservices , fw update μέσω web... internet radio, youtube κλπ... αλλά ΠΟΛΥ ΑΡΓΟ στην κίνηση μέσα στα μενού. Εκνευριστικά αργό. Υπάρχει εδώ κανένα κολπάκι;
να πω την αμαρτια μου φιλε testit? εγω και να ηξερα δεν θα σου ελεγα

Reaction score
0

Καλημερα
Χαρη εσας γνωρισα το Egreat EG-M34A.
Εχω διαβασει ολα τα post εδω και αποφασισα και το αγορασα.
Ειμαι στην αρχη ακομα και το μονο που εχω βαλει να δω ειναι DivX.
Το προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να αντιγραψω αρχεια .mkv
στον εξωτερικο δισκο (320mb) οπως επεισεις και στο USB 16gb Turbo X
προκειμενου να χαρω και εγω οπως κι εσεις το μηχανημα μας.
Μου λεει οτι ο δισκος ειναι γεματος με αποτελεσμα να εχω κανει μεχρι και format αλλα
παλι το ιδιο σφαλμα λεει.
Υπαρχει καποιος περιορισμος?
Αρχεια μεγεθους μεχρι 2.4 giga τα αντιγραφει αλλα μεγεθους τις ταξεως 8 giga περιπου
μου βγαζει το μηνυμα οτι ειναι γεματος ο δισκος.
Τι συμβαινει ρε παιδια?

Επεισεις, που μπορω να δω ποιο firmware εχω και πως το αναβαθμιζω?

Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Reaction score
8

Καλημερα
Χαρη εσας γνωρισα το Egreat EG-M34A.
Εχω διαβασει ολα τα post εδω και αποφασισα και το αγορασα.
Ειμαι στην αρχη ακομα και το μονο που εχω βαλει να δω ειναι DivX.
Το προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να αντιγραψω αρχεια .mkv
στον εξωτερικο δισκο (320mb) οπως επεισεις και στο USB 16gb Turbo X
προκειμενου να χαρω και εγω οπως κι εσεις το μηχανημα μας.
Μου λεει οτι ο δισκος ειναι γεματος με αποτελεσμα να εχω κανει μεχρι και format αλλα
παλι το ιδιο σφαλμα λεει.
Υπαρχει καποιος περιορισμος?
Αρχεια μεγεθους μεχρι 2.4 giga τα αντιγραφει αλλα μεγεθους τις ταξεως 8 giga περιπου
μου βγαζει το μηνυμα οτι ειναι γεματος ο δισκος.
Τι συμβαινει ρε παιδια?

Επεισεις, που μπορω να δω ποιο firmware εχω και πως το αναβαθμιζω?

Ευχαριστω για τον χρονο σας.[/quote
Κανε format και επελεξε NTFS και οχι FAT32,υπαρχει και μια εντολη απο command line αλλα δεν την θυμαμαι αυτη την στιγμη.

Reaction score
0

Μπραβο ρε φιλε μου.
Δικιο εχεις.
Τελικα θελει ο δισκος να ειναι NTFS.
Παραθετω εναν οδηγο για να επιτρεψει τα windows να φορμαρεις δισκο η USB σε συστημα NTFS.

http://www.ntfs.com/quest22.htm

Το Firmware πως βλεπουμε ποιο εχουμε?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.098
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος