EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
2
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Προσπαθω να συνδεσω το e-great με sata internal dvd-rom μεσω του καλωδιου της συσκευασιας, αλλα το dvd δε φαινεται να λειτουργει καθολου.
Απιστευτο, κι ομως... κινεζικο! Το καλωδιο δεν ακουμπουσε καλα στην υποδοχη του E-great γιατι δεν μπορουσε... να περασει απο το σασι. Ηθελε πιεση προς τα κατω, ωστε να περασει απο τη σχισμη και να κουμπωσει στις υποδοχες. Ενα μηνα παιδευομαι!!

Reaction score
0
Ολα τελικά έχουν μια εξήγηση!! Το Egreat "bootάρει" σαν Η/Υ κάθε φορά. Είναι λινουξοειδές μηχάνημα και παιρνει κάποια λίγη παραπάνω ώρα από το WD στο ξεκίνημά του. Μετά όμως όλα είναι μια χαρά...Τώρα ...εάν δεν είναι τα προβλήματα μπορεί να προέρχονται από διάφορες αιτίες. Μεγάλοι σε χωρητικότητα γεμάτοι δίσκοι. Ακόμα χειρότερα? Μεγάλοι σε χωρητικότητα γεμάτοι ...και ποτέ ανασυγκροτημένοι δίσκοι!!!!!!! Επίσης 2 συνδεδεμένοι ποτέ ανασυγκροτημένοι και γεμάτοι δίσκοι του 1 Τ+ είναι ότι χειρότερο τόσο για το WD όσο και για το Egreat.

Reaction score
0

Πηγα και εγω να κανω αναβαθμηση και συναντησα ενα προβλξμα.
ποιο ειναι αυτο?
Λοιπον, ειχα συνδεσει το Egraet σε μια FullHD με τις αναλογες ρυθμισεις για να βγαζει 1080p.
Τωρα που ειμαι στο δικο μου σπιτι και εχω απλα HD LCD
πιστευω πως εχει κρατησει τις ρυθμισεις απο την προηγουμενη τηλεοραση που του ειχα δωσει εγω και τωρα οταν ανοιγει δεν μπορω να φτασω στο μενου για να δω το USB και να κανω αναβαθμιση γιατι μου λεει "Μη υποστηριζομενο σημα".
Δηλαδη πρεπει να βρω τωρα LCD FullHD για να μπω στο μενου και να το ρυθμισω στα 720p?
Κατι δεν μου παει καλα.
Καπου λαθος πρεπει να κανω αλλα δεν μπορω να κανω κατι αλλο.
Δε δεχεται καμια εντολη παρα μονο μου εμφανιζει αυτο το μυνημα.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Πηγα και εγω να κανω αναβαθμηση και συναντησα ενα προβλξμα.
ποιο ειναι αυτο?
Λοιπον, ειχα συνδεσει το Egraet σε μια FullHD με τις αναλογες ρυθμισεις για να βγαζει 1080p.
Τωρα που ειμαι στο δικο μου σπιτι και εχω απλα HD LCD
πιστευω πως εχει κρατησει τις ρυθμισεις απο την προηγουμενη τηλεοραση που του ειχα δωσει εγω και τωρα οταν ανοιγει δεν μπορω να φτασω στο μενου για να δω το USB και να κανω αναβαθμιση γιατι μου λεει "Μη υποστηριζομενο σημα".
Δηλαδη πρεπει να βρω τωρα LCD FullHD για να μπω στο μενου και να το ρυθμισω στα 720p?
Κατι δεν μου παει καλα.
Καπου λαθος πρεπει να κανω αλλα δεν μπορω να κανω κατι αλλο.
Δε δεχεται καμια εντολη παρα μονο μου εμφανιζει αυτο το μυνημα.
Αστο να δουλεψει κανονικα (οση ωρα χρειαζεται για να μπουταρει περιπου 1.5 λεπτο) και μετα πατα το κουμπι tv mode και αμεσως μετα το 0. Θα ρυθμιστει αυτοματα!

Reaction score
0

Οκ σωστος φιλε μου. Ξεκωλησα απο αυτο αλλα τωρα που επιτυχως εκανα την αναβαθμηση,
παλι δεν εχω ηχο στο 1080p.
Εβαλα και στις ρυθμησεις DTS ηχο αλλα παλι τιποτα.
ΤΕΛΙΚΑ επρεπε να βαλω analoge στο ηχο κι ας λεει οταν παιζει πατωντας το κουμπι λεπτομερειες οτι ο ηχος ειναι DTS.
Ευχαριστω για τις αμεσες και σωστες απαντησεις.
Επειδη ποτε δεν ειχα τετοιου ειδους μηχανημα και για να μην σας κουραζω με τις αποριες μου, υπαρχει καποιο εγχειριδιο που να λεει ολες αυτες τις σημαντικες λεπτομεριες
και δυνατοτητες που εχει αλλα κυριως πως να τις κανουμε στην πραξη?

Reaction score
0

Σοβαρό εγχειρίδιο όχι. Μπορείς να τσεκάρεις ελληνικά και ξένα forums...

Reaction score
0

Για αρχη αυτα που θελω να μαθω ειναι
1.Αν βαλω με usb ενα usb drive θα το παιζει η θα παιζει ενα dvd player?
2.Στο ιντερνετ πως συνδεεται?

Reaction score
0
Εχω διαβάσει όλο το νήμα του egreat και το wd και πραγματικά είμαι μπερδεμένος.
Επειδή η ζυγαριά γέρνει προς το egreat Ποστάρω εδώ.

Σκέφτομαι να αγοράσω ή το ένα το άλλο και το μπέρδεμα μου είναι μεγάλο. Ο καθένας υποστηρίζει το μηχάνημά του (και λογικό είναι). Me firwares upgrades το wd φαινεται να λειτουργεί καλά, αλλά το egreat με λιγότερο σκάλισμα λειτουργεί εξίσου (?) καλά.

Για να μην το κουράζω, θα μπορούσε κάποιος κάτοχος και των δύο να μου πει την γνώμη του (κάπως τεκμηριωμένα) μιας και είδα πριν μερικές σελίδες (se κάποια Flame posts) ότι υπάρχουν κάτοχοι και των δύο συσκευών?

Reaction score
2
Εχω διαβάσει όλο το νήμα του egreat και το wd και πραγματικά είμαι μπερδεμένος.
Επειδή η ζυγαριά γέρνει προς το egreat Ποστάρω εδώ.

Σκέφτομαι να αγοράσω ή το ένα το άλλο και το μπέρδεμα μου είναι μεγάλο. Ο καθένας υποστηρίζει το μηχάνημά του (και λογικό είναι). Me firwares upgrades το wd φαινεται να λειτουργεί καλά, αλλά το egreat με λιγότερο σκάλισμα λειτουργεί εξίσου (?) καλά.

Για να μην το κουράζω, θα μπορούσε κάποιος κάτοχος και των δύο να μου πει την γνώμη του (κάπως τεκμηριωμένα) μιας και είδα πριν μερικές σελίδες (se κάποια Flame posts) ότι υπάρχουν κάτοχοι και των δύο συσκευών?
Πάντως είναι διαφορετικής κατηγορίας μηχανήματα για να κάνεις σύγκριση.

Το ένα (egreat) με δικτυακές δυνατότητες, δυνατότητα "εσωτερικού" δίσκου για περισσότερες εφαρμογές, DTS downmix, μεγαλύτερη παραμετροποίηση, δυνατότητα αναπαραγωγής περισσότερων τύπων αρχείων (.ISO VIDEO_TS) και πολλά άλλα.

Το άλλο (WDTV) χωρίς αυτές τις δυνατότητες, αλλά πιο φθηνό.

Διαλέγεις και παίρνεις.

Υ.Γ.
Τώρα τελευταία εμφανίστηκε και το xtreamer, κάτι σαν WDTV με δυνατότητες ergreat M34A, αλλά έχει παραπλήσια τιμή μ'αυτό (119 ευρώ με τα μεταφορικά) και έχει ακόμη αρκετά bugs (που μπορεί να λυθούν με firmware upgrades) και είναι λίγο νωρίς για να το συναγωνιστεί.

Αύριο μεθαύριο θα έχω ένα στα χέρια μου και θα μπορώ να πω περισσότερες εντυπώσεις.

Reaction score
1
Πιθανό πρόβλημα παιδιά : Που και που αφού επιλέξω του κουμπί του video μου λέει κατι του στύλ "this request cannot be prossesed at the time. press the return button" πάντα αν το σβήσω και το ξαναανάψω δουλεύει οκ μετά. Το κάνει σε κανέναν αυτο; Πρόβλημα του egreat είναι ή του εξωτερικού σκληρού (Seageat 250GB)

Reaction score
2
Πιθανό πρόβλημα παιδιά : Που και που αφού επιλέξω του κουμπί του video μου λέει κατι του στύλ "this request cannot be prossesed at the time. press the return button" πάντα αν το σβήσω και το ξαναανάψω δουλεύει οκ μετά. Το κάνει σε κανέναν αυτο; Πρόβλημα του egreat είναι ή του εξωτερικού σκληρού (Seageat 250GB)
Κόλλημα του software είναι, που λύνεται, όπως είπες κι εσύ, με μια επανεκκίνηση.

Reaction score
0
Πάντως είναι διαφορετικής κατηγορίας μηχανήματα για να κάνεις σύγκριση.

Το ένα (egreat) με δικτυακές δυνατότητες, δυνατότητα "εσωτερικού" δίσκου για περισσότερες εφαρμογές, DTS downmix, μεγαλύτερη παραμετροποίηση, δυνατότητα αναπαραγωγής περισσότερων τύπων αρχείων (.ISO VIDEO_TS) και πολλά άλλα.

Το άλλο (WDTV) χωρίς αυτές τις δυνατότητες, αλλά πιο φθηνό.

Διαλέγεις και παίρνεις.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Πράγματι έτσι όπως το θέτεις είναι άλλο μηχάνημα το ένα και άλλο το άλλο. Προσπερνώντας τα πλεονεκτήματα του egreat που αναφέρεις, πιο "απροβλημάτιστο" είναι το wd ή το egreat?
η διαφορά στην τιμή που λες νομίζω ότι δικαιολογήτε από τα συν που προσφέρει το egreat.

Αλήθεια, σε crt θα παίζει?

Reaction score
2
Και κάτι ακόμα. Μόνο το e-shop το πουλάει αυτό?
Το είχε και το πλαίσιο στα 129, αλλά δεν το βλέπω τώρα.

Α! μου ήρθε και το xtreamer και οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές,αν και θέλει βελτιώσεις.

Reaction score
2
Ευχαριστώ για την απάντηση. Πράγματι έτσι όπως το θέτεις είναι άλλο μηχάνημα το ένα και άλλο το άλλο. Προσπερνώντας τα πλεονεκτήματα του egreat που αναφέρεις, πιο "απροβλημάτιστο" είναι το wd ή το egreat?
η διαφορά στην τιμή που λες νομίζω ότι δικαιολογήτε από τα συν που προσφέρει το egreat.

Αλήθεια, σε crt θα παίζει?
Τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς απροβλημάτιστο.
Το egreat αργεί κάπως περισσότερο να ανοίξει, αλλά μετά προσφέρει περισσότερα.
Παίζουν και σε crt, αλλά χάνεις το πλεονέκτημα του HD.

Reaction score
0
ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μάλλον με πείσατε:103:

με το e-shop λίγο ζορίζομαι αλλα δεν μπορούμε να τα έχουμε κι όλα:107:

Reaction score
0

Υπαρχει αποθεμα στο πλαισιο βουλης 5, κατω απο την πλατεια συνταγματος.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.562

Μηπως εχετε δει (ξερετε), η επομενη γενια (αλλο τσιπακι ισως) ποια θα ειναι στα ΝΜΤ?
Που θα παιζουν out of the box αμεσως και καλυτερα?

Reaction score
8
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Μηπως εχετε δει (ξερετε), η επομενη γενια (αλλο τσιπακι ισως) ποια θα ειναι στα ΝΜΤ?
Που θα παιζουν out of the box αμεσως και καλυτερα?
Σιγουρα θα ακολουθησουν το popcorn c200 που φοραει το καινουργιο τσιπακι.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.238
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos