Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Καταλαβαίνω ότι αγχώνεσαι ...αλλά έχεις ένα βασικό στοιχείο. Οτι έπαιξε το μηχάνημα! Αρα παίζει! Τώρα μάλλον πρέπει να ψαχτείς τόσο με τις ρυθμίσεις , όσο και με το καλώδιο. Βάλτο και βγάλτο , βγάλε το WDTV από την πρίζα και ξαναβάλτο πάλι , κούνα ελαφρά το καλώδιό σου και από τις 2 μεριές μήπως δεν κάνει επαφή. Θα βρεθεί η λύση. Η WD μάλλον δεν θα σου λύσει το πρόβλημα εάν δεν είναι του μηχανήματος του ιδίου...
Παιδια, για οποιον ενδιαφερει ή εχει το ιδιο προβλημα, εμενα λυθηκε (ΕΥΤΥΧΩΣ) με ενα απλο καλωδιο Equip HDMI των 7 ευρω...
Προφανως αυτο εφταιγε.
Το αλλο ηταν ενα QED που ειχα παρει απο Αγγλια πριν 4 χρονια περιπου.
Τωρα ολα καλα φαινονται.
Ουφ ! Λαχταρισα αδικα...

Reaction score
4
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

θελω να ρωτησω για το εξης που παρατηρω απο τοτε που εβαλα το 1.02.10

διαλεξα σαν αναλυση το 1080/24p, η εικονα παιζει μια χαρα, αλλα ανα τακτα χρονικα διαστηματα χανει το συγχρονισμο με τον ηχο... υποθετω αυτο γινεται γιατι οι ματροσκες ειναι στα 23.976fps και οχι στρογγυλα 24... βεβαια το νεο firmware δινει τη δυνατοτητα του 23.976 αλλα οταν το διαλεγω η τηλεοραση δεν κλειδωνει σ'αυτη την αναλυση και γυριζει αυτοματα στα 576/50...

υπαρχει καμμια λυση σ'αυτο το προβλημα; εστω με εξωτερικο προγραμμα; ή γυριζω πισω στα 1080/60 οπως με το 1.01.02;

ευχαριστω

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

θελω να ρωτησω για το εξης που παρατηρω απο τοτε που εβαλα το 1.02.10

διαλεξα σαν αναλυση το 1080/24p, η εικονα παιζει μια χαρα, αλλα ανα τακτα χρονικα διαστηματα χανει το συγχρονισμο με τον ηχο... υποθετω αυτο γινεται γιατι οι ματροσκες ειναι στα 23.976fps και οχι στρογγυλα 24... βεβαια το νεο firmware δινει τη δυνατοτητα του 23.976 αλλα οταν το διαλεγω η τηλεοραση δεν κλειδωνει σ'αυτη την αναλυση και γυριζει αυτοματα στα 576/50...

υπαρχει καμμια λυση σ'αυτο το προβλημα; εστω με εξωτερικο προγραμμα; ή γυριζω πισω στα 1080/60 οπως με το 1.01.02;

ευχαριστω
Κατ'αρχάς να διευκρινίσουμε ότι το μηχάνημα ΔΕΝ χάνει τον ήχο χωρίς λόγο. Του λές να 'κλειδώσει " στα 24p και η ταινία ίσως να έχει γίνει mkv από NTSC από κάποιον που έτσι τον βόλευε εκείνη την στιγμή και να παίζει καλύτερα σε 23,976 όπου η TV σου δεν κλειδώνει εκεί αφού την έχεις ρυθμίσει πολύ σωστά στο PAL. Επίσης ίσως να έχει χρησιμοποιηθεί interlaced αντί progressive mode, ή να έχει γίνει mkv κατευθείαν από Blue ray όπου δεν υπάρχει σχεδόν κανένα πρόγραμμα που να το κάνει σωστά χωρίς κατά διαστήματα να εμφανίζονται ασυνέχειες στον ήχο.(Παρεπιπτόντως μόνο ένα προγραμμα το κάνει σωστά μέχρι στιγμής κι αυτό είναι το MakeMKV αλλά επειδή παραμένει σε beta version εδώ και καιρό πολλοί λίγοι το γνωρίζουν) Είναι τόσες πολλές οι παράμετροι που πρέπει να εξεταστούν πριν τα βάλει κανείς με το μηχάνημα που πραγματικά πρέπει να έχει κάνεις γνώσεις και υπομονή για ψάξιμο

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.704

Παιδιά μια ερώτηση από τον άσχετο με τα Media Player:

Όταν λέμε ότι δεν βγάζει ήχο DTS, εννοούμε ότι δεν βγάζει από την HDMI;

Από την οπτική ίνα βγάζει δηλαδή;

Από ένα αρχείο .mkv με DTS, θα βγαίνει ήχος από την οπτική ίνα;

JL_

Reaction score
19
Ήχο dts βγάζει κανονικότατα, απλώς μόνο ως bitstream, χωρίς να τον κάνει decode.

Γι' αυτό τον λόγο χρειαζόμαστε έναν εξωτερικό decoder, όπως π.χ αυτός ενός ενισχυτή A/V.

Reaction score
4

Κατ'αρχάς να διευκρινίσουμε ότι το μηχάνημα ΔΕΝ χάνει τον ήχο χωρίς λόγο. Του λές να 'κλειδώσει " στα 24p και η ταινία ίσως να έχει γίνει mkv από NTSC από κάποιον που έτσι τον βόλευε εκείνη την στιγμή και να παίζει καλύτερα σε 23,976 όπου η TV σου δεν κλειδώνει εκεί αφού την έχεις ρυθμίσει πολύ σωστά στο PAL. Επίσης ίσως να έχει χρησιμοποιηθεί interlaced αντί progressive mode, ή να έχει γίνει mkv κατευθείαν από Blue ray όπου δεν υπάρχει σχεδόν κανένα πρόγραμμα που να το κάνει σωστά χωρίς κατά διαστήματα να εμφανίζονται ασυνέχειες στον ήχο.(Παρεπιπτόντως μόνο ένα προγραμμα το κάνει σωστά μέχρι στιγμής κι αυτό είναι το MakeMKV αλλά επειδή παραμένει σε beta version εδώ και καιρό πολλοί λίγοι το γνωρίζουν) Είναι τόσες πολλές οι παράμετροι που πρέπει να εξεταστούν πριν τα βάλει κανείς με το μηχάνημα που πραγματικά πρέπει να έχει κάνεις γνώσεις και υπομονή για ψάξιμο
κοιτα, πρωτον δεν τα βαζω με το μηχανημα, λυση ψαχνω

στα 24p τωρα με το νεο firmware το γυρισα γιατι πριν εκανε σπασιματα... στα 1080/60 επαιζαν ολες οι ταινιες μια χαρα παντα συγχρονισμενες, τωρα απο τοτε που αλλαξα το firmware εχω δει 5-6 ταινιες και ολες ειχαν το ιδιο προβλημα με το συγχρονισμο... αρα δυσκολο το βλεπω να ειναι ολες κακοφτιαγμενες ματροσκες, αλλου ειναι το θεμα, και ρωταω υπαρχει καποια λυση ή το βαζω παλι πισω στα 1080/60;

παντως αν βρω τη ρυθμισω να αλλαξω στην τηλεοραση απο παλ σε ntsc θα κλειδωσει στα 23.976;

anyway, οταν ξαναβρω χρονο θα αρχισω πειραματισμους

Reaction score
0
Πρόσφατα αγόρασα και'γω το μαγικό αυτό κουτάκι το αναβάθμισα με το τελευταίο firmware, το σύνδεσα με καλώδιο HDMI με προτζέκτορα (Optoma HD80), και μέσω οπτικής ίνας με τον ενισχυτή (Yamaha 5.1) . Εν συνεχεία κατέβασα διάφορες ταινίες και άρχισα να το δοκιμάζω. Όλα πήγαιναν ρολόι, μέχρι που πήγα να δοκιμάσω μία ταινία HD 1080p (Trasformers), όπου το μηχάνημα έδειχνε να κολλάει. Συγκεκριμένα εμφανίζονταν τετραγωνάκια, ιδίως στις σκηνές με κίνηση και αλλοιώνονταν τα χρώματα. Επειδή είμαι άσχετος ξέρει να μου πει κανείς τι φταίει;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
8

Mήπως ξέρει κανείς γιατί αρχείο mp4 με ήχο 320 kbps ,48,0kHz,6 καναλιών AAC (Version 4) LC δεν ακούγεται ήχος;

τι μετατροπή πρέπει να κάνω και πως;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Όλα πήγαιναν ρολόι, μέχρι που πήγα να δοκιμάσω μία ταινία HD 1080p (Trasformers), όπου το μηχάνημα έδειχνε να κολλάει. Συγκεκριμένα εμφανίζονταν τετραγωνάκια, ιδίως στις σκηνές με κίνηση και αλλοιώνονταν τα χρώματα. Επειδή είμαι άσχετος ξέρει να μου πει κανείς τι φταίει;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Να προσέχεις αυτά που κατεβάζεις σε 1080p να έχουν 4 reframes. Απ' ότι ξέρω παραπάνω δεν τα σηκώνουν αυτα τα players. Μόνο HTPC.

Reaction score
0
Φίλε μου σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου, ήσουν πολύ διαφωτιστικός, από μόνος μου δεν θα το έβρισκα με τίποτα. χαχαχα

Reaction score
0

Mήπως ξέρει κανείς γιατί αρχείο mp4 με ήχο 320 kbps ,48,0kHz,6 καναλιών AAC (Version 4) LC δεν ακούγεται ήχος;

τι μετατροπή πρέπει να κάνω και πως;
Ποια προγράμματα έχεις ? Μήπως AVS Video converter? Κάνει !!

Reaction score
0

HELP
Εβαλα και την firmware 1.02.10

Τα αρχεια που εχω ειναι τα παρακατω--> http://picasaweb.google.gr/MVARADERO6971/WD#

Τα μισα τα κολαει,τα άλλα δεν τα πεζει καθολου, άλλα ωμος τα πεζει,τα εχω παιξει

Ειναι αρχεια απο VIDEOCAMERA με σκληρό,άλλα απο SD άλλα που τα εχω κανει DVD.
Παιδια βοηθειστεμε οποιος ξερει

Reaction score
0

HELP
Εβαλα και την firmware 1.02.10

Τα αρχεια που εχω ειναι τα παρακατω--> http://picasaweb.google.gr/MVARADERO6971/WD#

Τα μισα τα κολαει,τα άλλα δεν τα πεζει καθολου, άλλα ωμος τα πεζει,τα εχω παιξει

Ειναι αρχεια απο VIDEOCAMERA με σκληρό,άλλα απο SD άλλα που τα εχω κανει DVD.
Παιδια βοηθειστεμε οποιος ξερει
Συμβουλή: Με ένα καλό προγραμματάκι κάντα όλα AVI να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να τα βλέπεις όλα.

Reaction score
0

Συμβουλή: Με ένα καλό προγραμματάκι κάντα όλα AVI να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να τα βλέπεις όλα.
Σε αυτο που λες εχεις δικιο αλά......
Το πηρα με την προϋπόθεση,να μην κανω αυτη τη διαδικασια.
Το πηγα σημερα στο πλαισιο που το πηρα,και το κρατησαν να το ελενξουν.(για να δουμε):118:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Σε αυτο που λες εχεις δικιο αλά......
Το πηρα με την προϋπόθεση,να μην κανω αυτη τη διαδικασια.
Το πηγα σημερα στο πλαισιο που το πηρα,και το κρατησαν να το ελενξουν.(για να δουμε):118:
Εμένα το .VOB αρχεία μου τα παιζει όλα. Δεν θέλω να σε προκαταβάλω...αλλά απάντηση εμπεριστατωμένη δεν θα πάρεις από το Πλαίσιο για το τι πάιζει και τι όχι . Θέλει πολλή δουλειά αυτό. Εκτός κι αν.....διαβάζουν το forum !!:116:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Εμένα το .VOB αρχεία μου τα παιζει όλα. Δεν θέλω να σε προκαταβάλω...αλλά απάντηση εμπεριστατωμένη δεν θα πάρεις από το Πλαίσιο για το τι πάιζει και τι όχι . Θέλει πολλή δουλειά αυτό. Εκτός κι αν.....διαβάζουν το forum !!:116:

Kαι εμενα επαιζε τα ποιο πολλα vob,(οχι ολα).
Τωρα το τη θα κανει το πλαισιο,αστα...εγω παντος τους ειπα αν το παρω και δεν τα παιζη ολα,τα λευτα μου πισω:126:

Reaction score
8

Ποια προγράμματα έχεις ? Μήπως AVS Video converter? Κάνει !!
Σε ευχαριστώ φίλε μου αλλα ανακάλυψα ότι αν γυρίσω τον ήχο απο DIGITAL σε STEREO παίζει ....:111::112::114:

Reaction score
0
Πολυ καλο μηχανημα,το απεκτησα κι εγω.Και με το τελευταιο firmware,το 1.02.10 ειναι πολυ καλυτερο.

Δεν ξερω αν ειπωθηκε και προηγουμενως-δεν μπορεσα να διαβασω ολο το θεμα- το οτι υπερθερμαινεται μετα απο λιγες ωρες λειτουργιας.
Οταν καποια στιγμη μου κολλησε στα μενου,αναγκαστηκα να το βγαζω απο την πριζα οταν δεν λειτουργει.Αναπτυσσει πολυ μεγαλες θερμοκρασιες,πολυ μεγαλυτερες απο τον μετασχηματιστη που το συνοδευει.Η θερμοτητα ειναι τοσο μεγαλη που μεταδιδεται και στα στικακια.

Η ερωτηση-απορια μου ειναι η εξης:
Προκειμενου να εχουμε μια αδιαλειπτη επικοινωνια pc-σκληρου δισκου-wd tv θα μπορουσαμε να βαλουμε ενα usb hub στον σκληρο ; Ετσι θα ηταν συνδεδεμενος και με τα 2 ταυτοχρονα (pc,wdtv).
Το εχει κανει κανεις,λειτουργει;

Reaction score
0
Πολυ καλο μηχανημα,το απεκτησα κι εγω.Και με το τελευταιο firmware,το 1.02.10 ειναι πολυ καλυτερο.

Δεν ξερω αν ειπωθηκε και προηγουμενως-δεν μπορεσα να διαβασω ολο το θεμα- το οτι υπερθερμαινεται μετα απο λιγες ωρες λειτουργιας.
Οταν καποια στιγμη μου κολλησε στα μενου,αναγκαστηκα να το βγαζω απο την πριζα οταν δεν λειτουργει.Αναπτυσσει πολυ μεγαλες θερμοκρασιες,πολυ μεγαλυτερες απο τον μετασχηματιστη που το συνοδευει.Η θερμοτητα ειναι τοσο μεγαλη που μεταδιδεται και στα στικακια.

Η ερωτηση-απορια μου ειναι η εξης:
Προκειμενου να εχουμε μια αδιαλειπτη επικοινωνια pc-σκληρου δισκου-wd tv θα μπορουσαμε να βαλουμε ενα usb hub στον σκληρο ; Ετσι θα ηταν συνδεδεμενος και με τα 2 ταυτοχρονα (pc,wdtv).
Το εχει κανει κανεις,λειτουργει;
Εάν ο δίσκος είναι δικτυακός πρέπει να γίνεται...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo