Nokia 5800 XpressMusic: Preview

Reaction score
164
Απάντηση: Nokia 5800 XpressMusic: Preview

Βασίλη είσαι ευχαριστημένος;;
Σε γενικές γραμμές, ναι.
Έχει την πρακτική οθόνη στην οποία βλέπεις αναπάντητες και κάνεις κλήσεις, φόρτιση, συνδεσιμότητα κτλ...
Σημείωσε τα πιο πάνω όμως: Δεν δείχνει με όλα τα τηλέφωνα το όνομα του καλούντος (το οποίο πρέπει απαραίτητα να είναι περασμένο με λατινικούς χαρακτήρες). Αλλά αν δεν δείχνει όνομα, δείχνει το τηλέφωνο σε όλες τις συσκευές που το δοκίμασα.

Reaction score
0

Ποιό είναι το μοντέλο με αναγνώριση κλήσης;;
Τα δύο μοντέλα τις i.Tech με αναγνώριση κλήσης είναι το Clip D και το Clip D Radio . Για να μπορέσετε να δείτε το όνομα του καλούντος, θα πρέπει να είναι περασμένος ο τηλεφωνικός σας κατάλογος με λατινικούς χαρακτήρες. Προσοχή, μερικοί κεφαλαίοι Ελληνικοί και Λατινικοί χαρακτήρες είναι όμοιοι. Αν κατα λάθος χρησιμοποιήσετε Ελληνικούς, δεν θα βλέπετε το όνομα του καλούντος, παρά μόνο τον αριθμό.
Όλα τα προϊόντα της i.Tech έχουν ισόβια εγγύηση για την οποία μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195

Το πηρα και γω την Παρασκευη και ακομα το ψαχνω. Εχει πολλα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα αλλα ειναι γενικα καλο κινητο. Αυτο που μου τη σπαει περισσοτερο ομως, ειναι οτι δεν μπορεις να αποθηκευσεις ξεχωριστα κομματια, αλλα στα βρισκει ολα και αντε να διαλεξεις μεσα στο χαμο τα νεα κομματια που εχεις προσθεσει. Βασικο μειον, τοσο πολυ, που σκεφτομαι να το δωσω και να γυρισω πισω στο παλιο μου 6500. Εκει τουλαχιστον καθε καινουρια κομματια τα εβαζα σε ενα φακελο και τα ειχα προχειρα. Εδω υπαρχει τετοια επιλογη? Το εχω ψαξει αλλα δεν εχω βρει τιποτα. Για να βρω τα καινουρια κομματια που βαζω στην καρτα μνημης, πρεπει να τα ψαξω ενα ενα μεσα στο χαμο και αν δεν εχουν και καλο taging την πατησα για τα καλα... Αν ειναι ετσι τα πραγματα, αντι για ευκολια ειναι μαρτυριο...

Reaction score
20
Πριν περάσεις τα τραγούδια μέσα στο κινητό, θα φτιάξεις Λίστα Αναπαραγωγής (.m3u) με το Winamp. Mετά θα προσθέσεις τα τραγούδια μαζί με τη λίστα κ θα τα βρίσκεις από τη λίστα... Δυστυχώς δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος...

(Σου απάντησα και στο myphone)

Reaction score
0

Ο τροπος ειναι δηλαδη αναγκαστικα να κανεις λιδτες αναπαραγωγης;;Και πλασαρεται σαν μουσικο τηλεφωνο;;;
Με το iphone δεν συγκρινεται μια και δεν εχουνε τιποτα κοινο περνα απο το οτι εχουνε οθονη αφης και τα δυο..Ουτε σε λειτουργικο,ουτε σε δυναμη,ουτε σε μεγεθος ουτε σε τιμη μοιαζουνε

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195

Ευχαριστω για την απαντηση. Αλλα οντως, δεν ειναι μουσικο τηλεφωνο αυτο. Το 6500 που ειχα με βολευε πολυ καλυτερα σ'αυτον τον τομεα. Απλα εκανα ενα drag n' drop σε ενα φακελο, ή δημιουργουσα ενα νεο και εκανα την δουλεια μου... Απαραδεκτο απο την νοκια αυτο το συστημα...

Reaction score
20
Δυστυχώς παιδιά δεν γίνεται αλλιώς. Έβαζα μέσα έναν φάκελο με τραγούδια και δεν υπήρχε τρόπος να παίξω μόνο τα τραγούδια από αυτόν τον φάκελο. Μου τα έβγαζε χύμα, μαζί με όλα τα άλλα! Γι'αυτό πρέπει να φτιάξεις και λίστα πριν τα περάσεις, για να τα βρίσκεις μετά μέσα απ'το κινητό...

Εγώ πάντως είμαι απογοητευμένος και από την ποιότητα της αναπαραγωγής. Το ίδιο τραγούδι ακούγεται πολύ καλύτερα σε ένα οποιοδήποτε MP3 player, απ' ότι στο 5800. Μιλάω για αισθητές διαφορές!
Φαντάζομαι πως στο iphone η ποιότητα είναι πολύ καλύτερη γιατί έχει το τσιπάκι ήχου του ipod.

Aπό την άλλη όμως, η μπαταρία του iphone δεν συγκρίνεται με του 5800 και κοστίζει τα διπλάσια!

Reaction score
51

Βάζετε το PowerMP3 (player είναι) και τελειώνετε.......
Ρίχνεις έναν φάκελο που έχεις μέσα στην SD και παίζει όλα τα κομμάτια με όποιο τρόπο θέλεις (τυχαία, με σειρά κοκ):126:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.503
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus