- Reaction score
- 3
Απάντηση: 5 χρόνια avsite.gr! Σβήνουμε κεράκια στο Room 12/9!!!
Όσο για την κούραση, δεν ξέρεις τι πάει να πει φροντίδα υπερήλικα γονέα, οπότε δεν μπορείς και να καταλάβεις.
Άλλωστε έχω υποσχεθεί εδώ και 2 χρόνια στον ανηψιό μου την βιντεοσκόπηση του γάμου του.
Και μάλιστα μου το ζήτησε ο ίδιος γιατί ξέρει τι θα δει.
Βέβαια, επειδή λόγω των προβλημάτων μου είναι αμφίβολο αν θα πάω, θα έχει άλλον να το βιντεοσκοπήσει.
Όπως καταλαβαίνεις, πρέπει να κάνω περικοπές στις εξόδους για να είμαι ξεκούραστος για να πάω.
Άλλωστε εσείς θα έχετε τη Λιάνα, τι να με κάνετε εμένα ή τον ντρημ;
Μακάρι να είχες το δικό μου χιούμορ. Για δες πόσοι μπήκαν σήμερα και διάβασαν το θέμα.Καλά, έχεις δίκιο... Φημίζεσαι για το χιούμορ σου... Όπως ο Σαβάλας για τα μαλλιά του και ο Γεωργίου για το χαμόγελό του...
Πάντως, άσχετα αν ήταν ή δεν ήταν ο σκοπός σου, έχουμε ξεραθεί στο γέλιο. Να 'σαι καλά! :142:
Πάντως κρίμα που δεν θα έρθεις. Για να χρειάζεσαι 2 μήνες ξεκούραση πριν το πάρτυ, θα είσαι τρελό party-animal! :142:
Όσο για την κούραση, δεν ξέρεις τι πάει να πει φροντίδα υπερήλικα γονέα, οπότε δεν μπορείς και να καταλάβεις.
Άλλωστε έχω υποσχεθεί εδώ και 2 χρόνια στον ανηψιό μου την βιντεοσκόπηση του γάμου του.
Και μάλιστα μου το ζήτησε ο ίδιος γιατί ξέρει τι θα δει.
Βέβαια, επειδή λόγω των προβλημάτων μου είναι αμφίβολο αν θα πάω, θα έχει άλλον να το βιντεοσκοπήσει.
Όπως καταλαβαίνεις, πρέπει να κάνω περικοπές στις εξόδους για να είμαι ξεκούραστος για να πάω.
Άλλωστε εσείς θα έχετε τη Λιάνα, τι να με κάνετε εμένα ή τον ντρημ;