Πωλείται plasma Panasonic TX-P46G10E 2 ημερών!

Reaction score
1
Απάντηση: Πωλείται plasma Panasonic TX-P46G10E 2 ημερών!

είδατε καθόλου το λινκ του antman ;

Άρθρο 534
Πραγματικά ελαττώματα και έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων
Ο πωλητής υποχρεούται να παραδώσει το πράγμα με τις συνομολογημένες ιδιότητες και χωρίς πραγματικά ελαττώματα.
(Όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 1 παρ.1 του ν 3043/2002)
Άρθρο 535
Ο πωλητής δεν εκπληρώνει την κατά το προηγούμενο άρθρο υποχρέωσή του, αν το πράγμα που παραδίδει τον αγοραστή δεν ανταποκρίνεται στη σύμβαση και ιδίως:
1. δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή που έχει γίνει από τον πωλητή ή στο δείγμα ή υπόδειγμα που ο πωλητής είχε παρουσιάσει στον αγοραστή.
2. δεν είναι κατάλληλο για το σκοπό της συγκεκριμένης σύμβασης και ιδιαίτερα για τη σύμφωνη με το σκοπό αυτόν ειδική χρήση.
3. δεν είναι κατάλληλο για τη χρήση για την οποία προορίζονται συνήθως πράγματα της ίδιας κατηγορίας.
4. δεν έχει την ποιότητα ή την απόδοση που ο αγοραστής ευλόγως προσδοκά από πράγματα της ίδιας κατηγορίας, λαμβάνοντας υπόψη και τις δημόσιες δηλώσεις του πωλητή, του παραγωγού ή του αντιπροσώπου του, στο πλαίσιο ιδίως της σχετικής διαφήμισης ή της επισήμανσης, εκτός αν ο πωλητής δεν γνώριζε ούτε όφειλε να γνωρίζει τη σχετική δήλωση.
για τους λόγους 1 και 4 , για να μην πω όλους ...

L

LLLEFTERIS

Guest

Δεν ξερω τι λετε παντως εγω αυριο περιμενω τηλεφωνο για να παω να την δω και να την παρω!:105:

Το ασχημο ειναι πως και εγω δεν θα αγοραζα τηλεοραση απο το καταστημα χωρις να ειναι εντελως καινουρια γιατι που ξερω και γω αν δεν την ειχε στην βιτρινα και δουλευε με τις ωρες? Εκτος αν μου την εδινε στο 70-80% της αξιας της.

ΥΓ. Το αλλο Σαββατο παντρευομαι!:111:

Reaction score
5.879

είδατε καθόλου το λινκ του antman ;

για τους λόγους 1 και 4 , για να μην πω όλους ...
Πες τα ρε Νικολα!!
Ο ανθρωπος ζητησε τηλεοραση για 4 μετρα αποσταση και του εδωσαν 46αρα.
Δεν ζητησε την 46αρα απο μονος του,το καταστημα την προτεινε!

Reaction score
638
Γιαννη στο πρωτο ποστ ο ανθρωπος γραφει οτι του φαινεται μικρη αυτο απο μονο του δειχνει οτι ειναι υποκειμενικη η κριση μας για το εαν πραγματι ειναι μικρη για θεαση στα τεσσερα μετρα .
Και ποιος σου λεει οτι αφου παρει την 50 αρα και την παει στον χωρο του δεν θα του φαινεται μεγαλη η μικρη ?
Αυτα ειναι καθαρα υποκειμενικα ζητηματα και ο νομος που διαβαζουμε δεν τα συμπεριλαμβανει .
Μαλιστα οταν θα ισχυριστει στο δικαστηριο οτι το καταστημα την προτεινε θα πρεπει να το αποδειξει κιολας .
Εσεις λετε το καταστημα να μην του εδινε την ακριβοτερη πενηνταρα γαιτι ηθελε να σπρωξει την σαραντα εξαρα ?

Reaction score
805

Παιδιά ευχαριστώ για τη συμπαράσταση!
Επειδή δεν θέλω να γίνει οποιαδήποτε παρανόηση, οφείλω να ξεκαθαρίσω κάτι για το οποίο ίσως δεν ήμουν απόλυτα σαφής. Ο πωλητής δεν μου πρότεινε για τη συγκεκριμένη απόσταση τη 46άρα, εγώ του είπα ότι θα ήθελα την εν λόγω 46άρα και ένα blu-ray Pioneer BDP-320. Αυτός αρκέστηκε να μου πει ότι τα έχει ετοιμοπαράδοτα, προσπάθησε να μου πασάρει ένα άλλο blu-ray player υπό τη μορφή πακέτου, βγάζοντας άχρηστο το Pioneer –στο πλαίσιο μιας σουρεαλιστικής συζήτησης περί ήχου– μου πρότεινε κι ένα καλώδιο HDMI, τα πλήρωσα cash και έφυγα.
Τα παρέλαβα την ίδια μέρα, πληρώνοντας επιπλέον τα έξοδα αποστολής. Την άλλη μέρα το πρωί και ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, του τηλεφώνησα λέγοντάς του ότι διατηρώ επιφυλάξεις για το αν έκανα σωστή επιλογή διάστασης και μήπως θα ήταν προτιμότερο να πάρω την 50άρα για μια απόσταση 4 μέτρων. Εκείνος μου απάντησε επακριβώς: ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Τη συνέχεια τη γνωρίζετε...
Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, ωστόσο, είναι η νοοτροπία ορισμένων εμπόρων και αυτό είναι που θέλω πρωτίστως να καταγγείλω. Δεν προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τον πελάτη, ώστε να μείνει ικανοποιημένος και να τους ξαναπροτιμήσει, να τους προτείνει σε άλλους κ.λπ., ούτε ακούνε τις ανάγκες του και τις σκέψεις του και με γνώση και υπευθυνότητα να τον συμβουλέψουν – ίσως επειδή οι περισσότεροι είναι άσχετοι. Νοιάζονται μόνο για την πώληση και μετά «μην τον είδατε τον Παναή»! Εξάλλου η συζήτηση αναπτύχθηκε με βάση την αγγελία στην οποία ανέφερα το λόγο που πουλάω την τηλεόραση και όχι βάσει κάποιας εξαρχής καταγγελίας. Οι νόμοι και δικηγόροι προέκυψαν μετά από τις προτροπές ορισμένων να την επιστρέψω εφόσον ο έμπορος ήταν υποχρεωμένος να την παραλάβει.
Πέρα, λοιπόν, από το νόμο και τους τύπους, ένας σωστός επαγγελματίας θα είχε προειδοποιήσει ότι στην περίπτωση που ανοιχθεί η συσκευασία δεν θα δεχόταν οποιαδήποτε αλλαγή, όπως, επίσης, δεν θα πρόβαλε σαν δικαιολογία ότι το μέγεθος είναι κάτι το σχετικό και πως άλλοι βλέπουν από τα 4 μέτρα με 14άρα! Πολύ περισσότερο αφού γνώριζε ότι θα παρακολουθούσα προβολές FullHD, εφόσον είχα αγοράσει και το blu-ray και αφού εκ των υστέρων παραδέχθηκε ότι αυτός στα 3 μέτρα θα έβαζε 60άρα!!!
Φυσικά, για στρώσιμο του πάνελ και όλα τα σχετικά για τα οποία κάποιος ενημερωμένος πωλητής θα έπρεπε να σε ενημερώσει, είμαι σίγουρος ότι θα του φαίνονταν κινέζικα.
Τελειώνοντας θέλω να πω, ότι σε αντίστοιχη περίπτωση πριν ενάμιση χρόνο με την αγορά δύο μόνιτορ από το Πλαίσιο αξίας 1.200 ευρώ, οι άνθρωποι αφού τα έλεγξαν, δέχτηκαν την επιστροφή κανονικότατα, μου επέστρεψαν τα χρήματα χωρίς κανένα πρόβλημα και μου είπαν και ευχαριστώ!

Reaction score
638
Φιλε μου απαντησε μου σε παρακαλω εσυ θα αγοραζες τηλεοραση με ανοιγμενη συσκευασια ?
Το καταστημα που αναφερεις εχει πολυ μεγαλη ιστορια πισω του και πολλους ευχαριστημενους πελατες αναμεσα τους και εγω .
Οι ανθρωποι και κατατοπισμενοι ειναι και πολυ εξηπηρετικοι.
Προσπαθησε να ερθεις στην θεση τους ειναι γεγονος οτι μια τηλεοραση η οποια εχει ανοιχτει δεν μπορει να δωθει σαν καινουργια .
Κατι τετοιο θα ηταν απατη .
Ειδικα οι τηλεορασεις πλασμα ακομα και κατα την μεταφορα κινδυνευουν να παθουν ζημια εαν το κουτι τους δεν τοποθετηθει με την σωστη φορα.
Το θεμα του στρωσιματος που αναφερεις δεν αναφερεται καθως οι αποψεις διαφερουν αλλοι λενε οτι πλεον εχει ξεπεραστει σε μεγαλο βαθμο στα μοντελα τελευταιας γενιας ο κινδυνος για burn-in και αλλοι οτι δεν βλαπτει να στρωνεις προσεκτικα την τηλεοραση σου.
Που εκανε λαθος ο πωλητης που σου απαντησε οτι δεν θα εχεις κανενα προβλημα ?
Δεν βλεπεις στα τεσσερα μετρα ικανοποιητικα με την 46 αρα εγω βλεπω με 42 αρα στα 3.60 ?
Ζαλιζεσαι ?
Πονανε τα ματια σου ?
Αλλο θα ευχαριστιεμαι περισσοτερο αλλο εχω προβλημα.
Η αγγελια σου εχει γινει καταγγελια και αυτο δεν ειναι σωστο καθως εαν ηταν νημα για καταγγελια ο συντονιστης θα εδινε την δυνατοτητα και στον καταστηματαρχη να απαντησει.
Γιατι δεν αναφερεις τα θετικα απο την επαφη σου με το καταστημα ?
Ειναι η χαμηλοτερη τιμη που βρηκες αυτη που αγορασες ?
Προσπαθησε να σου πασαρει κανεις ανοιγμενη συσκευασια ?
Εχει γινει παραεισαγωγη και σε κοροιδεψαν ?
Πηρες κομματι demo ?
Αυτα συμβαινουν σε αρκετα καταστηματα και τα γνωριζουμε ολοι .

Reaction score
638
Γιατι καποιος ρε παιδια πρεπει να μας εξηγησει το αυτονοητο δηλαδη οτι μετα την αγορα εαν ανοιξεις την συσκευασια αλλαγη δεν γινεται ?
Το πλαισιο σε αυτον που πουλησε τις οθονες που αναφερεις φερθηκε επαγγλματικα ?

Reaction score
805

Φίλε μου μάλλον διαβάζεις ό,τι θέλεις και ως εκ τούτου γίνεσαι επιθετικός...
Όπως προανέφερα, δεν έκανα ζήτημα στο forum το ότι δεν μου την άλλαξαν –στο ότι έπρεπε να γίνει αυτό επέμειναν κάποιοι άλλοι φίλοι– αλλά το γεγονός ότι πριν την ανοίξω επικοινώνησα μαζί τους, τους γνωστοποίησα τον προβληματισμό μου, τους ρώτησα –και τους ξαναρώτησα– μήπως θα ήταν προτιμότερο να πάρω την 50άρα και είτε επειδή δεν την είχαν ετοιμοπαράδοτη στην αποθήκη τους είτε επειδή είχαν ολοκληρώσει την πώληση και βαριόντουσαν να ασχοληθούν περαιτέρω μαζί μου, δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για την περίπτωσή μου. Όταν όμως ο πωλητής ήθελε να μου πασάρει τη μπαχατέλα, μου μίλαγε επί 10 λεπτά για το τι φοβερό είναι το panasonic blu-ray, το οποίο ήταν πακέτο με την τηλεόραση, και ότι το pioneer ήταν κατώτερο και ότι τα test στα περιοδικά Ήχος κ.ά. είναι αναξιόπιστα και ότι έχουν κάνει σύμβαση με την Pioneer και τις Kuro και ότι αυτός που τα έχει ακούσει στα φοβερά του ηχεία Chario και μπλα μπλα μπλα ... δεν βαριότανε.
Επίσης, καυτηρίασα τον τρόπο αντιμετώπισης του στυλ «ας πρόσεχες» και «μην ξαναψωνίσεις από δω». Αναφορικά με τα θετικά στοιχεία της αγοραπωλησίας που επιμένεις να ακούσεις, δυστυχώς δεν μπορώ να αναφερθώ σε κανένα γιατί –πολύ απλά– δεν υπάρχει! Εκτός εάν θεωρείς εσύ θετικό το ότι δέχτηκε να πάρει τα ζεστά μετρητά λεφτάκια μου για να μου πουλήσει ένα προϊόν και δεν αρνήθηκε. Τώρα για τις τιμές που κάνει, είναι ασφαλώς καλές, αλλά όχι απαραίτητα και οι καλύτερες και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν ψώνισα από εκεί λόγω τιμής. Τώρα εάν εσύ ψωνίζεις επανηλλημμένα από εκεί, είσαι φίλος του Κοσμά ή δουλεύεις εκεί, μπορείς να επιμένεις στην άποψή σου, αλλά με πιο ευγενικό τρόπο!

Reaction score
805

Επίσης, για να σου λύσω την απορία θα σου πω ότι έχω πρόβλημα και μάλιστα πολύ σημαντικό γιατί αλλιώς δεν θα την πουλούσα και να χάσω τόσα χρήματα. Μπορεί να έχω πρόβλημα και βλέπω τα είδωλα διπλά ενώ εσύ πάλι όχι.
Επίσης σχετικά με αυτά που ρωτάς:
Πηρες κομματι demo ?
αυτά κι αν είναι κατεξοχήν αυτονόητα.
Και τέλος για το: Το πλαισιο σε αυτον που πουλησε τις οθονες που αναφερεις φερθηκε επαγγλματικα
Δεν μπορείς να προδικάζεις ότι τα πούλησε για καινούρια. Το πιθανότερο είναι να τα έβγαλε σε έκθεση σε κάποιο υποκατάστημα. Γι αυτό είναι τεράστια επιχείρηση και όχι μπακάλικο, επειδή σέβεται και εξυπηρετεί τους πελάτες του.

Φιλικά

Reaction score
638
Re: Απάντηση: Πωλείται plasma Panasonic TX-P46G10E 2 ημερών!

Παιδιά ας παραμείνουμε στην αγγελία μέχρι να κλείσει.
Αγαπητε Μιχαλη θεωρεις οτι αυτα που γραφονται για το καταστημα
και ουσιαστικα ειναι καταγγελια εχουν τοποθετηθει στην σωστη κατηγορια και νημα ?
Θεωρεις οτι εχει δωθει οπως συνηθως γινεται βημα στον καταγγελομενο να απαντησει ?
Ενημερωθηκε απο την διαχειριση το καταστημα ?
Σε παρακαλω να διαγραφουν τα ασχετα με την αγγελια και ο φιλος
εαν θελει να κανει καταγγελια να ανοιξει νεο νημα στην σωστη κατηγορια

Reaction score
638

Άντε καλορίζικη Λευτέρη και βίον ανθόσπαρτον.
Το καλυτερο τεστ για να δεις εαν κανει το κοριτσι για να το παρεις ειναι να αγορασεις τηλεοραση ενισχυτη και ηχεια .
Εαν τα παρεις και σου πει καλοριζικα χωρις γκρινια πας βουρ για την εκκλησια :119::143:

L

LLLEFTERIS

Guest

Μιχαλη ευχαριστω!

Αντε και στα δικα σου! (πλακα κανω!) :116::135::116:

Reaction score
1

svellinis , έχω δει συσκευασμένη τηλερόαση που δεν φαίνεται να έχει χρησιμοποιηθεί και όλα τα πράγματα μέσα , και να ανοίγω service μενού και να λέει 250 ώρες ... δεν έχει σημασία τόσο η συσκευασία , όσο η πραγματική κατάσταση του προιόντος ... στο κάτω κάτω η τηλεόραση δεν έπαιξε ώρες για να χάσει την αξία , αλοίμονο άμα έχαναν την αξία τους μόλις το ακουμπούσες ... ο έμπορας έχει τρόπους να την πασσάρει , καινούρια τηλεόραση είναι ... έχω δει σχολαστικούς ανθρώπους να ανοίγουν 10 συσκευασίες μέχρι να βρουν αυτό που θέωρούν ότι δεν έχει ψεγάδι ( δεν μιλάω για τηλεοράσεις ) τι πάει να πει ; επειδή ανοίχτηκε η συσκευασία είναι αυτομάτως χρησιμοποιημένο ; ταινίες ασφαλείας υπάρχουν για να κοροιδεύουν τον κόσμο ... κοιτάξτε ανοίχτηκε , άρα είναι χρησιμοποιημένο ... ο νόμος είναι ξεκάθαρος ...

Reaction score
638

svellinis , έχω δει συσκευασμένη τηλερόαση που δεν φαίνεται να έχει χρησιμοποιηθεί και όλα τα πράγματα μέσα , και να ανοίγω service μενού και να λέει 250 ώρες ... δεν έχει σημασία τόσο η συσκευασία , όσο η πραγματική κατάσταση του προιόντος ... στο κάτω κάτω η τηλεόραση δεν έπαιξε ώρες για να χάσει την αξία , αλοίμονο άμα έχαναν την αξία τους μόλις το ακουμπούσες ... ο έμπορας έχει τρόπους να την πασσάρει , καινούρια τηλεόραση είναι ... έχω δει σχολαστικούς ανθρώπους να ανοίγουν 10 συσκευασίες μέχρι να βρουν αυτό που θέωρούν ότι δεν έχει ψεγάδι ( δεν μιλάω για τηλεοράσεις ) τι πάει να πει ; επειδή ανοίχτηκε η συσκευασία είναι αυτομάτως χρησιμοποιημένο ; ταινίες ασφαλείας υπάρχουν για να κοροιδεύουν τον κόσμο ... κοιτάξτε ανοίχτηκε , άρα είναι χρησιμοποιημένο ... ο νόμος είναι ξεκάθαρος ...
Συμφωνω σε ολα οσα γραφεις .
Δεν απαντατε ομως θα αγοραζατε ποτε τηλεοραση με ανοιγμενη συσκευασια ?
Εαν ρωταγατε τον πωλητη και σας ελεγε την πηρε καποιος σπιτι του την δοκιμασε και αυθυμερον την επεστρεψε γιατι ηθελε μεγαλυτερη θα την αγοραζατε ?
Εαν ρωταγατε και πωλητης δεν σας ελεγε την αληθεια αλλα ελεγε την ανοιξαμε για να την ελενξουμε πως θα σας φαινοταν ?

Reaction score
1

θα ρωτούσα ποιος ο λόγος επιστροφής ; αν μου έλεγε ότι είναι χαλασμένο , θα ζητούσα τον λόγο γιατί πάτε να μου πασαρετε χαλασμένη τιβι ... αν έλεγε ότι την επέστρεψε επειδή δεν ήταν ευχαριστημένος με το μέγεθος , θα έλεγα , τώρα με βάζεις σε σκέψεις , μήπως να πάω και εγώ για μεγαλύτερη ; εαν δεν είχε άλλα κομμάτια διαθέσιμα , εγώ θα την επαιρνα ...

Reaction score
5.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πωλείται plasma Panasonic TX-P46G10E 2 ημερών!

Συμφωνω σε ολα οσα γραφεις .
Δεν απαντατε ομως θα αγοραζατε ποτε τηλεοραση με ανοιγμενη συσκευασια ?
Εαν ρωταγατε τον πωλητη και σας ελεγε την πηρε καποιος σπιτι του την δοκιμασε και αυθυμερον την επεστρεψε γιατι ηθελε μεγαλυτερη θα την αγοραζατε ?
Εαν ρωταγατε και πωλητης δεν σας ελεγε την αληθεια αλλα ελεγε την ανοιξαμε για να την ελενξουμε πως θα σας φαινοταν ?
Τελικο,προενισχυτη που εχω στο σπιτι ειναι αγορασμενα απο καταστημα που τα ειχε επιστρεψει πελατης.
ΤV στην κουζινα ειναι απο καταστημα που την ειχε κατα λαθος ανοιξει δυο φορες στην εκθεση του.
Με μια ματια στην συσκευη πρωτα,δεν εχω προβλημα να την αγορασω εαν εχει ανοιχτει η συσκευασια.
Μπροστα μου πελατης ζητησε στον πωλητη να ανοιξει το προιον να το δει,και τελικα δεν το αγορασε.Αυτο το προιον να μην πουληθει,η να πει στον πελατη...τωρα που το ανοιξα θα το παρεις.
Ο Κοσμας και ο καθε Κοσμας τα ντεμο που εχει στο μαγαζι του δεν θα τα πουλησει?

Reaction score
805
Απάντηση: Re: Πωλείται plasma Panasonic TX-P46G10E 2 ημερών!

Φιλε μου απαντησε μου σε παρακαλω εσυ θα αγοραζες τηλεοραση με ανοιγμενη συσκευασια ?
Το καταστημα που αναφερεις εχει πολυ μεγαλη ιστορια πισω του και πολλους ευχαριστημενους πελατες αναμεσα τους και εγω .
Οι ανθρωποι και κατατοπισμενοι ειναι και πολυ εξηπηρετικοι.
Προσπαθησε να ερθεις στην θεση τους ειναι γεγονος οτι μια τηλεοραση η οποια εχει ανοιχτει δεν μπορει να δωθει σαν καινουργια .
Κατι τετοιο θα ηταν απατη .
Ειδικα οι τηλεορασεις πλασμα ακομα και κατα την μεταφορα κινδυνευουν να παθουν ζημια εαν το κουτι τους δεν τοποθετηθει με την σωστη φορα.
Το θεμα του στρωσιματος που αναφερεις δεν αναφερεται καθως οι αποψεις διαφερουν αλλοι λενε οτι πλεον εχει ξεπεραστει σε μεγαλο βαθμο στα μοντελα τελευταιας γενιας ο κινδυνος για burn-in και αλλοι οτι δεν βλαπτει να στρωνεις προσεκτικα την τηλεοραση σου.
Που εκανε λαθος ο πωλητης που σου απαντησε οτι δεν θα εχεις κανενα προβλημα ?
Δεν βλεπεις στα τεσσερα μετρα ικανοποιητικα με την 46 αρα εγω βλεπω με 42 αρα στα 3.60 ?
Ζαλιζεσαι ?
Πονανε τα ματια σου ?
Αλλο θα ευχαριστιεμαι περισσοτερο αλλο εχω προβλημα.
Η αγγελια σου εχει γινει καταγγελια και αυτο δεν ειναι σωστο καθως εαν ηταν νημα για καταγγελια ο συντονιστης θα εδινε την δυνατοτητα και στον καταστηματαρχη να απαντησει.
Γιατι δεν αναφερεις τα θετικα απο την επαφη σου με το καταστημα ?
Ειναι η χαμηλοτερη τιμη που βρηκες αυτη που αγορασες ?
Πηρες κομματι demo ?
Αυτα συμβαινουν σε αρκετα καταστηματα και τα γνωριζουμε ολοι .

Φίλε svellinis,
Όπως ασφαλώς μπορεί να παρατηρήσει κάποιος, αφενός σταχυολογείς τα σημεία της συζήτησης που σε συμφέρουν για να αναπτύξεις τα επιχειρήματά σου και αφετέρου σε όλα τα ποστ «βομβαρδίζεις» τους συνομιλητές με επιθετικά-ρητορικά ερωτήματα για τα οποία, βέβαια, δεν έχεις τη διάθεση να ακούσεις απαντήσεις, αλλά απλώς το κάνεις για τη δημιουργία εντυπώσεων. Έχεις «κολλήσει» στο εάν θα αγοράζαμε προϊόν με ανοιχτή συσκευασία. Προσωπικά το έχω κάνει αρκετές φορές, αλλά δεν είναι αυτό το μείζον. Το ζήτημα λέμε και ξαναλέμε είναι ο τρόπος αντιμετώπισης. Άλλο να σου πει κάποιος εκ των υστέρων ότι εκείνος θα έβαζε 60άρα στα 2 μέτρα, αλλά ορισμένοι βλέπουν στα 4 μέτρα με 14άρα (και επιμένω: γνωρίζοντας ότι μιλάμε για εκπομπές HD) και άλλο να δείξει κάποιο τυπικό, έστω, ενδιαφέρον ή κατανόηση για αυτό που προέκυψε σε έναν πελάτη του και, που στο φινάλε, φέρει μερίδιο ευθύνης. Ειδικά εάν ήσουν μπροστά τη στιγμή που ξαναπήγα στο μαγαζί για να βρούμε μια λύση, με αντιμετώπισαν με τον πλέον απαξιωτικό τρόπο, λες και είχε μπει στο μαγαζί τους κανένας επαίτης. Αυτό, λοιπόν, εσύ το επικροτείς ή έχεις μόνο να προσθέσεις το ότι εσύ βλέπεις στα 3,60 με 42άρα ή ειρωνικές ερωτήσεις του τύπου «ζαλίζεσαι?» ή «πονάνε τα μάτια σου?»

Αγαπητε Μιχαλη θεωρεις οτι αυτα που γραφονται για το καταστημα
και ουσιαστικα ειναι καταγγελια εχουν τοποθετηθει στην σωστη κατηγορια και νημα ?
Θεωρεις οτι εχει δωθει οπως συνηθως γινεται βημα στον καταγγελομενο να απαντησει ?
Ενημερωθηκε απο την διαχειριση το καταστημα ?
Σε παρακαλω να διαγραφουν τα ασχετα με την αγγελια και ο φιλος
εαν θελει να κανει καταγγελια να ανοιξει νεο νημα στην σωστη κατηγορια
Επίσης, θα ήθελα να σου πω, φιλικά πάντοτε, ότι δεν έχεις κανένα –μα κανένα– δικαίωμα να προτρέπεις τον web master να διαγράψει λεγόμενα τόσο δικά μου όσο και άλλων. Αυτό φτάνει στα όρια του ιντερνετικού τραμπουκισμού, ιδιαίτερα από τη στιγμή που μιλώ επωνύμως. Το βήμα είναι ανοικτό και αν θεωρείς ότι προσάπτω αδίκως κάτι στο φίλο σου, καλεσέ τον να απαντήσει όπως μπορεί ελεύθερα να κάνει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.858
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef