Πωλείται plasma Panasonic TX-P46G10E 2 ημερών!

Reaction score
39
Βρε παιδια... δε χρειαζονται προστριβες. Ο ανθρωπος εβαλε μια αγγελία. Δεν εκανε καταγγελία. Στην προσπαθεια του να δικαιολογησει το γιατι πουλαει μια ποιοτική και καινουρια συσκευη (που ο καθε φυσιολογικα σκεπτομενος ανθρωπος θα αναρωτιοταν , γιατι την πουλαει?) , εβγαλε και το παραπονο του (που θα το εβγαζε ο καθενας πιστευω).
Οταν λοιπον υπάρχουν αλυσιδες καταστηματων που αλλαζουν καινουριες συσκευες - και ακριβες - έστω κι αν εχουν ανοιχτεί, χωρίς καν να ρωτουν -γιατί θελετε να την αλλάξετε ? - ε ίναι φυσιολογικό , ο πελατης να εχει την ιδια απαιτηση απο ολα τα καταστηματα να πραξουν το ιδιο (ίσως το μονο που ρωτουν ειναι αν προκειται για ελλατωματικη συσκευή ).
Οσον αφορα στο συγκεκριμενο καταστηματαρχη - που δε γνωριζω προσωπικά - νομιζω πως ειναι αρκετα γνωστος στο χωρο και αυτο αποκομιζω απο αυτα που διαβαζω κατα καιρους στο σαιτ. Οχι λοιπον , δεν ακυρωνεται η όποια διαδρομη του στο χωρο απο ενα συμβαν , αλλα εχω την εντυπωση πως θα μπορουσε να διευθετησει το ζητημα με καποιο άλλο τροπο , για να μην προκυψει θέμα και δημιουργηθούν εντυπώσεις αρνητικες κατα του καταστηματος. Π.χ. : μαλιστα κυριε , σας αλλάζω την τηλεοραση , αλλα καταλαβετε οτι επειδή δεν ειμαστε δα η τεραστια αλυσιδα , θα υπαρξει μια μικρη επιβαρυνση της ταξεως των 100 Ε επειδη εχει ανοιχτει (λεω εγω τωρα) και ο επομενος πελατης δεν θα τη πάρει στην κανονικη της τιμη αφού ειναι ανοιχτή η συσκευασία. Εξάλλου βρε παιδια , αν ο ανθρωπος ειναι τοσο επαγγελματιας, θα επρεπε να ξερει (η ο πωλητης ) οτι σε τοσο σημαντικα πραγματα αφηνεις τον πελατη να αποφασισει , αφου του εκθεσεις ολα τα δεδομενα, για να εχει και την απολυτη ευθυνη της επιλογης. Διοτι τωρα ο πασχων δε θα ειχε λογο να λεει: μου ειπε με αυτη δε θα εχεις προβλημα σε αυτο που επιδιωκεις να παρεις. Θα ειχε ολοκληρωτικα την ευθυνη και θα ελεγε εκανα λαθος επιλογη και τωρα θα την πληρώσω.
Και τελειωνοντας , ναι θα επαιρνα ανοιχτη συσκευασια, εφοσον συνοδευοταν απο εγγυηση και μια ενδεχομενως μειωση στην τιμη του προιοντος .:126:

Reaction score
805
Απάντηση: Πωλείται plasma Panasonic TX-P46G10E 2 ημερών!

Αυτό ακριβώς προσπαθώ να πω αγαπητέ antman. Το ζουμί της ιστορίας, εν ολίγοις, είναι ότι, εάν ήθελε, μπορούσε ο έμπορος να βοηθήσει την κατάσταση. Ακόμη κι αφού τον ενόχλησα πριν ανοίξω τη συσκευασία και δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον να σκεφτεί τον προβληματισμό μου, μπορούσε μετά να πει έστω «sorry, δεν κατάλαβα» ή «ας σκεφτούμε πώς μπορούμε να βρούμε μια λύση» ή κάτι άλλο που να υποδήλωνε ένα στοιχειώδες ενδιαφέρον και όχι να μου λέει ακριβώς τα ίδια με τον svellinis νίπτωντας τας χείρας του και μετά από πίεση και τις προτροπές τις δικές σας να μου πει να την αφήσω εκεί και αν πουληθεί σε 1 εβδομάδα ή 1 μήνα, τότε να αγοράσω την 50άρα.
Γιατί όπως πολύ σωστά ανέφερε ο κος Κυριακού: Μπροστα μου πελατης ζητησε στον πωλητη να ανοιξει το προιον να το δει,και τελικα δεν το αγορασε. Αυτο το προιον να μην πουληθει, η να πει στον πελατη...τωρα που το ανοιξα θα το παρεις και ο Nikos Sch: στο κάτω κάτω η τηλεόραση δεν έπαιξε ώρες για να χάσει την αξία , αλοίμονο άμα έχαναν την αξία τους μόλις το ακουμπούσες ... ο έμπορας έχει τρόπους να την πασσάρει , καινούρια τηλεόραση είναι ...

Reaction score
39
Ολα καλα. Ας παρει το θεμα ενα τελος με τον ενα η τον αλλο τροπο κι ας μη το κουρασουμε αλλο. Ας συνεχιστει η αγγελία όπως εσυ θελεις. Και προπάντων , εδω μεσα ολοι ειμαστε φιλοι. Δεν πρεπει να χαρακτηριζομαστε διαφορετικα επειδη εχουμε διαφορετικες απόψεις. Εξαλλου αυτος ειναι και ο σκοπος υπαρξης του σαιτ...

ΥΓ: στο μελλον μεγαλυτερη προσοχη...:126:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.659

Παιδιά νομίζω ότι η συζήτηση κράτησε αρκετά.
Οι απόψεις έχουν ειπωθεί και έχουν καταγραφεί.
Παράκληση να συνεχιστεί το θέμα ως αγγελία.

L

LLLEFTERIS

Guest

Εκλεισε η αγγελια εδω και καμια ωρα παιζει στο σπιτι μου!:105:

Κοσμα σε ευχαριστω!

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Re: Πωλείται plasma Panasonic TX-P46G10E 2 ημερών!

Η ερωτηση ειναι την 50 αρα ο φιλος απο που θα την αγορασει ?
Αν και δεν πιστευω να θελει να αλλαξει και την 50αρα που θα παρει (αν θα παρει 50αρα και οχι ποιο μεγαλη) αλλα σιγουρα οχι απο το ιδιο καταστημα που πηρε και αυτη!

Αληθεια η 12της γενειας plasma θελουν στρωσιμο 200 ωρες eco zoom dvd κλπ???

Reaction score
805

Εκλεισε η αγγελια εδω και καμια ωρα παιζει στο σπιτι μου!:105:

Κοσμα σε ευχαριστω!
Φίλε Λευτέρη, εγώ σε ευχαριστώ!
Καλορίζικη η τηλεόραση, να είσαι καλά και να τη χαίρεσαι μαζί με την οικογένειά σου.
Περιμένουμε και τις εντυπώσεις σου!

Η αγγελία, λοιπόν, μπορεί να κλείσει!

Reaction score
805

Η ερωτηση ειναι την 50 αρα ο φιλος απο που θα την αγορασει ?
Φίλε svellinis, όπως παρατήρησε και ο Λευτέρης, μάλλον χρειάζομαι 60άρα και με έβαλε σε σκέψεις. Αρχίζω και προσανατολίζομαι στη Samsung LED 55' ή μήπως να περιμένω την 58άρα την Panasonic V10? Εάν έχεις να προτείνεις κάποιο μοντέλο ή μαγαζί ευχαρίστως να ακούσω τη γνώμη σου.

Reaction score
638
Εαν ειναι να πας σε 50 αρα κοιτα για Kuro ειναι στα 2000 και ειναι απλα η καλυτερη.
Για μεγαλυτερη να σκεφτεις οτι ολες οι ατελειες του αναλογικου σηματος της tv θα φαινονται πιο εντονα .

Reaction score
805

Εαν ειναι να πας σε 50 αρα κοιτα για Kuro ειναι στα 2000 και ειναι απλα η καλυτερη.
Για μεγαλυτερη να σκεφτεις οτι ολες οι ατελειες του αναλογικου σηματος της tv θα φαινονται πιο εντονα .
Βασικά δεν θα βλέπω εκεί tv, αλλά αν κρίνω από τη 46άρα, έπαιζε τα αναλογικά (και τα dvd) πολύ καλύτερα από μια 27άρα lcd που έχω, παρά το μέγεθός της. Παρακολουθούσες άνετα, το μόνο μειονέκτημα κατά τη γνώμη μου ήταν το ελλειπές sharpening, αλλά αυτό είναι μάλλον εγγενές χαρακτηριστικό των plasma.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef