Ypsilon phono στο Stereophile

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Ypsilon phono στο Stereophile

Θα έπρεπε να έχει χρόνια δοκιμών, δαπανών κλπ. δεν σημαίνει ότι τα έχει κιόλας!
κανεις λαθος.
φιλικα Νικος

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.946
Απάντηση: Ypsilon phono στο Stereophile

Γραφηκα για να σχολιασω κάτι απαράδεκτο. Αυτά μόνον στην Ελλάδα συμβαίνουνε...
Γιατί τόση μιζέρια;
Γιατί κρίνετε κάποιοι εδώ μέσα τόσο αρνητικά κάτι κορυφαίο το οποίο απαιτεί χρόνια θυσιών, δοκιμών, δαπανών, κλπ, με γνώμονα μόνο και μόνο το κόστος του;
Διότι, πρώτον, δεν είναι κορυφαίο - και πάει και τελείωσε, και δεύτερον, δεν απαιτεί, ούτε χρόνια "θυσιών", ούτε χρόνια "δοκιμών", ούτε χρόνια "δαπανών". Άλλο τί χρειάστηκε ο συγκεκριμένος κατασκευαστής για να φτιάξει αυτό το πράγμα, και άλλο τί χρειάζεται. Σιγά μη χρειάζεται μια ολόκληρη ζωή για να φτιάξει κάποιος μια RIAA με δυό - τρεις λάμπες. Τί άλλο δηλαδή!

(Να σου πω, εκτός από τη "μιζέρια", παίζει και η "πίκρα". Έτσι για ποικιλία δηλαδή, για να μην νιώσεις μονότονος)... :114:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ypsilon phono στο Stereophile

Ναι μιλάμε για διαστημική τεχνολογία!!! :137:
μαστα. τι σχεση εχει τωρα αυτο το σχολιο για το σχολιο σου με τις δοκιμες και τις δαπανες? εαν ξερεις κατι πες, αλλιως μην διαβαλεις χωρις αποδειξεις.

D

deleted user 10898

Guest

(Να σου πω, εκτός από τη "μιζέρια", παίζει και η "πίκρα". Έτσι για ποικιλία δηλαδή, για να μην νιώσεις μονότονος)... :114:
για πες για πες...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.946

Ρε συ Νίκο, έλεος! Δηλαδή άμα πει κάποιος για τις λάμπες, σιγά τη διαστημική τεχνολογία, είναι διαβολέας; Να το έλεγε το 1920, να το δεχτώ, αλλά εν έτει 2009; :114:

D

deleted user 10898

Guest

Διότι, πρώτον, δεν είναι κορυφαίο - και πάει και τελείωσε,
δεν τελειωσε τιποτα...
τωρα αρχιζει....
μεινετε συντονισμενοι εδω.
και οσοι μπορειτε αισθανθειτε περιφανοι για αυτα που θα ακολουθησουν.
οι αλλοι....

D

deleted user 10898

Guest

Ρε συ Νίκο, έλεος! Δηλαδή άμα πει κάποιος για τις λάμπες, σιγά τη διαστημική τεχνολογία, είναι διαβολέας; Να το έλεγε το 1920, να το δεχτώ, αλλά εν έτει 2009; :114:
κωστα μιλησα για το χρονο και τον κοπο που σχολιαστηκε, οχι για το αποτελεσμα.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.946
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ypsilon phono στο Stereophile

για πες για πες...
Λέω ρε παιδί μου, αντί να λέει κάποιος συνέχεια "γιατί τόση μιζέρια", ε, ας πει και καναδυό φορές "πολύ πίκρα δε παιδί μου", έτσι για ποικιλία. Κάθε μέρα κοκορέτσι; Ας φάμε καμιά μέρα και ρεβύθια... :114:

D

deleted user 10898

Guest

Λέω ρε παιδί μου, αντί να λέει κάποιος συνέχεια "γιατί τόση μιζέρια", ε, ας πει και καναδυό φορές "πολύ πίκρα δε παιδί μου", έτσι για ποικιλία. Κάθε μέρα κοκορέτσι; Ας φάμε καμιά μέρα και ρεβύθια... :114:
α και νομιζα οτι εχεις φτιαξει κανα φονο και δεν στο βραβευσαν και πικραθηκες... :114::114:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.946
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ypsilon phono στο Stereophile

κωστα μιλησα για το χρονο και τον κοπο που σχολιαστηκε, οχι για το αποτελεσμα.
Ρε συ Νίκο, εγώ για να φτιάξω κάτι ισάξιο με ένα ταπεινό Mazda 3, χρειάζομαι καμιά εικοσαριά χρόνια - μη σου πω και παραπάνω. Είναι το Mazda 3 διαστημική τεχνολογία; Ή χρειάζονται 20 χρόνια για να γίνει; Αμάν δηλαδή... :114:

Reaction score
141

Ρε συ Νίκο, εγώ για να φτιάξω κάτι ισάξιο με ένα ταπεινό Mazda 3, χρειάζομαι καμιά εικοσαριά χρόνια - μη σου πω και παραπάνω. Είναι το Mazda 3 διαστημική τεχνολογία; Ή χρειάζονται 20 χρόνια για να γίνει; Αμάν δηλαδή... :114:
διακρινω μια εμμονη με το mazda 3.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.946
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ypsilon phono στο Stereophile

α και νομιζα οτι εχεις φτιαξει κανα φονο και δεν στο βραβευσαν και πικραθηκες... :114::114:
Να σου πω, δεν είναι κακή ιδέα. Αλλά πρέπει να μου βγάλει πλατέτα ο άλλος ο τρελός. Τώρα για βραβείο δεν ξέρω. Αν το χρεώσω κανένα εξηντάρι χιλιάρικα, φαντάζομαι κάτι θα γίνει... Δεν πιστεύω να νομίζεις πως θα κάθομαι να κολλάω point to point, όπως με τα ραδιόφωνα πριν 60 χρόνια. :114:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κώστα πρέπει να παραδεχθείς όμως ότι ένα phono (και μάλιστα λαμπάτο) το 2009 παραμένει ένα επίκαιρο προϊόν. Σαν τις ασπρόμαυρες τηλεοράσεις καθοδικού ένα πράμα. :137:

...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.767

αλήθεια ρε παιδιά, πόσα χρόνια το πάλευε?

ειλικρινά, ξέρει κανείς?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.832
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos