Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Η TV έχει την έξοδο της για audio αλλά ο ενισχυτής έχει είσοδο για οπτική ίνα και HDMI.Δε βλέπω κάποια άλλη είσοδο για audio.Τι μπορώ να κάνω;
To home cinema είναι αυτό:
http://www.samsung.com/gr/consumer/...ype=hometheatresystems&model_cd=HT-TZ315R/EDC

Reaction score
0

Ολα καλά.Το έκανα.Εβγαλα έξοδο από το audio out της ΤV στην είσοδο του AUX 2 του home cinema.Μάλλον θα έχω φάει τις βρισιές του αιώνα γιατί άνοιξα ξαφνικά τα τη συσκευή πριν προλάβω να χαμηλώσω την ένταση και η ώρα είνα 02:30
:))))
Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Ολα καλά.Το έκανα.Εβγαλα έξοδο από το audio out της ΤV στην είσοδο του AUX 2 του home cinema.Μάλλον θα έχω φάει τις βρισιές του αιώνα γιατί άνοιξα ξαφνικά τα τη συσκευή πριν προλάβω να χαμηλώσω την ένταση και η ώρα είνα 02:30
:))))
Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια.
:116::116::116: έτσι την είχα πατήσει και εγώ.
Μόλις είχαμε μπεί στο σπίτι, ήταν γεμάτο κούτες και αποφασίζω 01:00 να αρχίσω να στήνω το home cinema.

E πειράζει που ήθελα λίγο να ακούσω το woofer :138:

Reaction score
0
Να θέσω και εγώ μια παρόμοια ερώτηση;
Σκέφτομαι να πάρω το WDMplayer,
α) για να βλέπω μέσω της HDMI ταινίες σε samsung lcd HDready
β) για να ακούω μέσω παλιού Arcam A5 stereo ενισχυτή τα mp3 μου.
Αν συνδέσω με καλώδιο HDMI την TV με το WDMP και με καλώδια RCA το WDMP με τον ενισχυτή (μιας και δεν έχει άλλου τύπου είσοδο) για να ακούω από τα ηχεία, θα πηγαίνει ο ήχος στον ενισχυτή ή επειδή θα έχω συνδέσει το WDMP με την TV μέσω HDMI θα πηγαίνει ο ήχος μόνο στην TV;
Θα μπορούσα βέβαια να συνδέσω την έξοδο της TV με τον ενισχυτή, αλλά έλα που θέλω να την κλείνω, όταν ακούω μουσική...
Συγνώμη για την απλοϊκότητα, πιθανόν, της ερώτησης, αλλά, αν μπορείτε, δώστε μου τα φώτα σας,
ευχαριστώ

Reaction score
119
Αν θες την γνώμη μου. Να το πάρεις. Eκτός αν περιμένεις το WD mediaplayer 2 ο οποίος θα υποστηρίζει και DTS.
Προσωπικά έχω συνδέσει με HDMI μια τηλεόραση Samsung Full high definition και από εκεί με RCA έναν δικάναλο ενισχυτή Tangent. Δεν έχω δοκιμάσει τις εξόδους RCA του WD προς τον ενισχυτή καθώς δεν με ενδιαφέρει αλλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
Το θέμα του DTS downmixing (για να ακούς από την τηλεόραση και από τον Arcam τις ταινίες) λύνεται με το popcorn audio converter. Το πρόγραμμα αυτό μετατρέπει τον ήχο DTS σε AC3 που υποστηρίζει το WD media player. Αν θέλεις να σου στείλω έναν οδηγό που έχω φτιάξει για το popcorn audio converter στείλε μου PM καθώς είναι μπέρδεμα τουλάχιστον στην αρχή να καταλάβει κάποιος πως λειτουργεί.

:103:

Reaction score
6

Η έκδοση που αναφέρω ΔΕΝ ειναι πειραγμενη...

Το αρχειο αφου το κατεβασετε απο το λινκ που εχω δωσει πιο πριν το βαζετε στο στικ και κανετε κανονικα αναβαθμιση.

Εχει μονο διαφορετικο User Interface , ελαφρυτερο και μικροτερο και ομορφοτερο κατα τη γνωμη μου.

Δειτε εδώ.

Code:
http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=1414.0

Αυτή η λάιτ 1.02.10 έκδοση δείχνει κανονικά το τονισμένο κεφαλαίο 'Α και αν ναι τι ρυθμίσεις θέλει?
Μπορείς να ρυθμίσεις το μέγεθος των υπότιτλων από 32 έως 64 όπως στου πορτογάλλου?

Reaction score
6

Διάβασα από εδώ
http://wdtv.uservoice.com/pages/174...4035-v1-02-07-mkv-audio-out-of-sync?ref=title

ότι από την έκδοση 1.02.04 και μέχρι σήμερα ο ήχος, όταν βγαίνει από HDMI ή την optical, εμφανίζει μια μικρή καθυστέρηση σε σχέση μετην εικόνα σε όλα τα .mkv αρχεία που αναπαράγει η συσκευή.

Έχετε παρατηρήσει εσείς κάτι τέτοιο? Το ρωτάω γιατί είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα αν όντως ισχύει.

Reaction score
0

Καλημερα
προσφατα αγορασα το συγκεκριμενο προιον με περασμενο το τελευταιο firmware.το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι ενω διαβαζει σωστα τους υποτιλους και ειναι συγχρονισμενοι πολλες φορες γινεται γρηγορη εναλλαγη των υποτιτλων χωρις καν να προλαβαινω να τους διαβασω.αυτο γινεται σε οσες ταινιες εχω περασει
απο τον υπολογιστη δοκιμαζοντας την ιδια ταινια και τους ιδιους υποτιτλους δεν υπαρχει αυτο το προβλημα.
μπορειτε να με βοηθησετε

Reaction score
0
Μπερδεύτηκα!!!

Καλημέρα σε όλους. Είμαι νέος και σχετικά άσχετος. Έχω μια FULL HD PHILIPS 42 ιντσών και έχει θύρα USB. Παίζει κανονικά ταινίες από USB stick. Συνήθως βλέπω ταινίες μεγέθους 700 MB (avi κλπ) και η εικόνα είναι αποδεκτή. Έχω κάποιες αποροίες:
1.Αν βάλω WD media player (μέσω HDMI) με το upscaling που κάνει θα βλέπω καλύτερη εικόνα;
2. Tο EGREAT αξίζει τα λεφτά του; Εϊναι δελεαστική η δικτύωση που προσφέρει.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Reaction score
119

Καλημερα
προσφατα αγορασα το συγκεκριμενο προιον με περασμενο το τελευταιο firmware.το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι ενω διαβαζει σωστα τους υποτιλους και ειναι συγχρονισμενοι πολλες φορες γινεται γρηγορη εναλλαγη των υποτιτλων χωρις καν να προλαβαινω να τους διαβασω.αυτο γινεται σε οσες ταινιες εχω περασει
απο τον υπολογιστη δοκιμαζοντας την ιδια ταινια και τους ιδιους υποτιτλους δεν υπαρχει αυτο το προβλημα.
μπορειτε να με βοηθησετε

Καλώς ήλθες στο Forum. Είσαι σίγουρος ότι έχει το τελευταίο firmware;

:117:

Reaction score
119
Re: Μπερδεύτηκα!!!

Καλημέρα σε όλους. Είμαι νέος και σχετικά άσχετος. Έχω μια FULL HD PHILIPS 42 ιντσών και έχει θύρα USB. Παίζει κανονικά ταινίες από USB stick. Συνήθως βλέπω ταινίες μεγέθους 700 MB (avi κλπ) και η εικόνα είναι αποδεκτή. Έχω κάποιες αποροίες:
1.Αν βάλω WD media player (μέσω HDMI) με το upscaling που κάνει θα βλέπω καλύτερη εικόνα;
2. Tο EGREAT αξίζει τα λεφτά του; Εϊναι δελεαστική η δικτύωση που προσφέρει.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Καλώς ήλθες και εσύ. Μόνο καλύτερη εικόνα; Καμία σχέση η ημέρα με την νύχτα. Σαν να βλέπεις περίπου bluray. Προσωπικά η δικτύωση εμένα δεν με ενδιαφέρει. Γνώμες υπάρχουν όμως στο thread.

Reaction score
0
Λοιπόν!!! Οσοι φίλοι ενδιαφέρονται για πολυκάναλη ,υψηλού sampling rate music( 24/96 kai 24/192) έχω καλά νέα για σας !! To WDTV παίζει τέτοια αρχεία αλλά μόνο σε μορφή WAV.!!! (πιάνουν λίγο χώρο παραπάνω βέβαια τα αρχεία αυτά, αλλά τι να κάνουμε....)

General
Complete name : C:\Users\NT\Music\Mozart Violin concert.wav
Format : Wave
File size : 929 MiB
Duration : 9mn 24s
Overall bit rate : 13.8 Mbps

Audio
ID : 0
Format : PCM
Codec ID : 1
Codec ID/Hint : Microsoft
Duration : 9mn 24s
Bit rate : 13.8 Mbps
Channel(s) : 6 channels
Sampling rate : 96.0 KHz
Resolution : 24 bits
Stream size : 929 MiB (100%)

Reaction score
0

Διάβασα από εδώ
http://wdtv.uservoice.com/pages/174...4035-v1-02-07-mkv-audio-out-of-sync?ref=title

ότι από την έκδοση 1.02.04 και μέχρι σήμερα ο ήχος, όταν βγαίνει από HDMI ή την optical, εμφανίζει μια μικρή καθυστέρηση σε σχέση μετην εικόνα σε όλα τα .mkv αρχεία που αναπαράγει η συσκευή.

Έχετε παρατηρήσει εσείς κάτι τέτοιο? Το ρωτάω γιατί είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα αν όντως ισχύει.
Ο ήχος δεν έχει κανένα πρόβλημα. (το έχω τεστάρει προσωπικά ακούγοντας τις ίδιες φήμες) Πρόβλημα έχουν οι ματρόσκες όμως που έχουν γίνει convert από Blue ray από διάφορους που χρησιμοποιούν ότι software τους κατέβει

Reaction score
0

Καλημερα
μπορειτε να με βοηθησετε
Λογικά έχεις το 1.02.07 που είναι το επίσημο τελευταίο και έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Βάλε από εδώ http://www.wdc.com/wdtvprerelease/ το 1.02.10 που λύνει αυτό το πρόβλημα και διάφορα άλλα.

Reaction score
0
Re: Μπερδεύτηκα!!!

Καλώς ήλθες και εσύ. Μόνο καλύτερη εικόνα; Καμία σχέση η ημέρα με την νύχτα. Σαν να βλέπεις περίπου bluray. Προσωπικά η δικτύωση εμένα δεν με ενδιαφέρει. Γνώμες υπάρχουν όμως στο thread.

Ο φίλος εννοεί upscaling στα avi και δε νομίζω ότι φτάνει επίπεδα blueray (δεν είμαι σίγουρος αν κάνει καν upscaling το WD TV, σε κάθε περίπτωση όμως δεν βελτιώνεται τόσο πολύ η εικόνα).

Reaction score
0

Έβαλα σήμερα έναν εξωτερικό Samsung 320 gb δηλ.αυτόν :
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.305481.
Δεν μου τον αναγνωρίζει.Στο pc δουλεύει κανονικότατα.Πέρασα μερικά mkv και πολύ γρήγορα μάλιστα.Στο WD όμως μόλις το συνδέω αναβοσβήνει δυο φορές το λαμπάκι του USB και μετά τίποτα.Μου λέει οτι δεν βρέθηκε αποθηκευτικό μέσο.
USB μέχρι 4gb τα έχει αναγνωρίσει όλα χωρίς πρόβλημα και έχω δει αρκετά mkv και φωτογραφίες απ' αυτά.
Μόλις τον πήρα τον μορφοποίησα σε NTFS.
Έχει συμβεί σε κανένα κάτι ανάλογο ;
Τι μπορώ να κάνω.
Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
0

Ώπα παιδιά γιατί νομίζω ότι θα χαζέψουμε.Πριν τον μορφοποιήσω ευτιχώς είχα την ιδέα να κρατήσω όλα τα αρχεία autorun,useg guids κλπ που είχε μέσα ο Samsung.
Είπα έτσι για δοκιμή να τα ξαναπεράσω μέσα και να ξαναδοκιμάσω.
Τον αναγνώρισε σε 2 sec.Δηλ.θα πρέπει μια ζωή να κρατάω αυτά τα αρχεία μέσα για να τον βλέπει το WD;
Παράλογο δεν ακούγεται ;

Reaction score
6

δεν έχει να κάνει με τα αρχεία, μάλλον το ρεύμα που τραβάει ο δίσκος από το USB είναι "οριακό" για το WD ....
Δοκίμασε στην άλλη υποδοχή usb του WD , ή κάνε το εξής:
Βγάλε από το ρεύμα το WD, σύνδεσε τον δίσκο, και μετά βάλτο στο ρεύμα...ο δίσκος θα πρέπει να ξεκινήσει σωστά...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.323
Members
38.541
Νεότερο μέλος
drammer