Περί λειτουργίας του φόρουμ

Reaction score
1.213
Απάντηση: Περί λειτουργίας του φόρουμ

Για να βάλουμε μερικά πράγματα στη θέση τους, πληροφορώ πως η "εκεί" θεματική ενότητα για τις τηλεοράσεις, είναι μακράν καλύτερη και πληρέστερη.
Τωρα γιατι φερνεις παραδειγματα.

Θες να θυμηθω τοτε που ειχα προτεινει τον χωρισμο των θεματων της htpc κατηγοριας και την απαντηση που πηρα ?

Θα μου πεις τι σχεση εχει με την τηλεοραση ? Ελα ντε...:114:

θα μου πεις γιατι μιλαω παντα σε τετοια διαχειριστικα θεματα..

Γιατι ειμαι..μπιπ....:142:

Reaction score
1.844

... Δεν ξερω ρε φιλε....μηπως επειδη τους παμε κοντρα μερικες φορες νομιζουν οτι θελουμε το κακο του site ...
Δεν λεω και εδω εχουμε παικταραδες (μερικοι μαλιστα μονιμως σε φορμα ) ,αλλα ασχημα θα ηταν να αναδειχθουν και νεα ταλεντα
  1. Δεν τους πάω κόντρα, λέω απόψεις. Αν η αντίθετη γνώμη εκλαμβάνεται από κάποιους σαν κόντρα δεν το ξέρω.
  2. Κάποιοι από τους πρώην παίκτες, αποουσιάζουν να το πω, αποχώρησαν να το πω, δεν είναι κάτι που είμαι αρμόδιος ή ικανός να το ψάξω.
  3. Μάλλον πιστεύουν αυτό που λες, πως εποφθαλμιούμε ηγετική θέση. Που για μένα δεν ισχύει. Γουστάρω έτσι, ανευθυνουπεύθυνος! :119:
Υπάρχει και θέμα, αν θα είχα τις ικανότητες να προσφέρω, αλλά ούτε καν το έχω φτάσει μέχρι εκεί.
Όχι ότι αξίζει απαντήσεως το εν λόγω σχόλιο αλλά επειδή θίγεις ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, θα κάνω μια αναφορά
...
Ναι έχουν πολύ δυνατή κατηγορία TV στο άλλο φόρουμ. Όπως κι εμείς έχουμε δυνατές άλλες, άπιαστες εδώ και χρόνια
...
Εξάλλου δεν είμαι και ειδικός ...
  1. Έβαλα επίτηδες το ζήτημα "ανέμελα", χωρίς να κάνω παράθεση, όπως συνηθίζω. Ακριβώς για να καταλάβουν μόνο όσοι γνωρίζουν. Χωρίς το χειρισμό σου νομίζω πως τα προσωπικά δεδομένα θα ήταν ασφαλή.
  2. Παραδέχομαι για τις δυνατές κατηγορίες στη σελίδα. Γνωστές ήδη σε πολλούς οι απόψεις μου. Εξάλλου γιατί άλλο να βρίσκομαι εδώ, για να βρω γκόμενα; Που είναι σκέτο καψιμί η σελίδα ... το φελέκι μου! :138:
  3. Αυτό το "ειδικός" κολλάει φαντάζομαι στο "ψυχανάλυση". Κανένα σχόλιο :409: (όχι πως δεν έχω να πω), αλλά και καμιά σχέση με μένα, ρώτα και μάθε.
Αν θεωρείτε πως όλα βαίνουν καλώς (διαφωνώ) δικά σας τα γένια δικά σας και τα χτένια. Όμως δεν θα μπορείτε να λέτε πως δεν υπήρξαν διαφορετικές απόψεις, δίκην προειδοποίησης. Εξάλλου το μέλος τι το νοιάζει. Όσο γουστέρει μένει, αν δεν γουστάρει σαλπάρει γι' αλλού.
... θα μου πεις γιατι μιλαω παντα σε τετοια διαχειριστικα θεματα.

Γιατι ειμαι ... μπιπ ....
Κι' εγώ μιλάω στα διαχειριστικά θέματα ... ευχαριστώ για το κοπλιμέντο! :142:

Reaction score
1.213

1. Δεν τους πάω κόντρα, λέω απόψεις. Αν η αντίθετη γνώμη εκλαμβάνεται από κάποιους σαν κόντρα δεν το ξέρω.
  2. Κάποιοι από τους πρώην παίκτες, αποουσιάζουν να το πω, αποχώρησαν να το πω, δεν είναι κάτι που είμαι αρμόδιος ή ικανός να το ψάξω.
  3. Μάλλον πιστεύουν αυτό που λες, πως εποφθαλμιούμε ηγετική θέση. Που για μένα δεν ισχύει. Γουστάρω έτσι, ανευθυνουπεύθυνος! :119:
Υπάρχει και θέμα, αν θα είχα τις ικανότητες να προσφέρω, αλλά ούτε καν το έχω φτάσει μέχρι εκεί.
Εγω εβαλα το videaki με τον Παπακωνσταντινου.Αρα ξεκαθαρισα οτι δεν επιζητω ....ηγετικη θεση :142::142:

Reaction score
1.213

Αν θεωρείτε πως όλα βαίνουν καλώς (διαφωνώ) δικά σας τα γένια δικά σας και τα χτένια. Όμως δεν θα μπορείτε να λέτε πως δεν υπήρξαν διαφορετικές απόψεις, δίκην προειδοποίησης. Εξάλλου το μέλος τι το νοιάζει. Όσο γουστέρει μένει, αν δεν γουστάρει σαλπάρει γι' αλλού.

Με καλυψες 10000 % .

Reaction score
14

βρε παιδιά οι ζέστες του καλοκαιριού περάσαν... τι πάθατε?

Reaction score
1.213

Κι' εγώ μιλάω στα διαχειριστικά θέματα ... ευχαριστώ για το κοπλιμέντο! :142:

Μονοτονο δεν ειναι..οταν το θεμα το εχουν διαβασει 110 + μελη ..να μιλαμε μονοι μας?

Ρε μπας και αρμενιζουμε εμεις στραβα ? :142:

Θα το σκεφτω για καμμια 100 χρονια..και τα ξαναλεμε τοτε ξανα...:137:

Reaction score
11

E... χμ... γκουχ...γκουχ...

Λοιπόν κύριοι μετά από πολύ σοβαρή περίσκεψη και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου και του ανόμου δηλώνω υπεύθυνα και κατηγορηματικά πως επι τέλους σωθήκατε!!! Είμαι έτοιμος να αναλάβω την διοίκηση!

:143::138::143:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Βρε συ caravelle ,sorry ,αλλα το θεματακι ειναι σοβαρο.
Πιο σοβαρο κι απο τα CAV.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Περί λειτουργίας του φόρουμ

Έβαλα επίτηδες το ζήτημα "ανέμελα", χωρίς να κάνω παράθεση, όπως συνηθίζω. Ακριβώς για να καταλάβουν μόνο όσοι γνωρίζουν. Χωρίς το χειρισμό σου νομίζω πως τα προσωπικά δεδομένα θα ήταν ασφαλή.
Μπα δεν νομίζω... Καλύτερα θα ήταν πριν ασχοληθείς με κάτι, να το σκέφτεσαι καλύτερα.

Στα του φόρουμ λοιπόν επειδή επιμένεις.
Αν και όπως έχει αποδειχθεί περίτρανα στο παρελθόν... η απότομη και επίμονη παρουσίαση ενδιαφέροντος για το περιβόητο "καλό της σελίδας" είχε άλλα εναύσματα (σε αυτό είμαι ειδικός), δεν είμαστε προκατειλημμένοι, ενώ πάντα εκτιμούσαμε και εκτιμούμε, σοβαρές θέσεις και σοβαρές προτάσεις για την πορεία μας. Συνήθως όμως είτε οι προτάσεις ήταν ελλιπείς, είτε το κίνητρο ήταν μερικές ανθρώπινες αδυναμίες και αισθήματα (στα οποία όπως είπα, δεν είμαι ειδικός). Ως ΔΟ και ΣΟ είμαστε στην διάθεσή σας όπως πάντα, για σοβαρά θέματα λειτουργίας, για σοβαρές επισημάνσεις, πάντα με τις ανάλογες προτάσεις και όχι με απλή στείρα κριτική που εκ των πραγμάτων καταντά να απευθύνεται σε πρόσωπα.

Όμως, το ποιός μένει ή φεύγει, το ποιός αποφασίζει ή δεν αποφασίζει, το ποιός συντονίζει και ποιός όχι, οι σχέσεις μεταξύ μελών της ΣΟ ή ΔΟ, τα αμιγώς δηλαδή διοικητικά θέματα, αυτά που δεν άπτονται του περιεχομένου ή της λειτουργίας της σελίδας και του ενδιαφέροντος των μελών, καθώς και τα κουτσομπολίστικα, δεν αποτελούν αντικείμενο συζήτησης με τον καθένα. Ενημερωτικά σαφέστατα μπορούμε και να μιλήσουμε. Μέχρι εκεί όμως. Και κάτι άλλο. Στελεχιακά (σε επίπεδο ΣΟ), στο site δεν έχετε δει ιδιαίτερες αλλαγές - αντικαταστάσεις δηλαδή με βούληση της διοικήσεως (ΔΟ και ιδρυτή). Σχεδόν όσες φορές αποχώρησε κάποιος από την θέση του, το έκανε οικειοθελώς. Το τονίζω για να μην μένουν μελανά σημεία. Αυτό βεβαίως σύντομα θα αλλάξει. :126:

...

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί λειτουργίας του φόρουμ

βρε παιδιά οι ζέστες του καλοκαιριού περάσαν... τι πάθατε?
Ποιές ζέστες ρε Γιάννη, μασάει ο ανέμελος; :601: Αφού είμαι προύχοντας, έχω αρκουδίσιο! :119:
Πες και τη γνώμη σου όμως για την ταμπακιέρα. Δε νομίζω να μην έχεις άποψη.

Διέγραψα το σχόλιο για το μήνυμα του caravelle, με πρόλαβε ο Νίκος.

... Αν και όπως έχει αποδειχθεί περίτρανα στο παρελθόν... η απότομη και επίμονη παρουσίαση ενδιαφέροντος για το περιβόητο "καλό της σελίδας" είχε άλλα εναύσματα (σε αυτό είμαι ειδικός), δεν είμαστε προκατειλημμένοι, ενώ πάντα εκτιμούσαμε και εκτιμούμε, σοβαρές θέσεις και σοβαρές προτάσεις για την πορεία μας
...
Όμως, το ποιός μένει ή φεύγει, το ποιός αποφασίζει ή δεν αποφασίζει, το ποιός συντονίζει και ποιός όχι
...
Σχεδόν όσες φορές αποχώρησε κάποιος από την θέση του, το έκανε οικειοθελώς. Το τονίζω για να μην μένουν μελανά σημεία. Αυτό βεβαίως σύντομα θα αλλάξει ...
  1. Αυτό με το παρελθόν το ξέρω και συμφωνώ στο "άλλα ερείσματα".
  2. Προτιμώ να βάζουν τα θέματα οι γνωρίζοντες, δηλ η Σ.Ο. - Δ.Ο. για να μη γίνει χάβρα, όπως είπα παραπίσω. Εκτός και δεν υπάρχουν προβλήματα και ερωτηματικά, λύνονται όλα εσωτερικά. Η γνώμη μου είναι πως η θεματική ποιότητα φθίνει και αυτό χρήζει μέριμνας.
  3. Αν η εκλογή των αξιωματούχων μπει σε ψηφοφορία, είναι πολύ πιθανό σε λίγο καιρό να έχω φύγει, γιατί η σελίδα θα γίνει πουτ@ν@. Προτάσεις για άτομα ναι, ψηφοφορία όχι. Αν κάποιος δεν έχει θέληση για συμμετοχή, δεν μπορεί μετά ο ίδιος να αποφασίζει σωστά. Ελπίζω πάντως να υπάρχουν εσωτερικές ψηφοφορίες και να μην υπάρχουν άτομα "σημαίες", αμετακίνητοι.
  4. Αυτό όμως είναι διαφορετικό από το να κρίνονται πράξεις (και όχι άτομα). Η Σ.Ο. - Δ.Ο. έχει δείξει μέχρι τώρα πως δεν θέλει σχόλια και αυτό είναι σε βάρος της συνοχής. Και με τα μέλη, αλλά και μεταξύ σας, γιατί το φυσιολογικό είναι να ισχύει το ίδιο. Το στηρίζει η επιθετικότητα αντιμετώπισης παρόμοιων περιπτώσεων, συνήθως δε από τους ίδιους αξιωματούχους, ενώ οι υπόλοιποι δεν. Έτσι δημιουργείται η εντύπωση της ύπαρξης κλίκας και αυτό μόνο καλό δεν κάνει.
  5. Και τέλος, αυτή η οικειοθελής αποχώρηση ή αλλιώς μη αποχώρηση δεν στέκει και σωστά σκοπεύετε να το αλλάξετε.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί λειτουργίας του φόρουμ

Η γνώμη μου είναι πως η θεματική ποιότητα φθίνει και αυτό χρήζει μέριμνας.
Είδες που είναι μάταιο να καταναλώνουμε χρόνο; Μάλλον δεν διάβασες καλά το μήνυμά μου. Ακόμη και αυτή η μικρή προτασούλα που κάνω quote, ενώ φαίνεται να είναι η μοναδική εντός θέματος (παρά το ότι είναι μια γενικόλογη άποψη χωρίς ουσία, προτάσεις κλπ), καταλήγει να αναφέρεται σε πρόσωπα, αποφάσεις, διοικήσεις, υποτιθέμενες κλίκες, ψηφοφορίες κλπ. Τι νταλκά μπορεί να έχεις γι αυτά και πως αξιώνεις συζήτηση επί τούτου; Ξαναδιάβασε λοιπόν. Σχόλια θέλουμε και επιζητούμε. Σχόλια ουσίας όμως.

...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί λειτουργίας του φόρουμ

Έτσι δημιουργείται η εντύπωση της ύπαρξης κλίκας και αυτό μόνο καλό δεν κάνει.

Περιεργη αποψη εχετε γiα τις ''κλικες''.

Eπειδη καποιοι εδω μεσα εχουν περισσοτερα να μοιραστουν , ειναι κλικα?

Kαι ποιος ειναι αυτος που θα μου υποδειξει με ποιον θα κανω παρεα.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί λειτουργίας του φόρουμ

Είδες που είναι μάταιο να καταναλώνουμε χρόνο; Μάλλον δεν διάβασες καλά το μήνυμά μου. Ακόμη και αυτή η μικρή προτασούλα που κάνω quote, ενώ φαίνεται να είναι η μοναδική εντός θέματος (παρά το ότι είναι μια γενικόλογη άποψη χωρίς ουσία, προτάσεις κλπ), καταλήγει να αναφέρεται σε πρόσωπα, αποφάσεις, διοικήσεις, υποτιθέμενες κλίκες, ψηφοφορίες κλπ. Τι νταλκά μπορεί να έχεις γι αυτά και πως αξιώνεις συζήτηση επί τούτου; Ξαναδιάβασε λοιπόν. Σχόλια θέλουμε και επιζητούμε. Σχόλια ουσίας όμως.
Απ' την αρχή είπα πως δεν υπάρχει και δεν προβλέπω συμμετοχή. Λογικό λοιπόν είναι να σου δημιουργείται η άποψη πως μιλάμε οι δυό μας. Επειδή μάλιστα πιστεύεις πως άλλα λέω και άλλα εννοώ το πράγμα δυσκολεύει. Αυτό το "τι νταλκά μπορεί να έχεις γι' αυτά" το αποδεικνύει. Το έχεις σίγουρο πως κάπως θέλω να επωφεληθώ. :126:
Λέω μη ψηφοφορία καταλαβαίνεις ψηφοφορία. Λέω διαθρυλούμενη εντύπωση, λες υποτιθέμενες κλίκες. Δεν μπορεί το λάθος να είναι μόνο δικό μου, δες το κι' έτσι. Τελικά τι είμαι, πιστός στις θεωρίες συνομωσίας, ή μήπως συνομοτώ για να λάβω οφίτσια; :139:

Πρόταση.

Ξεκίνημα από μια σχετικά εύκολη. Παρουσιάσεις νέων προϊόντων. Ειδικά στη Νότια κατηγορία τώρα τελευταία σπανίζουν, αν δεν απουσιάζουν. Έστω από σελίδες του εξωτερικού αλλά με ελληνικό κείμενο και την απαραίτητη (για μένα) προσωπική άποψη του παρουσιαστή. Έστω και σαν υποτιθέμενου αγοραστή, αν δεν μπορεί κάτι άλλο.

Φτάνει μια. Αρκεί να δείξει πράγματα. :121:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί λειτουργίας του φόρουμ

Απ' την αρχή είπα πως δεν υπάρχει και δεν προβλέπω συμμετοχή. Λογικό λοιπόν είναι να σου δημιουργείται η άποψη πως μιλάμε οι δυό μας.
Τι εννοείς "άποψη"; Οι δυό μας μιλάμε εκτός κι αν εκπροσωπείς και κάποιον άλλον.

Επειδή μάλιστα πιστεύεις πως άλλα λέω και άλλα εννοώ το πράγμα δυσκολεύει. Αυτό το "τι νταλκά μπορεί να έχεις γι' αυτά" το αποδεικνύει. Το έχεις σίγουρο πως κάπως θέλω να επωφεληθώ.
Προτρέχεις. Να φέρεις την μύγα πίσω. Αυτό που πολύ απλά λέω είναι ΓΙΑΤΙ σε ενδιαφέρουν άλλα πράγματα πέραν του περιεχομένου του site και εκφέρεις άποψη για διοικητικά, συντονιστικά, σχέσεις μεταξύ συντονιστών, υποτιθέμενες κλίκες κλπ. Γιατί μπλέκεις εκεί που δεν έχεις καμία δουλειά να μπλέκεις, εκεί που δεν σε σπέρνουν; Εξακολουθείς να μην απαντάς σε αυτό το ερώτημα. Το ξέρω είναι δύσκολο. :126:

Λέω μη ψηφοφορία καταλαβαίνεις ψηφοφορία. Λέω διαθρυλούμενη εντύπωση, λες υποτιθέμενες κλίκες. Δεν μπορεί το λάθος να είναι μόνο δικό μου, δες το κι' έτσι. Τελικά τι είμαι, πιστός στις θεωρίες συνομωσίας, ή μήπως συνομοτώ για να λάβω οφίτσια;
Άντε πάλι... λες και σε ρώτησε κανείς.

Πρόταση.
Ξεκίνημα από μια σχετικά εύκολη. Παρουσιάσεις νέων προϊόντων. Ειδικά στη Νότια κατηγορία τώρα τελευταία σπανίζουν, αν δεν απουσιάζουν. Έστω από σελίδες του εξωτερικού αλλά με ελληνικό κείμενο και την απαραίτητη (για μένα) προσωπική άποψη του παρουσιαστή. Έστω και σαν υποτιθέμενου αγοραστή, αν δεν μπορεί κάτι άλλο. Φτάνει μια. Αρκεί να δείξει πράγματα.
Περίφημα! Επί του θέματος λοιπόν...
Κατ' αρχάς τι σχέση έχει αυτό με τις TV που μας έλεγες πριν; :139:
Δεύτερον, καθώς ήμουν συντονιστής της audio κατηγορίας από την πρώτη στιγμή της έναρξης του site, πρέπει να σε ενημερώσω ότι η κατηγορία αυτή μαζί με τους προβολείς είναι η πιο δυνατή του site μας (ως οφείλουν να είναι σε ένα audio - video site), μακράν πιο δυνατή από οτιδήποτε υπάρχει στο internet. Αυτό κυρίως λόγω δύο συνισταμένων. Πρώτον λόγω της άρτιας οργάνωσης των κατηγοριών και δεύτερον λόγω των θαμώνων και της ΣΟ, που πολύ απλά ξέρουν τι λένε και δεν γεμίζουν ειδικά τα τεχνικά θέματα με κοτσάνες και τούβλα. Το audio είναι σπορ πολλών δεκαετιών. Οι παρουσιάσεις νέων προϊόντων δεν έχουν το νόημα που έχουν πχ στους προβολείς, καθώς ένα νέο προϊόν δεν είναι 100% καλύτερο από ένα παλαιό. Άρα η παρουσίαση ενός νέου προϊόντος γίνεται όταν συντρέχουν οι κατάλληλες συνθήκες και όταν ένα προϊόν έχει υψηλό ενδιαφέρον. Ποτέ δεν αντιγράψαμε review ξένου site, είμαστε κατά μιας τέτοιας κίνησης. Ίσα ίσα έχουν γραφτεί reviews και σε άλλες γλώσσες για να τα αντιγράψουν αυτοί. Συμπερασματικά, πιστεύουμε ότι η κατηγορία στην οποία αναφέρεσαι είναι παραδοσιακά δυνατό μας σημείο και συνεπώς δεν χρειάζονται ιδιαίτερες παρεμβάσεις. Βεβαίως κάθε ουσιαστική - έμπρακτη βοήθεια πέραν των προτάσεων - απόψεων είναι καλοδεχούμενη. Το καλό πάντα μπορεί να γίνει καλύτερο.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

- Γενικώς, το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο είναι το να εκφέρουμε "άποψη". Και ως γνωστόν όλοι έχουν "άποψη". Το δύσκολο βέβαια είναι πάντα οι πράξεις.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Επί της ευκαιρίας παραθέτω τα στατιστικά σου, σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει. Θα εκτιμούσαμε (τουλάχιστον εγώ) μια στροφή προς τις τεχνικές κατηγορίες. :126:

...

Reaction score
3

......... Από την άλλη Kosdion είναι παράλογη απαίτηση να θέλεις να κάνεις κουμάντο στο ποιος είναι μοντ και γιατί.
Όχι, δεν απαίτησα να κάνω κουμάντο στο ποιός θα είναι μοντ και γιατί.
Απαίτησα να μην είναι το συγκεκριμένο άτομο, γιατί η θέση που κατέχει δεν συνάδει με τον τρόπο που με αντιμετωπίζει άσχετα από το αν το κάνει επίτηδες ή όχι.
Κι αυτός ο τρόπος είναι διαπιστωμένος και επιβεβαιωμένος και από άλλα μέλη και δεν χωρεί επ 'αυτού καμία αμφιβολία.
Προσωπικά τον Tsaroucha δεν τον γνωρίζω.

Επειδή δεν το κατάλαβα αυτό, μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος;:121:
Είχε γίνει στο παρελθόν, διπλός λογαριασμός με το όνομά μου και αυτός που μπήκε στη σελίδα το έκανε για αστείο προφανώς και το ομολόγησε εκ των υστέρων, αλλά με αυτό δεν παύει να είναι αδικαιολόγητο και παράνομο.
Όσο για τις ip's είχε δηλωθεί από κάποιον ότι μπορεί να έχει και 3-5 Ip's διαφορετικές και να μην το βρίσκουν.
Δεν ξέρω να σου πως και περισσότερα γιατί τεχνικός δεν είμαι, αλλά όταν γίνονται κάτι τέτοια καλό είναι να φυλάγεσαι γιατί δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι καλή διάθεση.

ποσα θα πρεπει να δω ακομα?
αφου αν οχι σε ολα στα μισα θεματα εισαι μεσα!
δεν κατακρινεις κανενα? τοση ωρα τι κανεις?
μου φαινεται πως δεν εχεις καταλαβει καλα οτι οσο μικρη κ αν ειμαι μπορω να σου απαντησω αναλογως...
δεν ειναι προβλημα δικαιου η αδικου? πλακα κανεις! αδικο δεν ειναι να μην ακους τους νομους του φορουμ? ειδικα εκεινον που λεει οτι αμα διαφωνεις με καποιον συντονιστη/διαχειριστη να του στελνεις πμ?
αδικο δεν ειναι τοσες μερες να καθομαστε κ να ακουμε τα δικα σου? κανω λαθος?
για πες μας εσυ θα μπορουσες να αναλαβεις τα καθηκοντα του κυριου τσαρουχα? ποιος νομιζεις οτι εισαι οταν λες να φυγει απο διαχειριστης?
σταματα επιτελους να υποτιμας τη νοημοσυνη ολων εδω μεσα!
τελος!
jp_3, δεν έχει σημασία η ηλικία που λες. Σημασία έχει να καταλαβαίνεις ότι όποιος έχει μια μορφή εξουσίας στα χέρια του δεν σημαίνει ότι έχει και δικαίωμα να κάνει ότι θέλει.
Τους κανόνες του φόρουμ πρέπει να τους σέβονται όλοι και πρώτα απ' όλα η ηγεσία του φόρουμ.
Όταν λοιπόν έχεις το δικαίωμα να αλλάζεις το username σου και να ζητάς να αναφέρεσαι με αυτό ή έστω το όνομά σου, οφείλει να γίνει σεβαστό.
Με την χτεσινή εμμονή του συγκεκριμένου διαχειριστή να αναφέρει το επίθετό μου και να συνεχίζει να επιμένει στην αναφορά του, παραβιάζει εκείνος τους κανόνες και όχι εγώ.
Και βέβαια αν ανατρέξεις σε παλαιότερα θέματα, θα καταλάβεις περισσότερα.
Γιατί λοιπόν αναφέρεσαι ότι εγώ κατακρίνω τους άλλους όταν αυτοί οι συγκεκριμένοι άλλοι γράφουν αυτά που γράφουν και μάλιστα όπως τα γράφουν;

........ Αφορά το πέρασμα του φίλου μου Κώστα από το άλλο site και την "αύρα" που άφησε. Αυτή λοιπόν ήταν τόσο δυνατή, που οδήγησε σε υποψίες (χιούμορ βεβαίως) ότι το πέρασμα υποκινήθηκε από εμάς. :137:
...
Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα, αλλά κι αν ακόμα δεν εννοείς εμένα, θα σου πω τα εξής:
- Στο AVClub πήγα από αγανάκτηση εξαιτίας σου αλλά και ορισμένων άλλων μελών για να μπορώ να έχω και 2η επιλογή
σε τεχνικά θέματα και ενημέρωση.
- Με την εγγραφή μου στο AVClub δήλωσα ξεκάθαρα ότι είμαι μέλος κι εδώ.
- Επίσης δήλωσα ότι δεν έχω τίποτα ούτε με το εδώ φόρουμ, ούτε με το AVSite και προπαντώς με τον Ιδρυτή του.

Τώρα, αν με τη λέξη "αύρα" εννοείς ότι δεν μπαίνω συχνά και ότι δεν γνωρίστηκα με άτομα από εκεί, αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν θέλω να δημιουργηθούν προβλήματα όπως κι εδώ.
Βλέπεις παντού υπάρχουν οι κακοπροαίρετοι.
Τουλάχιστον, όσο μπορώ, φροντίζω να ενημερώνω και τα 2 φόρουμ περί τεχνικών θεμάτων.

Όσο για την υποκίνηση που λες, είναι τελείως ανυπόστατο ακόμα και σαν ιδέα, γιατί ποτέ μου δεν έχω δεχτεί και δεν πρόκειται να δεχτώ να μου "πει" κάποιος για το τι θα κάνω.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Περί λειτουργίας του φόρουμ

Βλέπεις παντού υπάρχουν οι κακοπροαίρετοι.
Σωστά παντού υπάρχουν κακοπροαίρετοι που δεν μπορούν να αναγνωρίσουν την αλήθεια, το φως!

p.s. Ξέρω κάποιον που ακούει και "φωνές". :143::135:

...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

No members online now.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster