Harman/Kardon AVR-255 Review

Reaction score
313
Απάντηση: Harman/Kardon AVR-255 Review

Έχω "πάθει πλάκα", με όλους σας!
Μα...είναι δυνατόν να αναφέρεστε με τέτοιον τρόπο για έναν ενισχυτή;
Μήπως παίρνετε και "προμήθεια" από την Harman Kardon;

Μόλις εχθές τον παρέλαβα, τον συνέδεσα και τον "δοκίμασα".
Εντάξει...καλός είναι...αλλά όχι κι έτσι!
Ένα σωρό μειονεκτήματα έχει - και δεν αναφέρατε τίποτα!

Θα προσπαθήσω να αναφέρω τα βασικότερα.

Λοιπόν...
...τα τέσσερα βασικά μειονεκτήματά του...
...είναι τρία.
Τα εξής δύο:
- δεν...κάνει...ποπ-κορν! :138:

Ηχητικές εντυπώσεις, καλύτερα να μην αναφέρω, διότι...δεν έχω ακόμη (εντάξει, έπαιξε θαυμάσια το "Live in China" του Jarre, σε DTS).

Θετικότατη εντύπωση μου έκανε η κατασκευή (όχι μόνο για το κόστος του).
Τα βύσματα δεν..."βουλιάζουν" μέσα στο σασί, όταν τα πιέσεις.
Δείχνει επαρκέστατος στην οδήγηση των ηχείων στο (μικρό) χώρο μου και στις (όχι πολύ υψηλές) εντάσεις που ακούω. Πιστεύω πως επαρκεί και για αρκετά μεγαλύτερους χώρους (20-25 τ.μ.), με "φυσιολογικά" ηχεία και "σπιτικές" εντάσεις.

Ε, εντάξει...τα μενού είναι πολύ όμορφα, έτσι;

Έχω μέλλον, ακόμη...
Περισσότερα...προσεχώς!

Reaction score
0

Τουλάχιστον εσύ φίλε Σταύρο τον παρέλαβες και τον σύνδεσες αμέσως.
Εγώ που τον έχω στο κουτί σφραγισμένο 1,5 μήνα τώρα τι να πω???
Άτιμοι μαστόροι...

P.S. Kαι να ήταν το σπίτι έτοιμο που θα τον έβαζα να παίξει? Προχθές παρήγγειλα τα Theater 2 σε εξαιρετική τιμή και τα περιμένω σε 3 βδομάδες...
Καλές ακροάσεις.

Reaction score
800

Το εχει δοκιμασει κανεις με το harmony one της logitech η με καποιο αλλο παρεμφερες?

Reaction score
0
Η διαφορές του 255 με του 355 , εκτός από τα περισσότερα Watt και της τιμής , είναι και άλλες σε θέμα Hardware ή Software ?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Harman/Kardon AVR-255 Review

Το εχει δοκιμασει κανεις με το harmony one της logitech η με καποιο αλλο παρεμφερες?
Εγώ χρησιμοποιώ το 555 της ίδιας εταιρείας και ανταποκρίνεται ΑΨΟΓΑ. Και ...συμφέρει:126:

Reaction score
800

Ναι, με το One. Μια χαρά ήταν.

και εγω μολις πηρα το one.
Εκανε ολες τις ενημερωσεις και οι ονομασιες των πηγων που μου εμφανιζει το one δεν ειναι ιδιες με του ενισχυτη και δεν ανταποκρινονται...
Κατι κανεις?

Reaction score
164

και εγω μολις πηρα το one.
Εκανε ολες τις ενημερωσεις και οι ονομασιες των πηγων που μου εμφανιζει το one δεν ειναι ιδιες με του ενισχυτη και δεν ανταποκρινονται...
Κατι κανεις?
Αν θυμάμαι καλά, πέρασα τις εισόδους χειροκίνητα, με τη μέθοδο της εκμάθησης.

Reaction score
0
Για τους φίλους που δεν το πρόσεξαν υπάρχει ήδη νέο firmware 17-06-2009 03
AFW V0.97.2.2 που διορθώνει τα παρακάτω.

• The elimination of audio glitches that previously occurred when the audio stream was
interrupted or changed, particularly when changing sources.
• Issues with occasional loss of sound or inability to lock incoming high-resolution audio streams.
• Improved compatibility with cable set-top boxes when an HDMI™ connection is used.
In addition to the items resolved in this update, all previous improvements are also incorporated
in this software, including:
• The AVR will now pass “whiter than white” and “blacker than black” video information when it is
available. Note that not all video displays are compatible with these signals, and the video
information cannot be displayed unless both the source and display are able to handle them.
• Occasional screen or display freezes or loss of video when the switching from analog video to
HDMI™ video or between AM/FM and XM® radio have been eliminated.
• The AVR now corrects for frame jitter.
• Dolby® Pro Logic® IIx processing is now available for 7.1 systems when the input source is
“DTS-ES® discrete.”
• Occasional pops and clicks with certain PCM audio sources have been eliminated.
To determine if your unit has the latest versions of the software and firmware, turn your AVR on,
press the AVR button, and then press 1-2-3-4-OK on the remote control. (If this sequence does
NOT display the version number, please press 1-2-3-0-OK.) If the line of the display reads AFW
V0.97.2.2, you have the correct version and no further action is needed. If the top line of the
display shows any other readout, please proceed with the upgrade.

http://rapidshare.com/files/288847855/AVR255_AVR355_SoftwareUpgrade.zip

Reaction score
164
Απάντηση: Re: Harman/Kardon AVR-255 Review

• The AVR will now pass “whiter than white” and “blacker than black” video information when it is
available.
Αυτό το θέλω... αλλά πώς ξαναπερνάω το βάσανο της αναβάθμισης; :108:

Reaction score
0
Εγώ πάντως ξαναγύρισα στην προηγούμενη έκδοση γιατί το Lip Sync δεν δούλευε καθόλου. Το γνωστό bug της Philips με το HD Natural Motion δε μου άφησε περιθώρια.

Reaction score
0
Καλημέρα

Εδώ και 5 μέρες είμαι και εγώ ένας κάτοχος ενός 355 !
Αναβάθμισα στο τελευτέο firmware αλλά σαν να έχω κάλιο πρόβλημα !
Ακούγοντας ράδιο εχτες για περίπου 3 ώρες σε μέτρια ένταση , μόλις τον έκλεισα έσβησε κανονικά η οθόνη του αλλά το λαμπάκι λειτουργίας παρέμεινε λευκό !
Από τον avr ακουγότανε σαν να δουλεύει ένας ανεμιστήρας , η θερμοκρασία του δεν ήταν παρά πολύ ζεστή , άνετα τον ακουμπαγες , απλά ήταν λίγο ζεστός.
Έχω αφήσει αρκετό χορό δεξιά - αριστερά - πανό για να αεροζετε.

Τελικά περίμενα αρκετή ώρα μήπως και αλλάξει χρομα το λαμπάκι αλλά τίποτα!
Τελικά τον έκλεισα από τον πίσω διακόπτη και όταν το ξανά άνοιξα ολα μια χαρά .
Δοκίμασα να ξανά ακούσω ράδιο χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά όταν τον ξανά εκλεινα έκανε τα ίδια!

Τι μπορεί να συμβαίνει ;

Υ.Γ. Ευχαριστώ τον danielo για την εώς τώρα βοήθεια του!

Reaction score
0
Φίλε μου, αν θες δοκίμασε την έκδοση 0.96.1.1 που ανέβασα

http://rapidshare.com/files/297637897/AFW_v0.96.1.1_.rar

Αφού δεν τίθεται θέμα θερμοκρασίας, μάλλον κάτι δεν πήγε καλά στην αναβάθμιση ή η εταιρεία έχει χάσει τ΄αυγά και τα καλάθια...Στο επίσημο site τους δηλ. εδώ http://www.harmankardon.com/EN-GB/Support/Pages/ProductSelector.aspx
δε βρίσκεις πια τίποτα, ούτε καν το νέο frmware που έδωσαν μερικές μέρες πριν.

Δες κι εδώ http://www.avforums.com/forums/av-a...out-now-part-2-merged-firmware-issues-54.html
Πριν λίγες μέρες πρότειναν την αναβάθμιση και όσοι τη δοκίμασαν λένε ότι δεν είχαν πρόβλημα. Μάλλον πρέπει να δοκιμάσεις την προηγούμενη έκδοση.

Reaction score
0
Τι να πω , τόσο τυχερός είμαι που πρόλαβα και κατέβασα-αναβάθμισα στο "ελαττωματικό" update !

Ελπίζω να είναι αυτό ελαττωματικό και όχι ο AVR μου !

Κατέβασα και θα αναβαθμίσω στο προηγούμενο firmware !

Ευχαριστώ και πάλι Γιώργο (danielo) .

Reaction score
0
Τι να πω , τόσο τυχερός είμαι που πρόλαβα και κατέβασα-αναβάθμισα στο "ελαττωματικό" update !

Ελπίζω να είναι αυτό ελαττωματικό και όχι ο AVR μου !

Κατέβασα και θα αναβαθμίσω στο προηγούμενο firmware !

Ευχαριστώ και πάλι Γιώργο (danielo) .
Ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες που θα εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης κι εδώ είμαστε. Και βεβαιώσου ότι το καλώδιο σύνδεσης είναι εντάξει και σωστά συνδεδεμένο. Αν πάλι χρησιμοποιείς καλώδιο με αντάπτορα από USB σε serial, κοίταξε να είναι αναβαθμισμένος ο driver που το συνοδεύει. Οπλίσου με υπομονή ...κι ένα καλό πενάκι :107: για να πατάς σωστά το 2 κουμπάκια δεξιά και αριστερά από το RS232.

Reaction score
0
Όλα πήγαν μια χαρά !
Πέρασα το firmware και τώρα (προς το παρον ) δεν εμφανίζει το πρόβλημα που είχε.

Αύριο θα τον συνδέσω και με TV να δω και το interface του.

Ευχαριστώ για την βοήθεια !!!!!!

Reaction score
0
Δεν θα υπάρξει πρόβλημα, όλα είναι εντάξει. Όσο για το μαύρο άσπρο που διόρθωνε το νέο firmware, δε θα το χρειαστείς αφού η 9704 με τα led, δίνει τόσο μαύρο, που θα κάνεις .....μαύρα μάτια:107::107:

Reaction score
0
Ήρθε η TV την συνέδεσα με τον 355 και ένα Blu ray στον AVR και έβαλα το Hulk να δούμε τι πιάνει από ήχο-εικόνα !
Ικανοποιηθήκα και με το παραπάνω με τον ήχο !!
Ο 355 κάνει άψογα την δουλειά του στον ήχο!

Ένα προβληματάκι όταν περνάω το HDMI του Blu ray μέσα από τον AVR στην TV βλέπω στιγμιαία κάτι φλας άσπρης εικόνας , ίσα ίσα που το αντιλαμβάνεται το μάτι , αλλά είναι ενοχλητικό.

Συνέδεσα απευθείας το Blu ray στην TV χωρίς κανένα παρόμοιο πρόβλημα .

Καμιά ηδέα το τι να φταίει ?

αααα το Lip Sync τελικά χρειάζεται , κάπου 30msec καθυστέρηση έβαλα.

Reaction score
0
Το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται ! :110:

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν κατά την διάρκεια της ταινίας πάω στον 355 και παίξω με τις ρυθμίσεις του video χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή , προσωρινά σταματάει το πρόβλημα και εμφανίζετε μετά από 10-15 λεπτά .

Μπορεί να είναι και τυχαίο αυτό που κάνω , δεν ξέρω !

Αύριο θα δοκιμάσω και με άλλα έργα DVD μήπως και έχει διαφορά .

Έχετε να μου προτείνετε κάτι ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo