Harman/Kardon AVR-255 Review

Reaction score
3
Απάντηση: Harman/Kardon AVR-255 Review

Καλημέρα και καλό σουκου! Χθές ένα φιλαράκι μου έδωσε για λίγεσ μέρες έναν παλιό τελικό yamaha που είχε σε μια αποθήκη παρατημένο για να συνδέσω επάνω τον 255 να δούμε τι και πως, ή καλύτερα να ακούσουμε... θέλω να ρωτήσω προενισχυτική έξοδο απο τον 255 δίνω απο το καρφί μπροστα? τα ακουστικά δλδ?? γιατι εγω σύνδεσα την αναλογική 2 ουτ στον γιαμαχα... μ...ια εκανα??

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Oπως βλέπεις τον ενισχυτή απο πίσω , κάτω αριστερά , εχει τις προενισχυμένες εξόδους.
Συνδέεις τον τελικό στο FL & FR.
Manual σελίδα 8.

Reaction score
3

μπροστά μου ήτανε..... :105: σ ευχαριστώ πολύ νικό!

Reaction score
0
Κ. Αρβανιτάκη καλησπέρα σας, θα ήθελα να περιγράψω ένα πρόβλημα που έχω με harman cardon bds 770 που σε λίγες μέρες λήγει η 2ετής εγγύηση.
Το άναψα από το τηλεχ. έπαιξε κανονικά εικόνα & ήχο για 1' και μετά έκλεισε. Δεν άνοιγε από τηλεχ., ώσπου έκλεισα & άναψα το πίσω κουμπί on/off. Όμως, αφού άναψε πάλι για 1', έκλεισε. Πάλι On/Off Πίσω και άναψε με τηλεχ. για 1' ώσπου έκλεισε. Την 3η φορά, δεν ξανα-άνοιξε. Τα ηχεία δεν είναι βραχυκυκλωμένα ή καμένα. Το μηχάνημα έχει προστασία υπέρτασης ή υπότασης. Μίλησα με το service audio & vision φυσικά μου είπαν να το φέρω από εκεί (θα το πάω ο ίδιος από Σάμο). Μου ανέφεραν ότι κάποια τμήματα πχ το τροφοδοτικό δεν τα καλύπτει η εγγύηση, όμως, κοιτάζοντας με προσοχή τους όρους, δεν βλέπω βλέπω τέτοιες εξαιρέσεις. Η αλήθεια είναι ότι το μηχάνημα έχει απίστευτο ήχο και το είχα "αγαπήσει". Αν και στην αρχή, ισχυρά νόμιζα/φοβόμουν ότι έσφαλα που έδωσα >1000Ε. Όμως μόλις το άκουσα ένιωσα ότι άξιζε τα λεφτά του. Και ακριβώς επειδή ήταν πολύ καλή συντροφιά, με αυτό που συνέβη λίγο πριν την λήξη της εγγύησης, με έχει πιάσει άγχος και στεναχώρια ότι θα πέσω σε "λεπτά γράμματα & εξαιρέσεις" με αποτέλεσμα να πληρώσω από την τσέπη μου για τη βλάβη. Ελπίζω και θέλω να πιστεύω όμως ότι όλα θα πάνε καλά, μίλησα στο τηλ που έχετε Post και με ένα συνεργάτη σας και με διαβεβαίωσε για την εξαίρετη δουλειά που κάνουν στο service. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Απάντηση: Re: Harman/Kardon AVR-255 Review

Αν είναι για 15 μέρες , κάλεσέ με να σε βοηθήσω.

http://www.harmankardon.com/EN-EU/Products/Pages/WhereToBuy.aspx
Greece
WaveMotion S.A.
146, Kallirrois Str.
GR-117 41, Athens, Greece (Hellas)
Telephone: +30 -210 9244505
Fax: +30 -210 9234273
Info: [email protected]
After-Sales: [email protected]

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους εγινα και εγω κατοχος του AVR255 προσφατα ,ο ενισχυτης ανοιγε και δουλευε κανονικα μεχρι πρωτινος οπου αποφασισα να αναβαθμισω το firmware βαζωντας το τελευταιο ,αγορασα ενα καλωδιο rs232 to usb απο το πλαισιο καθοτι εχω windows 7 βρηκα τους drivers κανονικα,απλα το update εκει που ξεκινα σταματα μετα απο λιγο κατα την συνδεση.
Εκτοτε ο ενισχυτης δεν ανοιγει!ειναι συνεχως σε standby mode οτι και να κανω.Τι μπορει να συμβενει?
Σας ευχαριστω

Reaction score
0
Τελικα βρηκα την λυση..εκανα το update με σκετο serial καλωδιο σε ενα παλιο υπολογιστη που ειχε xp ολα πηγαν ρολοι.Θα μπορουσε καποιος να με συμβουλεψει για το τι ρυθμισεις να βαλω στα ηχεια μου θα χρησιμοποιησω τα 2 πλαινα και το κεντρικο μονο λογω ελλειψης χώρου τα ηχεια ειναι αυτα http://www.eltax.com/en/model/223_Experience-5-pack.html θα στυνδεσω επεισης μια τβ 46 samsung και το ps3 σας ευχαριστω.

Reaction score
6
Καλησπέρα, μια ερώτηση. Έχω τον 255 από το 2010 και σύντομα σκέφτομαι να πάω σε προτζέκτορα με δυνατότητα 3D. Ο 255, αν κάνω firmware update, θα περνάει σήμα 3d; Ευχαριστώ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab