Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
1
Αγαπητοί παίδες!
Είμαι στο τσάκ να το χτυπήσω.

Τα διάβασα όλα, και τις 200 σελίδες, ξέρω τι περίπου με περιμένει αν τελικά το αγοράσω!

Η ερώτηση μου είναι, αν αποφασίζατε πάλι οι πιο έμπειροι με το μηχάνημα, μήπως θα κοιτάζατε κάτι άλλο? Υπάρχει κάτι παρόμοιο χωρίς αυτές τις σκοτούρες που συνοδεύουν το WD TV? Ας είναι και ένα 50ρικό πιο άκριβο, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί...

Reaction score
0
:116::116::105::105:

ΥΓ.Αύριο βλέπω να μας διώχνουν απο την πολυκατοικία
Για βάλτο να δεις ....Δεν πιξελιάζει.....δεν το παιζει!!!
Τα έχω πάρει!!!!! Δεν είναι δυνατόν να μην μπορώ να παίξω αρχείο των 12 reframes....

Reaction score
0
Για βάλτο να δεις ....Δεν πιξελιάζει.....δεν το παιζει!!!
Τα έχω πάρει!!!!! Δεν είναι δυνατόν να μην μπορώ να παίξω αρχείο των 12 reframes....
Είμαι γραφείο ακόμη, το απόγευμα θα κάνω δοκιμή.
Το sample μου το έπαιξε μια χαρά χθές που το δοκίμασα.
Σε εσένα τί κάνει;;; Παίζει το sample και όχι την ταινία;;;;;

Να σημειώσω οτι πέρασα ενα "ελαφρύ" firmware που αλλάζει και την εμφάνιση αλλά λένε οτι δεν κομπιάζει στις ταινίες εξαιτίας των ελληνικών υπότιτλων.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Αγαπητοί παίδες!
Είμαι στο τσάκ να το χτυπήσω.

Τα διάβασα όλα, και τις 200 σελίδες, ξέρω τι περίπου με περιμένει αν τελικά το αγοράσω!

Η ερώτηση μου είναι, αν αποφασίζατε πάλι οι πιο έμπειροι με το μηχάνημα, μήπως θα κοιτάζατε κάτι άλλο? Υπάρχει κάτι παρόμοιο χωρίς αυτές τις σκοτούρες που συνοδεύουν το WD TV? Ας είναι και ένα 50ρικό πιο άκριβο, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί...
Εγώ θα περίμενα λίγο για το WDTV 2 (με το 50ρικο + που λες). Έχει αρκετά + σε σχέση με το πρώτο.

Reaction score
0
Είμαι γραφείο ακόμη, το απόγευμα θα κάνω δοκιμή.
Το sample μου το έπαιξε μια χαρά χθές που το δοκίμασα.
Σε εσένα τί κάνει;;; Παίζει το sample και όχι την ταινία;;;;;

Να σημειώσω οτι πέρασα ενα "ελαφρύ" firmware που αλλάζει και την εμφάνιση αλλά λένε οτι δεν κομπιάζει στις ταινίες εξαιτίας των ελληνικών υπότιτλων.
To sample δεν το δοκίμασα. Εβαλα την ταινία ! την οποία μου λέει ότι δεν μπορεί να την παίξει ......Την έβαλα στο Xtreamer. Στην αρχή όλα τέλεια....(ο ήχος καταπληκτικός!!!) όλα καλά τα πρώτα 3 λεπτά....και μετά τέλος. Με το ξεκίνημα μιας σκηνής με πολύ "πληροφορία" η ταινία κόπηκε.!!! Φτου!! Ποιο είναι αυτό το media player τελικά που μπορεί να σηκώσει άνετα 12 reframes? Μου την έχει δώσει στ'αλήθεια. Θα κάνω δοκιμή το βράδυ με την ίδια ταινία στο Egreat.....

Reaction score
0
To sample δεν το δοκίμασα. Εβαλα την ταινία ! την οποία μου λέει ότι δεν μπορεί να την παίξει ......Την έβαλα στο Xtreamer. Στην αρχή όλα τέλεια....(ο ήχος καταπληκτικός!!!) όλα καλά τα πρώτα 3 λεπτά....και μετά τέλος. Με το ξεκίνημα μιας σκηνής με πολύ "πληροφορία" η ταινία κόπηκε.!!! Φτου!! Ποιο είναι αυτό το media player τελικά που μπορεί να σηκώσει άνετα 12 reframes? Μου την έχει δώσει στ'αλήθεια. Θα κάνω δοκιμή το βράδυ με την ίδια ταινία στο Egreat.....
Λοιπόν μόλις πάω σπίτι τα δοκιμάζω όλα ποστάρω και τα Info και συνεχίζουμε απο εκεί.
Με firmware πού βρίσκεσαι;;;;

Αυτό έχω περάσει ----> http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=1414.0

Reaction score
0
Μόλις το δοκίμασα και παίζει κανονικά.

Δοκίμασε reset να το βγάλεις απο το ρεύμα... να αλλάξεις ανάλυση... τί να πω....

Reaction score
0
Το θέμα με τα reference frames και το πιξελάρισμα που κάνει αν είναι περισσότερα απο 5 είναι μόνο για τις ταινίες 1080 ή ΚΑΙ για τις 720 ????????

Με την παρακάτω θα έχω πρόβλημα λέτε;;;;;

Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : [email protected]
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 12 frames
Muxing mode : Container [email protected]
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Duration : 2h 29mn
Bit rate : 5 664 Kbps
Nominal bit rate : 6 000 Kbps
Width : 1 280 pixels
Height : 534 pixels
Display aspect ratio : 2.35
Frame rate : 23.976 fps
Resolution : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.346
Title : Video: x264_L4.1 @ 6000 Kbps
Writing library : x264 core 68 r1179M 96e2229
Encoding settings : cabac=1 / ref=12 / deblock=1:-3:-3 / analyse=0x3:0x133 / me=umh / subme=9 / psy_rd=1.0:0.0 / mixed_ref=1 / me_range=32 / chroma_me=1 / trellis=2 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / chroma_qp_offset=-4 / threads=24 / nr=0 / decimate=1 / mbaff=0 / bframes=8 / b_pyramid=1 / b_adapt=2 / b_bias=0 / direct=1 / wpredb=1 / keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40 / rc=2pass / bitrate=6000 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ip_ratio=1.40 / pb_ratio=1.30 / aq=1:0.80
Language : English
Ποια εκδοση του Transformers ειναι αυτη? Αν ειναι η prestige, στο Egreat για 5 λεπτα που το δοκιμασα (μεχρι εκει που ο Optimus "κατεβαζει" κατω το ρομποτ με τις μεγαλες ροδες) επαιξε μια χαρα. Μετα το σταματησα εγω καθως δεν ειχα χρονο και ηθελα απλα να το δοκιμασω.

Και μια ερωτηση, με ποιο προγραμμα βγαζεις ολες αυτες τις πληροφοριες?

Reaction score
0
Ποια εκδοση του Transformers ειναι αυτη? Αν ειναι η prestige, στο Egreat για 5 λεπτα που το δοκιμασα (μεχρι εκει που ο Optimus "κατεβαζει" κατω το ρομποτ με τις μεγαλες ροδες) επαιξε μια χαρα. Μετα το σταματησα εγω καθως δεν ειχα χρονο και ηθελα απλα να το δοκιμασω.

Και μια ερωτηση, με ποιο προγραμμα βγαζεις ολες αυτες τις πληροφοριες?
Eμ...εκεί περίπου είναι που σταματάει μόνο του...

Reaction score
0
Είναι η prestige 720p την είδα χθές την ταινία και δε μου έκανε το παραμικρό πρόβλημα.
Εχω το ελαφρύ firmware που αναφέρουμε πιο πάνω.

Μπορεί να μην είναι όμορφο αλλά τι να κάνεις την ομορφιά όταν ορισμένες φορές χρειάζεται ανα 30 δευτερόλεπτα να απενεργοποιείς τους ελληνικούς υπότιτλους για να "ξεμπουκώνει" το μηχάνημα.

Τις πληροφορίες μπορείς να τις δεις με το mediainfo -----> http://mediainfo.sourceforge.net/el

ΥΓ - off topic: Δε ξέρω αν έχω αρχίσει να "μεγαλώνω" επικίνδυνα αλλα έχουν αρχίσει να με κουράζουν τα υπερβολικά εφέ.
Μπορεί να μήν είμαι μανιακός με transformers αλλά 2:30 ώρες ήταν ΠΟΛΛΕΣ !!!!!!! Πανικός έγινε στο σπίτι μιας και το home cinema το είχα δυνατά... αλλά ουσία γιοκ.

Reaction score
0
Ένα βοήθημα/οδηγός για όλους τους κάτοχους του WDTV
Μετατροπή DTS ήχου σε AC3

Πλήρης λίστα όλων των Firmwares του WDTV

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν έκανα καλά που το έβαλα εδώ αλλά τα έφτιαξα για τους χρήστες του WDTV.
Καταρχήν μπράβο για το χρόνο που αφιέρωσες στο να τα γράψεις αλλά και να τα μοιραστείς :107:

Για τη μετατροπή DTS --> AC3 μου φάνηκε αρκετά πολύπλοκο.
Το popcorn audio converter το δοκίμασες;
Μαζί με τις εξωτερικές εφαρμογές απλά επιλέγεις τί θέλεις και τα κάνει όλα μόνο του. extract clean κτλ

Σχετικά με τα firmware αυτά είναι τα "επίσημα"
Εχει και άλλα πειραγμένα αλλά εκεί θέλει προσοχή.

Οπως και να έχει thanks again

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.307
Members
38.540
Νεότερο μέλος