- Reaction score
- 11.755
Re: GRAN TURISMO 5, official thread
Ολο πληροφοριες αλλα παιχνιδι... γιοκ.
Ολο πληροφοριες αλλα παιχνιδι... γιοκ.
Απο το rx8 το πήραν αυτό;Ωραίο ρολογάκι κύριε Yamauchi!! :107:
![]()
Θα μπορούσε να είναι ένας ρότορας από RX8.......Απο το rx8 το πήραν αυτό;
Αυτό το over 20 locations - 70 variations δεν μου αρέσει. Το GT4 είχε πάνω από 40 locations χωρίς να μετράει κάθε χάραξη σαν διαφορετικό track. :108:
Νομίζω ότι μπορώ να διακρίνω μόνο 2 θυρίδες εισαγωγής-εξαγωγής και όχι 3 , οπότε είναι είτε από RX7, είτε από RX8 Challenge (αυτό με τα 192 άλογα). Ωραία ιδέα πάντως...Απο το rx8 το πήραν αυτό;
Στο GT4 δεν ειχε ομως να κατεβαζεις καινουργιες πιστες με 9.90 απο το store :126:Αυτό το over 20 locations - 70 variations δεν μου αρέσει. Το GT4 είχε πάνω από 40 locations χωρίς να μετράει κάθε χάραξη σαν διαφορετικό track. :108:
Γκρρρ. :136:Στο GT4 δεν ειχε ομως να κατεβαζεις καινουργιες πιστες με 9.90 απο το store :126:
Εκτος απο αυτο μπορεις να διακρινεις το κοψιμο στις κορυφες του τριγωνου. Ναμιζω οτι ειναι διαφορετικες στο RX-7.Νομίζω ότι μπορώ να διακρίνω μόνο 2 θυρίδες εισαγωγής-εξαγωγής και όχι 3 , οπότε είναι είτε από RX7, είτε από RX8 Challenge (αυτό με τα 192 άλογα). Ωραία ιδέα πάντως...
Ναι, τι βλ@κ@ς!!! Ξέχασα την κυριότερη διαφορά του Renesis από το βάνκελ του RX7, την κατάργηση των περιφερειακών βαλβίδων. Όσο για τις τρύπες στις κορυφές του στροφείου, είναι για τα ελατήρια του "εμβόλου", τα οποία βελτιώθηκαν δραστικά από το RX7 στο RX8 αλλά προφανώς τα περιλάμβαναν και οι δυο γενιές του βάνκελ.Λογικά είναι RX7
Εδώ του Yamauchi
![]()
RX7 (FD)
![]()
RX8 (FE)
![]()
Έπρεπε απλώ να βάλεις rx7 rotor και rx8 rotorΕγώ να δεις πόση ώρα έφαγα για να καταφέρω να βρω τις φωτογραφίες που ανέβασα!!!!
Δεν υπήρχαν πουθενά!!!
Τι Mazda rotor FE έβαλα, τι rotor FD,τι mazda wankel rotor, mazda wankel FE/FD κοκ
Μιλάμε έφαγα μια ώρα σε αναζητήσεις...... :142:
Εξαρταται ΠΟΥ το ΕΒΑΛΕΣ!!!Εγώ να δεις πόση ώρα έφαγα για να καταφέρω να βρω τις φωτογραφίες που ανέβασα!!!!
Δεν υπήρχαν πουθενά!!!
Τι Mazda rotor FE έβαλα, τι rotor FD,τι mazda wankel rotor, mazda wankel FE/FD κοκ
Μιλάμε έφαγα μια ώρα σε αναζητήσεις...... :142: