GRAN TURISMO 5,official thread. Release Date USA & EU:24/11/10

Reaction score
0
Απάντηση: GRAN TURISMO 5, official thread

Αυτό το over 20 locations - 70 variations δεν μου αρέσει. Το GT4 είχε πάνω από 40 locations χωρίς να μετράει κάθε χάραξη σαν διαφορετικό track. :108:

Reaction score
49

Αυτό το over 20 locations - 70 variations δεν μου αρέσει. Το GT4 είχε πάνω από 40 locations χωρίς να μετράει κάθε χάραξη σαν διαφορετικό track. :108:

Δεν ξέρουμε ακόμα!!
Σίγουρα στα 70 variations συμπεριλαμβάνεται η ανάποδη φορά όπως και διαδρομές που προέρχονται από κόψιμο (πχ Suzuka) ή αλλαγή στροφών (βλ. Fuji) μιας πίστας.
Και 20-22 να είναι οι βασικές, μια χαρά θα είναι.

Reaction score
2.224
Re: Απάντηση: GRAN TURISMO 5, official thread

Απο το rx8 το πήραν αυτό;
Νομίζω ότι μπορώ να διακρίνω μόνο 2 θυρίδες εισαγωγής-εξαγωγής και όχι 3 , οπότε είναι είτε από RX7, είτε από RX8 Challenge (αυτό με τα 192 άλογα). Ωραία ιδέα πάντως...

Reaction score
4

Στο GT4 δεν ειχε ομως να κατεβαζεις καινουργιες πιστες με 9.90 απο το store :126:

Reaction score
11.755

Νομίζω ότι μπορώ να διακρίνω μόνο 2 θυρίδες εισαγωγής-εξαγωγής και όχι 3 , οπότε είναι είτε από RX7, είτε από RX8 Challenge (αυτό με τα 192 άλογα). Ωραία ιδέα πάντως...
Εκτος απο αυτο μπορεις να διακρινεις το κοψιμο στις κορυφες του τριγωνου. Ναμιζω οτι ειναι διαφορετικες στο RX-7.

Reaction score
2.224

Λογικά είναι RX7

Εδώ του Yamauchi

RX7 (FD)

RX8 (FE)
Ναι, τι βλ@κ@ς!!! Ξέχασα την κυριότερη διαφορά του Renesis από το βάνκελ του RX7, την κατάργηση των περιφερειακών βαλβίδων. Όσο για τις τρύπες στις κορυφές του στροφείου, είναι για τα ελατήρια του "εμβόλου", τα οποία βελτιώθηκαν δραστικά από το RX7 στο RX8 αλλά προφανώς τα περιλάμβαναν και οι δυο γενιές του βάνκελ.

Reaction score
49

Εγώ να δεις πόση ώρα έφαγα για να καταφέρω να βρω τις φωτογραφίες που ανέβασα!!!!
Δεν υπήρχαν πουθενά!!!
Τι Mazda rotor FE έβαλα, τι rotor FD,τι mazda wankel rotor, mazda wankel FE/FD κοκ
Μιλάμε έφαγα μια ώρα σε αναζητήσεις...... :142:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Εγώ να δεις πόση ώρα έφαγα για να καταφέρω να βρω τις φωτογραφίες που ανέβασα!!!!
Δεν υπήρχαν πουθενά!!!
Τι Mazda rotor FE έβαλα, τι rotor FD,τι mazda wankel rotor, mazda wankel FE/FD κοκ
Έπρεπε απλώ να βάλεις rx7 rotor και rx8 rotor

Όρα:
http://images.google.com/images?hl=el&client=safari&rls=en&um=1&q=rx7+rotor&sa=N&start=18&ndsp=18

http://images.google.com/images?hl=el&client=safari&rls=en&um=1&q=rx8+rotor&sa=N&start=0&ndsp=18
:138:

Reaction score
11.755

Δεν υπήρχαν πουθενά!!!
Εξαρταται ΠΟΥ το ΕΒΑΛΕΣ!!!

http://images.google.gr/images?q=wa...ent=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=el&tab=wi

yahoo h google;;;;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef