- Reaction score
- 143.915
:137:.....
703 ευρώ κάνει το mk5+κεφαλή-βελόναχ2+slimat.
Αυτό έχω κατάνου και όχι κάτι παραπάνω (οικονομικά).
Για πες...δίπλα διάβασα πως το 6 το βρισκουν στα 400...
Εμ, έτσι είναι και αυτό με κέρδισε.....
Πάντως οι εξόδοι που έχει είναι μεγάλη ευκολία!
Στην φωτογραφία καλό φαίνεται. Εάν το πιάσεις στα χέρια σου και δεις πώς κουνιέται πάνω κάτω το πλαστικό πλατώ-τσιγαρόχαρτο, πώς ο βραχίονας πάει και διαβάζει στο περίπου τότε θα λες τι μαλ... έκανα που το πήρα! :101:Πρόκειται να κάνει ένας φίλος παραγγελεία από τον Τόμαν και σκέφτομαι..., αν πάρω το mkii :
...σιγά μην ψάχνω για phono.
...σιγά μην κάτσω να το συνδέσω στο pc.
...σιγά μην περάσω βινύλια....
και είδα αυτό.
Τσάμπα + από την πρώτη στιγμή και ακούγοντας κάνω rip.
Αξίζει λέτε να τα περάσω με αυτό ή στο τέλος θα το μετανιώσω λόγο κακής ποιότητας ? -υπόψην δεν έχω όντιοφιλ δίσκους.
Το έχει συγκρίνει κανείς με το mkii να μου πει μια εντύπωση...
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους (Rumble, Wow & Flutter) παραμένουν σταθερά, και κορυφαία σε όλες τις εκδόσεις. Οπότε εάν το θες για οικιακή χρήση και δεν θα το χρησιμοποιήσεις επαγγελματικά ως DJ για να εκμεταλλευθείς κάποιες επιπλέον ευκολίες που έχουν τα ΜΚ5 και Μ5G δεν έχει σημασία το πιο θα διαλέξεις.
Στην φωτογραφία βλέπεις ποιός είναι ο κυριότερος λόγος για να προτιμήσει κανείς το Techincs:Παιδιά ευχαριστώ, το κάνετε εύκολο για μένα..:126:
Kαι σε είχα για μερακλή...Πολύ δύσκολη απόφαση....:133:
Ότι δεν γράψατε τίποτα, σημαίνει "όχι" (usb) ?Για πείτε και καμία πρόταση για phono stage usb.
Φυσικά όχι USB με ανεξέλεγκτο jitter που, υπό συνθήκες, μπορεί να φτάσει και τα 8.000 ps! Θές να έχεις LP με "ψηφιακό" ήχο; (Αμάν δεν μας βρίσκουμε πουθενά!). Τότε δες εδώ:Ότι δεν γράψατε τίποτα, σημαίνει "όχι" (usb) ?
:137:....phono pre-usb εννοώ....:137: