Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
αχ άτιμη κενονία...:135::138::143:Kαλά, δεν πιστεύω να βγάζετε κομπιουτεράκια όταν υπάρχει αυτό...
Πολύ χρήσιμη σελίδα. Έχει και μοντέλα από παλαιότερες εποχές.Kαλά, δεν πιστεύω να βγάζετε κομπιουτεράκια όταν υπάρχει αυτό...
...και αυτός ξέρει μάλλον !.....δεν θα φθάσει ποτέ τον ήχο ενός κορυφαίου πικάπ...
Και όταν λέμε 'κορυφαίο' πικάπ βεβαίως ΔΕΝ εννοούμε sl1200 mkii...
τουλάχιστον όσο μια γκαρσονιέρα στο κέντρο.Τι, να δώσω 700ευρώ και να μην ακούω αναλογικά ;;;;
Πόσα λέτε να θέλει για να είσαι σίγουρος ;
Για πλατό, βραχίονα, κεφαλή και προενισχυτή αν διαθέσεις 2200 ευρώ είσαι σούπερ. Βλέπεις βοηθάει και η ισοτιμία της λίρας.Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τον κόπο που κάνετε να τα γράψετε :126:...,αλλά δεν θα το πάρω...:134:
Έγραψε ένας σε διπλανό θέμα:
...και αυτός ξέρει μάλλον !
Τι, να δώσω 700ευρώ και να μην ακούω αναλογικά ;;;;
Παρε εσυ τωρα το ΜΚΙΙ...εισαι 38χρ.Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τον κόπο που κάνετε να τα γράψετε :126:...,αλλά δεν θα το πάρω...:134:
Έγραψε ένας σε διπλανό θέμα:
...και αυτός ξέρει μάλλον !
Τι, να δώσω 700ευρώ και να μην ακούω αναλογικά ;;;;
πολύ μετριοπαθής άποψη, νομίζω πως δεν εκφράζεις το σύνολο.Για πλατό, βραχίονα, κεφαλή και προενισχυτή αν διαθέσεις 2200 ευρώ είσαι σούπερ.
Αφού κάτω από πέντε χιλιάρικα δεν υπάρχει high end - χώρια τα καλώδια. Πάλι θα τα λέμε; :114:...ή θα εστιάζουν σε κάποια μειονεκτήματα στον ήχο, το απαραίτητο κοστολόγιο (συντηρητικά) βρίσκεται στο πεντοχίλιαρο.
Νάτο το 5χίλιαρο !....
....
Για να θέσω το πράγμα σε πιο ρεαλιστικά επίπεδα, πιστεύω πως για να είναι αποδεκτό από το μεγαλύτερο μέρος των πικαπίσιων ως ένα "αξιοπρεπές" σύνολο πικάπ-προ-καλωδίων-στηριγμάτων κλπ, χωρίς βέβαια κανείς να το θεωρεί ως "σούπερ" ή "τοπ", ενώ ταυτόχρονα όλοι θα βρίσκουν να προτείνουν κάποιες αναβαθμίσεις ή θα εστιάζουν σε κάποια μειονεκτήματα στον ήχο, το απαραίτητο κοστολόγιο (συντηρητικά) βρίσκεται στο πεντοχίλιαρο.
Α, αυτό εξαρχής ήταν σαφές.:145:Για τα 2200 ευρώ που πρότεινα υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση και δεν το είπα τυχαία.
Αν μου βγει το όνομα πως έχω πάρε δώσε με αντιπροσώπους το κρίμα στο λαιμό σας.:137:
Λοιπόν έχουμε και λέμε...
Michell Gyro S.E. το πλατό μας. (έχω αδυναμία στην ανάρτηση τι να κάνουμε)
Rega RB300 ο βραχίονας
Denon DL-160 η κεφαλή
Lehmann Black Cube ο προενισχυτής.
να, αυτά τα χαζά να μην έλεγες, θα ήσουν το καλύτερο παιδί! :135::138::143:Απο τα 2200 απλα ακους καλυτερα απο το καλυτερο ψηφιακο.