Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

καλησπερα και καλως σας βρηκα.

επειδη σκεφτομαι να το αγορασω, μπορει καποιος να μου πει αν με καλωδιο HDMI 1.3 θα εχω ηχο στη τηλεοραση??? Η τηλεοραση το υποστηριζει το 1.3.

ευχαριστω.

Reaction score
0

Καλησπερα κι απο εδω.
Ειμαι κι εγω,εδω και 5 μερες,κατοχος του συγκεκριμενου media player.Το εχω συνδεδεμενο,μεσω καλωδιου HDMI,με μια Samsung 40'' LCD full HD και με οπτικη σε εναν Yamaha 5.1.,παιρνοντας υλικο απο εναν εξωτερικο σκληρο 640 gb.
Oντας "νεοεισερχομενος" σε HD καταστασεις και τα νεα φορματ,(η μονη επαφη ειναι καποια HD fta δορυφορικα καναλια)εχω εντυπωσιαστει με τις δυνατοτητες του εργαλειου.Να τονισω οτι δεν εκανα καποια αναβαθμιση του WD,καθως με ικανοποιει η κατασταση ως εχει.
Εχω παιξει ταινιες mkv 720p,clips 1080p με ηχο DTS η digital stereo και δεν ειχα καποιο προβλημα(κολληματα και τετοια) ουτε καν με τους υποτιτλους.Βεβαια ειχα συγκεκριμενες απαιτησεις τις οποιες πληρει το κουτακι αυτο.
Και τωρα οι ερωτησεις
Τα αρχεια m2s η κατι τετοιο(γραφω απο τη δουλεια τωρα,και δεν το θυμαμαι ακριβως),ξερουμε τι ηχο υποστηριζουν?Βλεπω εικονα μια χαρα,αλλα ηχο γιοκ(απο τα συγκεκριμενα αρχεια).Μηπως ειναι τα DD HD kai dts HD?Κι αν ναι,μπορει να υποβαθμιστει στο απλο 5καναλο dts?
Συγχωρηστε με για τις ανοητες ισως ερωτησεις μου,αλλα σας ειπα:αδαης

Reaction score
0
Νεο beta fw:
http://www.wdc.com/wdtvprerelease/

What's New?

Prerelease 1.02.11 (includes all previously released updates)

Resolved Issues:

* Resolved issue where UI Language displayed as OFF when English is selected.
* Resolved UI issue where "ContainsWWW" shows up in the search menu instead of "Contains".
* Resolved MKV audio/video sync issues.
* Resolved issue where songs were displayed in alphabetical order instead of track order in album view.

New features:

* Added video playlist support.
* Added support for unlocking locked WD external drives.

ΔΗΛΑΔΗ ΜΑς ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

καλησπερα και καλως σας βρηκα.

επειδη σκεφτομαι να το αγορασω, μπορει καποιος να μου πει αν με καλωδιο HDMI 1.3 θα εχω ηχο στη τηλεοραση??? Η τηλεοραση το υποστηριζει το 1.3.

ευχαριστω.
Θα έχεις ήχο εκτός απο DTS
Αν κάποια ταινία έχει DTS τότε χρειάζεσαι κάποιον ενισχυτή που να κάνει αποκωδικοποίηση.
Αν βέβαια δε θέλεις να αγοράσεις ενισχυτή υπάρχει η λύση του popcorn audio converter (πρόγραμμα) όπου μετατρέπει εύκολα το DTS σε AC3 και τότε θα ακούς κανονικά απο την TV

Reaction score
0

Το δοκίμασε κανείς;
Έχει καμιά ουσιαστική διαφορά;

Reaction score
0
Καλημέρα παιδιά έχω περάσει το LILIBABE OSD v2 International. Στις ρυθμίσεις για επιλογή σήματος έχει μόνο NTSC και δεν μπορώ να επιλέξω PAL. Το κάνει και σε σας ή μόνο σε εμένα. Επίσης κάτι άλλο. Υπάρχει τρόπος βλέποντας μια ταινία να πάμε κατευθείαν σε κάποια συγκεκριμένη χρονική στιγμή (π.χ. 1:20:32) ή πρέπει να περιμένουμε κανα δεκάλεπτο μέχρι να πάει με το FF 16x.

Reaction score
0
Παίδες τι διαφορά έχει το LILIBABE με το original fw?

Γενικά έχω χάσει την μπάλα. Επίσης διάβαζα για το transformers που λέγατε κάτι προηγουμένως... την 720p έκδοση (prestige) την παίζει; Έχω τo 1.02.10. ;)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Παίδες τι διαφορά έχει το LILIBABE με το original fw?

Γενικά έχω χάσει την μπάλα. Επίσης διάβαζα για το transformers που λέγατε κάτι προηγουμένως... την 720p έκδοση (prestige) την παίζει; Έχω τo 1.02.10. ;)
Tην παιζει μια χαρα!!!!

Reaction score
0
Παίδες έβαλα 1.02.11 και δεν παιζει καμία ταινία από 40 που έχω στο δίκο. Το μενού όλα παίζουν μια χαρά αλλα μόλις πάω να πάιξω ταινια μαύρη οθόνη. Πάω για downgrade....

Reaction score
0

Εμένα παίζει κανονικά. Ακόμα δεν έχει στους υποτίτλους, μέγεθος χαρακτήρων πάνω από 40. Χάθηκε να βάλουν 42 και 44 .

Reaction score
0
Καλημέρα παιδιά έχω περάσει το LILIBABE OSD v2 International. Στις ρυθμίσεις για επιλογή σήματος έχει μόνο NTSC και δεν μπορώ να επιλέξω PAL. Το κάνει και σε σας ή μόνο σε εμένα. Επίσης κάτι άλλο. Υπάρχει τρόπος βλέποντας μια ταινία να πάμε κατευθείαν σε κάποια συγκεκριμένη χρονική στιγμή (π.χ. 1:20:32) ή πρέπει να περιμένουμε κανα δεκάλεπτο μέχρι να πάει με το FF 16x.
Σε εμένα έχει μόνο PAL.
Μήπως παίζει ρόλο η τηλεόρασή σου :118: ή το καλώδιο;

Κατευθείαν σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή δε μπορείς να πας.
Αυτο που μπορείς να κάνεις είναι να πατήσεις το FF να πάει στο Χ2 και μετά με το SKIP πηδάει ανα 10 λεπτα.
Το ίδιο ισχύει και στο rewind

Reaction score
0
Τώρα που λέτε για PAL/NTSC.... και το δικό μου μόνο σε NTSC παίζει με το original f/w (1.02.10) χωρίς να μπορώ να το αλλάξω - βέβαια αφού δεν ενοχλέι, δεν με ενδιαφέρει...

Reaction score
0
Σε εμένα έχει μόνο PAL.
Μήπως παίζει ρόλο η τηλεόρασή σου :118: ή το καλώδιο;

Κατευθείαν σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή δε μπορείς να πας.
Αυτο που μπορείς να κάνεις είναι να πατήσεις το FF να πάει στο Χ2 και μετά με το SKIP πηδάει ανα 10 λεπτα.
Το ίδιο ισχύει και στο rewind
Δεν ξέρω τι φταίει με το original επιλέγεις PAL / NTSC με αυτό μόνο NTSC. Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες.

Reaction score
0
Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση ακόμα. Κατέβασα μερικές ματρόσκες που είναι profile @5.1.
Ξέρει κανείς ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τις μετατρέψω σε @4.1 ?
Δοκίμασα το h264info αλλά το τελικό αρχείο είναι χάλια me to reencode που έκανε

Reaction score
0

Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση ακόμα. Κατέβασα μερικές ματρόσκες που είναι profile @5.1.
Ξέρει κανείς ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τις μετατρέψω σε @4.1 ?
Δοκίμασα το h264info αλλά το τελικό αρχείο είναι χάλια me to reencode που έκανε

tsmuxer

Reaction score
0

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.299
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007