- Reaction score
- 3
Απάντηση: Western Digital TV HD2
Και λίγο ακριβότερο από άλλα μαγαζιά.
Και λίγο ακριβότερο από άλλα μαγαζιά.
Ναι παιζει avchd ανετα !Καλημέρα έχω μια φωτογραφική μηχανή panasonic tz 7 και θέλω να ρωτήσω αν το βίντεο που γράφει, το οποίο είναι σε avchd lite θα μπορεί να το διαβάσει;
Επειδή είχα θέμα με το δικό μου WD TV και δεν έβγαζα άκρη με το e-shop είχα προσπαθήσει να επικοινωνήσω κι εγώ μαζί τους. Απ'ότι είχα καταλάβει δεν είναι επίσημος αντιπρόσωπος της WD, απλά εισάγει τα προϊόντα και υποστηρίζει αυτά που πουλάει αυτή μόνο. Οπότε υπεύθυνο για οποιαδήποτε βλάβη/αντικατάσταση είναι το εκάστοτε κατάστημα.Για ακούστε κάτι εντελώς κουλό.
Πήρα τηλ. την info quest που είναι η επίσημη αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για τα προϊόντα western digital για να τη ρωτήσω σε περίπτωση που αγοράσω το wd tv live από κάποιο άλλο κατάστημα όπως e-shop, πλαίσιο, pnpshop αν πάθει κάτι και το φέρω σε εσάς με την αποδείξει αγοράς το υποστηρίζετε ή όχι και μου απάντησαν το εξής κουλό:
Η info guest υποστηρίζει μόνο τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από αυτή ή το κατάστημα της www.you.gr.
Και ρωτάω το εξής εφόσον μαζί με το προϊόν λαμβάνεις και πανευρωπαϊκή εγγύηση 2 χρόνων δεν είναι υποχρεωμένη η info quest σαν επίσημος αντιπρόσωπος της western digital στην Ελλάδα να υποστηρίξει - επισκευάσει το προϊόν wd tv live ακόμα και αν ΔΕΝ έχει αγοραστεί από την ίδια την εταιρία?
Toυ το έστειλαν δώρο από την Σιγκαπούρη.Από που το αγόρασες φίλε και αυτό που ανάφερα σε προηγούμενο ποστ μου με την εγγύηση πως το κόβεις?
Θα παρακαλούσα να σταλούν pm στον Χρήστο αντί να αναφέρουμε εδώ τι θέλουμε να δοκιμαστεί.:107:δοκιμασε g.i.joe 1080p wiki release καθως και terminator salvation 1080p eureka release επισης.
Σαν συντονιστής γράφεις!:144:Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Αυτοί είναι εκτός τόπου και χρόνου! Να ήταν και ετοιμοπαράδοτο, 3-7 μέρες αναφέρουν.Το hardshop.gr έριξε την τιμή στα €154!!!! :138::116::138::116: