Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
0
Re: Western Digital TV HD2

Καλημέρα έχω μια φωτογραφική μηχανή panasonic tz 7 και θέλω να ρωτήσω αν το βίντεο που γράφει, το οποίο είναι σε avchd lite θα μπορεί να το διαβάσει;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Καλημέρα έχω μια φωτογραφική μηχανή panasonic tz 7 και θέλω να ρωτήσω αν το βίντεο που γράφει, το οποίο είναι σε avchd lite θα μπορεί να το διαβάσει;
Ναι παιζει avchd ανετα !

Reaction score
3
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Για ακούστε κάτι εντελώς κουλό.

Πήρα τηλ. την info quest που είναι η επίσημη αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για τα προϊόντα western digital για να τη ρωτήσω σε περίπτωση που αγοράσω το wd tv live από κάποιο άλλο κατάστημα όπως e-shop, πλαίσιο, pnpshop αν πάθει κάτι και το φέρω σε εσάς με την αποδείξει αγοράς το υποστηρίζετε ή όχι και μου απάντησαν το εξής κουλό:
Η info guest υποστηρίζει μόνο τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από αυτή ή το κατάστημα της www.you.gr.

Και ρωτάω το εξής εφόσον μαζί με το προϊόν λαμβάνεις και πανευρωπαϊκή εγγύηση 2 χρόνων δεν είναι υποχρεωμένη η info quest σαν επίσημος αντιπρόσωπος της western digital στην Ελλάδα να υποστηρίξει - επισκευάσει το προϊόν wd tv live ακόμα και αν ΔΕΝ έχει αγοραστεί από την ίδια την εταιρία?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Για ακούστε κάτι εντελώς κουλό.

Πήρα τηλ. την info quest που είναι η επίσημη αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για τα προϊόντα western digital για να τη ρωτήσω σε περίπτωση που αγοράσω το wd tv live από κάποιο άλλο κατάστημα όπως e-shop, πλαίσιο, pnpshop αν πάθει κάτι και το φέρω σε εσάς με την αποδείξει αγοράς το υποστηρίζετε ή όχι και μου απάντησαν το εξής κουλό:
Η info guest υποστηρίζει μόνο τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από αυτή ή το κατάστημα της www.you.gr.

Και ρωτάω το εξής εφόσον μαζί με το προϊόν λαμβάνεις και πανευρωπαϊκή εγγύηση 2 χρόνων δεν είναι υποχρεωμένη η info quest σαν επίσημος αντιπρόσωπος της western digital στην Ελλάδα να υποστηρίξει - επισκευάσει το προϊόν wd tv live ακόμα και αν ΔΕΝ έχει αγοραστεί από την ίδια την εταιρία?
Επειδή είχα θέμα με το δικό μου WD TV και δεν έβγαζα άκρη με το e-shop είχα προσπαθήσει να επικοινωνήσω κι εγώ μαζί τους. Απ'ότι είχα καταλάβει δεν είναι επίσημος αντιπρόσωπος της WD, απλά εισάγει τα προϊόντα και υποστηρίζει αυτά που πουλάει αυτή μόνο. Οπότε υπεύθυνο για οποιαδήποτε βλάβη/αντικατάσταση είναι το εκάστοτε κατάστημα.

Reaction score
7

Ρε παιδιά θα το φέρει κανείς επιτέλους? Μας κοροιδεύουν τόσες μέρες?

Reaction score
34

Ε ρε αθανατη ελλαδαρα με την τρομοκρατια του πελατη και τις αντιληψεις μονοπωλειου δεκαετιων '50, '60 με τους γερολαδαδες...... κατα τα αλλα πωλησεις γιοκ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ....
Ας ειναι καλα το internet.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Πρώτες εντυπώσεις από το μηχάνημα...

Έχω και το προηγούμενο μοντέλο και μπορώ να κάνω και συγκρίσεις.

Κατά αρχήν το μηχάνημα είναι πολύ πιο γρήγορο από το προηγούμενο. Πάρα πολύ πιο γρήγορο. Δεν κολλάει ειδικά από fast forward σε κανονικό play λειτουργεί άψογα. Η πλοήγηση στα μενού επίσης είναι πολύ γρήγορη όπως και η φόρτωση στην οθόνη των αρχείων κάθε υποφακέλου. Τα μενού του παραμένουν περίπου τα ίδια από πλευράς layout και περιλαμβάνουν έξτρα τα εξής:

1. Χωρίζει πολύ όμορφα και πρακτικά το από που επιλέγεις να δεις κάποιο αρχείο. Σου έχει είτε από usb το οποίο ονομάζει local είτε από το δίκτυο είτε από media server. Ειδικά στο δίκτυο σου έχει πολύ καλή πλοήγηση.

2. Μπορείς να επεξεργαστείς όλα τα αρχεία και όλες τις βιβλιοθήκες σου. Ακόμα και του δικτύου (δεν είμαι 100% σίγουρος-θα εξηγήσω πιο κάτω γιατί...).

3. Μπαίνεις youtube.

4. Έχει καλά info και λειτουργεί πολύ καλά το fast forward και δεν κολλάει. Έκανα δοκιμές σε πάνω από 15 ταινίες, όχι βέβαια κάποια πολύ δύσκολη, και σε διάφορα format χωρίς κανένα πρόβλημα.

5. Η εικόνα είναι πάρα πολύ καλή. Νομίζω καλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο. Η κίνηση είναι σίγουρα πιο καλή όπως και τα χρώματα. Επίσης δεν είχα προβλήματα συγχρονισμού. Ειδικά σε μία ταινία mkv που το προηγούμενο μοντέλο δεν συχγρόνιζε εύκολα, αυτό την έπαιξε άψογα!

Το μεγάλο πρόβλημα που είχα είναι ότι δεν δοκίμασα καλά το δίκτυο. Στην πρώτη προσπάθεια πήρε εύκολα ip, είδε σκληρούς αλλά δεν δοκίμασα να δω πως παίζουν τα αρχεία.

Την επόμενη μέρα κάηκε το modem οπότε ούτε δίκτυο ούτε internet. Οι μόνες δοκιμές που έχω κάνει μέχρι τώρα είναι από εξωτερικό σκληρό συνδεδεμένο με usb.

Αύριο έρχεται το νέο modem από την ΟΝ οπότε οι δοκιμές και το review θα συνεχιστούν. Θα ανεβάσω και φωτογραφίες.

Φαίνεται πάντως πολύ αξιόπιστο μηχάνημα...

Ενόψει λοιπόν του review πείτε μου δύσκολες ταινίες που θα θέλατε να δοκιμάσω.

Reaction score
3

Από που το αγόρασες φίλε και αυτό που ανάφερα σε προηγούμενο ποστ μου με την εγγύηση πως το κόβεις?

Reaction score
1

Από που το αγόρασες φίλε και αυτό που ανάφερα σε προηγούμενο ποστ μου με την εγγύηση πως το κόβεις?
Toυ το έστειλαν δώρο από την Σιγκαπούρη.

Αυτό με την info quest ειλικρινά δεν μπορώ να το εξηγήσω. Προ διετίας αγόρασα από το eshop έναν εξωτερικό σκληρό WD My Book Essential Edition. Στους 2 μήνες ο δίσκος έβγαλε bad sectors, τον πήγα στην info quest και σε μια εβδομάδα μου τον αντικατέστησαν με καινούργιο. Μου ζήτησαν μόνο απόδειξη αγοράς αλλά φαινόταν ότι τότε ήταν καινούργιος και από τον αριθμό παραγωγής του.

Το hardshop.gr έριξε την τιμή στα €154!!!! :138::116::138::116:

Reaction score
1.213

Εχει αναφερθει σε αλλο ποστ οτι ειναι του εξωτερικου. :137:

Στο ζουμι.

Πεστε μερικες ταινιες (που σαν κατοχοι του προηγουμενου ) ειχατε προβληματα , κολληματα , πιξελιασματα ..να δουμε πως θα τα παει ο νεος. :121:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Ούτε καν μου το έστειλαν από την Σιγκαπούρη. Μου το έφεραν.

Το κουτί μάλιστα ήταν ανοιγμένο για να προστεθεί αντάπτορας για ευρωπαική πρίζα!!! Μιλάμε για εξυπηρέτηση πελάτη οι άνθρωποι!!!

Ο φίλος μάλιστα ζήτησε από το κατάστημα το καλύτερο μηχάνημα - media player που κυκλοφορεί και ο πωλητής του είπε ανεπιφύλακτα το wd αν και δεν ήταν το ακριβότερο!!!

Περιμένω λοιπόν προτάσεις σας για ταινίες που θέλετε να τσεκάρω από αύριο το απόγευμα που θα έχω και πάλι internet στο σπίτι...

Πάντως σε ταχύτητα το νέο μοντέλο δεν έχει σχέση με το παλιό. Το νέο τσιπάκι είναι πολύ γρήγορο και φαίνεται και πολύ αξιόπιστο!!!

Reaction score
802

δοκιμασε g.i.joe 1080p wiki release καθως και terminator salvation 1080p eureka release επισης.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

δοκιμασε g.i.joe 1080p wiki release καθως και terminator salvation 1080p eureka release επισης.
Θα παρακαλούσα να σταλούν pm στον Χρήστο αντί να αναφέρουμε εδώ τι θέλουμε να δοκιμαστεί.:107:

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.603
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Σαν συντονιστής γράφεις!:144:

Reaction score
24

Το hardshop.gr έριξε την τιμή στα €154!!!! :138::116::138::116:
Αυτοί είναι εκτός τόπου και χρόνου! Να ήταν και ετοιμοπαράδοτο, 3-7 μέρες αναφέρουν.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.311