- Reaction score
- 0
Το πρόβλημα με τον AVR και με DVD και με ένα media player δεν εμφανίστηκε καθόλου .
Θα δοκιμάσω και με αλλά Blu ray να συγκρίνω .
Θα δοκιμάσω και με αλλά Blu ray να συγκρίνω .
Πριν κάνεις όλα αυτά φίλε μου, γιατί δε δοκιμάζεις να εγκαταστήσεις ξανά το firmware 96,1,1. Αν έχεις όντως το 97 ,2,2, που είναι μάλλον προβληματικό, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.Γεια σας,
πριν λιγες μερες καταφερα να συνδεσω ολες τις συσκευες μου με HDMI στον ενισχυτη και εννοω το HTPC, το XBOX360 και τον καινουριο μου δορυφορικο HD δεκτη "Edision Argus mini 2-1" που πηρα προσφατα θελοντας να "ξεφορτωθω" το scart με το οποιο ειχα συνδεσει τον Humax 5400.
Ετσι μονο ενα HDMI απο την εξοδο του Η/Κ πηγαινε στην TV.
Ολα δουλευαν μια χαρα μεχρι χτες οπου παιζοντας ενα παιχνιδι στο 360 μετα απο 5-10 λεπτα αρχισε η εικονα να φλασαρει... Κλεινω και ανοιγω την TV και στρωνει.. Μετα ομως απο 2 -3 λεπτα ξαφνικα χανεται η εικονα και ο ηχος απο την τηλεοραση... Λεω παει το 360... Του βγαζω τα καλωδια του κανω restart αλλα τιποτα.. Μετα απο αρκετες δοκιμες διαπιστωσα οτι συνδεοντας το XBOX απ' ευθειας στην τηλεοραση επαιζε μια χαρα..
Ανοιγω το HTPC τιποτα..
Το δορυφορικο δεκτη, τιποτα..
Με λιγα λογια ο ενισχυτης δεν εδεινε σημα απο την εξοδο HDMI.. Εκτος αυτου οταν εχω τον ενισχυτη στην επιλογη DVD, Game, Sat δηλαδη αυτα που εχω συνδεσει μεσω HDMI, πατωντας το κατω δεξια πληκτρο (ΑVR) στο remote δεν αναταποκρινοταν.. Δεν ανοιγε τα μενου για επιλογη ή ρυθμισεις πηγης κ.α.
Κατα τ' αλλα ο ενισχυτης δουλευει κανονικα.. Το ραδιο μια χαρα. Συνδεοντας το HTPC με HDMI στην τηλεοραση και με οπτικη ινα στον ενισχυτη ο ηχος μια χαρα..
Αρα το προβλημα εντοπιζεται μονο στο HDMI (εισοδος ή εξοδος ή και στα δυο..)
Ο ενισχυτης τρεχει το τελευταιο firmware και σε μια βδομαδα κλεινει χρονο..
Θα επικοινωνησω με το σερβις να δω τι θα μου πουν....![]()
Γεια χαρα!Πριν κάνεις όλα αυτά φίλε μου, γιατί δε δοκιμάζεις να εγκαταστήσεις ξανά το firmware 96,1,1. Αν έχεις όντως το 97 ,2,2, που είναι μάλλον προβληματικό, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
Φίλε μου, αν δεν ολοκληρώθηκε το downgrade, 2 πράγματα συμβαίνουν. Ή το καλώδιο είναι ακατάλληλο και γι΄αυτό κόπηκε η σύνδεση, ή κάποιο firewall στα XP μπλόκαρε την επικοινωνία.Αν το βλέπεις κανονικά και ανοίγει, δοκίμασε με το σωστό καλώδιο -εγώ χρησιμοποιώ αντάπτορα της Prolific τον PL-2303 USB-Serial- http://www.prolific.com.tw/eng/downloads.asp?ID=31και χωρίς firewall, antivirus και προστασία οθόνης να τρέχουν. Εννοείται όλα τα παραπάνω σε λειτουργικό XP.Τελικα τζιφος η δουλεια..
Επιχείρησα βαλω το 96,1,1 και ενω η διαδικασια πηγαινε μια χαρα οταν εφτασε 4 σταδια πριν το τελος και συγκεκριμενα στην επιλογη "VIDEO UPGRADE" σταματησε λεγοντας οτι ο ενισχυτης δεν ανταποκρίθηκε σωστα και να επαναλαβω την τελευταια διαδικασια...(δειτε τη φωτο)
Ξανακανω το τελευταιο σταδιο αλλα τα ιδια.. Ουτε μπροστα ουτε πισω... Δοκιμασα αρκετες φορες αλλα τιποτα.. Και δεν μπορουσα να κανω και πισω.. Αναγκαστηκα να κλεισω τον υπολογιστη...
photo
Εκανα μια τελευταια προσπαθεια να βαλω το 97 ,2,2 αλλα τα ιδια...
Αυτη τη στιγμη καταφερα ο ενισχυτης να μην δουλευει ουτε απο τις αλλες πηγες (optical in).. Οποτε ξεκιναει το πακεταρισμα και το ψαξιμο για μεταφορικη εταιρια...![]()
Εχω κανει με το ιδιο setup 3 αναβαθμισεις οποτε δεν εχει να κανει με τη συνδεσμολογια και το pc (xp με σειριακη και σειριακο καλωδιο).. Σ' ενα συγκεκριμενο σημειο σταματαει οταν προσπαθει να κανει το video upgrade, αλλωστε εκει παρουσιαστηκε το προβλημα (HDMI).Φίλε μου, αν δεν ολοκληρώθηκε το downgrade, 2 πράγματα συμβαίνουν. Ή το καλώδιο είναι ακατάλληλο και γι΄αυτό κόπηκε η σύνδεση, ή κάποιο firewall στα XP μπλόκαρε την επικοινωνία.Αν το βλέπεις κανονικά και ανοίγει, δοκίμασε με το σωστό καλώδιο -εγώ χρησιμοποιώ αντάπτορα της Prolific τον PL-2303 USB-Serial- http://www.prolific.com.tw/eng/downloads.asp?ID=31και χωρίς firewall, antivirus και προστασία οθόνης να τρέχουν. Εννοείται όλα τα παραπάνω σε λειτουργικό XP.
Τι να πω φίλε μου, είσαι απο τους ...τυχερούς. Και το κακό είναι ότι δε μπορώ να βοηθήσω λόγω απόστασης.Εχω κανει με το ιδιο setup 3 αναβαθμισεις οποτε δεν εχει να κανει με τη συνδεσμολογια και το pc (xp με σειριακη και σειριακο καλωδιο).. Σ' ενα συγκεκριμενο σημειο σταματαει οταν προσπαθει να κανει το video upgrade, αλλωστε εκει παρουσιαστηκε το προβλημα (HDMI).
Τι να πω φίλε μου, είσαι απο τους ...τυχερούς. Και το κακό είναι ότι δε μπορώ να βοηθήσω λόγω απόστασης.
Πριν 1,5 μήνα σας είχα πει τα παραπάνω .Καλημέρα
Εδώ και 5 μέρες είμαι και εγώ ένας κάτοχος ενός 355 !
Αναβάθμισα στο τελευτέο firmware αλλά σαν να έχω κάλιο πρόβλημα !
Ακούγοντας ράδιο εχτες για περίπου 3 ώρες σε μέτρια ένταση , μόλις τον έκλεισα έσβησε κανονικά η οθόνη του αλλά το λαμπάκι λειτουργίας παρέμεινε λευκό !
Από τον avr ακουγότανε σαν να δουλεύει ένας ανεμιστήρας , η θερμοκρασία του δεν ήταν παρά πολύ ζεστή , άνετα τον ακουμπαγες , απλά ήταν λίγο ζεστός.
Έχω αφήσει αρκετό χορό δεξιά - αριστερά - πανό για να αεροζετε.
Τελικά περίμενα αρκετή ώρα μήπως και αλλάξει χρομα το λαμπάκι αλλά τίποτα!
Τελικά τον έκλεισα από τον πίσω διακόπτη και όταν το ξανά άνοιξα ολα μια χαρά .
Δοκίμασα να ξανά ακούσω ράδιο χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά όταν τον ξανά εκλεινα έκανε τα ίδια!
Τι μπορεί να συμβαίνει ;
Καλορίζικος και όλα καλά.Καλησπερα,
Παντως οσοι εχετε συνδεσει συσκευες και στις 3 εισοδους HDMI εχετε το νου σας καλου - κακου...
![]()
Καλορίζικος και όλα καλά.
Πάντως εγώ έχω συνδεδεμένα στις HDMI 3 συσκευές εδώ και 7 μήνες και δεν είχα τουλάχιστον μέχρι τώρα τέτοιο πρόβλημα.Αλλά ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου ΄ρθει.Panasonic BD80, Dreambox 800HD και PopCorn Α110 δουλεύουν μαζί αλλά όχι ταυτόχρονα.Ίσως κι αυτό να παίζει το ρόλο του.