EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
0
Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Απορία δικιά μου.

Σε πολλά 720.mkv αρχεία (δεν έχω δει ακόμα 1080π) ενώ η εικόνα είναι πολύ καλή έχει πρόβλημα κατά την κίνηση, δλδ με ρυθμό 1-2 φορές/λεπτό κάνει ένα μικρό κόλλημα. Δεν ξέρω αν φταίει το αρχείο ή το egreat. Εχθές πάντως είδα τον μπεντζαμιν μπατον 720 με καταπληκτική ποιότητα και ροή εικόνας και χωρίς την παραμικρή υποψία κολλήματος. εκεί είπα οτι άξιζε τον κόπο το ρημάδι.

Έχει να κάνει μήπως με κάποια χαρακτηρηστικά των αρχείων mkv? Το έχει συναντήσει άλλος?

Κατά τ'άλλα να (ξανα)επαναλάβω οτι το μενου του είναι άθλιο σε οτι αφορά την αναπαραγωγή μουσικής.
Πράγματι, η αναπαραγωγή μουσικής δεν έχει επιλογές ενώ θα έπρεπε ώστε το σύστημα να είναι ολοκληρωμένο. Τόσο δύσκολο είναι να βάλουν επιλογές δημιουργίας/αναπαραγωγής playlist; Κατά τα άλλα το μηχανάκι τα σπάει (ενώ στην αρχή το έβριζα!).

Reaction score
0
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Ρε παιδιά το e-shop δεν το έχει πλέον στον τιμοκατάλογο. Λέτε να σταμάτησε να το φέρνει?
Το είδε φίλος κ ζήλεψε, πώς μπορώ να το βρω ?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Νομίζω πως θα πρέπει να ψάξεις στο maual του LG κατά πόσο υποστηρίζει όλα τα format ήχου από το aux optical και να διαβάσεις προσεκτικά τι εισόδους έχει για σύνδεση εξωτερικών πηγών και πως τις διαχειρίζεται.
Στο remote του LG λογικά πρέπει να έχει κουμπακι AUX και στην οθόνη θα πρέπει να σου εμφανίζει το AUX OPTICAL
Τελικά δοκιμάζοντας με άλλο optical καλώδιο, όλα δουλεψαν μια χαρά! Thanks anyway για την απάντηση!

ΥΓ. Πάμε τώρα να το σετάρουμε και στο δίκτυο...

Reaction score
8

Το Μ34 "έσκασε μύτη" στο e-shop....Οσοι πιστοί προσέλθετε!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Το Μ34 "έσκασε μύτη" στο e-shop....Οσοι πιστοί προσέλθετε!!!
Το αναζητησα μα δεν αναφερεται!

Reaction score
0

Πρέπει να δώσω μια εξήγηση.
Αναφέροντας ότι για να το σετάρεις πρέπει να "κωλοβαράς" στα forum δεν εννοούσα ότι όποιος το κάνει είναι χασομέρης. Εννοώ πολύ απλά ότι αν βγάζεις μια συσκευή στο εμπόριο και απευθύνεται στο ευρύ κοινό δεν σημαίνει ότι οι αγοραστές πρέπει να κόψουν τον λαιμό τους να μελετήσουν και να ρωτάνε στα forum για να τη χρησιμοποιήσουν. Θα μπορούσε η εταιρεία να έχει ΠΛΗΡΕΣ manual (ως όφειλε) και να δω από εκεί τι πρέπει να κάνω.
Στο κάτω-κάτω δεν έχω χρόνο για να είμαι συνέχεια στα forum και να μαθαίνω γιατί το ένα, γιατί το άλλο. Από υπολογιστές δεν είμαι άσχετος αλλά ούτε ειδήμων. Δεν με νοιάζει το FAT32 και το NTFS. Αλλά, ο εξ. σκληρός μου είναι FAT32 και μου έσπασε τα νεύρα μέχρι να μάθω ότι δεν αποθηκεύει ταινίες πάνω από 4GB!!!
Και για να γελάσουμε και λίγο. Είμαι ιατρός και φανταστείτε κάποιος να χρειάζεται να εξεταστεί σε κάποιο μηχάνημα. Με την λογική της egreat θα έπρεπε να του δείξω 4 άθλιες φωτογραφίες με τη χρήση και να τον αφήσω να εξεταστεί μόνος του. Φυσικά, θα είχα στη διαθεση του ένα laptop να μπει στο internet και να βρεί ότι χρειάζεται. ΕΛΕΟΣ!!!

ΠΡΟΣ tarantules:
Ο κάθε πωλητής δεν είναι υποχρεωμένος να ξέρει ποια ασύρματη κάρτα συνεργάζεται με ποιο προιόν.Εαν το ξέρει και σε ενημερώσει τότε καλώς.Εαν το ξέρει και δεν σε ενημερώσει ε είναι κουφάλα...

Κάνεις μεγάλο λάθος. Ο πωλητής οφείλει να ξέρει αλλιώς ας ασχοληθεί με κάτι άλλο. Είμαστε καταναλωτές και έχουμε δικαιώματα. Η δουλειά του πωλητή ή του μαγαζάτορα είναι να με ενημερώσει και να μου προσφέρει αυτό που χρειάζομαι για να κάνω τη δουλειά μου. Τους πληρώνουμε για αυτό, δεν είναι τζάμπα.
Όσο για το ότι η συσκευή προέρχεται από τον χώρο των PC και όσοι αγοράζουν τέτοια ξέρουν ότι θα ταλαιπωρηθούν κλπ.
Αν είναι έτσι φίλε μου, θα έπρεπε να αναφέρει στο κουτί "FOR EXPERTS ONLY" και να τελειώνουμε.
+1098

Reaction score
2
Χτες εγκατεστησα τα Windows 7 και φου το εκανα share με τις συσκευες , ανοιγω το EGREAT34 το βρισκει το PC μου αλλά οι φακελοι είναι σε αλλαμπουρνεζικη γλώσσα :112::112: Τι δεν εγινε σωστά :118:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Γιατι δεν παιζει τα βιντεακια (τρεηλερς) των ταινιων ; το 31Β τα επαιζε μια χαρα και δεδομενου πως ειναι οι ιδιες βασικες ρυθμισεις (και τηλεκοντρολ!) δε νομιζω να κανω κατι λαθος! καμια λυση; (η γραμμη ειναι 8αρα και ΟΚ!)

Reaction score
4.250

Παιδια εχω το m34, εχω περασει το τλευταιο φιρμγουερ πριν κανα τριμηνο αν δεν κανω λαθος (μπορει και παραπανω), επειδη εχω βαλει τις εργοστασιακες σημερα λογω καποιου προβληματος θελω να ξαναπερασω το φιρμγουερ. Το εχω κατεβασει και το εχω σ ενα φλασακι. Αλλα ο egreat δεν το βλεπει, τι δεν κανω σωστα?

Reaction score
2

Παιδια εχω το m34, εχω περασει το τλευταιο φιρμγουερ πριν κανα τριμηνο αν δεν κανω λαθος (μπορει και παραπανω), επειδη εχω βαλει τις εργοστασιακες σημερα λογω καποιου προβληματος θελω να ξαναπερασω το φιρμγουερ. Το εχω κατεβασει και το εχω σ ενα φλασακι. Αλλα ο egreat δεν το βλεπει, τι δεν κανω σωστα?
Πρώτον στο φλασάκι πρέπει να το έχεις "χύμα" , στο root δηλαδή και όχι σε φάκελο (όλα τα αρχεία που έχει το firmware).
Δεύτερον πηγαίνεις στην τέταρτη επιλογή, που είναι για αρχεία, και επιλέγεις το linda.htm.
Από κει και πέρα ακολουθείς τις οδηγίες.

Reaction score
4.250

Το φλασακι το εχω οπως το λες, αφου λοιπον το βαλω στην usb, παμε εκει που λεει "εγκατασταση", μετα "ενημερωση" και μου βγαζει:
Εκδοση Λογισμικου......
Εκδοση Karnel......
Ελεγχος για αναβαθμηση λογισμικου
Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων

Επιλεγω το "ελεγχος για αναβαθμιση λογισμικου" και.......τζιφος. Μου βγαζει "το αιτημα δεν μπορει να επεξεργαστει". Εκτος κι αν επειδη το ειχα περασει παλιοτερα το εχει κρατησει κι επομενως δεν το ξαναπερναει και δεν θελει να το δει

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Οχι ετσι! Πας στη πρωτη επιλογη, εκει που επιλεγεις απο που θα δεις, κλικαρεις στο usb drive και αφου σου ανοιξει πας στη τελευταια επιλογη στο linda

Reaction score
2

Οχι ετσι! Πας στη πρωτη επιλογη, εκει που επιλεγεις απο που θα δεις, κλικαρεις στο usb drive και αφου σου ανοιξει πας στη τελευταια επιλογη στο linda
Ακριβώς! Επιλέγεις τη USB και μετά την τέταρτη επιλογή, που είναι για αρχεία, για να δεις το linda.htm.
Αυτό που κάνεις εσύ είναι για να κάνεις αναβάθμιση από το ιντερνέτ και μπορεί να γίνει αν έχεις συνδεδεμένο το μηχάνημα στο ιντερνέτ (δεν ξέρω βέβαια αν λειτουργεί ακόμη η σελίδα τους).
Πάντως αν το επιχειρήσεις θα αργήσει πολύ να σου κατεβάσει τα αρχεία (από το ιντερνέτ εννοώ).

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Πωλειται (λεπτομερειες στις Μ.Α.)

Reaction score
0

εγω εχω το εξης προβλημα,

εχω ενα σκληρο με βιντεακια που οταν μπαινω στον φακελο δειχνει τα αρχεια κανονικα
στο δευτερο σκληρο ομως με τα βιντεακια με το που μπαινω στον φακελο, αντι να δειξει τα αρχεια, παιζει κατευθειαν ενα συγκεκριμενο βιντεακι...

καμια ιδεα;

Reaction score
2

Αγορασα ενα σκληρο 1,5τβ και τον εβαλα σε κουτακι esata. θελω να τον συνδεσω με το κουτι μηπως και δω βελτιωση στην ταχυτητα αλλα δεν θελω να μου τον κανει ΕΧΤ3/ΕΧΤ2.Επισης ενας λογος παραπανω ειναι οτι ηδη εχω μεσα υλικο που δε θελω να χασω με φορμαρισμα. Το κανει αυτοματα η σε ρωταει οταν τον συνδεσεις;; δε με ενδιαφερει να βαλω τα nmt apps αν ειναι να "χασω" το δισκο και να μη μπορω να τον βαλω ευκολα σε οτι pc θελω. Καμια βοηθεια;;;;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.062
Members
38.524