EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
0
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Ερωτηση ασχετου?
Πως βαζω υποτιτλους σε avi αρχεια?

Reaction score
0

καλησπερα,

πρόσφατα σύνδεσα ένα EGreat EG-M34A που ειχα πάρει το καλοκαίρι, μια και το παμπάλαιο xbox μου δεν έπαιζε σωστά ταινίες σε σύγχρονα φορμά που κατέβαζα απο το ίντερνετ.

παρότι τα μενού του ειναι λιτά και σπαρτιάτικα, μου άρεσε, αλλά θέλω να ρωτήσω τους γκουρού για ορισμένα πράγματα...

στο τοπικό μου δίκτυο έχω έναν σέρβερ που βαζω ότι κατεβάζω..
για να το βάλω στο egreat πρέπει να το δηλώσω σαν \\server\movies-1 με username και password...
δεν τόχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά υποθέτω πως θα δουλευει..

αλλά όταν πάω να κάνω browse το δίκτυο, μου βγάζει το domain, αλλά δεν μπορει να μπεί...
στο xbox ο smb client κάπου έσωζε τα domain credentials, και δεν μου τα ζητούσε κάθε φορά....

σε αυτο πως γίνεται αυτό ;

επίσης, αυτό το configuration γίνεται και απο www interface ?
φανταστείτε να πρέπει να περάσω κλίκι-κλίκι σαν σμς, paths σαν \\myserver-1\movies-1 και πάει λεγοντας...

ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Reaction score
1.596
Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Καμιά επιβεβαίωση κανείς;;;;;;

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805781

Το κουτί δεν είχε μέσα το αντίστοιχο καλώδιο ? Απο όσο φαίνεται στην φωτό δεν μπορείς να καταλάβεις άν έχει ενσωματωμένη και την τροφοδοσία

Reaction score
2

οχι...αν το είχε δε θα ζοριζόμουν τόσο.Το πήρα μεταχειρισμένο και δεν το έστειλαν,ούτε μπορεί να το βρεί... Τώρα τι κάνουμε;;;;

Reaction score
0
Αυτό είναι το καλώδιο. Αν έχεις εξωτερικό κουτί E-Sata θα παίρνει τροφοδοσία από... την πρίζα οποτε θα είσαι ok!

Αν ψάχνεις για το καλώδιο που είχε αρχικά μέσα (και είναι για την σύνδεση sata συσκευών) θα το ψάξεις σαν "sata extension".

Reaction score
0
καλησπερα
πως θα συνδεσω το EGreat M34A με εναν εξωτερικο WD 1ΤΒ που ειναι
δικτυακος?
Δεν τον βλεπει με τιποτα,ειναι πανω σε ενα switch us robotics ,στο ιντερνετ μπαινει κανονικα.
τι βαζω στην κονοχρηστη ονομασια?την ΙP me http:// η χωρις αυτο?
Ευχαριστω

Reaction score
84

με ποιους εσωτερικούς σκληρούς e-sata 2 δεν θα έχουμε πρόβλημα απο 500gb -1 tb?

Reaction score
0
Το Μ34Α μπορει να διαγραψει κλπ. αρχεια μονο σε δισκους ext3, πατωντας στο file mode, κανοντας προσθηκη στη λιστα και μετα ξαναπατωντας file mode και επιλεγοντας διαγραφη ολων των στοιχειων της λιστας.

Αυτο δε μπορει να το κανει σε ntfs δισκους (read only). Εγκαθιστωντας το NTFS-3G που υπαρχει στον communitysoftwareinstaller, και πατωντας το Eject στο remote, θα δειτε το ονομα του δισκου να αλλαζει απο USB_DRIVE_A-1 σε USB_DRIVE_A-1_NTFS_3G, και μπορειτε να διαγραψετε πλεον αρχεια κανονικα. Μετα ξαναπατωντας το eject o δισκος επανερχεται στο ασφαλεστερο read only mode pου ηταν πριν...

Reaction score
84

με ποιους εσωτερικούς σκληρούς e-sata 2 δεν θα έχουμε πρόβλημα απο 500gb -1 tb?
ποια μοντέλα και ποιες μάρκες δεν έχουν πρόβλημα να συνδεθούν με το egreat?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Παντως με δυο εξωτερικους WD ολα καλα!

Reaction score
0

Ξέρει κανείς να σετάρει το YAMJ; Το έχω σετάρει 5 φορές, κάνει τη δουλειά (βρίσκει τα εξώφυλλα των ταινιών κλπ). Όταν βάλω νέες ταινίες στον φάκελο και το ενεργοποιήσω τότε βγάζει μήνυμα ότι δεν βρίσκει καμία ταινία (ούτε καν τις παλιές)!!!

Reaction score
0

Εφόσον ήδη σου έχει βγάλει αρχεία για τις ταινίες που έχεις, δε ξανακάνει την ίδια δουλειά εκτός κι αν αλλάξεις κάτι...

Reaction score
0
Καλημέρα,
έχω το εξης πρόβλημα με το Egreat.
Οταν συνδέω την οπτική με τον ενισχυτή μετά από λίγα δευτερόλεπτα (ενώ ακούω ήχο) κλείνει ο ενισχυτής (Yamaha AX2).
Δοκίμασα και διαφορετική είσοδο και διαφορετικό καλώδιο, συνέχεια το ίδιο. Δεν έχω άλλον ενισχυτή να δοκιμάσω.
Το Egreat είναι καινούριο.
Καμιά ιδέα?

Reaction score
0

Να σας ρωτήσω κι εγώ κάτι, σχετικά με ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο που έχω πάνω στο eGreat μου...
1ΤΒ εξωτερικός σκληρός, φορμαρισμένος σε ext3 και με εγκατεστημένα τα nmt tools από το syb8634...
Ανοίγωντάς τον μέσα στα windows από το πρόγραμμα Ext2 Volume Manager βλέπω το δίσκο χωρισμένο σε 3 μέρη...
Το ένα ext3 και 250 Mb περιέχει την εγκατάσταση των nmt tools...
To δεύτερο ext3 και 930 Gb περιέχει τα αρχεία προς αναπαραγωγή...
Μέσα από το Ext2 Volume Manager βλέπω, όμως, και ένα δίσκο σε swap file system της τάξεως των 500 κάτι Mb...
Η πρώτη μου ερώτηση, λοιπόν, είναι εάν χρειάζονται τα nmt μηχανήματα swap χώρο για να λειτουργήσουν τις εφαρμογές τους αλλά και τα ίδια μέσα από εκεί!
Η δεύτερή μου ερώτηση αφορά στο χώρο της τάξης των 70 Gb που είναι εξαφανισμένος και θα ήθελα να τον χρησιμοποιήσω σύμφωνα και με το ακόλουθο άρθρο http://www.networkedmediatank.com/wi...on_an_Ext3_HDD...
Έχει κάποιος από εσάς επιχειρήσει κάτι ανάλογο;
Αξίζει να το δοκιμάσω;
Εάν κάνω τη διαδικασία αυτή στην ουσία θα προχωρήσω σε ένα νέο format και partitioning του δίσκου;
Και εάν ναι, τα nmt tools δίχως τους φακέλους στο δεύτερο partiton θα δουλεύουν εν τέλει;

Reaction score
0
Να ρωτήσω και εγώ κάτι.Εχω παραγγείλει αυτό το dac:
http://www.beresford.me/products/TC-7520.html
Σκέφτομαι να το συνδέσω με το e-great μέσω της οπτικής και μετά με rca με τον ενισχυτή μου.Θα δω κάποια βελτίωση των mp3 και των flac;Αν κάνω αυτή τη σύνδεση υπάρχει κάποιος τρόπος να ακούω dts ή dolby digital από τις ταινίες;Αξίζει τον κόπο να προσθέσω το dac στο E-great;

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Να ρωτήσω και εγώ κάτι.Εχω παραγγείλει αυτό το dac:
http://www.beresford.me/products/TC-7520.html
Σκέφτομαι να το συνδέσω με το e-great μέσω της οπτικής και μετά με rca με τον ενισχυτή μου.Θα δω κάποια βελτίωση των mp3 και των flac;Αν κάνω αυτή τη σύνδεση υπάρχει κάποιος τρόπος να ακούω dts ή dolby digital από τις ταινίες;Αξίζει τον κόπο να προσθέσω το dac στο E-great;

Ο τροπος συνδεσης που περιγραφεις ειναι ο καλλυτερος. Σιγουρα θα εχεις διαφορα στον ηχο. Αν μαλιστα εχεις κι ενα σχετικα αξιολογα συστημα τοτε θα εντυπωσιαστεις. Απ οτι ειδα το dac που σκοπευεις να παρεις παιζει και αρχεια υψηλης αναλυσης, οποτε μην το σκεφτεσαι.

Reaction score
2

πήγαινα για το dac magic σε μεταχειρισμένο...αλλά τώρα είδα αυτό αλλά με χαλάει οτι δεν το έχει σε ασημί. Δεν απαντήθηκε όμως το αν μπει μέσω ενισχυτή-egreat αν θα υπάρχει κάποιο θέμα με το dts-ac3 κλπ στις ταινίες;;;;

Reaction score
0
Αφου έχει μία μόνο ψηφιακή έξοδο και εγώ θα τη χρησιμοποιήσω στο dac είναι δυνατόν να παίρνω dts και dolby digital;Εδώ είναι το θέμα.Αν είχε ακόμα μία ψηφιακή έξοδο δεν υπήρχε θέμα αλλά τώρα;Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;

Reaction score
0

Παιδια καποιες ερωτησεις!!

Το vga mode τι ειναι; στο off ή στο on να το εχω;
Το χρωματικο πεδιο το εχω στο 0-255. Καλα το εχω;
To Hdmi Audio στο On;
Ηχος στερεο ή 5.1; Δεν εχω ηχεια 5.1
Ο ηχος απο το χειριστηριο του egreat τι ακριβως κανει;
Σχεδον ολες τις ταινιες ( κυριως HD βλεπω ) τις βαζω στο actual size και το μειωνω στο 96% ωστε να μη χανω καθολου εικονα.
Το video output το εχω παντα στο auto. Επισης το framerate sync το εχω στο off.

Εχω και ενα προβλημα με το family guy. Ο ηχος παει πιο μπροστα απο την εικονα!! Πως στο καλο γινεται αυτο; Στον υπολογιστη το παιζει μια χαρα!

Και κατι τελευταιο. Συνδεω τα ηχεια 2.1 που εχω με την τηλεοραση στην υποδοχη για τα ακουστικα. Στο egreat δε μπορω γιατι δεν εχουν οπτικη συνδεση τα ηχεια. Τι μου προτεινετε οσο αφορα τον ηχο. Να τον ανεβαζω απο το egreat, απο τη τηλεοραση, απο τα ηχεια ή ενα συνδιασμο;

Ευχαριστω!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.032
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos