EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.562
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Μια ερωτηση, αν εχει απαντηθει βαλτε το λινκ.
Τι ρυθμιση να κανω ωστε να παιζει τα τραγουδια, απο τον σκληρο, το ενα μετα το αλλο και οχι μονο το ιδιο, σαν να εχει μπει το repeat?

Reaction score
0

Μια ερωτηση, αν εχει απαντηθει βαλτε το λινκ.
Τι ρυθμιση να κανω ωστε να παιζει τα τραγουδια, απο τον σκληρο, το ενα μετα το αλλο και οχι μονο το ιδιο, σαν να εχει μπει το repeat?
Για να παίξει τα τραγούδια με τη σειρά πατάς το play και όχι το ENTER.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.562

Αν θυμαμαι καλα το ειχα κανει αλλα τιποτα.
Υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι αλλο?

Reaction score
8

Προχτες το απόγευμα συνέδεσα το TP-Link 821N USB Wireless stick στο EGreat και μπόρεσα να δω ταινίες, να ακούσω MP3, να δω photos και να περιηγηθώ στο YouTube χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα...
Το stick πήρε απευθείας IP από το router και άμεσα έγινε η σύνδεση. Μοιράστηκαν κάποια folders από το δίσκο του PC και μετά από την προσθήκη των network shares στο EGreat, όλα δούλεψαν εξαιρετικά.
Βέβαια το streaming ηταν απροβλημάτιστο μόνο με divx αρχεία....
Oλα τα mkv σε 720p ή 1080p είχαν εμφανή κομπιάσματα.
Πάντως η λύση του wireless είναι εξαιρετική και πολύ βολική σε ορισμένες περιπτώσεις.
Σε γενικές γραμμές, το EGreat τοέχω ευχαριστηθεί στο έπακρο και δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα....Πραγματικά value for money!!!

Reaction score
0

Ξέρει κάποιος αν μπορούμε να κατεβάσουμε torrents από το GAMATO?

Reaction score
0

Αν θυμαμαι καλα το ειχα κανει αλλα τιποτα.
Υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι αλλο?
Δοκίμασε το play. Πρέπει να έχει μαρκαριστεί το τραγούδι από το οποίο θέλεις να ξεκινήσεις την αναπαραγωγή.

Reaction score
0
noob-ο-ερώτηση:

Προσπαθώ να συνδέσω το Μ34Α σε ένα ΑΙΟ Home Theatre σύστημα της LG που έχω. Η συνδεσμολογία έχει ως εξής:
Μ34Α με TV μέσω HDMI
M34A με LG μέσω optical
LG με ΤV μέσω HDMI
Βάζοντας στις ρυθμίσεις ήχου στο M34A στην επιλογή Digital (RAW) και επιλέγοντας Aux Optical στο LG, το αποτέλεσμα είναι να μην ακούω τίποτα...:119:

Πού κάνω το λάθος;

Reaction score
84

παιδιά για να μην ψάχνω όλα τα post πως θα μεταφέρω τις ταινίες από τους σκληρούς του pc στον σκληρό e-sata του egreat? Μέσω δικτύου ή πως αλλιώς. Θέλω να μου πήτε πως θα το κάνω απλά και εύκολα. Ο χρόνος δεν με νιάζει γιατί θα το αφήνω ανοιχτό όλο το πρωϊ με ανεμιστήρα για να μην πάρει φωτιά.

Reaction score
2

Τρεις ερωτησεις:
1) To colorspace για καλυτερη αποδοση μαυρου σε προβολεα πρεπει να ειναι 0-255 ή 16-235?
2) Στην εισοδο sata, μπορει να συνδεθει και σκληρος δισκος ή κανει μονο για DVD?
3) Μπορω να βαζω χειροκινητα bookmarks στις ταινιες?
Ευχαριστω

Reaction score
0

παιδιά για να μην ψάχνω όλα τα post πως θα μεταφέρω τις ταινίες από τους σκληρούς του pc στον σκληρό e-sata του egreat? Μέσω δικτύου ή πως αλλιώς. Θέλω να μου πήτε πως θα το κάνω απλά και εύκολα. Ο χρόνος δεν με νιάζει γιατί θα το αφήνω ανοιχτό όλο το πρωϊ με ανεμιστήρα για να μην πάρει φωτιά.
Αν το κάνεις μέσω δικτύου θα χρειαστεί 2-3 ημέρες (!) ανάλογα το πλήθος των ταινιών. Εμένα κάνει 3-5 ώρες για μια ταινία HD (3 GB). Καλύτερα να συνδέσεις έναν USB HDD και να τις περνάς στον εσωτερικό δίσκο. Δεν ξέρω αν εγώ έχω κάνει κάποιο λάθος στο σετάρισμα του ασύρματου δικτύου μου και έχω τόσο αργή ταχύτητα μεταφοράς. Πάντως και στο youtube όταν μπαίνω κολάει η αναπαραγωγή των video. Δεν έχω κανονική αναπαραγωγή και θα ήθελα κι εγώ μια συμβουλή για το θέμα από τους ειδικούς!

Reaction score
0

Προχτες το απόγευμα συνέδεσα το TP-Link 821N USB Wireless stick στο EGreat και μπόρεσα να δω ταινίες, να ακούσω MP3, να δω photos και να περιηγηθώ στο YouTube χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα...
Το stick πήρε απευθείας IP από το router και άμεσα έγινε η σύνδεση. Μοιράστηκαν κάποια folders από το δίσκο του PC και μετά από την προσθήκη των network shares στο EGreat, όλα δούλεψαν εξαιρετικά.
Βέβαια το streaming ηταν απροβλημάτιστο μόνο με divx αρχεία....
Oλα τα mkv σε 720p ή 1080p είχαν εμφανή κομπιάσματα.
Πάντως η λύση του wireless είναι εξαιρετική και πολύ βολική σε ορισμένες περιπτώσεις.
Σε γενικές γραμμές, το EGreat τοέχω ευχαριστηθεί στο έπακρο και δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα....Πραγματικά value for money!!!
Έχω το ίδιο usb wireless stick.
Έχεις κανονική αναπαραγωγή video από το youtube; Εμένα κολλάει συνέχεια. Επίσης δεν έχω καλό streaming ακόμα και σε ταινίες .avi
Μπορείς να γράψεις τα settings του wireless router σου καθώς και του eGreat;

Reaction score
8

Έχω το ίδιο usb wireless stick.
Έχεις κανονική αναπαραγωγή video από το youtube; Εμένα κολλάει συνέχεια. Επίσης δεν έχω καλό streaming ακόμα και σε ταινίες .avi
Μπορείς να γράψεις τα settings του wireless router σου καθώς και του eGreat;
To youtube αλλά και όλα τα divx μου παίζουν χωρίς κανένα πρόβλημα και δεν έκανα καμία ρύθμιση στο Egreat πέρα από το να του βάλω να παίρνει αυτόματα IP από τον router μου και το WEP key. Ειδικά στον router ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ την παραμικρή ρύθμιση. Ολα ρυθμιστηκαν σε μερικά μόνο λεπτά. Μου πήρε ένα τεταρτάκι παραπάνω για να δω πως βλέπει τα shares!
Μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις το channel του router σου σε πιο μικρό νούμερο. Το κανάλι συνήθως δημιουργεί κάποια προβληματάκια γενικότερα. Kαλό θα ήταν όταν κάνεις streaming youtube να μην κάνεις παράλληλα downloading στο PC. Επίσης αποσυνέδεσε δοκιμαστικά οποιαδήποτε συσκευή έχεις παράλληλα στη γραμμή σου και ίσως να αλλαζες δοκιμαστικά και το splitter του router σου.
Ελπίζω να βοήθησα λίγο....

Reaction score
0
Το σημα του ασυρματου εξαρταται και απο την αποσταση και απο το αν μεσολαβουν τοιχοι... Δοκιμασε πιο κοντα αν μπορεις... Τα divx και τα torrent σε μενα παιζουν ΟΚ σε wireless-g router με οπτικη επαφη στα 20 μετρα...

S8N

Reaction score
0

Εμένα πάλι το router είναι σχεδόν δίπλα στο EG, εντούτοις στο Youtube είχα βαρεθεί να βλέπω buffering. Η δε ταχύτητα μεταφοράς αρχείων ήταν απελπιστικά αργή όπως λέει και ο Παναγιώτης.

Τελικά έφταιγε κυρίως το ΣΑΠΙΟ Sagem της Otenet (wireless g). Έβαλα ενα Linksys wireless N και είδα άσπρη μέρα.

Τώρα το μόνο πρόβλημα είναι το laptop μου (HP Pavillion) που δεν έχει wireless-n κάρτα αλλά wireless-g χρειάζεται αναβάθμιση. Και δεν υπάρχουν wireless-n κάρτες mini PCI δύο κεραιών συμβατές με αυτό το chipset της μητρικής, αφού είναι παλαιό και δεν υποστηρίζει ταχύτητες πάνω από 150MBps. Οπότε τζάμπα τα 300 MBps του wireless N. Σκατά.

Reaction score
0
noob-ο-ερώτηση:

Προσπαθώ να συνδέσω το Μ34Α σε ένα ΑΙΟ Home Theatre σύστημα της LG που έχω. Η συνδεσμολογία έχει ως εξής:
Μ34Α με TV μέσω HDMI
M34A με LG μέσω optical
LG με ΤV μέσω HDMI
Βάζοντας στις ρυθμίσεις ήχου στο M34A στην επιλογή Digital (RAW) και επιλέγοντας Aux Optical στο LG, το αποτέλεσμα είναι να μην ακούω τίποτα...:119:

Πού κάνω το λάθος;
Έχοντας δοκιμάσει διάφορα, συνεχίζω να μη βγάζω άκρη... :117:
Συνεπώς, κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη!

Reaction score
8

Νομίζω πως θα πρέπει να ψάξεις στο maual του LG κατά πόσο υποστηρίζει όλα τα format ήχου από το aux optical και να διαβάσεις προσεκτικά τι εισόδους έχει για σύνδεση εξωτερικών πηγών και πως τις διαχειρίζεται.
Στο remote του LG λογικά πρέπει να έχει κουμπακι AUX και στην οθόνη θα πρέπει να σου εμφανίζει το AUX OPTICAL

Reaction score
8

Και μια δική μου ερώτηση.

Διαβασα ότι σε περίπτωση κολληματος του M34A μπορούμε να γυρίσουμε στα factory default settings σύμφωνα με τα παρακάτω

Over network assuming your devices IP is 192.168.1.34, use your browser to go to:
http://192.168.1.34:8883/setups.cgi?restore_factory=reset to factory settings&hiDe=15

Ενώ παίρνει κανονικά IP η συσκευή δε μπορώ μέσα από τον ΙΕ να συνδεθώ στο link. To firewall είναι disabled. Μήπως πρέπει να έχω static IP στο PC; Υπάρχει κάποια default IP με την οποία συνδέεται κανείς στο M34A remotely;
Τι κάνουμε σε περίπτωση κολλήματος όπου δε μπορούμε να γυρίσουμε στα defaults χρησιμοποιόντας το μενού του NMT;

Reaction score
47
Απορία δικιά μου.

Σε πολλά 720.mkv αρχεία (δεν έχω δει ακόμα 1080π) ενώ η εικόνα είναι πολύ καλή έχει πρόβλημα κατά την κίνηση, δλδ με ρυθμό 1-2 φορές/λεπτό κάνει ένα μικρό κόλλημα. Δεν ξέρω αν φταίει το αρχείο ή το egreat. Εχθές πάντως είδα τον μπεντζαμιν μπατον 720 με καταπληκτική ποιότητα και ροή εικόνας και χωρίς την παραμικρή υποψία κολλήματος. εκεί είπα οτι άξιζε τον κόπο το ρημάδι.

Έχει να κάνει μήπως με κάποια χαρακτηρηστικά των αρχείων mkv? Το έχει συναντήσει άλλος?

Κατά τ'άλλα να (ξανα)επαναλάβω οτι το μενου του είναι άθλιο σε οτι αφορά την αναπαραγωγή μουσικής.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.078
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494