XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

Ακριβώς!
oO! Τώρα να το τσιμπήσω ή να περιμένω να δω το καλούδι της WD ιδού η απορία! :139:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό.Δεν παίζει πολλά αρχεία (τα παίζει με διακοπές) 1080p από ethernet (για wifi δεν το συζητάμε), τα οποία τα παίζει κανονικά από USB.

Κατά τα άλλα έχει βελτιωθεί πολύ το firmware και έχει λύσει τα βασικά προβλήματα, όπως αυτά που είχε με τους υπότιτλους.
Μετά την ευγενική προσφορά του parisal του νέου prerelease firmware 2.0 έκανα ένα πρόχερο τέστ. Η μεγάλη έκπληξη είναι ότι πια τα αρχεία με υψηλά reframes( > 8 ) παίξανε "νεράκι" Το interface καλύτερο αλλά η υποστήριξη στο δίκτυο δεν βελτιώθηκε πολύ,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει βελτίωση. Στα 720 p δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα αλλά στα 1080p υπάρχει ακόμα. Σε γενικές όμως γραμμές οι άνθρωποι δεν κάθονται!! Το ψάχνουν! Μπράβο τους. Είναι ευτυχές τουλάχιστον που τα βαριά mkv επιτέλους φαίνεται να παίζουν πια σε κάποιο player. Το firmware σε νέο SDK μάλλον έκανε την δουλειά του!!

Reaction score
2
Να και οι αλλαγές και βελτιώσεις με το επίσημο, πλέον, firmware 2.0

New features:
1. BD ISO playback support.

- Can’t supports menu navigation.

2. Change from SD UI to HD UI.

3. DTS HD Master Audio down-mixing and pass-through.

- Pass-through(5.1ch )

4. Dolby TrueHD down-mixing.

- Pass-through(5.1 PCM format)

- Direct pass-through (5.1ch) will be prepared soon.

5. Internet Radio.

A. “Internet Radio” menu added in main OSD.

B. *MyRadio* link to MyRadio folder in internal HDD first partition root directory.

C. .plsx extension detection support for internet radio.

D. Same file format for .pls and .plsx

E. User can use internet radio files residing in their internal or external HDD.

6. Photo thumbnail display.(in “Photo” menu)

A. Preview button toggles between “Preview off/Preview on/Photo Thumbnail” in “Photo” menu if there is any photo file in that folder.

7. Network virtual Remote Control.

A. URL http://xxx.xxx.xxx.xxx/rc for mobile device.

B. URL http://xxx.xxx.xxx.xxx/rc2.

C. Multilanguage support from keybord to search, rename etc.

D. Usable from PC/IPhone/mobile hand phone(including web browser)

8. Hostname Change Support

A. Web setup->DDNS/Hostname

B. \\hostname (to access Samba share), http://hostnameortnumber (to access web service).

9. UI effect sound.

- Setup->System->Effect Sound.

10. Video playback window size decreased in internet menu.

- Press zoom button to switch to middle size, full screen, small Screen.

11. Zoom and navigation support for Weather map in internet -> weather menu.

12. Home menu UI can support multi language.

Improvements:
13. Improve HDMI compatibility.

14. Audio volume normalize.(except AAC, WMA pro).

15. Network playback streaming speed up.

16. Change Music Jukebox UI.

17. Change weather UI.

18. Change video playback information window.

19. Change wireless Network UI.

20. Increase subtitle window size

21. Changed loading image for internet menu.

22. Changed keyboard UI for internet menu.

23. Reduced changing time between wireless and wired network.

24. Language added (Arabic, Estonia, Hungarian, Slovenia, Vietnam) in web interface.

25. Internet Video preview displays current time/total time and progress bar with buffering bar.

26. Fan speed manual setting from 0 ~ 200.

27. UTF8/UTF16 auto detection when no selection of Unicode in SUB-T/ID3TAG .

28. After pressing “Enter” button on video file, direct playback while preview is on.

29. Detection of external ODD improved.

A. If can’t detect, go to “Home” and press “Eject”. It will retry to detect.

B. To eject DVD go to “Home” menu and press “Eject” button(when DVD is detected).

30. Fast forward from 0.8x to 2.0x displays subtitle also.

31. Delete function added to remote control “Delete” (3) button.

32. Change folder/file list in alphabetically order.

- A, A1, C4, a2, b3 -> A, A1, a2, b3, C4.

Bug fixed:
33. 24p cinema mode

34. FLAC file playback including id3tag.

35. Support MKV internal idx+sub subtitle.

36. Movie including FLAC audio codec playback support.

37. Sometime crashes when displaying Folder JPG in preview window.

38. Max 16 character input in keyboard changed to Max 128 character

39. Direct numbers input from remote control to keyboard.

40. DEL/SP key problem fixed for Chinese keyboard.

41. After returning from NAS Mode, photo crash problem fixed.

42. Audio file play problem solved from UPnP client.

43. Play/Pause both works for Internet Video playback.

44. Rumania code page changed.

A. ISO-8859-2 -> ISO-8859-16

45. Chinese missing character support.

46. Samba Share of windows 7 can’t be seen.

47. Center alignment of Arabic subtitle.

48. No subtitle displayed while playing video if 1080P 24Hz set from setup menu.

49. WPA key 64 characters not display.

Changelog fom from v2.0.0beta4 (for beta testers)

Bug fixed:

1. After booting CPU 100% used.
2. Divx7 mkv+subtitle movie file playback freezes the player.
3. During Internet radio playing, if network disconnected, player freeze.
4. If playback time is less than 10 second or 1minute, skip(-10sec/-1min) don’t works.
5. DDNS don’t update.
6. WEB security for Virtual network remocon.
7. WPA key 64 characters not display.
8. Subtitle default position move upper.
9. Screen saver on Home menu.
10. HDMI audio on/off.

Reaction score
0
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Καλησπέρα εχω αγοράσει και εγω πρόσφατα το Xtreamer και προσπαθώ να το συνδέσω ασύρματα αφού το θέλω να είναι σε άλλο δωμάτιο. Εχω βάλει το νεο firmware 1.0.3.1 (και σημερα αναβαθμισα στο 2.0) oλα καλα
Εκανα το εξής αφού το άνοιξα μετά την αναβάθμιση και είδα ότι υποστηρίζονται και τα ελληνικά στο menu πήγα στo menu settings και από εκει στο δίκτυο και πατησα στην επιλογή ασύρματο για να βρω το royter μου. Ολα καλα το βρίσκει βάζω και το κλειδί wap (σε wap δουλευει το router) και συνδεετε κανονικα μου βγαζει on 192.168.2.2 εκεί που πριν έγραφε off.
oλα καλά μέχρι εδώ. Ολα καλά αλλα δεν μπορώ να καταφέρω να δει το δίκτυο μου στο pc τους κοινόχρηστους φάκελους δηλαδή αλλά και από το Pc δεν μπορώ να δώ στις θέσεις δικτύου το xtreamer. με την λειτουργία του upnp oμως το είδα το xtreamer και μπόρεσα και μπήκα στο μενου (με την διευθυνση 192.168.2.2) oλα κανονικά εκεί εκανα και upload μία ταινεία και download. To θέμα είναι όμως να μπορέσω να δω τους κοινόχρηστους φακέλους μου απότο Xtreamer ώστε να παιζω απευθείας ταινία μεσα από εκει. Αλλά και το ανάποδο να δω στις θέσεις δικτύου το xtreamer...

Λέτε να είναι θέμα του router ? να χρειαστεί να ανοίξω καμία πόρτα???
Καμία ιδέα.

Ευχαριστώ
gtok34 is online now Report Post Reply With Quote

Reaction score
0

με εξωτερικό σκληρό 2,5 ιντσών χωρίς δική του τροφοδοσία θα έχω πρόβλημα με mkv αρχεία???

thnx anyway....

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλ

oO! Τώρα να το τσιμπήσω ή να περιμένω να δω το καλούδι της WD ιδού η απορία! :139:
για μενα και μονο που εχει μεσα στη συσκευασια και τη κεραια wlan πρωτοκολο Ν , για ασυρματη δικτυωση αποτελει ενα μεγαλο +

Bγηκε και 2.01 6 νοεμβριου αναβαθμιση?
http://xtreamer.net/news.aspx?CatID=1008&ItemID=1369#1369

Reaction score
248

Στην συσκευασία υπάρχει και o usb wifi adaptor ή πωλείται extra?

Reaction score
0

Στην συσκευασία υπάρχει και o usb wifi adaptor ή πωλείται extra?
υπάρχει μέσα....σήμερα το τσίμπησα και εγω τελικά...πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

υπάρχει μέσα....σήμερα το τσίμπησα και εγω τελικά...πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής...
και αρκετα γρηγορο σε αποκριση, καμια σχεση με το egreat 34 που μου σπαει τα νευρα μεχρι να ξεκινησει!!!

Reaction score
248

Από που το αγοράσατε? Δεν το βλέπω στο eshop.

Reaction score
0
απο μντιαμαρκτ αργυρουπολης αλλα το ειδα και σε μουλτιραμα και πλαισιο

Reaction score
0

Από που το αγοράσατε? Δεν το βλέπω στο eshop.
απο πλαισιο μεταμόρφωση αλλα μου την σπασανε γιατι δεν ειχανε καλωδιο HDMI και οπτική ίνα!
έλεος....

Reaction score
0
Πάντως όσοι το αγοράσατε από το εξωτερικό (από τους ίδιους) μην χάσετε την προσφορά που έχουν στα 59 ευρώ στο eTRAYz . Κανείς δεν αγοράζει σήμερα με 59 ευρώ 2Bay RAID NAS - Personal Web Server & Storage.

Reaction score
0

Τελικά καταφερα και συνδέθηκε με το νέο firmware 2 με ασύρματο δίκτυο. Παίζει κανονικά ιντερνετ ραδιο και αρχεία youtube. Αλλά δεν μπορώ να δω το δίκτυο ούτε από το xtreamer να δει του pc τα κοινόχρηστα αλλά ούτε και από το pc τα αρχεία του σκληρού στο xtreamer. Aυτό για τα ΧP και από τα win7 τα οποία έχω βάλει σε άλλον σκληρό βλέπει το pc τα αρχεία του xtreamer αλλά όχι απο το xtreamer τα κοινόχρηστα του pc.
Και στα δύο λειτουργικά όταν παταω δίκτυο μου βγαζει
τρεις φακέλους
my shortcuts
WORKGROUP
INTRACOM αλλά μέσα στους φακέλους αυτούς δεν υπάρχει τίποτα η μάλλον όχι στο workgroup υπάρχει ο φάκελος myxtreamer που μπαίνω κανονικά και βλεπω τα αρχεία του σκληρού του xtreamer. Aλλα δεν βλεπει τον φάκελο τον κοινόχρηστο του pc...
Kαμία λύση καθως θελω από το xtreamer και να παίζω απευθείας αρχεία από το δίκτυο αλλά και να μεταφέρω απο και προς το xtreamer αρχεία.
μου χει φάει τα σωθικα στο να το καταφερω μα τίποτα...
εχω βάλει και την εφαρμογή serviceinstall που δίνει υποτίθεται για να βοηθήσει στην δημιουργία του δικτύου αλλά και πάλι τίποτα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Πάντως όσοι το αγοράσατε από το εξωτερικό (από τους ίδιους) μην χάσετε την προσφορά που έχουν στα 59 ευρώ στο eTRAYz . Κανείς δεν αγοράζει σήμερα με 59 ευρώ 2Bay RAID NAS - Personal Web Server & Storage.
αυτό δεν καταλαβα τι κανει ακριβώς? μπορεί καποιος να το εξηγήσει με λίγα λόγια την χρησιμότητα και την λειτουργία του?

Να ρωτήσω και κατι ακόμα το ρουτερ μου είναι b,g πρωτόκολο Νetfaster (hol)με την κεραία την δικιά του που είναι πρωτόκολου n είναι συμβατή? Εγω τώρα του εβαλα ένα φλασάκι ασύρματου δικτύου με g και συνδεετε αλλα όπως ειπα εχω αυτα τα προβλήματα που αναφέρω ποιο πανω.. Με δοκιμή πάντως με n πριν με firmware 1.03.1 δούλευε πάλι όμως με προβλήματα...

Reaction score
0

εχει κανει κανείς την αναβάθμιση 2.01?? Γιατί μου κολαει στην πρώτη οθόνη και μετα δεν κανει την επανεκινηση για ξεκινησει η διαδικασια. Συγκεκριμενα μου κολαει στην αρχική οθόνη χωρίς όμως τα μενου.
Ούτε κλείνει μετά από το control. μόνο αν βγαλω την πρίζα απο πισω και το ανοίξω επανέρχετε.

Reaction score
0

εχει κανει κανείς την αναβάθμιση 2.01?? Γιατί μου κολαει στην πρώτη οθόνη και μετα δεν κανει την επανεκινηση για ξεκινησει η διαδικασια. Συγκεκριμενα μου κολαει στην αρχική οθόνη χωρίς όμως τα μενου.
Ούτε κλείνει μετά από το control. μόνο αν βγαλω την πρίζα απο πισω και το ανοίξω επανέρχετε.
http://www.xtreamer.net/download.aspx?CatID=1179

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.590
Members
38.473
Νεότερο μέλος
nickger