Μερικές μουσικές προτάσεις για ακρόαση

Reaction score
658
Απάντηση: Μερικές μουσικές προτάσεις για ακρόαση

τον Stephan Micus τπν γνωρίζω από τα παλιά που είναι αναφοράς οι ηχογραφήσεις του.
bass-reflex, μεταλλικά tweeter,(που δεν τα πήγαινα μια) σε λίγο θα αλλάξω κι ομάδα...
ΤΟ σιτάρ του shankar στο Passages με Philip Glasses ο δίσκος αναφοράς για μένα, τον είχα λιώσει...
με rega 3 με Grado κεφαλή, MF Tempest και mission 780 κατάφερνα να κοιμηθώ τα βράδια...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Αλλη μια προταση για την ψυχη σας και το ηχοσυστημα σας. Οι εκπληκτικοι Esbjorn Svensson Trio, μια μπαντα απο τη Σουηδια που παιρνει την τζαζ και τη βγαζει απο τα στενα ορια του κλασσικου παιξιματος των ιερων τερατων των προηγουμενων δεκαετιων. Προσθετουν progressive στοιχεια, επικεντρωνονται στο συναισθημα που ξεχειλιζει και σε συνδυασμο με στοιχεια οπως κοντραμπασσο με πεταλιερα, πιανο που μπορει να ακουγεται με "ρευμα", περιγραφουν εικονες με μοναδικο τροπο.
Η συναυλια τους προπερσι ηταν αποκαλυψη. Δυστυχως ο ιδρυτης της μπαντας βρηκε τραγικο θανατο απο πνιγμο περσι, οντας νεοτατος και πανω στην πιο δημιουργικη του περιοδο.
Ακουστε το αλμπουμ Viaticum και τα επομενα θα ερθουν μονα τους.
www.est-music.com

Reaction score
40

Αυτή τους τη δισκογραφική δουλειά δεν την έχω ακούσει:121:
Στα υπ' όψιν....

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Φαιδρα, ειναι απιστουργημα. Εχει απ ολα. Εχει ταξιδι, συναισθημα, θυμο... Πληρες.
Εχω την αισθηση οτι υπαρχει ενα τουλαχιστον τραγουδι για σενα εκει μεσα. Ειναι το Eighty eight days in my veins. Ακουσε το, ξανακουσε το κ πες μου εντυπωσεις :201:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Απιστευτη καλλιτεχνοφατσα της νεας γενιας, εσωστρεφης, αυθεντικος, με ενα καινουριο καταπληκτικο αλμπουμ. Tom Baxter - Skybound

Προσεξτε το Icarus wings.
Δειτε κι αυτο. Τελικα ακομα και σημερα γραφονται κομματια...

[YOUTUBE]gM3n6woK6H4[/YOUTUBE]

Reaction score
40

Φαιδρα, ειναι απιστουργημα. Εχει απ ολα. Εχει ταξιδι, συναισθημα, θυμο... Πληρες.
Εχω την αισθηση οτι υπαρχει ενα τουλαχιστον τραγουδι για σενα εκει μεσα. Ειναι το Eighty eight days in my veins. Ακουσε το, ξανακουσε το κ πες μου εντυπωσεις :201:

Για αυτό που μου πρότεινες και ένα έχω να σου πω έπεσες διάνα ότι αυτό θα μου αρέσει πολύ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=HAEOpUN8lDg
Η εισαγωγή του πιάνο στο κομμάτι αυτό μου θύμισε τη μουσική μιας πολύ αγαπημένης μου καλλιτέχνιδας της jazz Aziza Mustafa Zadeh από την ορμητικότητα του.
Νομίζω ότι πάλι σε έξοδα θα μπω:119:

Reaction score
40

Ο Tom Baxter δεν μου πολυαρέσει (η φωνή του) αλλά σίγουρα θα είναι αρεστός σε πολλούς.
Πολύ καλές οι προτάσεις σου:126:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Για αυτό που μου πρότεινες και ένα έχω να σου πω έπεσες διάνα ότι αυτό θα μου αρέσει πολύ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=HAEOpUN8lDg
Η εισαγωγή του πιάνο στο κομμάτι αυτό μου θύμισε τη μουσική μιας πολύ αγαπημένης μου καλλιτέχνιδας της jazz Aziza Mustafa Zadeh από την ορμητικότητα του.
Νομίζω ότι πάλι σε έξοδα θα μπω:119:
Aziza εε? το αγαπημενο μου Inspiration μαλλον εννοεις. Ερχονται πιο ξεχωριστες προτασεις. Αυτη τη στιγμη διερευνω το target group μου:123:

Reaction score
40

Aziza εε? το αγαπημενο μου Inspiration μαλλον εννοεις. Ερχονται πιο ξεχωριστες προτασεις. Αυτη τη στιγμη διερευνω το target group μου:123:
Είμαι όλη μάτια κι αυτιά:119: Περιμένω:126:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Στο μεταξυ to Link Eghty eight days in my veins που εβαλες εχει μια εκδοση του κομματιου που δεν ξεκιναει απο την αρχη. Οταν ακουσεις το κανονικο θα μου πεις..

Λοιπον πισω στα 1979, Richard Breirach - Elm, εκπληκτικος πιανιστας του οποιου οι νοτες ρεουν απο τα δαχτυλα στα πληκτρα του πιανου. Ακουστε με προσοχη το ομωνυμο track και αφηστε το συναισθημα να ρεει μεσα απο τα αψυχα ηχεια σας:410::610:

[YOUTUBE]uyT89ptsHHI[/YOUTUBE]

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Οι Anathema, η μεγαλη ροκ μπαντα απο τη Σκανδιναβια, δiαλυθηκαν και ο frontman Dan Cavanagh και η τραγουδιστρια των Gathering, Αnneke van Giersbergen, συναντηθηκαν στο στουντιο για να ηχογραφησουν ενα καταπληκτικο unplugged, ορισμο στο ειδος.

Highlight η διασκευη στο Teardrop των Massive attack και στο Blower's daughter ενα χιτακι 3ετιας ενος συμπαθους καλλιτεχνακου του οποιου μου διαφευγει το ονομα.
Για τη φιλη μου τη Φαιδρα νομιζω οτι το Α Natural disaster ταιριαζει στην ιδιοσυγκρασια της:126:

[YOUTUBE]bDL4yCgFBoo[/YOUTUBE]

Reaction score
40

Την έχεις ακούσει την Αnneke van Giersbergen σε ντουέτο μαζί με την Sharon den Adel ?:126:
http://www.youtube.com/watch?v=-cUzDlYGe3Y

Μιλάμε για αγγελικές φωνές, δροσερές, ταξιδιάρικες....μπράβο tyler durden...!!!!

Reaction score
40

Λοιπον πισω στα 1979, Richard Breirach - Elm, εκπληκτικος πιανιστας του οποιου οι νοτες ρεουν απο τα δαχτυλα στα πληκτρα του πιανου. Ακουστε με προσοχη το ομωνυμο track και αφηστε το συναισθημα να ρεει μεσα απο τα αψυχα ηχεια σας:410::610:
Ο συνθέτης και πιανίστας? :607::607:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Lunz - lunz Τωρα που βραδιαζει βαλτε στα ακουστικα σας αυτο το εσωστρεφες, υποποτονικο, ατμοσφαιρικο, instrumental αλμπουμ.

1. Something Happened Here
2. Murmuring Mermaids
3. Lunz
4. Clue
5. Under Mars We Were
6. Dew Climbs
7. Carnickel And Pocketboat
8. Uferlose Sea
9. Wobbly Flu Twilight
10. Akimbo
11. Cloud Pull
12. Nevertheless

"Stunning beauty and refined emotion... like a walk through a beautiful wood at dusk, mindful of monsters rustling in the dark."
4 STARS (Hi-Fi- Choice)

"The sheer elegance of these pieces - as effortlessly moving as anything by Mozart or Debussy - can move you to tears."
(Logo)

"Gloriously affecting...full of the perfectly contrasting... and as pure as Satie, Nyman or Debussy. You'll be hard pressed to hear something as beautiful and evocative all year."
(B4Beats)

http://www.lunz-music.com/

Δειτε το video με την απιστευτη αισθητικη:

[YOUTUBE]JIpEYKCPiiE[/YOUTUBE]

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

αγαπητη Φαιδρα, αυτο το τελευταιο αλμπουμ μου χει στοιχησει πολλα βραδια...

Reaction score
40

αγαπητη Φαιδρα, αυτο το τελευταιο αλμπουμ μου χει στοιχησει πολλα βραδια...
Μεγάλης ευαισθησίας άλμπουμ σε κατανοώ. Χαίρομαι τους ανθρώπους που μοιράζονται τη μουσική τους γιατί αλίμονο η μουσική είναι για να μοιράζεσαι με φίλους ,γνωστούς δεν έχει σημασία με ποιους και πότε αρκεί να γίνεται. Τότε η ένταση της χαράς είναι μεγαλύτερη.

Αυτά τα άλμπουμς τα έχεις σε cd ή mp3?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

αλλα σε cd, αλλα σε mp3. Μακαρι να μπορουσα να αγορασω ολα αυτα που θελω αλλα μαλλον ειναι πιο ευκολο και εφικτο να αγορασω αυτοκινητο lol.

Αν δεις τα post μου στο ΗIFI section του φορουμ, θα νομισεις οτι ειμαι στη συνομοταξια αυτων που αγοραζουν, αγοραζουν, αγοραζουν, κ ακουν μηχανηματα. Το 1990 ακουσα το Koln concert και το Changeless του Κ. Jarrett. Ηταν το χρονικο σημειο που ειπα οτι αυτο το απιστευτο πραγμα θελω να το ακουσω καλυτερα, πιο καθαρα και αν ειναι δυνατον να μπω "μεσα" του. Εκει κολλησα το μικροβιο, αλλα οταν αναβω τα μηχανηματα, τα ξεχνω οταν ξεκιναει η πρωτη νοτα..

Reaction score
40

αλλα σε cd, αλλα σε mp3. Μακαρι να μπορουσα να αγορασω ολα αυτα που θελω αλλα μαλλον ειναι πιο ευκολο και εφικτο να αγορασω αυτοκινητο lol.

Αν δεις τα post μου στο ΗIFI section του φορουμ, θα νομισεις οτι ειμαι στη συνομοταξια αυτων που αγοραζουν, αγοραζουν, αγοραζουν, κ ακουν μηχανηματα. Το 1990 ακουσα το Koln concert και το Changeless του Κ. Jarrett. Ηταν το χρονικο σημειο που ειπα οτι αυτο το απιστευτο πραγμα θελω να το ακουσω καλυτερα, πιο καθαρα και αν ειναι δυνατον να μπω "μεσα" του. Εκει κολλησα το μικροβιο, αλλα οταν αναβω τα μηχανηματα, τα ξεχνω οταν ξεκιναει η πρωτη νοτα..
Ξέρεις βάζω πάνω απ 'όλα τη μουσική ακόμα και από το καλύτερο ηχοσύστημα και την απόδοση του.
Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που ξεχνούν την ύπαρξη αυτών των μηχανημάτων που δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να υπηρετούν τη μουσική γιατί αυτή είναι το ζητούμενο τελικά.
Προσωπικά όπως έχω γράψει και σε άλλο θέμα μπορώ να ακούσω μουσική από όλα τα μέσα που θα μου την προσφέρουν ακόμα κι αν ο ήχος δεν έχει και την μεγαλύτερη διαύγεια. Φυσικά όταν συμβαίνει αυτό ακόμα και την πιο απλή μελωδία την τραγουδώ από μέσα μου και αμέσως παίρνει άλλη διάσταση ο ήχος.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Nine Horses - "Snow Borne Sorrow" 2005

Wonderful World
Darkes
Nine Horses - "Snow Borne Sorrow"
Wonderful World
Darkest Birds
The Banality Of Evil
Atom And Cell
A History Of Holes
Snow Borne Sorrow
The Day The Earth Stole Heaven
Serotonin
The Librarian

Working under the group name of 'Nine Horses' 'Snow Borne Sorrow' is a collaboration between David Sylvian, his brother and frequent collaborator Steve Jansen and electronic composer / remixer Burnt Friedman.'Snow Borne Sorrow' was made with a cast of contributors, including Norwegian trumpeter and Supersilent member Arve Henriksen, Swedish vocalist Stina Nordenstam, who adds marvelously elliptical responses to Sylvianís vocal on the opening 'Wonderful World', and Ryuichi Sakamoto on piano.

Δ Ι Σ Κ Α Ρ Α!

[YOUTUBE]zq0GAkZp5AA[/YOUTUBE]

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Ελα, για ξυπνηστε ομορφα ομορφα μ' αυτο: :626::608:
Φαιδρα κ σε σενα το λεω. Ξερω, η βιαιη αποκολληση απο το μαξιλαρι καθε πρωι ειναι ενας μικρος ακρωτηριασμος:114:

[YOUTUBE]2emj7HXv6Ic[/YOUTUBE]

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.272
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale