Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές άλλου forum

Status
Not open for further replies.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Νοιώθω πολύ υπερήφανος για τους προγόνους μου που εσύ είσαι ελεύθερος εδώ να γράφεις, έστω κι αν είσαι ανώνυμο σκουπίδι ...

Reaction score
0
Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Καλώς το ανώνυμο σκουπίδι και πάλι. Καλά, ούτε ένας από την γνωστή κλίκα δεν έχει δουλειά να κάνει στη ζωή του;

...

αφού δεν θες να το πάρεις στα σοβαρά ότι η συμετοχή μου σε φόρουμ υπήρξε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ, συνέχισε να διώχνεις κόσμο...
...γιατί αυτό κάνεις, εις βάρος φυσικά του χώρου αυτού.
αλλά είναι γνωστό ότι την αυτοϊκανοποίηση όποιος τη συνηθίζει του φαίνεται και στο τρόλλεϋ:135:

ούτε το τσιράκι δεν είσαι ικανός να παίξεις, πας για ξεκούμπωμα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Νοιώθω πολύ υπερήφανος για τους προγόνους μου που εσύ είσαι ελεύθερος εδώ να γράφεις, έστω κι αν είσαι ανώνυμο σκουπίδι ...
κι ως τι ανώνυμο περιφέρεσαι εδώ? αρτίδι?:142::142::142:

ξέρουμε καλά τι υπήρξαν οι προγονοί σου, τελευταίε...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πραγματικά είναι λυπητερό να διαβάζω τέτοιες αντιπαραθέσεις απο ανθρώπους που "υποτίθεται" αγαπάνε τον πολιτισμό, απο την στιγμή που τους συναντάω φυσικά εδώ μέσα και όχι στο skyladiko.gr.
Να δεις οι αρχοντοχωριάτες Ιντεροκουξουκουμούδες που βρίζουν και χλευάζουν γυναικεία μέλη, τι όμορφα που γράφουν πχ για τον Μπετόβεν και την μουσική του. Πόσο εύκολο είναι τελικά να πέσουν οι μάσκες.
Πανελληνίως ρεζίληδες, τα σέβη μου. Σας ευχαριστούμε για την διασκέδαση που ήρθατε να μας προσφέρετε στο AVSite. :142::142:

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

κι ως τι ανώνυμο περιφέρεσαι εδώ? αρτίδι?:142::142::142:
ξέρουμε καλά τι υπήρξαν οι προγονοί σου, τελευταίε...
Ελληνες και όχι οπαδοί του Στάλιν...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κώτσο μόνο μην μας συγχύζεσαι. Θα μας μείνεις στον τόπο (καπνίζεις και πολύ). Βρίσε και χλεύασε όσο θες. Βγάλε τον πραγματικό σου εαυτό, αυτόν που κρύβεται πίσω από την ασχημόφατσά σου. Εδώ είσαι ελεύθερος μεγάλε, διασκέδασέ το :114:

...

Reaction score
0
Κώτσο μόνο μην μας συγχύζεσαι. Θα μας μείνεις στον τόπο (καπνίζεις και πολύ). Βρίσε και χλεύασε όσο θες. Βγάλε τον πραγματικό σου εαυτό, αυτόν που κρύβεται πίσω από την ασχημόφατσά σου. Εδώ είσαι ελεύθερος μεγάλε, διασκέδασέ το :114:

...

Κώτσος δυστυχώς πιάνεσαι μόνος σου. Αποδεικνύεσαι ανίκανος και σ'αυτό.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μήπως (λέω μήπως) θα μπορούσαν οι λογικοί του σωματείου να μαζέψουν τους ΜΠΡΑΒΟΥΣ από εδώ κι από εκεί; Βαρεθήκαμε κύριοι ΜΠΡΑΒΟΙ. Όχι άλλο κάρβουνο. Η ζωή ήταν άδικη μαζί σας ΟΚ, αλλά εμείς δεν είμαστε η Unicef. :114:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Havoc, (ή αλλιώς κε συντονιστά KOSH) να δώσετε τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς στους επαγγελματίες του σωματείου avclub που δεν έχει οικονομικό όφελος. :114::114:

...

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Ρε συ, με γειά σας και χαρά σας το πως διοικείτε το avclub. Εμείς τι φταίμε μου λες που γίναμε μάρτυρες τέτοιας επίθεσης, που μπήκαν μέσα και άρχισαν να ειρωνεύονται και να βρίζουν μέχρι και τις γυναίκες συντονίστριες χωρίς ίχνος ευθιξίας
& Να φανταστείς ότι δεν με έχει δει κανένας από τους ''κυρίους'' που άρχισαν πυρ εναντίων μου πουθενά και σε καμία τους εκδήλωση (μέχρι πρότινος δέχτηκα πρόσκληση), γιατί οι πληροφοριοδότες τους δυστυχώς γι αυτούς δεν τους πληροφόρησαν σωστά και για την βαρύτητα των λόγων μου και για το βάρος γενικότερα:143: ούτε καν σωστά για τους τίτλους σπουδών μου....
Έτσι με ελαφρά τη καρδία και από το πουθενά άρχισαν την λασπολογία τους και το θάψιμο αυτοί οι 2 κύριοι....φαίνεται ότι δεν κατάλαβαν ότι εδώ...σε αυτό τον ιστότοπο avsite που έγραψαν, το γυναικείο φίλο έχει την θέση που του αξίζει καθώς και τον σεβασμό και την αναγνώριση, ότι είναι γυναίκες όχι άντρες ούτε τραβεστί ούτε κατίνες ούτε τίποτα από τα παραπάνω που εισέπραξα πριν 2 χρόνια σχεδόν στο avclub από τους γνωστούς αγνώστους.
Φυσικά όταν το κατάλαβαν ήταν πολύ αργά.....

Παρ' όλα αυτά αξιόλογα μέλη από το avclub στη μουσική κατηγορία που είμαι συντονίστρια, έχουν καταθέσει δείγματα γραφής σκέτα κοσμήματα που δεν χορταίνω να τα διαβάζω συχνά πυκνά όχι μόνο εγώ αλλά όλα τα μέλη ακόμα και οι επισκέπτες του avsite.

Για αυτά τα μέλη λοιπόν και όλα τα υπόλοιπα αξιόλογα μέλη καθώς και για τους επισκέπτες μας αισθάνθηκα την υποχρέωση να αντιταχθώ στα ειρωνικά πυρά ενός από τα μέλη του avclub που σε επίμαχο post χαρακτήριζε ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ 2 FORUMS......
Αντρέα , Νίκο κλπ
Εκτιμώ πάρα πολύ το γεγονός ότι προσφέρετε βήμα σε όλους τους πικραμένους , αδικημένους κλπ εδώ και καιρό μάλιστα . Είμαι σίγουρος ότι το κάνετε για να τους εκθέσετε δημόσια και από δω και σας ευχαριστώ ( όλοι σας ευχαριστούμε για την ακρίβεια ). Μόνο προσέξτε ρε παιδιά μην σας μείνει το χούι να μαζεύετε όλο το έρμα από το avclub
Οι κύριοι που γράφουν από το avclub αυτή τη στιγμή είστε πικραμένοι? Έρμα? μήπως....αδικημένοι σας στερείται το βήμα?
Γιατί αν αισθάνεστε έτσι το βήμα δεν σας το έδωσε το avsite αλλά τα δύο μέλη που προσπάθησαν ατυχώς να βγάλουν την κακία τους και το ανώφελο μίσος τους πρώτα στο γυναικείο φύλλο και μετά στο πρόσωπό μου που δεν έχουν δει ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ καθώς έμμεσα προφανώς για τα υπόλοιπα μέλη που γράφουν εδώ.
Aυτό είναι λυπηρό αν όχι τραγελαφικό. Εκπλήξεις? ΠΟΛΛΕΣ.

Αγαπητά μέλη και των δύο Forms πιείτε το καφεδάκι σας και ασχοληθείτε με το χόμπι που αγαπάτε αφήστε δηλαδή τα μίση και καταπιαστείτε με το πληκτρολόγιο που εκτός από εκτόνωση προσφέρεται για ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, και για όσους ενδιαφέρονται γνώση.

Θα μπορούσα να γράψω πολλά περισσότερα……έχω να γράψω περισσότερα αλλά θα στεναχωρήσω κάποιους που εδώ και 2 χρόνια τους έχω αφήσει στην τύχη τους με το να με διαβάλουν σε ανθρώπους που δεν έχω δει ούτε έχω μιλήσει ποτέ ευτυχώς....

Φυσικά αν χρειαστεί θα τους στεναχωρήσω....ξέρουν αυτοί.

Reaction score
59

Από 3 άτομα εδώ στο AVSite έχει ανοιχθεί θέμα:

ΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΕΠΕΣΕ

Η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως (και παιδείας)
Αμα βγαλεις τις παρωπιδες που εχεις βαλει θα μπορεις να κανεις και κριτικη !!!

Τα μυνηματα σου αυτο λενε !!!

Ημαρτον !!!!

Πιασε φτιαξε ενα δικο σου forum KAI BAΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΡΟΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ !!!

Αλλα οχι σε ενα δημοσιο φορουμ οπως το δικο μας !!! Δεν περνανε αυτα . αυτα στα σωματεια σας !!!

Reaction score
15

:111:

Παρακολουθώ άφωνος λέμε.... χαλαρώστε παιδιά :132:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Αμα βγαλεις τις παρωπιδες που εχεις βαλει θα μπορεις να κανεις και κριτικη !!!

Τα μυνηματα σου αυτο λενε !!!

Ημαρτον !!!!

Πιασε φτιαξε ενα δικο σου forum KAI BAΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΡΟΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ !!!

Αλλα οχι σε ενα δημοσιο φορουμ οπως το δικο μας !!! Δεν περνανε αυτα . αυτα στα σωματεια σας !!!
Να ενημερωθείς λίγο καλύτερα σε παρακαλώ για την αληθεια.... ΑΛΛΟΙ φορούν παρωπίδες...

Και εν πάσει περιπτώσει το θέμα γύρισε στα πολιτικά όχι από ευθύνη μου. Οι παρατηρήσεις σου σε παρακαλώ αλλού!!!

Reaction score
0
Δεν πινουμε ολοι ενα Jameson ή εστω ενα ρακομελο (το κερναω το τελευταιο) μηπως χαλαρωσει λιγο η ενταση...

Κριμα ειναι...

Reaction score
15

Αντιγράφω:

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 62 (35 μέλη και 27 επισκέπτες)

Κυριακή-Δευτέρα 34 σελίδες (ως τώρα)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Δεν πινουμε ολοι ενα Jameson ή εστω ενα ρακομελο (το κερναω το τελευταιο) μηπως χαλαρωσει λιγο η ενταση...

Κριμα ειναι...
Κάντο Ταλισκερ και είμαι μέσα

Reaction score
59

ΠΡΩΤΟΡΑΚΙ ΘΕΤΕ !!!

Και στο κατω κατω κλειδωστε το να ληξει το θεμα !!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

ΠΡΩΤΟΡΑΚΙ ΘΕΤΕ !!!

Και στο κατω κατω κλειδωστε το να ληξει το θεμα !!!
Πρώτα θα ήθελα να μου ζητήσεις συγνώμη για την ΑΣΤΟΧΗ παρεμβαση σου...

Reaction score
40

Για να σας λιβανίσω τώρα να φύγουν όλα τα κακά δαιμόνια μήπως καταλάβετε πως ο μοναδικός εχθρός μας είναι ο εαυτός μας και κανένας άλλος...

Δεν βαρεθήκατε τους μικροπολέμους του πληκτρολόγιου και τις ανθρωπο-κριτικές ?

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ?

Εμένα είναι η μουσική εσάς? :107:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads