Snow Whitty
SRS
- Reaction score
- 17.358
Να φερω μερικα Punching balls?
Στην αναγκη...να θυσιαστω....:135:

Στην αναγκη...να θυσιαστω....:135:
Και Ταλισκερ και Λαγκαβουλιν και Ομπαν και Cragganmore kai Dalwhinnie και οτι να'ναι...Κάντο Ταλισκερ και είμαι μέσα
:137: :142: :143:Εμένα δε με νοιάζει ποιος έχει δίκιο, αρκεί να μην είναι αριστερός! :142:
Για σκέψου να κέρδιζε το ΚΚΕ τότε ε? τι ωραία θα ήταν... :142:
Στα γράφω επειδή σε τρώει ο κώλος σου...
Απαξιώνω εγώ τη διαφορετικότητά σας; Διαφορετικότητα το λέμε τώρα; Αμ δεν είδες τίποτα. Τώρα θα δεις απαξίωση! Λοιπόν άκου!
....
Έξω οι κομπλεξικοί από το AVClub! Όλοι τους! Έξω! Τώρα!
Μαζί θα είχαμε γλυτώσει και τη μισή Ελλάδα... :141:Τι κακο θα ειχε δηλαδη το ΚΚΕ ?
Θαχαμε γλυτωσει απο κατι τομαρια βασανιστες που εφτιαξαν κακεκτυπα τους.
Α μπα ?Havoc, (ή αλλιώς κε συντονιστά KOSH) να δώσετε τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς στους επαγγελματίες του σωματείου avclub που δεν έχει οικονομικό όφελος. :114::114:
...
Μωρε και μαζωξη να κανετε και να ψησετε και να βγαλετε και φωτογραφιες, να περασετε καλα.Μήπως πρέπει να το γυρίσουμε και στο γκουρμέ λίγο;
Έτσι κι αλλιώς ετοιμαζόμαστε να κάνουμε μια μάζωξη για ψητά και μπύρες όλοι οι εχθροί.
Αλλά μαλώνουμε τα δυο στρατόπεδα για το αν θα βγάλουμε φωτογραφίες όταν θα τρώμε μαζί ή όχι.
Και αν βγάλουμε αν θα τις ανεβάσουμε ή όχι.
Μαζί γράφαμε Ναθ.Μωρε και μαζωξη να κανετε και να ψησετε και να βγαλετε και φωτογραφιες, να περασετε καλα.
Δεν μας ειπες ομως επι της ουσιας πως σου φαινεται η αναρτηση απο το φορουμ εδω ενος τετοιου θεματος ?
Και ρωτω εσενα που σε ξερω .
Απο το αλλο μελος που ξερω και σεβομαι δοθηκε μια πολυ σοβαρη απαντηση που θαπρεπε να ειναι οδηγος των εδω τιμονιερηδων.
Μιλω για τον Κυριο Τσαντουλη.
Εγινε ρε συ.Μαζί γράφαμε Ναθ.
Θα απαντήσω αργότερα, διότι φεύγω τώρα.
Κοίταξε να δεις kosh, havoc ή όπως αλλιώς θες να σε φωνάζουμε. Μιας και τα αφεντικά από δίπλα τα έχει φοβηθεί το μάτι μας, σου μίλησα στο πρώτο ενικό και όχι στο πρώτο πληθυντικό για να μην λένε ότι μ@λακία τους κατέβει πάλι. Αυτά που σου καταλόγισα τα έχετε κάνει και το γνωρίζεις. Επίσης, να μάθεις στη ζωή σου να παραδέχεσαι τα λάθη σου. Τελικά οι σημαίες των ανεξάρτητων ιστοσελίδων έναντι του φόρουμ του επαγγελματία ήταν και είναι μπαρούφες ολκής που υιοθετούνται από ανεγκέφαλους (αν θέλεις παραδείγματα ευχαρίστως). Ψάχνοντας άλλωστε το ιδιοκτησιακό καθεστώς του σωματείου διαπιστώνεις κι εσύ ότι υπάρχει μέτοχος που έχει επιχείρηση hi fi. Και καλά κάνει σε τελική ανάλυση. Μην περιμένεις να το παρουσιάσουμε εμείς εδώ αυτό σαν ελάττωμα για να μαντρώσουμε "μέλη" έναντι του κακού avclub. Αυτά είναι τεχνικές όσων δεν έχουν να επιδείξουν κανένα άλλο επίτευγμα. Η πικρή αλήθεια που δεν χώνεψε ποτέ το άδειο κεφάλι μερικών μερικών, είναι ότι το AVSite ανήκει σε έναν ιδιώτη που μαζί με μια μεγάλη ομάδα κάνουν το κέφι τους και... γ@μώ την τρέλα τους, περνάνε καλά, δεν σκοτώνονται κάθε μέρα μεταξύ τους...Επιτελους σου ειπανε ποιος ειμαι και σταματησες να εκτιθεσαι λεγοντας ανακριβειες για το ατομο μου?
Ευχαριστως να δωσω. Αν ειναι ειλικρινεις.
Ουτε μια καλη δικαιολογια δεν μπορεις να δωσεις.Κοίταξε να δεις kosh, havoc ή όπως αλλιώς θες να σε φωνάζουμε. Μιας και τα αφεντικά από δίπλα τα έχει φοβηθεί το μάτι μας, σου μίλησα στο πρώτο ενικό και όχι στο πρώτο πληθυντικό για να μην λένε ότι μ@λακία τους κατέβει πάλι. Αυτά που σου καταλόγισα τα έχετε κάνει και το γνωρίζεις. Επίσης, να μάθεις στη ζωή σου να παραδέχεσαι τα λάθη σου.
...
, ότι δεν πρέπει να ανεβαίνουν φωτογραφίες του Μελίδη και του Τσαρουχά να τρώνε σουβλάκια με "δικούς τους" συντονιστές. Και μη με ρωτήσεις που τα ξέρω γιατί δεν θα σου πω. Μπορείς πάντα να με διαψεύσεις αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα το κάνεις, φαίνεσαι ευθύς άνθρωπος. .... Να πάμε να φάμε λοιπόν με τον Μιχάλη αλλά διευκρίνισε σε παρακαλώ αν πρέπει να δημοσιεύσουμε και που τις φωτογραφίες που θα βγάλουμε.
...
Ετσι μιλαγες και σε διωξανε απο το φορουμ σου ?Havoc,
Κάνε μας τη χάρη και ξεκουμπήσου από εδώ μέσα σε παρακαλώ! :141:
Ταχεις ανακατέψει όλα και είσαι και μ@λ@κ@ς, γιατί δεν φροντίζεις να ενημερωθεις...Ετσι μιλαγες και σε διωξανε απο το φορουμ σου ?
Ταχεις ανακατέψει όλα και είσαι και μ@λ@κ@ς, γιατί δεν φροντίζεις να ενημερωθεις...
ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ!!!