Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές άλλου forum

Status
Not open for further replies.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Κάντο Ταλισκερ και είμαι μέσα
Και Ταλισκερ και Λαγκαβουλιν και Ομπαν και Cragganmore kai Dalwhinnie και οτι να'ναι...

Αρκει να χαλαρωσει λιγο η κατασταση...

Υ.Γ. Αν και η τσικουδια μου ειναι παραγωγης οποτε ανεβαζει τα γραδα...

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Εμένα δε με νοιάζει ποιος έχει δίκιο, αρκεί να μην είναι αριστερός! :142:
:137: :142: :143:

Reaction score
5
Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Για σκέψου να κέρδιζε το ΚΚΕ τότε ε? τι ωραία θα ήταν... :142:

Στα γράφω επειδή σε τρώει ο κώλος σου...

Τι κακο θα ειχε δηλαδη το ΚΚΕ ?

Θαχαμε γλυτωσει απο κατι τομαρια βασανιστες που εφτιαξαν κακεκτυπα τους.

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Απαξιώνω εγώ τη διαφορετικότητά σας; Διαφορετικότητα το λέμε τώρα; Αμ δεν είδες τίποτα. Τώρα θα δεις απαξίωση! Λοιπόν άκου!

....

Έξω οι κομπλεξικοί από το AVClub! Όλοι τους! Έξω! Τώρα!

Σου εκανα δυο ερωτησεις και αποφευγεις και τις δυο με την Ιστορια των ελληνικων φορουμ.

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=975820&postcount=311

Απαντησε σε αυτες τις συκοφαντιες σου οτι

1) Δεν υπηρχε κανενα σωματειο και οτι το AVclub ηταν ιδιοκτησιας Σωτηροπουλου-Οικονομου

2) Οτι σχεδον διωξαμε η κατι τετοιο τον Μορφεα ενω ηταν και παραμενει πολυτιμο γραναζι στους κολπους του σωματειου μας.

Και μετα οτι θες.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Τι κακο θα ειχε δηλαδη το ΚΚΕ ?
Θαχαμε γλυτωσει απο κατι τομαρια βασανιστες που εφτιαξαν κακεκτυπα τους.
Μαζί θα είχαμε γλυτώσει και τη μισή Ελλάδα... :141:

Κοίτα, επειδή σε βλέπω ότι δεν κοιμάσαι τα βράδια, αν θέλεις να το συζητήσουμε το πράγμα δεν έχω καθόλου αντίρρηση. Μόνο άνοιξε κανένα θεματάκι με τις... "ανησυχίες" σου... :142:

Το θέμα εδώ είναι άλλο...

ΥΓ Πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται?

Reaction score
5
Απάντηση: Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Havoc, (ή αλλιώς κε συντονιστά KOSH) να δώσετε τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς στους επαγγελματίες του σωματείου avclub που δεν έχει οικονομικό όφελος. :114::114:

...
Α μπα ?

Επιτελους σου ειπανε ποιος ειμαι και σταματησες να εκτιθεσαι λεγοντας ανακριβειες για το ατομο μου?

Χαιρομαι .

Ευχαριστως να δωσω. Αν ειναι ειλικρινεις.

Reaction score
40

Εντάξει τώρα πιάστε και τα πολιτικά να τρελαθούμε όλοι..:140::140:

Για τις πολιτικές συζητήσεις παιδιά υπάρχει κατηγορία.. Ελάτε τώρα...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.621

Μήπως πρέπει να το γυρίσουμε και στο γκουρμέ λίγο;
Έτσι κι αλλιώς ετοιμαζόμαστε να κάνουμε μια μάζωξη για ψητά και μπύρες όλοι οι εχθροί.
Αλλά μαλώνουμε τα δυο στρατόπεδα για το αν θα βγάλουμε φωτογραφίες όταν θα τρώμε μαζί ή όχι.
Και αν βγάλουμε αν θα τις ανεβάσουμε ή όχι.

Reaction score
5

Μήπως πρέπει να το γυρίσουμε και στο γκουρμέ λίγο;
Έτσι κι αλλιώς ετοιμαζόμαστε να κάνουμε μια μάζωξη για ψητά και μπύρες όλοι οι εχθροί.
Αλλά μαλώνουμε τα δυο στρατόπεδα για το αν θα βγάλουμε φωτογραφίες όταν θα τρώμε μαζί ή όχι.
Και αν βγάλουμε αν θα τις ανεβάσουμε ή όχι.
Μωρε και μαζωξη να κανετε και να ψησετε και να βγαλετε και φωτογραφιες, να περασετε καλα.

Δεν μας ειπες ομως επι της ουσιας πως σου φαινεται η αναρτηση απο το φορουμ εδω ενος τετοιου θεματος ?

Και ρωτω εσενα που σε ξερω .

Απο το αλλο μελος που ξερω και σεβομαι δοθηκε μια πολυ σοβαρη απαντηση που θαπρεπε να ειναι οδηγος των εδω τιμονιερηδων.

Μιλω για τον Κυριο Τσαντουλη.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.621

Μωρε και μαζωξη να κανετε και να ψησετε και να βγαλετε και φωτογραφιες, να περασετε καλα.

Δεν μας ειπες ομως επι της ουσιας πως σου φαινεται η αναρτηση απο το φορουμ εδω ενος τετοιου θεματος ?

Και ρωτω εσενα που σε ξερω .

Απο το αλλο μελος που ξερω και σεβομαι δοθηκε μια πολυ σοβαρη απαντηση που θαπρεπε να ειναι οδηγος των εδω τιμονιερηδων.

Μιλω για τον Κυριο Τσαντουλη.
Μαζί γράφαμε Ναθ.
Θα απαντήσω αργότερα, διότι φεύγω τώρα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Επιτελους σου ειπανε ποιος ειμαι και σταματησες να εκτιθεσαι λεγοντας ανακριβειες για το ατομο μου?
Ευχαριστως να δωσω. Αν ειναι ειλικρινεις.
Κοίταξε να δεις kosh, havoc ή όπως αλλιώς θες να σε φωνάζουμε. Μιας και τα αφεντικά από δίπλα τα έχει φοβηθεί το μάτι μας, σου μίλησα στο πρώτο ενικό και όχι στο πρώτο πληθυντικό για να μην λένε ότι μ@λακία τους κατέβει πάλι. Αυτά που σου καταλόγισα τα έχετε κάνει και το γνωρίζεις. Επίσης, να μάθεις στη ζωή σου να παραδέχεσαι τα λάθη σου. Τελικά οι σημαίες των ανεξάρτητων ιστοσελίδων έναντι του φόρουμ του επαγγελματία ήταν και είναι μπαρούφες ολκής που υιοθετούνται από ανεγκέφαλους (αν θέλεις παραδείγματα ευχαρίστως). Ψάχνοντας άλλωστε το ιδιοκτησιακό καθεστώς του σωματείου διαπιστώνεις κι εσύ ότι υπάρχει μέτοχος που έχει επιχείρηση hi fi. Και καλά κάνει σε τελική ανάλυση. Μην περιμένεις να το παρουσιάσουμε εμείς εδώ αυτό σαν ελάττωμα για να μαντρώσουμε "μέλη" έναντι του κακού avclub. Αυτά είναι τεχνικές όσων δεν έχουν να επιδείξουν κανένα άλλο επίτευγμα. Η πικρή αλήθεια που δεν χώνεψε ποτέ το άδειο κεφάλι μερικών μερικών, είναι ότι το AVSite ανήκει σε έναν ιδιώτη που μαζί με μια μεγάλη ομάδα κάνουν το κέφι τους και... γ@μώ την τρέλα τους, περνάνε καλά, δεν σκοτώνονται κάθε μέρα μεταξύ τους...

Και να σου πω κάτι. Εγώ δεν χρειαζόμουν τον Πυργαρούσση. Ήμουν απόλυτα πεπεισμένος ότι υπάρχουν κομπλεξικοί με εξουσία εκεί στο χωριό σου, το έχω δει, το έχω ζήσει και μου το έχουν περιγράψει πολλάκις. Αυτές τις μέρες με τις απίστευτες συμπεριφορές σας, πείσατε και το σύνολο των αναγνωστών του θέματος για το δίκιο του Πυργαρούσση.

Αν δεν είναι έτσι πες μου πως αλλιώς λέγεται αυτός που τα βάζει με μια κοπέλα και φέρεται όπως ο καληνυχτάκιας. Αν δεν είναι έτσι, πες μου πως αλλιώς λέγεται αυτός που βάζει θέμα στην διαχειριστική ομάδα του avclub, ότι δεν πρέπει να ανεβαίνουν φωτογραφίες του Μελίδη και του Τσαρουχά να τρώνε σουβλάκια με "δικούς τους" συντονιστές. Και μη με ρωτήσεις που τα ξέρω γιατί δεν θα σου πω. Μπορείς πάντα να με διαψεύσεις αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα το κάνεις, φαίνεσαι ευθύς άνθρωπος. Αν αυτός ο ανεκδιήγητος δεν είναι ο ορισμός του κομπλεξικού, τότε ποιός διάολο είναι; Να πάμε να φάμε λοιπόν με τον Μιχάλη αλλά διευκρίνισε σε παρακαλώ αν πρέπει να δημοσιεύσουμε και που τις φωτογραφίες που θα βγάλουμε.

Το ένα όμως δεν έχει σημασία, το άλλο δεν είναι η ουσία του θέματος (κατά τον φίλτατο Δημήτρη), όσοι φεύγουν από το μαντρί είναι άχρηστοι, χοντροί και αμόρφωτοι που δεν ταιριάζουν στο αριστοκρατικό avclub... ώπα βρε μαστόρια. Μήπως κάτι τρέχει και δεν σας τα χώνουνε τσάμπα. Μήπως η ταμπακιέρα είναι αυτή και όχι ο τίτλος του κωλοθέματος στο AVSite;

Αλλά δεν έχουμε λόγο να ασχολούμαστε. Θα το πω για μια τελευταία φορά. Σας παρακαλούμε, παρατήστε μας ήσυχους. Θέλετε να μας κάνετε μήνυση, κάντε μας. Θέλετε να μην μας ξαναμιλήσετε, μην μας ξαναμιλάτε, ό,τι θέλετε κάντε μόνο αφήστε μας στην ησυχία μας, δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα, υπάρχουν σοβαρές δουλειές. Κοπιάζει αφιλοκερδώς και με καλή καρδιά πολύς κόσμος εδώ μέσα. Αρθρογραφεί, κάνει συγκριτικά, κάνει παρουσιάσεις, ασχολείται τέλος πάντων με την ουσία του θέματος και όχι πως θα καεί το site του γείτονα. Ταυτόχρονα γελάει, διασκεδάζει, χαίρεται την ελευθερία έκφρασης του μοναδικού πλέον ελεύθερου μέσου επικοινωνίας. Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να συμβάλουμε εμείς στην αποστείρωση αυτού του διαδικτυακού τόπου. Τι θα κάνετε εσείς είναι δικό σας καπέλο. Θέλετε να μας κάνετε κριτική, ευπρόσδεκτη. Μην μας ζαλίζετε πολύ τον έρωτα όμως ρε παιδιά. Άντε μπράβο να χαρείτε.

...

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Κοίταξε να δεις kosh, havoc ή όπως αλλιώς θες να σε φωνάζουμε. Μιας και τα αφεντικά από δίπλα τα έχει φοβηθεί το μάτι μας, σου μίλησα στο πρώτο ενικό και όχι στο πρώτο πληθυντικό για να μην λένε ότι μ@λακία τους κατέβει πάλι. Αυτά που σου καταλόγισα τα έχετε κάνει και το γνωρίζεις. Επίσης, να μάθεις στη ζωή σου να παραδέχεσαι τα λάθη σου.
...
Ουτε μια καλη δικαιολογια δεν μπορεις να δωσεις.

Πες ναι εκανα λαθος σε περασα γα αλλον.

Μικρο παιδι τετοιες μπαρουφες δεν θα ελεγε να πεισει οτι δεν εκανε λαθος....

, ότι δεν πρέπει να ανεβαίνουν φωτογραφίες του Μελίδη και του Τσαρουχά να τρώνε σουβλάκια με "δικούς τους" συντονιστές. Και μη με ρωτήσεις που τα ξέρω γιατί δεν θα σου πω. Μπορείς πάντα να με διαψεύσεις αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα το κάνεις, φαίνεσαι ευθύς άνθρωπος. .... Να πάμε να φάμε λοιπόν με τον Μιχάλη αλλά διευκρίνισε σε παρακαλώ αν πρέπει να δημοσιεύσουμε και που τις φωτογραφίες που θα βγάλουμε.

...

Ουτε εγω νιωθω καλα να φιλοξενω ασχημονουντες και εμπαθεις.

Και αν καποιος το ζητησει και εχει δικιο θα τον στηριξω. Η αξιοπρεπεια ειναι πανω απο ολα.

Οχι απ'εξω κουκλα και απο μεσα πανουκλα.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Havoc,

Κάνε μας τη χάρη και ξεκουμπήσου από εδώ μέσα σε παρακαλώ! :141:

Reaction score
5

Havoc,

Κάνε μας τη χάρη και ξεκουμπήσου από εδώ μέσα σε παρακαλώ! :141:
Ετσι μιλαγες και σε διωξανε απο το φορουμ σου ?

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Απορώ πως αφήσαν οι Διαχειριστές να ανοιχτή τέτοιο θέμα εδώ μέσα! στο όνομα της ελευθερίας του λόγου? ο άνθρωπος δεν ήταν κάν μέλος!!!! τότε όποιος θέλει να λύση τις διαφορές του με άλλους θα καταφεύγει στο AVSITE μπράβο μας!!!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Ετσι μιλαγες και σε διωξανε απο το φορουμ σου ?
Ταχεις ανακατέψει όλα και είσαι και μ@λ@κ@ς, γιατί δεν φροντίζεις να ενημερωθεις...

Οσον αφορά τα περί Αριστεράς και ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ, πέρνα από το σπίτι να σε ενημερώσω με ντοκουμεντα!

ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ!!!

Reaction score
5

Ταχεις ανακατέψει όλα και είσαι και μ@λ@κ@ς, γιατί δεν φροντίζεις να ενημερωθεις...

ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ!!!

ΨΙΤ.

Μην εισαι τοσο σκληρος σε αυτον που μιλας.

Θα σπασει ο καθρεφτης σου .

Status
Not open for further replies.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos